Албанският премиер: България държи Македония като заложник

Ако Швейцария се казваше Албания или Македония, и на нея ли щяха да кажат "не може да влезете по-бързо", казва Еди Рама в тв интервю

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

като кво държат Албания?? НИЩО ЧЕ АЛБАНЦИТЕ ГЕНЕТИЧНО И КЛТУРНО-ТРАДИЦИОНАЛНО, НЯМАТ НИЩО ОБЩО С Турция и Саудитска Арабия!

България помни Индиризово със затворите в които бяха убивани българите.Помни и кумановското клане.Помни и закона с който ако някой се обяви за българин,това било обида за македонците и този някой е бил вкарван в затвора.Не на сърбоманите и македономаните в ЕС.

А Албания за чий интерес наложи албанския език в Северна Македония за втори официален? Да не би да е в интерес на Сръбска Македония?

Ако обикновеният албанец Еди Рама ги беше наговорил тези нещав кръчмата - щях да разбера. Ама така да говори министър-председателят Еди Рама - това не мога да го разбера.

Да сте чували за Велика Албания? Естествено на Албанския премиер да му пречат Българските претенции към Македония. А на България само това им трябва, една камара шиптъри в парламента и тяхната мафия от Тирана та до Варна. Не че вече не са тук де... но поне не толкова видимо.

Най - малко ти можеш да говориш такива глупости ! Точно ти ,който знае ИСТОРИЧЕСКАТА ПРИЧИНА ,да въртиш такива ку...и номера ,я си трай и не се обаждай сръбско мекеренце ,че ако продължаваш в същия дух ще чакаш заедно със сърбо-комунистите от Скопие още 30 години !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Докато Албания не реши проблемите си (КОСОВО) със Сърбия не виждам за къде бърза! Албания, заради Косово няма място в ЕС. Всъшност дали албанците няма да преосмислят позицията си за РСМ за да може България да не се вторачва в проблема на Албания със Сърбия?

Нова версия! Нова политика ! Политическият курс на СРМакедония съвпада странно с политиката на Сърбия и на ------. А сега вече и Албания поде тази политика. Оправданието им официално пред ЕС е България. НЕЩО НЕЯСНО ? Вече е и много ясно защо така беше тотално оплют един политик като Каракачанов, говорещ от 15 години съвсем обрано и логично. Не стана ясно само дали във вечерта на изборите писаха във форумите само платените от сърбите българи и от още някой. Или и зарибените като тъпаци-предатели и влияещи се българи, без мисъл и род, писаха само гнусотии. Щото никъде в света не бях чел да съдят делата на някой, според килограмите му.

Еди, Еди :( Защо така бе мой? Къде е Швейцария, къде е Шиптария. Или си помисли че няколко швейцарски национали разваващи вашето знаме ви прави неистово желани.

си бърка в носа?

няма смисъл да скачаме на АЛабнците, явно има няква мафиотска структура, която яката пречи първия който взе да прави проблеми беше Радев.... разбуни сърбите с приказките си. разбуни гърците когато беше в Гърция и разбуни македонците когато беше в Македония

алабанеца бърза да ги приемат за да се обединят, а македонците се бавят щото няма тинтерес да зливат в Европа разни елементи, намерха лесен начин да се оправдават с България, като наистина правят не приемливи неща. Алабанеца греши в случая, и мисли че е добър ход това което прави, а реално Заев е много слаб политик . Заев най веряотно работи директно и по план на Станишев, а Станишев няма нищо общо с България освен че е ял от хляба ни за да бъде образован и издигнат. Пълно кретенче!!!!

агресията и съсипващите платени коментари във форумите срещу Каракачанов. Срам за българите, че няколко платени от сърбите или помощниците им коментатори ги подведоха да плюят Каракачанов и ВМРО, защитаващи българската кауза за македонците-българи в СРМакедония и българския интерес. Срам е защото гласуваха за Мая Галева и Татяна Дончева - адвокатките и работещите за Мултигруп и мутрите, но си сложиха като име на партията популисткото МУТРИ ВЪН! Срам е, ДА ! Мутрите, препускайки от партия в партия да викат МУТРИ ВЪН! Затова пък Скопие и Белград играха танци пред числата на изборите в България. Сраммм... за българите. Дето все пропускат исторически важните си моменти. Не критикувам мъдростта на народа ни и непоносимостите му. Но има и една мъдрост, дето се нарича ПО-МАЛКОТО ЗЛО ПРЕД ПО-ГОЛЯМОТО. И това е оцеляващото в критични моменти за един народ.

