Алабама прие най-строгия в САЩ закон срещу абортите

В страната все повече се надигат гласовете за преразглеждане на това конституционното право на жените. Правото на живот на нероденото дете стои над другите права, изтъкват поддръжниците на забраната

Обратно в новината

Коментари - Алабама прие най-строгия в САЩ закон срещу абортите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Демокрацията ще излезе по голям звяр и робовладелец и от най-върлия комунизъм.

Диваци Откъде на къде една купчина клетки ще има права? Тези американци съвсем са изглупели

Е добре, но какви индивиди ще се получат ако например майката не може да понесе травмата от изнасилването и след това захвърли детето по домове, приемни семейства и др. Или ако е със заболяване поради кръвосмешението, което е много възможно.

Според тези хора като се родиш жена автоматично се сдобиваш с длъжност инкубатор. Изнасилване, не изнасилване - ще раждаш. Струпването на клетки в първите седмици на бременността имало повече права от теб. За мен противници на абортите са или свръхпървобитни мъже или жени, на които никой и не изгаря от желание да прави деца. Аз лично някакси обичам жените повече от ембрионите. И не всяка еякулация заслужава име и ЕГН. Или да броим всяка жена с цикъл за сериен убиец.

Вярно е, но винаги имаш опцията да не правиш деца, не сме в 18 век..

Съгласен съм, но коментарът ми беше инспириран основно от темата за изнасилването. Там нямаш такава опция. И за това съм малко груб.

И какво пречи в случай на изнасилване да се вземе хапче от рода на Ескапел и да се предотврати бременността? Действа до три дни след акта. Да се сравнява еякулация и цикъл с аборт е изключително малоумно - при първите две няма зачеване. За мен хората, които разсъждават бинарно относно аборта, са изключително глупави и радикализирани. Аборт в самото начало - да, но има ли вече сърдечна дейност, то има и човешки живот.

Има показания по които се прави аборт.

Е тя пък изнасилената дрогирана оФца ще се затича да търсе апове.хехе

в дупката без да иска - трябва да има някакво спасение за него де

Юдейската система почва да пропуква, здравият разум почва да взима връх на радикалният феминизъм!

Тяхна си работа. Много много не ме еня, по-важно ми е да направят така, че при желание на бащата за аборт и отказ но майката тя да губи права за издръжка. Иначе си е 18 годишно робство и генетично изнудване. В момента жената решава без никой да пита бащата, разбира се, не може жената да се насилва, но ако реши еднолично да запази бебето то еднолично да си го гледа.

ти в ред ли си, като не искаш деца - просто не ги прави,никой не те кара. Плюс това издръжките в България са толкова смешни, че е направо жалко да откажеш да плащаш за собственото си дете и вместо това да караш жената да го убие.. Много жалък коментар.

Правенето изисква двама души, а след това решението се взима от един. Кой от нас не е добре или не виждаш собственото си лицемерие?

Разбира се, че изисква двама. Но след като нямаш желание да даваш пари на собственото си дете, ти препоръчвам да се откажеш още на етап "правене". Има различни методи - информирай се, убийството не е алтернатива на презервативите..

да отскочи до съседния щат и да си направи аборта ?

Да могат първите братовчеди да се плодят на воля :D