Коментари - Александър ван дер Белен печели президентските избори в Австрия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нямат матрял запарняците. Едни млади КАДЪРНИ хора не може да изберат. Само обратни стават министри - депутати.

Медиите и целият живот от години бива облъчван в посока стадо и блеене. Няма как, мисленето е забранено и строго критикувано

Искрено ме забавлява как прошляци, които не могат да си платят парното и тока, дават оценки за избора на народ, който въпреки че е почти толкова малоброен е дал на света толкова много. Направо е сюрреалистично.

Защо все дръртаци избират а не млъдоци около 60годишни..

Ще разбереш, но когато станеш грамотен, т.е. никога.

Вандер БЕН дер БЕЛЕН(Витлеем) е всъщност опасен еврейски фашист,както личи от имената му.Потомък на фашисти.

Вандер БЕН дер БЕЛЕН(Витлеем) е всъщност опасен еврейски фашист,както личи от имената му.Потомък на фашисти.

евала хер Белен - пълен мандат да изкараш без да се на@икаваш. Свършиха се мъжете на Австрия с 10 години по-млади.

Ваксинации 5 евро бензина Права само на такива с отрязани полови белези Стягайте колана е името на честния зеленски Шваб е велик Хънтър също е помагал на Украйна Ковид ваксини Локдаун И всяко изречение започва с "цивилизованият свят"

Нека позная: Зелен, либерал, ковид (яко), ЛГБТ (ама яко) и санкции за всички врагове на сащ

Браво на нашия президент! Много съм доволен! Националистическата подлога беше ебана публично ….

Марионетка на ФАЩ. Честита им задължителна ваксинация и заробване от ФАЩ.

Жалко че не избраха раппевеца, който беше обещал шадраван с бира в центъра на Виена.

пожизнена ваксинация

лъжи безкрай. отдавна няма неманипулирани избори в австрия. така, че и този безмозъчен кретен е монтиран с цел да затрива народа си и да подменя човешките ценности в услуга дъртите педофили от сатанаската секта. също като киро-кенефа в бг.

В Австрия Президентът е само за парлама. Така че няма никакво значение кой е той. Белен е учен, професор. Президент, който си ходи на работа с метрото или с колелото. В Австрия животът си тече бавно и комфортно. Изборите даже им нарушават идилията през уикенда. Всички гласуват за стария си Президент, защото не им нарушава зоната на комфорт.

Както други вече са написали - липсата на мозък в австрийците си казва думата. Не е важно, че няма кой знае какви правомощия. Важното е, че е от същата секта, както и управляващите останалите власти. А без разделение на властите... Ама трябваше да сте научили какво се случва като подарявате всички 3 на една секта или, още по-лошо, на един лидер

Избирателите на фашистката партия са все задръстени селяндури, дето не са ходили до отсрещния баир.

Резултатът говори за менталното състояние на 54% от ,,австрийците,, по паспорт.

Та какво им е състоянието, малко по-подробно да ни осведомиш.

Ами как да ти отговори оня , след като е ментално увреден …..

Човека е много свестен, университетски професор е, да ежив и здрав! Главния претендент беше фашизиран мутант, от крайно дясната популистка партия. Все едно Копейкин кретена, няма шанс!

Честито! Приятелят на президента Радев е победител.

ха-ха-ха-ха,какви приятели има Мунчо на запад от Калотина - никакви. Неговите дружки са в Масквааааааа

Какви са тия склеротици бе, братле?! Тоя свят отива на майната си. Трябват хора с опит, но все пак достатъчно млади, за да не забравят, какво работя. Първо Бай Дън, сега това чудо!!!

Брей, че ги ,,разбираш " австрийците. А остави ги да си гласуват за когото искат.На тебе къде ти влиза? Отзад или отпред.

Ако искаш да знаеш, австрийският президент е с две години по-млад от Джо Байдън. И ако искаш да знаеш, австрийският преиздент се избира за втори мандат - той и досега си беше президент през последните шест години, ама вие путинофилите едва сега го забелязахте. И ако искаш да знаеш, президентът на САЩ изглежда по-млад от австрийския, въпреки че е по-стар. И ако искаш да знаеш - като гледаш Байдън, наскоро даваха видео с него как тича по поляната от самолета към колата - като младеж! И ако искаш да знеш - даваха Реджеп Ердоган, турския президент как ходи, като някой старец, прегърбен, въпреки че е най-младият от известните президенти, по-млад е от Путин с две години! Така че възрастта няма значение. Ама ти не искаш да знаеш...