с пирказките че паспортите са платени и се дават чрез корупция убиха най големия ни коза срещу Македония, определно има бизнес интереси от страна на България, които може и да са със следи с оня избягали банкер в Сърбия, та има от една страна хора които ги държат за топките и разпалват определени негативни и вредни страсти, от друг аима някив бизнес интереси кито карат македонците да се инатят, за да изкарат уж виновна България , а реално излиза че Заев също н есика Европа, но някой подкоросва хората в Македония за историята

Имах преди няколко години работник, самоопределящ се като български турчин. Висок, рус, зеленоок. И братята му бяха такива, които видях за малко. Беше от Сев. България- от Разградските села. Доведе и сина си , пубертет - красавец, зеленоок, светлокос. А дъщеря му на снимка видях- светло руса, висока, живееща в Германия, завършила във Варна информатика. Печелеше доста в Германия, заедно с мъжа си български турчин с медицинско образование. Този човек казваше, че жена му е от наште. Срещнал я в Македония на работа на строеж. Тя била християнка, албанска македонка. В албанската част. Празнували и Великден и Рамазан. За последния празник го пусках на дълги почивки два пъти годишно, щото му идвали роднини от Турция. Интересното е, че в Албанската част на Македония си знаят, че са наши - българи. И много пъти ми е разказвал.

албанците от алабния бяха първите които ми казаха че имат голямо българско малцинство в Албания 10 процента но това беше отдавна през това време МАкедонистите си платиха да имат малцинство в Албания, Заев затова обикаля и Гърция и Алабия като ги организира срещу нас, анашия простак Президент воюва срещу държавата, Мултигруп имат срашно много пари вкарани в Македония и явно имат интерес Македония да е вън затова Македонците се правят на ударени за истроията .... нещата се движат съвеместно техните македонисти и сърбите и наши групировки, Президента е кукла на коци толкова прост!!!! такив акши забърка а всичко беше като толкова добре разработено, само не се очкаваше че ще се намесят някви образовани делитанти

Мултигруп имат вкарани пари там ли ? И защо не искат СРМакедония да е в ЕС ? За да не са осветени ли ? Не го схващам. Дай инфо или обясни.

кажи ми защо не искат България да не е в ЕС? и ще разбереш отговора

по-конкретно. Не мога точно да схвана. Да. Не искат да сме в ЕС? Мисля, че се сещам кой..

България има свои интереси и ще ги отстоява.

Ще умра от смяхххх! Албания и Швейцария ! Ах-ах-ах ! Швейцарците държат парите на света, а албанците, известни с мафията си, тръгнали да се сравняват с Швейцария. Боже, опази. Ако са умни - поне да си мълчат, за да не предизвикват такива коментари. Българите все пак си мълчим, щото албанците и земите им са част от историята ни, а и те самите си го казват, че са част от българите някогашни. Нищо, че вече са ислямизирани и променени. ВЕРНО! КОЙ ВИ ПЛАЩА ДА СТЕ ТОЛКОВА ТЪПИ И ДА СЕ РЪГАТЕ НА ФОКУСА НА ЕС , след като сте толкова свързани с престъпните структури и Косово? ТОЗИ дипломатически ход е унищожителен за Албания и е пълен крах за дипломацията им. ЯВНО, КУПУВАЧЪТ НА АЛБАНСКИТЕ ДИПЛОМАТИ ЦЕЛИ ПО-ГОЛЯМ ОСТРОВ В ЕВРОПА ДА ОСТАНЕ ИЗВЪН ЕС ! Е, СЕГА РАЗБРАХ! САМ СТИГНАХ ДО ИЗВОДА! ВЕРЕН Е !

Кажи го направо, в прав текст, че албанците трябва да си мълчат и да не стават коментар в ЕС, че са първенци по НАРКОТЪРГОВИЯ ! Ха-ха-ха ! Какви тъпи копелета са! Истински мангали! Мангалът винаги е със самочувствие и се гордее, че е мангал с целия придружаващ го арсенал пред света - кражби, убийства, наркотрафик, лъжи, подтисничество на истината, на цивилизоваността, на жената, на свободите, на словото, на истината, на правдата, на закона, на международните закони...... Е, сега сами си провокираха положението да бъдат обсъждани антиевропейските им недостатъци, които са им основната характеристика - и народностна, и цивилизационна, и религиозна. Тъпаци се оказаха, като се има предвид и несъгласието на Франция, Холандия, Дания....за неразширяване на ЕС, а и непоносимостта им към балканските народи, освен румънците. Слаби дипломати. Купени от сърбите и подкрепящите ги антиевропейски приятели. Явно - съвпада с политиката им, неизнесена пред народа им и пред Европа. Иначе, защо да си го забиват сами ?

