17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоя неандертал съдът трябва да му даде присъда на макс, и в панделата, за да не му се случват друг път такива неща...И там, ако има нещо да му се случва, да се случи, без последствия за нормални хора.

Едноклетъчното не е в състояние да осъзнае разликата между това да "може да се случи на всеки" и скоростта на движение. Всеки нормален човек като за начало не кара със 100 км.ч. Мерджан "Циганска мечта" в центъра на града. Именно заради това тъпо оправдание трябва да му бъде наложено максимални наказание и обезщетение.

А аз пък имам новина - скоро започва шофьорския курс за маймуните в столичния зоопарк.

ще пледира - невинен и близките на починалите да платят щетите по колата нанесени от прекалено твърдите и м кокали.

Зверски глупак, естествено че на всеки ще се случи. Но на всеки, който като теб кара с несъобразена скорост. Ех тия майки, съприги и баби, ако бяха дървета дървета... щеше да видиш ти как на всеки може да му се случи.

На 18 години с мерцедес? Окткъдя накъдя?

Безработните в България карат мерцедеси с помощите от социалните. Няма друга такава социална държава

Има доста други такива държави в западна Европа. Поживей в Англия примерно за известно време и ще разбереш, но не да отидеш като турист на почивка.

Да лежи поне 5 години и кръвнина да плати по 100 хиляди за всеки един отнет човешки живот! И докато лежи да се пита, как ли ще се чувства, ако някой като него безотговорен и нагъл отнеме живота на майка му, баба му, или дъщеря му.

На всеки наглец като него ще се случи!

И какво ще излезе сега,че двете жени са се движели неправилно по тротоара,може би това ще свидетелстват свидетелите!!!!

Егати цирка или по скоро поредният цирк в съдът. Ама съжалявал за случилото и с изказване свеждащо всичко до обикновен инцидент, извън контрола на които и да било шофьор!? А на всичкото отгоре и с цели три адвоката за ПТП което се влачи цели 2 години!?! "Съдът допусна до изслушване двама свидетели, по искане на защитата на Алекс Димов, които да изяснят факти и обстоятелства относно личността му" Значи тези съдии са безгранично малоумни, че да допускат това! Какво значение има каква личност е щом е нарушил закона за движение на пътя и е отнел живота на двама души?

ВУЛГАРНОТО ИЗКАЗВАНЕ - НА ВСЕКИ МОЖЕ ДА СЕ СЛУЧИ, БИ ТРЯБВАЛО ДА Е УТЕЖНЯВАЩО ВИНАТА ОБСТОЯТЕЛСТВО !!! СТАВА ДУМА НЕ ЗА ЛИПСА НА ОТГОВОРНОСТ !!! СТАВА ДУМА ЗА НЕГЛИЖИРАНЕ НА ЧОВЕШКИЯ ЖИВОТ !!! ТИПИЧНА ЦИГАНСКА КУЛТУРНА ОСОБЕНОСТ НА ЕТНОСА !!

Да ва Ева в мамата...

нека проверят какво образование (диплома) има този м..л, как е взел книжка, кой е инструкторът му и т.н. и т.н. Защото някой да е виждал циган.н в учебна кола? А колко от тях са се добрали до диплома за 8-ми клас?

този м..л на 18 години има пари за мерцедес и за наемане на трима мастити адвокати? В Карнобат, в градски условия, кара с 90 км/ч и твърди, че "на всеки може да се случи". Ами може, ако е ма..л с птичи мозък и без грам самооценка!

Неграмотник - от малцинството, с купена книжка и нула опит!

Горе долу така коментира Мутрата провалът на Търговския регистър: ами дискове, горят... Ами тука е така., случва се.

с какво този е по-различен от убиеца в Галиче? Подлежи ли на корекция, след като дори не чувства вина?

Кара 90 при 50 и убива двама човека - на всеки може да се случи. Не ако ти се случи да си така виновен - нека те разглобят за части. Има хора, достойни да получат бъбреци, сърце и т.н.

