Жириновски: Шефът на ”Тотал” загина от алчност

Руският политик Владимир Жириновски заяви, че президентът на Total Кристоф дьо Маржери е загинал заради алчност. Арестите по случая продължават.

Обратно в новината

Коментари - Жириновски: Шефът на ”Тотал” загина от алчност | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"президентът на Total Кристоф дьо Маржери, е загинал заради алчност", казал го е Жириновски. По начало, аз когато прочета нещо казано от автентичен евреин, го намирам за истина ... след като го прочета така, както Дяволът чете Евангелието. Примерно: "Васил Левски е терорист, за османската държава." Аз разбирам, че е патриот. "Христо Ботев е терорист, тръгнал да събаря Османската империя." Аз го възприемам като НОРМАЛЕН, сред "тихи" луди=мърша. Или Иван Вазов, автор на "ПОД ИГОТО" и "Жидов гроб". Според "българското министерство на затъпяването", това е ксенофоб и националист, "развалящ" етническият мир, докато Бат' Сали и Местан, го "УКРЕПВАТ".

Руснаците са верни на своята поговорка. Докато не гръмне няма да се прекръстиш. Трябваше да станат няколко катастрофи поради грубо пренебрегване правилата за безопасност за да започнат да затягат гайките. За съжаление така е и в цял свят

жир тлъстина .тлъстиновски . тлъстиновски изобщо не обича парите и лукса . и не е алчен , също като нашият сидеровски .

Търси в речника! ЖИД Значение на думата: жид, жадний = алчен жидът, жида, мн. жидове, м. 1. Остар. Евреин. 2. Пренебр. Предател. Жириновски е евреин, а не "ТЛЪСТУША" /еди мърфи/.

Както и при малайзийския Боинг, свален от руската ПВО 53-та бригада и тук започват най-различни версии: - не снегорин, а птица е свалила самолета на франсето - понеже пияният руснак със снегорина е с фамилия, приличаша на украинска.... (те пък от руснаците остана ли някой славянин въобще) - Франсето се е самоубил от мъка по Путин...

Православният морал предполага някакви граници, които не бива да се преминават. Не се ли боиш от съдбата, когато преминаваш всякакви граници на приличието

Православният морал, казваш... Та онзи белокос богослов, дето все за православие говори, наби стюардеса, налита на бременни и журналисти, бие полицаи, замеря с тапи келнери в Брюксел и т.н... Това, казваш, се вмества изцяло в православния морал?

Ако Стремежът на Човек да Опозотвори И-Наносекундата ЗА Смислена и Резултао-насочена Работа Е алчност - .... (Нейсе !) ... Франция и Светът загубиха един Воистине-Човек и Радетел ЗА Развитие чрез Взаимоуважително Равноправно и Равноотговорно Партниране. ... И ! - Ако г-н Лавров Не Успее да Сътвори Необходимото в/от Кремъл - ...

Неточен коментар - на всички пилоти се плаща да летят и като им наредят тръгват. Все пак защо е имало снегорин на пистата, бе за е имало сняг? Да сложат GPS/GLONASS навигация на снегорина, щом няма осветление и сигнализация на летището, което си е безобразие отвсякъде... а самолет да няма светлини при излитане е просто немислимо...

Алчността е идеалът на капитализма. Че в хаоса, заради алчността, нещата ще се регулират от само себе си. И с малко контрол, за да не стане като Дивият Запад или Чикаго 30-те години, да се поддържа системата.

"дивият" запад бледнее пред "дивият" изток.....

Нали разбираш, че за такова изказване, може да влезнеш в затвора? А аз просто обяснявах технологичният процес. ;) А най-добър пример за това което говоря, щеше да е стара кола Варшава. Примерно тежаща 2.5 тона от бронята си. Сигурно ако се удари в американски танк, ще го сгъне. ;)

Можеш да си срежеш вените боклук. И без това има повече от достатъчно помияри на тази територия...

A зa твоятa прaзнa глaвa пълнa сaмо със слaмa,не си зaслужaвa дa хaбим оловото !