Наркотърговците са бдителни като орли. С окото на тигъра. Зорко бдят за парите на мафията. Не са тъпи. Купени са. Не искат да са част от ЕС. Нищо, че лъжат и Европа, и народа си. Това е нещо НОВО в съвременната политика. Албанците и македонците направиха политически ДАЛАДЪР. Нищо- може пък да е за добро за България с оглед бъдещето й - да бъде съседна на проруски остров. Но важното е, дали Русия ще бъде силна в момент, в който Турция ще реши да реализира границите си, чертани онлайн с фалшиви карти, неоосмански? Нищо, че в момента и тя е във финансова криза. Поведението й е доста опасно, както и говоренето. А Европа и Меркел се огъва, освен Австрия. Колкото Меркел мълчи и отстъпва, толкова по-нагъл става Ердоган. Снад 5-милионна диаспора в Германия, всеки ще отлага вътрешни събития. Лошото е, че допуснаха тази диаспора да набъбне и в Австрия, и в Швейцария даже. Е, може пък да е за добро един про-руски осторов насред Европа, и то до нас. Жалкото е, че ние сме преките съседи.

преките съседи на Турция. Имаща огромна диаспора във всички европейски държави - от Белгия, през Германия, Швейцария, Австрия.... Това е и планът на Турция - завладяване на Европа демографски и с работна ръка в обслужващата сфера, без която Европа не може да осъмне и иде на работа. И да се прави на глуха и сляпа, за да си спести вътрешни конфликти или граждански размирици и войни.

що не питаш сърбите що не признават Косово, що имат проблеми с Черна гора, Босна, ...... Аааа, тъп резак ????? Що тия не могат да простят територии с друго население, никога не им принадлежало в миналото, а си дошъл да оправяш България, която няма, НЯМА НИКАКВИ ПРЕТЕНЦИИ КЪМ ТЕРИТОРИЯТА И НАРОДА на Македония, ОСВЕН...ОСВЕННННН ....... КРАЖБАТА НА ИСТОРИЯТА НИ ????? А РЕЗАК ПРОСТ ???? ЩО ТАКА, БЕ, ТЪП АЛБАНЕЦ, дето и ТИ СИ БИЛ ЧАСТ ОТ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД И ЗЕМИ И СМЕ ТИ ДАЛИ ПЪТ КЪМ ЕС ???? КОЙ ТИ ПЛАЩА, БЕ ѝ???? КОЙ ТЕ КУПИ, ааааа ????? КОЙ ТЕ КУПИ ????? КОЙ ТЕ КУПИ ДА ЛАЕШ ЛЪЖИ И КЛЕВЕТИ ???? БОГ наказва неправдата, лъжата, кражбата, убийството !!!! Нищо, че сте мюсюлмани, НАКАЗАНИ ЩЕ СТЕ, ако извършите този грях да се набърквате в КРАДЕНАТА НИ ИСТОРИЯ, А НИЕ ИМАМЕ ПРАВО ДА ТЪРСИМ БЪЛГАРИТЕ, УБИТИТЕ, СМЯНАТА НА ЕЗИКА ИМ, НА ПИСМЕНОСТТА ИМ ????? ИМАМЕ ПРАВО ДА ПРЕТЕНДИРАМЕ ЗА МНОГО ВАЖНИ НЕЩА !!!! ЕЙййййй, АЛБАНЦИИИИИИ, НЕ СИ СЛАГАЙТЕ ГРЯХ, ЩОТО ЩЕ СИ ГО ПЛАТИТЕ !!!!! БОГ НЕ ПРОЩАВА !!!! СЪРБИТЕ СИ ГО ПЛАТИХА ! Крадоха, убиваха, лъгаха, заробваха, манипулираха ....И ...... територията им остана 1/10 от откраднатото !!!! Ееее, сега реват....И ...НЯКОЙ им ПЛАЩА и ПОМАГА , но пак този акт и на помагача и на сърбите е ..Е .... АНТИБОЖЕСТВЕН ! АНТИХРИСТИЯНСКИ !!!!!! АНТИПРАВОСЛАВЕН !!!!!! И.......ЩЕ БЪДЕ НАКАЗАН !!!!! ОТ БОГА НАКАЗАН !!!!!! И помагача ще е наказан и подпомогнатия нечестно и антинародно, и античовешки. ВЕЧЕ СЕ СЛУЧИ И НА ПОМОЩНИКА И НА ПОДПОМОГНАТИЯ. Стига очи да имат да виждат, стига разум да имат да го осъзнаят ! АМИН ! БОГ С НАМИ !

