60 ученици от Албания и Македония празнуват 24 май у нас

Шейсет ученици и техните ръководители от Албания и Македония днес ще се включат в празничното шествие по случай 24 май –Денят на българската просвета и култура.

Обратно в новината

Коментари - 60 ученици от Албания и Македония празнуват 24 май у нас | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Милен Врабевски е лекаря който ПРАВИ ОПИТИ С БЪЛГАРИ в болниците - без те да знаят - имаше ОГРОМЕН СКАНДА преди години, който Врабевски потули с милиони за пиар и подкупи за магистрати!!!! Той е член и на Фондация Клинтън!!! Прочетете за него - напишете - Опитни зайчета, Врабески и Експеримента Херо!!!! Истината е кошмарна!!!

Опитните зайчета на експеримента "HERO 2"

Ако попитате учениците от Македония защо името на училището е "Никола Вапцаров"-веднага ще ви отговорят, че това е велик МАКЕДОНСКИ поет. И че Кирилицата е дело на МАКЕДОНЦИТЕ Кирил и Методи. Факт. Пробвайте!

радетели за обединена Европа? Коя калинка или еуроидиот го измисли?

че са били "радетели за обединена Европа". Поне за мен това е нещо ново. Интересно е наистина как ще бъде развита темата в тази й част? И кой я е формулирал така. Иначе успех на участниците в инициативата и честит им празник. Честит светъл и любим празник на всички!

А тези две националности да си седят в техните къщи и да не осират българската.

Похвално! Може би това е пътя за обединение на българите за "Велика България"!

jingiby

Това е добра инициатива. Но държавата не прави нищо по въпроса. Нашето образование е сринато, та камо ли някой да дава пари за българчета из Македония. Важно е да се крадат пари от тези за саниране на панелките, магистралите и т.н., а това са милиарди. Както е казал бай Ганьо - келепирец да има...

Троле!Келепирецът е пршоритет за бесепетои господарите им от путкинистан които харизаха Македония на Тито и бяха готови и Пиринският край да харижат,даже започнаха дебългаризацията!