Кои са родителите му? За 2 убити - 3хил. гаранция и 3 адвокати? Да ви .. на съда. Ще получи условна в крайна сметка, като нищо, помнете ми думата, за да гледа детето, пък и може да "установят", че жените са вървяли неправилно, знам ли. Пълен потрес е бг съдът.

Съда да лежат и работят вместо него, да платят на близките на загиналите.

- 18-годишният Алекс е семеен, има момиченце на година. - Това отдавна не е признак на зрялост в обществото. А по-скоро за признак на мангалска жилка, дори помаците чакат да изкарат някой лев от гурбет и тогава я вършат тази работа. А този на 18 вече има дете на година, не работи, иначе кара счупен Мерцедес за 5000 лева, но пък е наел МАРКОВСКИ за адвокат, полицията няма ли да се поинтересува от доходите му ?!

Кога ще се въведе електронен контрол на скоростта. Превишиш ли, кат веднага получава информация. Колата праща направо всичко, къде с колко си се движил. Както при данъчните, чукнеш касовия бон, и веднага се предава в нап. 5g мрежата дава много възможности!

И не си ли платиш глобата, кат дезактивира колата, не можеш да я запалиш. Както при мобилните оператори, не си ли платиш, ти спират телефона

Хе хе :) Ганьо ще измисли как да я активира :)

Инсталиране на софтуер, който да не позволява колата да вдига повече от ограничението на определеното място. Караш в града? 50. Караш по малки квартални улички? 30. Караш на магистралата? 140.

За светата троица мангал-БХК-Марковски? Знаете ли какво е мангал? Малка чугунена открита печка. Нещо ви притеснява ли?

Абе... Не всеки кра с 90 в населено място. Не всеки може да се яви с ТРИМА двокати в съда. Не всеки е безочлив дебил.

На всеки можело да се случи. Да, може, но ако всеки е прекалено самоуверен, с месец стаж и кара с 90 км/ч при ограничение от 50 км/ч. Но изразил "съжаление". Поредният психопат.

Точно така, брато, на всеки може да се случи. И всеки трябва да лежи в панделата, когато му се случи!

Може да се случи на всеки, но работата не е в това, а дали при келешите има повишен риск.

дори не заслужава коментар, вижте му колата, вижте му мутрата, в бяла държава такава кола се кара от заслужил човек, на когото подобни неща се случват изключително рядко, защото просто това ще е цивилизован мъж, който си е отработил мерцедеса.

За тази 20 годишна очиларка ли говориш?

Някакси в цялата работа най-гнусото е онова безформено туловище Марковски...

Тоя мазен адвокатин за пари и дупето на дявола ще си даде... И ще обяснява, че "кой не е бъркал като млад" ( за дявола ще иде реч, де...да не си помислите за него).

Ако не знаете, защо България е на дъното по всички показатели, това е отговорът - имаме най-голям процент цигани и мюсюлмани на човек от населението в Европа.

Глуппсти, я излез в чужбина да видиш колко цигани и мусюлмани има

Това не е вярно - ти ходил ли си при онези бивши католици и настоящи мюсюлмани в Албания? Те са си италианска колония. Босна също въпреки войните и простотиите не са чак такава кочина. Това по въпроса за мюсюлманите. По върпоса за циганите - стой и гледай какво става по Англия, Франция и околните. Стига просто да разшириш обхвата какво разбираш под цигани. Пакистанци, араби, негри - от всички по много.

Много "интересно" виждане за "бившите католици и настоящи мохамедани" в Албания прочетох по-горе. "Бившите" католици май не са съвсем "бивши", щото според различни данни били между 30 и кусур процента и 47% от населението. Албания е управлявана от Италия пряко сили я има, я няма - 20 години. А за циганите... Някога в Османската империя е имало като почнеш от везирите, пашите и стигнеш до редовите войници хора от всякакъв почти сой. БЕЗ цигани. Що ли;-)?

На този е трябвало да му се "случи случка" преди да бутне жените.

Циганите ни избиват по всякъкъв начин. Този какво образование има.