Еди Рама е християнин.

И албания и македония нямат място в ЕС.. прекалено много и нагли фесове има там и са троянски кон на турция!

Македония с македоно-българското православно население са Троянският кон на Русия и Сърбия, но не и на Турция. Иначе албанците, участващи в управлението на СРМакедония и разполагащи със статистики и информация на държавно ниво ще са Троянският кон на Турция.

Албанските цигойнери в македония са като турските българи у нас. Размножават се бързо и завладяват нови територии! Единственото решение е да ги приберат в майка албания а нашите в анадола. Иначе са бомба със закъснител..

Мангалът си е мангал....

МАНГАЛЪТ се отличава от останалите хора с ЛИПСА НА ДОСТОЙНСТВО. ЧОВЕШКО ДОСТОЙНСТВО. Магалът няма достойнство. За него думата, ДАДЕНАТА ДУМА - НИЩО НЕ ОЗНАЧАВА. Мангалът е нищожество, с което нищо не можеш да договаряш или да уважаваш в него. Той, мангалът трябва само да бъде плашен, т. е. държан под контрол със силата. Със заканата. Нещо - нечовешко, нетолерантно, антихуманно, според днешните измерения на цивилизацията. Щото за него ДУМАТА нищо не значи. Той няма чест и достойнство. Той може винаги да се сговори с вас, според обстоятелствата, от страх. А след това да се изметне. Да излъже. Да се обърне. Да ви нападне в гръб. Да ви окраде, докато ви се усмихва. И ви залисва. Това е мангалът.

Патагония сама се държи като заложник с ината и лъжите си.

ПОТРЕСАВАЩА НАГЛОСТ И ЛИПСА НА ВСЯКАКВА ЛОГИКА! ДЕ е Швейцария, ДЕ е Македония и Албания ???? Де са репупбликите на бившата, изкуствено създадена Югославия, които пък ВСЕ НЕ МОГАТ да се разберат ???? Но пък искали България ДА ЗАБРАВИ миналото си от над хилядолетие, ДА ПРОСТИ отнетите територии с чисти българи, подложени на ФАШИСТКИ ГЕНОЦИД И ИЗБИВАНЕ, да ЗАБРАВИ паметта на жертвите си - ВЕЛИКИ БЪЛГАРИ, ДАЛИ ЖИВОТА СИ ЗА ОСВОБОЖДЕНИЕТО НА МАКЕДОНИЯ, ДА ЗАБРАВИ ЧЕТИРИВОЙНИ - Балканска, Междусъюзническа, Първа световна и Втора световна