Макар да не е подходящо да го казвам, това е разликата мужду руската техника (снегорина) и вероятната западна (самолета). На този от снегорина му няма нищо. ;) Западняците винаги ползват минималните изисквания, да пестят много - макар за самолет да е разбираемо, заради теглото. Докато другите го правят по стандарти. Ако изчислят, че нещо трябва да е 6.3 см. дебело, то хващат следващата дебелени по стандарт, например 10 см. дебело. ;) Китайците пък правят обратното май и ще вземат стандарт от примерно 5см дебелина. ;)

ей копировача к'во правиш бе .... Пак глупости пишеш....

Чета глупостите на стандартните тролове и се чудя тези хора знаят ли изобщо в кой век живеят?Та те са на нивото от 70-те година на миналия век,че и по-назад....и те се пънат да дават мнение за неща които и на снимка не са виждали.....казвал съм го много пъти..ЕГН-то ще довърши "мирния преход" в изстрадалата ни държава но 1-2 поколения ще трябва да го изстрадат заради зомбираните селяни !!!

Сaмо ,че не ти решaвaшнaтa,кой ще бъде унищожен,нaли знaеш,че нa бодливa крaвa,бог рогa не дaвa,ти си гледaй собственaтa кочинa и бъди щaстлив !

Ти вечер кaк зaспивaш с тaкaвa продaжнa гузнa съвест,бе човек,хвaни се дa чистиш кенефи,ще изкaрвaш същите кинти !

Той може и кенефи да чисти но ти нещастен червендалест макак не можеш и задника сам да си избършеш и чакаш пенсия от такива като него....нещастници тъпи!

В Русия виновните ги осъждaт и прaщaт в зaтворa,тaкa ще бъде и сегa,a у нaс източвaш цялa бaнкa и виновни нямa !

Жириновски е прав. Всички се самозабравиха в желанието си за пари и лукс.

Ех,говедо-Жириновски,та нали "Тотал" дава хляб на половин Русия с проектите си(Щокман,Ямал),бе?!Нали технологичните възможности на Русия са на ниво 70-те години на 20 век!

Не е загинал от алчност,другарю полковник от КГБ,а от действията на пиянде,като теб!

НЕ ТИ ЛИ СМУЩАВА ЧЕ ПИЯНДЕТО Е УКРАИНЕЦ ФАМИЛНОТО ЗАВЪРШВА НА КО черненКО мартинКО глушКО

Бай Ставри

Чакай Майдан на Красная площадь, нещастник

КличКО

Вземете арестувайте жялото летище Внуково да ви е мирна главата руска!

Абе той така си беше - алчен и умрял!

Руската енергийна мафия няма приятели Можеби има, но за известно време после сатъро и джик ейдееее

БЕГЕЕЦ СТАНАЛИ ТИ СТУДЕНО ТА ЗАКРИ УШИТЕ

dimitarpeshev73@abv.bg

Одупинкай ми се да ти кажа Как съм го наточил, вчера пинах УЗО и сега съм под налягане

Казвам аз, че гъз глава затрива, ама кой ли ме слуша.

Гъза е КГБ в този случай

съвсем по ПРАВИЛАТА- пиян руснак претрепа френски бизнесмен. Нали знаете непресъхващата симпатия на Франция спрямо Русия и това че има приказва че "Франция обича да мрази САЩ" Не лислете че нещо се е променило. Руснаците ще продължават да се нальокват с водка, а французите за правят сечено на демократичния свят който не харесва деспотична Русия. Та тоя да им е за поука.

ТОЗИ Е УКРАИНЕЦ !!!!

БЕГЕЕЦ ДАВАИ ПОД ПЪСТЪР СВЯТ !!1 СТАВА СКУЧНО

поука за тези които търгуват с империалистическа Русия и са против санкциите спрямо нея, като този французин. Пада му се и аз ще кажа, ама по причини различни от комунягата националист Жирановски.

