"Ал Кайда" се възражда в Афганистан с осем тренировъчни лагера

Според доклад на Съвета за сигурност на ООН талибаните не са прекъснали връзката си с терористичната групировка

Обратно в новината

Коментари - "Ал Кайда" се възражда в Афганистан с осем тренировъчни лагера | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Слава России ! Слава Путину !

Само да кажа, че съм педераст и черни салами редовно разширяват аналното ми отвърстие !

От фабриката за руски тролчета педерастчета.

Ние руснаците сме първи във всичко.

Ама нас много ни ибът, щото сами си искаме !

Ето ,това е истинското лице на сащ,създай си престъпници и се прави на демократ в последствие и воювай срещу тях за да си най великият убиец

Да разбирам ли че всички терористични организации създадени и поддържани от вашата Русия са руски приятели и са борци за свобода? Защото например ония в Беслан бяха обучени от самите руснаци.

Организации ? Кажи една, поне ! Всяко дете да питаш, ще ти каже кой обучи талибаните !

Ооп става ли? Хизбула? Червените бригади? На колко си годинки хлапенце? По времето на студената война терористичните организации бяха горе-долу по равно разделени между запада и Съветския съюз.

Нур ал Дин в Сирия Армия за освобождение на Косово Контрите в Никарагуа Другите си ги дочети във википедия. Ама се съмнявам, че ще успееш (на английски е), по комунистическо време сте учили само руски като втори език.

Това което вие руснаците не разбрахте въпреки десетките хиляди жертви от ваша страна. Това което и американците не разбраха въпреки милиардите които наляха в Афганистан. Афганистанците си живеят по собствените закони- аз и братчеда срещу другите. Моя клан срещу твоя клан. Моето село срещу другото село. Обаче всички ние срещу целия свят. Колкото и добри намерения да имаш колкото и добрини да им правиш - ти винаги си чужд наследственик и трябва да бъдеш унищожен. И най-лошите главорези афганистанци са за предпочитане пред най-добрите чужденци според самите афганистанции. Ако си пропуснал посрещнаха талибаните с цветенца и рози и без абсолютно никаква съпротива. А сега реват заради порядките наложени от талибаните. Различни части от Афганистан не се подчиняват на талибаните и се бият с тях. Докато победи следващия по-силен и тогава пък други ще се бият срещу него. Така е било от хиляди години така ще бъде и занапред.

Значи братя терористи ли са или са лошите? Защото с Афганистан е малко сложно защото нали и нас ни биха там......

Рожбите на сащ!

верно ли? И що като бяха САЩ там, бяха заврени в миша дупка тия ''рожби''? Мамина рожба путлерастка, скапана, копейска!

добре се стараеш, увеличи малко псувните

А ти си нацъкай още плюсчета с тор, а на другите минусчета теба в копейката тролска, безделна

В Афганистан няма ничий рожби моето момче. Не си ли афганистанец значи си враг.

Лошо им се пише на евреите и краварите ха,ха,ха.

Лошото е само върху градината на вашите арабски братя терористи.

че някога тази държава не е била пълна с религиозни фанатици. Светско правителство. Облечени по европейски жени. Намерете си снимки от Кабул. Е после САЩ и Рамбо. Има и други държави, в които недемократични, но не и религиозни правителство са сваляни от САЩ и после "Кво стана бе Миме".

Преди или след като твоите руснаци нахлуха в Афганистан и избиваха наред без значение военни цивилни жени деца мъже????

И тебе ли та ибът алабамските негри като мене ?

ха ха чичо Сам ли то го исталира това мнение ама ректалнооооо..ха ха смешен циркаджия без грам интелект

Тия стотици хиляди афганистанци дето ги избиха твоите руснаци какви бяха???? И защо твоите руснаци и избягаха от Афганистан оставайки десетки хиляди трупове на руски и кубински войници и хиляди унищожени бойни машини? Всъщност защо не отидете пак до Афганистан:))))

непоръбен. Коя е причината когато не харесваш политиката на САЩ да си русофил? Само в платените ви кратуни противниците на американската политика са влюбени в Путин. Платени гниди сте.

Вчера НАТОвска подводница на Великобритания е изстреляла най-модерната си ракета Трайдънт,способна да носи ядрена глава, на която разчитат при ядрена война. Ракета е излязла от силоза и на почти веднага се е пльоснала във водата и потънала близо до плажовете на Флорида. Вътре в подводницата е бил и военният министър на Англия да види излагането. Това е второто изстрелване на Теайдънт,предишното е било през 2016 и отново е било смешна издънка.

ти за тестове май не си чувал какво означава ?

Не случайно оставиха арсенал за милиарди и то точно на границата с Таджискистан. както винаги се цели военнен конфликт на границата на РФ. Това е част от плана им АНАКОНДА, малки и много конфликти около границата на РФ. Слава на слабоумните български либерали които слиугуват на Чичо Сами

Да не пропускаме, че и граничи с Иран...

Рашките са по традиция приятелчета с афганистан, иран, педракистан, северня корея, еритрея, розацея и тем подобни. Зло което се разпростира като рак и по някое време тряба да бъде изрязано за да има цивилизован свят.

Я сравни снимки от Кабул 1967 и при САЩ. После пиши какви разлики откри.