цели ЧЕТИРИ ВОЙНИ ДА ЗАБРАВИ БЪЛГАРИЯ С ЖЕРТВИ във всяко едно българско семейство, НЕ ФАМИЛИЯ, а СЕМЕЙСТВО- СМЪРТ, СКРЪБ, БЕДНОСТ, СИРАЧЕСТВО..... В ИМЕТО НА ОСВОБОЖДЕНИЕТО НА МАКЕДОНИЯ, траяло над половин век..... съсипан народ, икономика, демографски срив, съсипващи външни договори като Ньойския, огромен резерв от Държавния бюджет, даден за изграждането на инфраструктурата на Македония в периода 1941-44 г. - цели 26 млрд златни лева, и ВСИЧКО ТОВА , с все дупенето и съюзничестото ни в разни войни - В ИМЕТО НА МАКЕДОНИЯ, НА НАРОДА НИ. ДА СЕ ПРИБАВИ към тази сума и жертвите, и сираците, и РЕПАРАЦИИТЕ, платени ПОНЕ 2 ПЪТИ ! КОЛКО СТРУВА МАКЕДОНИЯ НА БЪЛГАРИЯ ????? И накрая - влезли фашаги сръбски, бесили, колили, стреляли, интернирали, УБИЛИ САМО В ЧЕРНАТА КОЛЕДА НА 1945 г 13 000 И СЛЕД ТОВА ОЩЕ ТОЛКОВА ...ИЛИ 26 000 българи БЕЗ СЪД, БЕЗ ПРИСЪДА УБИТИ, ИНТЕРНИРАНИ, ИЗТЕЗАВАНИ, ИЗЧЕЗНАЛИ.....САМО ...ЗАЩОТО ....СЕ НАРИЧАЛИ БЪЛГАРИ....И О Т К А З А Л И на СРЪБСКИТЕ ФАШИЗИРАНИ ВЛАСТИ да се нарекат и определят като СЪРБИ !!!! И ...ДНЕС .....ВНУЦИТЕ ИМ СА ЖИВИ И .....П О М Н Я Т !!!!! И албанци, сърби и всякаква фашизирана измет ПИТА ЩО ТАКА БЪЛГАРИТЕ НЕ ЗАБРАВЯТ ТОВА ? НО ......и искат от нас ДА ЗАБРАВИМ И ПО-СТАРАТА СИ ИСТОРИЯ, а не просто съдбите на сираците от Македония, избягали у нас и днес историята и събитията живеят във и чрез внуците им, част от народа ни, ОТ СЪВРЕМИЕТО НИ. Е Е, албанци, сърби и про-сръбски купени отрепки-предатели на народа в Македония ИСКАЛИ от нас ДА СМЕ БЕЗПАМЕТНИ, или по-точно казано - ПСИХИЧЕСКИ УВРЕДЕНИ ??!!! КОЙ, КОЙ КОЙ ...................................................... КОЙ, КОЙ КОЙ ИСКА ОТ НАС ДА СМЕ ПСИХИЧЕСКИ УВРЕДЕНИ И БЕЗПАМЕТНИ, след като синовете и внуците на убиваните, интернираните, измъчваните са НАШИ ЖИВИ ГРАЖДАНИ ?????? КОЙ ИСКА ????? ЕВРОПА ЛИ ???? РУСИЯ ЛИ ПЛАЩА ТОЗИ СРАМ ????? СЪРБИЯ ЛИ ИСКА ТОВА ????? И СЕГА И АЛБАНИЯ ЛИ ИСКА ТОВА ????? Е В Р О П О оооо, КЪДЕ СИ ????? ЧУВАШ ЛИ ТОЗИ СРАМ ????? УШИ И ОЧИ има ли Европа тук, чрез посолства, посланици, консули, медии, репортери ??????? И АЛБАНИЯ ЛИ СЕ ВКЛЮЧИ В ТОЗИ СРАМЕН АКТ ?????? АЛБАНИЯ, за която БЪЛГАРИЯ гласува присъединяването й към ЕС ????? КОЙ ПЛАЩА ТОЗИ ПОЗОРЕН АКТ ???? АНТИСЛАВЯНСКИ ???? АНТИПРАВОСЛАВЕН ???? АНТИБАЛКАНСКИ ????? АНТИЕВРОПЕЙСКИ, защото БЪЛГАРИЯ Е ГРАНИЦАТА НА ЕВРОПА С ИЗТОКА И ИСЛЯМА !!!???? ЗАЩОТО БЪЛГАРИЯ СПАСИ ОТ АРАБСКИТЕ НАШЕСТВИЯ ЕВРОПА С ТЕРВЕЛ И ЕВРОПА ОСТАНА ДА СЕ РАЗВИВА . Защото БЪЛГАРИЯ СПАСИ ЕВРОПА ОТ ИСЛЯМА и ОСМАНЛИИТЕ и ЕВРОПА НАСЛЕДИ от БЪЛГАРИЯ РЕНЕСАНСА И ГО РАЗВИВАШЕ ЦЕЛИ .....ЦЕЛИ....ЦЕЛИ 500 ГОДИНИ !!!! 500 ГОДИНИ !!! ЕВРОПО ??? ЕВРОПО ????? КЪДЕ СИ ????? ЧУВАШ ЛИ, ВИЖДАШ ЛИ ???? Надяваме да не си глуха и сляпа , ЕВРОПО !!!!! ПОКАНИ СИ ИСТОРИЦИТЕ, ЕВРОПО, ! ИМАЙ МНЕНИЕ, В ПОЛЗА НА ЕВРОПА ! И ГРАНИЦИТЕ, И КУЛТУРАТА Й !!!