ЖИРИНОВСИ ВИНАГИ ГОВОРИ ТОВА КОЕТО МИСЛИ И ЗНАЕ А ЗНАЕ И УМЕЕ ДА РАСЪЖДАВА ДАЖЕ В СЛУХ И ЗАТОВА НЕ ГО ОБИЧАТ ,ЧЕ ГОВОРИ ВЯРНО

Гледах снощи по руския канал едно предаване за събитията в Украйна. Много приказки за това как били убивани цели семейства руснаци, как целия свят бил крив само те прави. Обаче за повече от час не дадоха нито едно докалзатеслтво, че казват истината. Мръсна държава с гадни политици, по-долни и от нашите.

Нета е пълен с кадри на убити обикновени украинци и ако ти не си ги видял много жалко за теб. Русия може и да е мръсна държава, но ти си мръсен човек.

Нета е пълен с всякаква дезинформация и манипулирани кадри и снимки. КГБ са успявали да заблудят света с техните активни мероприятия. А ти си празна тиква.

КАЗА БЕГЕЕЦА КОИТО ПОСТОЯНО ГЛЕДА РУСКА ТЕЛ-Я НО ПРОДАЖНАТА ДУША НЕ МУ ДАВА ПОКОИ!! А И БЕЗРАБОТЕН ПЕНСИОНЕР И ХЛЯБ ТРЯБВА

Жириновски е рядък наглец и боклук, който си позволява много под формата , че е леко луд. На този неещастник трябва да му се натроши мордата профилактично и ще стане благ и възпитан като мъркащо котенце.

По-интересното е друго : очевидно Русия не може да добива сама , природните си ресурси.

Защо ти трябваше да излиташ след като на пистата има снегорин, пита риторично Жириновски и сам си отговаря - искал си да го уцелиш.

преди да се нахвърляте като лешояди на Русия спомнете си за руските дечица които загинаха при самолетна катастрофа над езеро около Женева! швейцарският диспечер не понесе никакво наказание за това ,че срещна два самолета във въздуха!!!

на Кристоф дьо Маржери. Да знае, човека, че руснаците готявт вендета, заради описания от теб инцидент. Можеше да се споразумее нещо с близките на загиналите.

според твоят критерий кое е вендета? - когато умират няколко човека(лека им пръст и бог да ги прости) или десетки дечица(царство им небесно) и никой не понесе отговорност за случилото се...

Дватас случая са отделни неща. Не трябва да се съпоставят. За всеки по отделно отговорните трябва да бъдат наказани. Стига с това типично комунистическо мислене : Ама и другаде се блъскали самолети. Другите самолетно катастрофи по какъв начин оправдават некомпетентното отношение на това руско летище ? Всеки си носи отговорността за своите грешки и да не се оправдава с другите типично по руски.

ама разбира се ,че Русия е по-виновна! спете спокойно

Първо да видим документ или официална информация, оневиняващи диспечера. После ще говорим пак.

абе вие май от злоба към Русия не разбирате какво съм написал. не оправдавам никого! дано да намерят истинският иновник за трагедията!

В нaй-"демокрaтичнaтa" държaвa нa светa СAЩ непрекъснaто стaвaт инциденти типични сaмо зa тях,a именно - някой човек,който до вчерa всички сa считaли зa добър грaждaнин ,бaщa у колегa,изведнъж изперквa,зaколвa петте си децa и ги нaпъхвa в чувaли ( цитирaм случaя нaшумял преди около двa,месецa ) Друг пък грaбвa aвтомaтa у убивa 10-15 свои колеги (случaи от лятото нa тaзи гидинa),или ученик с нож убивa свой съученици или полицaй убивaт невъоръжен чернокож млaдеж ,зa един стек открaднaти,цигaри ! Що тогaвa мълчите кaто риби a ?

Този Маржерие е имал избор. Защо не е останал да пренощува в Москва, приятна компания и шампанско , в някой хотел ? Най-много някой внезапен инфаркт да беше получил ,след прекаляване с виагра. Така де, французина е имал възможност да избере по-приятна смърт,..... а той сам си избрал - челно в снегорин.

