Един от лидерите на ”Хорасан” е бил убит в Сирия

Лидерът на свързаната с Ал Кайда терористична групировка "Хорасан" - Мухсин ал Фадли, беше убит при американски въздушен удар в Сирия.

Обратно в новината

Коментари - Един от лидерите на ”Хорасан” е бил убит в Сирия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво!

А вие и пари за дрон нямате, несретници балкански! Имате по един немит между краката и стар компютър на който се зъбите на целия свят.

Kолко ли арсенала със стари муниции изгърмяха пиндогейците, за да се похвалят с този епохален успех!!!

Какво е "пиндогейци"? Подозирам, че това е някакъв руски термин или измислена от теб нова дума.

Жьо Суи - Хоросан Хасан

На мен ми изглеждат нещата така: ЦРУ избива бившите от Ал-Кайда, за да отвори място за настоящите от ИДИЛ! И двете са техни рожби, ама едните са им май по-мили вече, а другите не!!

Абе те са си едни и същи наемници които имат за цел да създадат изфабрикувани конфликти за оправдание при инвазията на поредната арабска страна. Даже така наречените им лидери сигурно ги сменят с различни актьори.

Страшна жега е! На вас двамата взе да ви се отразява.

Пича от Хоросан ли беше, Вар ли беше, да не се е порязал по невнимание на някоя листовка "Freedom is Comming" ? Че те "братята" освен да хвърлят литовки или по грешка да парашутират оръжие на креатурата си друго не са направили в Сирия ...

Трепем си неудобните по света с дрончета,сръбвайки кока-кола с лед в климатизирания фургон на дрон-операторите. Прекрасен нов свят,мдааа... Каква е гаранцията,че този е бил от "лошите"? Щом САЩ са го ликвидирали,повече ме съмнява обратното.

Що не му дигнете един паметник? Вие, комунистите, много уважавате убийци и мародери. За справка виж, на пример паметника на т.н. подводничари, които са си чиста пробаруски диверсанти

, на негово място ще се пръкне по кръвожаден, алчен и безсърдечен мангал.

Държавата с военен бюджет от 600 милиарда долара годишно се занимава с унищожението на един циганин?! Велика работа! Нека продължават все така!!

"Един от лидерите на Хорасан е бил убит в Сирия" Звучи като "Бил съм се бил напил".

Това няма общо с факта, че се напиваш безпаметно по жегите!

Опитал си се да кажеш нещо, ама... Това може да има нещо общо с жегата.

Убийство без съд и присъда се нарича тероризъм.Според напарфюмираните декларации на говедарите трябва тези радикални движения отдавна да са обезглавени , но те май са като митичните глави на ламята-една отсечеш,поникват три нови.Така,че се получава порочен кръг от убийства и тероризъм без изход.Щатите могат да очакват нов истински 11 септември/предишния си беше явно тяхно дело/.

Ами то месец Септември има 30 дни, а след него идва и Октомври и т.н.....

Този явно не е трепал сирийци , а джихидисти от ИД и затова от Пентагона са го гръмнали

е, те това е причината!

Много лидер, много нещо, ей - все ги убиват и все остават. Мириканска му работа...

Един убили, двама "поникнали"... Правят ни на боядисани врабчета.

Ако групировката беше в Южна Америка щеше да се казва "Корасон", ако беше в Европа щеше да е "Кроасан".

А в Турция Куранаасан!!!

Я, един "хорОсан" по-малко...;-D

Американците избиват само непослушните лидери!

Смешници?

loyola

Абе съседа ми, дето пуска силно сръбско и чалга, също май е знаел за атентата и май е бил близък приятел на Кадафи, Осамма, Садам, Аззазел и др. подобни. Бихте ли го гръмнали и него, моля ?

И откъде знаят, че са го убили? Така им е казало тяхното им разузнаване? А това разузнаване като знае толкова много, що не могат да унищожат де що има танкове, камиони, артилерия и т.н. техника на ислямистите? Нали още през 91-ва рекламираха супер точните ракети, дето влизат през прозорци на сгради ? 24 години по-късно вече рекламират по военните клипове от тестове (официално пуснати от пентагона) ракети, дето влизат през отворен прозорец на движещ се автомобил. И още не могат да натръшкат ислямистите???

Убили са когото трябва.

кой ли не знае, че пентагона беше ударен с крилата ракета и за това манипулираха записа на охранителната камера, но размера на "дупката" и размера на лопатките на турбо-реактивния двигател и ... показаха, че всичко беше "съшито с бели конци" Та "хоросана" е откраднал крилата ракета и е атакувал пентагона и 5 минути по-късно военният министър се разхожда по полето наоколо и ръкомаха? 11-09 беше най-калпавата постановка която съм виждал! Дори сценаристите на азис са по-добри

Най-гаче са избили няколко производители на хоросан...

На всеки трима убити цивилни успяват да гръмнат и някой въоръжен противник. Доказва се със снимки като тези за химическото оръжие на Садам.

Аз паднах. Друг ще ме смени и... толкоз. Какво тук значи някаква си личност?! Важни са субсидиите от Чичо Сами.

Да бе, как пък всеки който убият е лидер? Много лесно ги раздават тия титли бе!

До тук три пъти прочетох, че бил убит - веднъж септември 2014, втори път през май 2015 и сега за трети път. Дано третият да е късметлийски и успешен. Егати пародията, но с цивилни жертви!

Те тия терористи ги "убиват" поне по 5 пъти.

ама ти много бързо четеш бе. или много помниш!

Има някои "лидери" на Ал Кайда, които са "ликвидирани" по 6 (ШЕСТ) пъти. Имам чувството, че Пентагонът и Държавният департамент смятат целия свят за малоумни идиоти.

@Dir

"Хоросан"... Групировката, за които местните хора твърдяха, че никога не са чували и че таква просто не съшествува... Всеки да си направи изводите каква война води САЩ.

Нищо чудно този дето ги измисля да е някой като Дженифър Псаки...