Живея близо до помещения в които се провеждат шофьорски курсове, живея също близо , на две спирки от Факултета и Татарли, в двете посоки, и никога не съм видяла джипси да посещава шофьорските курсове.Все плачат,че са бедни, но са окичени в злато правят сватби по три дни.Все са онеправдани, но карат само Аудита, Мерцедеси и БМВ-та.Не стъпват в училище, но завършват 12-ти клас.Не могат да четат и пишат, но взимат книжки - как????

В лебиралната демокрация е така. Привидно демокрацията е уравление на мнозинството, но реално е издевателства на всички малцинства над средната класа, с благословията на аристократичния елит, който при демокрациите е по-свиреп отколкото е бил при средновековните монархии. Имам разни проекти по провинцията и като ходя по институциите е голяма гледка как масовият контингент попълва декларации и други формуляри - успяват да си прерисуват буквите на имената от личните карти, но са дотам.

Тук демокрация никога не е имало.

Ориенталската мърша не разбира, че ограниченията и законите трябва да се спазват. На всеки можело да се случи? Прилича ми на оправданията на ориенталския любимец Тиквун. Всеки друг е виновен, но не и той.

На 18 години кара Мерцедес, защитава го Марковски, а великият ни съд му е сложил 3000 гаранция...

е нали е безработен пък и чаве има

Друг път бил с 90.Мерцедеса има абс и есп. При 90 как ще загуби контрол? Колата е тежка и стабилна. Кой знае колко е било реално.

Четеш Алекс, Аксел и т.н., пък като погледнеш - все цигани. Иначе е прав човекът - на всеки може да му се случи. То всичко на тази териория е в страдателен залог и е абстрактно. И като при онзи другия на всеки може да му се случи да заколи някого.

Schilo

Не, че нещо, ама се сетих за принц Филип. Май така се казва съпруга на баба Бети Втора. Въпреки, че закон не го лови, въпреки, че поразиите бяха по-малки, той не си позволи да каже "На всеки може да се случи!" Ба си наглеца е тоя. Не му знам етноса, ама само тези думи са категорични, че никаква поука не си е взел ....

Точно така. На всяка мангуста с купена книжка и 20-годишен хъй-чер мерцедесЛЪ може да се случи.

Убил 2ма човека на място. Парична гаранция? Ще избяга!

cvetani

Убиецът на невинни и беззащитни хора да получи най-строго наказание и заплати за причинена смърт на пътя. Докога ще продължават такива хора да "сеят" смърт ?!

Как се мангали ве... До кога мангалите ще безчинстват и трепят българи??? До кога????

Тоя безработен мангал от има пари за марковски и още двама адвокатина?

От БХК

от къде мазният ромлянин и семейството му имат средства за марковски!!!! този трябва да лежи поне 40 години и да кара ски в някой затвор!!!

Не на всеки може да се случи. Само на самонадеяните л-на! И понеже са именно самонадеяни л-на, е редно с години да гният в затвора и книжка да не видят повече.

Безработен, с ТРИМА мастити адвокати в съда. Има ли смисъл да се коментира присъдата? БОГ да пази България!

Къв бог, бе?! Докато чакате нещата да се оправят по линия на смехотворни суеверия, така ще сме.

На всеки може да се случи авария, но не всеки би карал,с току-що получена книжка, с 40 км над разрешеното и то в населено място.И Марковски какво прави там?Аз един адвокат не мога да наема, а ц-и-г-ането с трима.

И готово! Плащаш си 3,000 лева (сумата не е кой знае какво), изразяваш формално съжаление (че ако управляваш влак или самолет може да избиеш хора) и си с условна присъда, с изпитателен срок...А понеже имаш още едно чаве вкъщи - съдът ще намали още присъдата...Жалка държава и правосъдие!

Алекс, който премаза две жени на тротоар: На всеки може да се случи - изрода си остава изрод !

Прав е, всеки който кара си поема риска, че може да му се случи. Това не го освобождава от отговорността да си поеме последствията ако му се случи.