Я виж кой организира преврата преди да вляза СССР в Афганистан ......Англия добите стари англосакси сатанисти. ......Същата година бившият министър-председател на Афганистан Мохамед Хашим Маюанвалва е обвинен в заговор за преврат, макар че не е ясно дали планът всъщност е насочен към новото републиканско правителство или до тогавашната монархия. Маюанвалва е арестуван и се предполага, че извършва самоубийство в затвора преди неговия процес, но широко разпространеното вярване е, че е изтезаван до смърт. След превземането на властта, президентът Мохамед Дауд Кан създава своя собствена политическа партия – Националната революционна партия. Тази партия е единствената легална в страната. Лоя Джирга одобрява новата конституция за създаване на президентска еднопартийна държава през януари 1977 г., при която политическите опоненти биват преследвани с насилие.

Всъщност СССР многократно токазва анмеса в Афганистан, дори след многократните молби на интелигенцята за помощ. Афгансиутан е сфера на влияние на Англия , това договорено между Русия иа Анлия и огава се разделя страната на две - Афганситан и Таджикистан. Ама как да знаеш като си неграмотен

ЦРУ на сатанистите финансират както Ислямския тероризъм като преди Ислямска държава, Ал кайда , Хамас и Иран така и Израел да се трепят едни с други . Роберт Кенеди младши племенник на Джон Кенеди на скоро в интервю заяви как нацистите на Хитлер още на времето са разработели фалшиви ваксини като тия за ковида за да умират Ешкенази евреите и циганите

Ало фира, защо изтрихте доня Сандра?

Нови съюзници за Путлер. Лошад Лавров и Кочка Знахарова бързо да летят на посещение до Кабул за обсъждане на сътрудничеството със суверенните си събратя.

Чакат първо да посрещнат братята им от хамас и хизбула...

Да я забулят отвътрееее якоооооо ха хааа

Той Путин им остави оръжия за милиарди.

Въоръжението подарено на талибаните в Афганистан е 83 милиарда долара с което въоръжение не разполагат и най големите американски военни бази

Шарл Мишел: „Хаотичното изтегляне в Афганистан ни принуждава да ускорим процеса на откровено размишление по въпроса за европейска отбрана“ Да припомним, НАТО, но основно САЩ, се изтеглиха хаотично, меко казано, от Кабул. Оценка на загубите варират около 7-10 милиарда долара. Байдън беше инициатора. Кво са за Байдън 7-10 милиарда и 150-200 човешки живота??? Самостоятелна Европа е истината, а не в сянката на "трансатлантизма" на Байдън и Урсула.

Това изтегляне беше обявено повече от година преди това. Ама то било хаотично.

Най-интересното е, че всичката руска тролска педерастка гмеж се радваше когато американците напуснаха Афганистан, сега пък се радват че Ал Кайда строи бази там, не може да ви разбере човек ...ама то можеш ли да разбереш някой с една промита клетка между ушите!

Са му останали бюджетни пари в края на финансовата година и ще трябва някъде бързо да се потрошат.

си дебил!

Творението на САЩ. Където събират ислямисти от цял свят, че да се бият с влиянието на СССР. Предното казва самата Хилъри Клинтън и може да си го откриете на видео. СССР подкрепя светско правителство. От тогава съм виждал кадри на модно ревю в Афганистан. Представете си го сега. Нищо сега пак може да снимат Рамбо, как е прегърнал бин Ладен и говори за братският афганистански народ.

ЦРУ създаде Алкайда , после първият Американски ислямист гей президент Бари Хюсеин Соетеро известен още ката Обама финансира и създаде чудовището Ислямска държава . Тръмп приключи за няколко месеца всички тия радикални ислямисти и спря тероризма . Сега при педофила Джо ЦРУ остави въоръжение за над 7 милиарда в ръцете на талибаните

Въоръжението подарено на талибаните в Афганистан е 83 милиарда долара с което въоръжение не разполагат и най големите американски военни бази

Вече знаете, защо САЩ оставиха в Афганистан оръжия за 80 милиарда долара при скоростното си изнасяне. Посяха семената на бъдещ конфликт, от който да се възползват.

хАмериканците да влизат да ги оправят. Те са специалисти. Най-добрите от добрите. Укровермахтът ще помага, когато приключи с орките на Путин. Те имат специалистите по тероризъм, а САЩ контра-контра-тероризъм.

Не ти е известно, че Ал Кайда е създадена от САЩ, нали?

Те ги ''оправяха'' 20 години..ти от кома ли с ебудиш!? накрая не смогнаха да избегат - висяха по вратите на само;етите

Вие започнете да мислите. Ако Америка стъпи във Афганистан отново, предният път ще е разходка в парка. Това бяха 2.3 официални трилиона в канала, а черният бюджет е двоен или троен на това. Знаем доларът не струва много, но ако искат да запазят някакво подобие на свободен пазар не могат да печатат много повече, ако не искат обяд в МакДоналдс да струва милиони. После какво точно ще правят там? Канят се да пращат талибани срещу Русия със арабският свят в БРИКС? Хелоу... Ама в Булгаристан всички са на вчерашната вълна. Както казват нищо ново. А, май Галя го казваше...