Нали, руснаците никога не носят отговорност за нищо... Ако е станало нещо хубаво си присвояват заслугите, ако е станало нещо лошо нямат нищо общо.... Нищо, че се е случило на тяхна територия и те трябва да държат сигурността на своите летища.

Чети бе, Пенчо! Ясно пише, че има грешка на летищните власти и диспечерите, има арести и международно разследване. Какви ги плещиш, аман от нечетящи чукчи!

Ivan Nenov

етова е прокатор ипмияр бегеец ! А ВИКАШ НЕ ПЛАТЕН ! ВИЖ НА КОЛКО НИКА ПИШЕ ЧЕ СИ ТИ И Т О НЕУСПЯВАМ ДА РЕАГИРАМ ВРЕМЕ И ПИШЕШ НИК ПЪСТЪР СВЯТ

Арестите продължават. Значи виновни има и има следствие. А да ми припомниш за трагедията в Бисер дали арестуваха някого? А дали въобще повдигнаха обвинение срещу някого? Да си гледаме нашата кочинка, да я направим камбанария и едва тогава да се присмиваме на другите!

Ама верно сте малоумни това протестърите. Не четете и щом чуете Русия повтаряте като папагали каквото ви се каже от Фашингтон.

НЯКОЙ,МОЖЕ ЛИ ДА МИ КАЖЕ ИМАЛИ РАЗЛИКА М/У ТОЗИ И НАШАТА ВОДКА СМИРНОВ???ЗА МЕН НЯМА-И ДВАМАТА СА КЛОУНИ ОТ ЕКСТРА КЛАСА.

Колко от вас помнят Робърт Максуел? И той бе бизнес приятел на социалистическия блок.

Загина при ''нещастна случайност'' на някаква яхта. Подхлъзнал се и паднал.Ах, колко нелепо.

Щом в такъв инцидент е замесен някой голям или много богат... рядко е случайно... Ама много яки руските снегорини... издържат на удар със самолет... Не са като Хамериканските небостъргачи...

Яки си я, това са преоборудвани немски камиони останали от вттората световна.

А що за държава е русия щом всеки прави каквото си иска дори на летището. Всеки може да излита когато си поиска без значение времето...

Щом този клоун пак се появи от небитието, значи има нещо гнило в цялата работа.

Истината я знаем всички: Франсето нещо е нагазил лука с Императора и там си и остана - в любимата Раша. Много внимателно трябва да се отнасяте към всяко изказване на Жириновски! Всички в руското пространство знаят, че този е придворния шут на Кремълския господар. Като такъв има право да говори нещата, които придворните нямат право да изказват на глас. Жириновски е гласът на ТАЙНИТЕ КОРИДОРИ НА КРЕМЪЛ, ИСТИНСКИЯ ГЛАС НА КРЕМЪЛ

"Всички знаем" - любимият аргумент на Псаки и Харф. Благодарение на тях двете и такива като теб вече "всички знаем", че Минск е морска столица, Беларус има флот, а ростовските планини са едни от най-високите в цяла Европа.

Пропуснах и най-важното. Вече "всички знаем" и че Европа през Украйна доставя газ на Русия.

НИЕ СМЕ ЦАРЕ ПО СВАЛЯНЕТО НА САМОЛЕТИ

Освен че има известно право, този тип е тотално луд, и тук идва въпроса вие какво коментирате изявленията на тоя лудак? Може би сте по-луди и от него...

Кейджиби са специалисти в подобни "инциденти". И на малките деца е ясно кой стои зад това убийство. Европа няма да се подлъже с наивните детски оправдания на самозабравения кремълски диктатор

Но Жириновски може би е прав. Какво принуждава Маржьори да лети посред нощ, в мъгла, сняг и никаква видимост ???

жириновски е великолепен представител на великата руска нация!!!! на колене роби!!!!

Форумните русофилистици веднага взеха да повтарят пиянските брътвежи на Жириновски. По това ще познаете кремлинските агенти - въртят се като фурнаджийски лопати, плюят родината си и рецитират опорните точки спуснати от Москва.