Малко истерично за моя вкус, но в общи линии вярно. Ще си позволя съвет да пишеш по-кратко и ясно защото рискуваш никой да не го чете.

Този албанец е толкова тъп, че само заради това, че е тъп трябва и на тях да им наложим вето.

Еди Рама е ниска топка, с такива политици Албания само, ще страда.

Немалка част от Албания е била българска. А и немалка част от населението ѝ също е българско - изповядващо християнство или ислям!

Предстои прекрояване. Русия смята да присъедини източна Украйна и да свърже Крим със страната. Американците ще си замълчат тактически, всичко ще е договорено! Косово ще се присъедини към Албания, Република Сръбска към Сърбия.

Типичен пример за: "Нас не ни интересува какъв точно е проблемът ви с Македония, но даже и да знаехме, не ни интересува, защото ни бавите!" Естествено е, че България си ги има интересите, кой да и ги защити, ако не тя самата !?! Никакъв заложник обаче не е Македония и не знам как все така става, че те са жертвата, а ние агресорът! Сравнението с Швейцария е нелепо, защото Македония е много далече от швейцарският стандарт! Там не отрича правото на други народи и в частост на един по-специално да се ползва от правата и името си, не са фенове на бивша интегрална Юголславия и не крадат миналото на съседите си! Всъщност Еди Рама е още под влиянието на скандала си с Мария Габриел и ЕК отпреди двадесетина дни, когато упрекна еврочиновниците, че се бъркат в албанските избори. А има и друго - усетиха всички, че Бойко се заклати и се надпреварват да го ритат отзад, откъде ли не. В този смисъл се вижда се доколко е "стабилна" и балканската му политика! Едно е да те наградят с орден в Албания, друго е да си спечелил точки за българската кауза там! Никакво отстъпление по въпроса с Македония му е майката! Те като са на зор - и албанци и македонци, ние не сме!

Я да си траеш бе, гяур!

Хич не ти пука за Македония. Гледаш ти да намажеш.

Освен с чужд петрол, САЩ търгуват и с чужда история.

САЩ винаги са подкрепяли македонизма. Радвам се че най-после се отвориха очите на ония наивници които някога като видяха че САЩ бомбардират Сърбия си помислиха че американците са забравили за македонизма. Напротив. Македонизма, също като новите Косовизъм, Черногоризъм, Боснизъм има за цел да разхлаби традиционните България, Сърбия и Албания. САЩ просто разделят и владеят..

България е засегната от македонската политика и демагогия,не е единствената която не я иска в ЕС,ще има да се молят на Франция и Холандия и те да кажат- да.

Европа не ще нито Северен БЮРМ (FYROM), нито Албания, нито Косово, нито Босна, нито Турция, дори и Северен Кипър. Просто ги лъже, за да слушкат резаците. Тупа топката Европа и си играе с тях на прескочи кобила. На ЕС им е ясно, че Македония никога няма да приеме българските условия. Готово. Британците затова излязоха.

Крадеше Българска история и провеждаше антибългарска политика, да, и на нея щяхме да кажем не.

смело и надменно мнение на албанеца за страната му. Завидно самочувствие на база на какво ? Не разбрах какво е общото на Швейцария с Македония и Албания предполагащо сравнение ? Само с една политика не става, за да те уважават !?

Защо бе, първенци са в наркотърговията.

Али реза, май и вие ще почакате, като ти чета изказванията...

Че за нечии друг ли интерес да държим макетата вън от ЕС? Естествено, че заради нашия интерес ги държим вън! Като не те искат някъде, не ходиш там на гости , албанецо!

Швейцария не е крала историята на съседите си, още повече пък не я е отричала, изобпачавала, нито ходи по Европа да ги очерня и да преподава в клас омраза и ненавист към сеседа.

На този ислямски фундаменталист брат му канибала отиде ли на трибунал или още развява рязана карабина?

Рама е християнин. Провери първо преди да пишеш.

В Албания има бълагрско малцинство признато от държавата... северомакедоницте и тях се опитаха да ги изкрат свои , но удариха на камък :)

Димитър Общи е единствения етнически българин от Албания, за който съм чувал.

Поинтересувай се , доста любопитни неща ще научиш

Не от Албания.

А за Йоан Кукузел не си ли чувал.

Екатерина Евро Севда АРНАУТова Николай БАРЕКов

Гусин Албанец, що не каза същото на Гърция, когато те спираха Македония? Това публично оплюване на дъражавата, която поставя условия, а не кандидатства, изобщо не е приемливо. В случая България е заложник на кражките на Македония и постоянното мрънкане без да си мръднат пръстта, а най-вече проблем са македоно-сръбският шовинизъм. Потрайте малко, обединете се с Косово, а пък дотогава може Македония да е прозряла корените си.

1. на какво основание албанския премиер се тревожи за Македония. 2. Тази неофициална карта на Балканите сме я чували. Там южна Бг влиза в територията на Турция. Македония се поделя между Албания, България, Гърция и Сърбия. Южна добруджа и Молдова влиза в Румъния.

Дааа, албанкси реотан е нарицателно. Акой е казал, че всичко е било готово. Нищо не е било готово, за да каже България да. А защо шиптъра си мълча 20 години за Гърция и нищо не казва по въпроса. Значи знаех, че шиптърите са тъповато и хитро племе. Ама мислех, че поне в управлението им има хора с нещо в главата. Щом тоя приказва такива глупости, какво да кажем. Хайде господин шиптърът ако има претенции да се обърне към съседите си от Македония. Ако и този разсъждава така, може би е редно да се преразгледа въпроса за нашата подкрепа за Албания. От тези думи може да се направи извод, че тези също нямат готовност. Все пак на ЕС не са му нужни излишни проблеми, има си ги достатъчно.

На ИФИМЕС почерка си личи. Бактяр и Зияд продължават с идиотските си пнтриги и пропаганди. А преводът е в стил не били компютри, а компоти. Хахаха

Изглежда Албания разбира, че РСМ е загубена кауза за ЕС и ще се опита да се откачи от нея за започване на преговори. Албания преследва интересите си и за момента не виждам противоречия с българските такива. Тя е поела ролята на най-големия трън в петата на Сърбия, с което доста облекчава нашата позиция.

Имаше един измислен филм за футболния отбор Вардар , то беше патритизъм , то беше македонска гордост. Българияте беха лошите , които товареха добрите макета във вагоните на нациска германия. Сега друг филм се прожектира. Да ви го кажа ясно: НЕ МИ ПУКА ЗА НЕБЛОГАДАРНИТЕ МАКЕТА, да се седят в измислената Северна страна и да си търсят корените.

A Албания и е портокалче с часовников неханизъм

Илирийските племена(албанците) са на балканския полуостров от времето на траките. Тоест доста преди тук да се заселят българите.

Българите са именно траки, циганино!

Тракомните сте бетер скопските историчари :)

Изобщо не е доказано, че албанците имат нещо общо с илирите. По-сокоро нямат. Нещо като македонските простотии за античност.

Аха, сега нови македонци дето са основали Земята ли ще имаме?

Ами приемай исляма тогава. А турските подлоги откога са тук?

Албански манго, не се бъркай там, където не ти е работата и където нищо не ти е ясно. Естествено, че България ще си защитава интересите. Ако някоя чужда държава се опитва да си присвои историята, литературата, езика и т.н. на Албания, ти как ще реагираш? За това, трай си там и не се обаждай неподготвен, когато не разбираш за какво иде реч!

А шиптериге не я държат, така ли?

г-н Рама по-добре е да си траеш и да си бъркаш в носа ,вместо да слагаш пръста си там където скърца .Гледай си хака на албанския народ и не се бъркай в делата на България.

Да има такова нещо, България и Македония сме реално един народ, с един език в различни държави. Разделени сме понеже корупцията и външните интереси поддържат това.

Реално сме два съвсем различни народа с различно мислене и различен език. Съжелявам оли, не съм сляп и глух. Имаме по-вече общо със румънци и гърци с макетата/сърбите.

отколкото с макетата/сърбите*

Неграмотен, не сляп.

пълен при това. И боклук вмирисан

Свирчо и какъв ви е езика?

Ти не си сляп и глух , ти си или промит или платен :)

Хммм. Абе като се напиете защо пишете по форумите глупости? Защо?

Добре. Извинявам се. Онези сръбски еничари във скопие ги чувствам толкова близки, колкото и еничарите в Истанбул. Съжелявам че това не отговаря на вашата Бай Тошова пропаганда "македонците са българи". Нищо българско няма в сърцата на тия тесногръди боклуци. Нито езика им е български. Като искате ме псувайте, ще продължавам да то твърдя.