Мъжът, ликвидирал Бин Ладен, издава мемоари

Бившият морски пехотинец, който твърди, че е ликвидирал Осама бин Ладен през май 2011 г., ще издава мемоари.

Обратно в новината

Коментари - Мъжът, ликвидирал Бин Ладен, издава мемоари | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ПОДСИЛВА СЕ ДЕЗИНФОРМАЦИЯТА!!!

ТВЪРДИ,ЧЕ Е ЗАСТРЕЛЯЛ ОСАМА! ОСВЕН НЕГО ИМА ЛИ ДРУГИ ДА ГО ТВЪРДЯТ?! А ДА ГО ДОКАЖАТ?! И ЗАЩО ОСАМА И ОБАМА СИ ПРИЛИЧАТ ТАКА ПОРАЗИТЕЛНО,А МИШЕЛ Е ТРАВЕРСА?!

Гей ли е и този тюлен ?

Защо Ал Кайда е във възход след американската инвазия в Ирак, нали уж се бореха с нея? Оттам тръгна и възхода на ИДИЛ. Получи се обратен ефект от "борбата срещу тероризма".

Осама или Обама се бАлама.... 5 пари не давам за сценарийчетата дето скалъпвате, едвали има човек който да ви вярва на глупостите:)

Обама е истинският Осама.

Убиха го при Барак ОБама, но проблемът не беше оСама, а друг! Не този забърка всички войни в света!

Кисинджър ще да е - щото през 70те изгони СССР от Близкия Изток.

на ха ха: "Морските тюлени, които уж убиха Бин Ладен през 2011г. загинаха при нещастен случай с хеликоптер в Афганистан 3 месеца след това. Командирът им офицер Прайс е намерен мъртъв във военна база в Афганистан на следващата година... " Четох голяма и добре написана статия по въпроса. Голям фен съм на тюлените и много жалко за тях. Пишеше нещо за съмнителни обстоятелства.

гаранция, че този, койте е бил ликвидиран, наистина е Бин Ладен. За американските медии да излъжат е най-лесното нещо в живота.

Да странно, че тук някои уж са много недоверчиви, но въобще не се съмняват на подобни източници.

няма биологичен материал, което не дава никаква сигурност, че ИСТИНСКИЯ Бин Ладен НАИСТИНА е убит. На всички е известно, че той е имал бизнес със семейство Буш, той е бил финансиран от тях, играел някаква роля на плашилото, за да се създава напрежението, надали е бил убит, всичко е като в Холивуд - снимат филми, клипове, откровени лъжи и ги хвърлят на медиен вентилатор...

loyola

Убийците трябва да са в затвора...

Осама не убит нито от тюлени нито от пингвини. Убит е от ракета. А целта е подсветната с маяк. Труп не показаха. Садам го развяваха като байрак. Даже публичната екзекуция въртяха в нета.

"...битките, които е водил по света в името на страната си." Тоест?!?

Браво, сега ще разберем истината за Бен Ладен. Точно както истината за кацането на Луната, за двете кули на 11-ти септември и за голямата любов на младите Американки към 100годишни вампири в книгата "Здрач". Остава и да повярваме.

и тва някой ще си го купи да го чете??? как застрелях бин ладен а аз освен да издам как прегазих куче на магистралата.... и после го гледах докъто умира право в очите ... и то ме гледаше..... мисля че ще е по голям бестселър....

"Ще разберем как е ликвидиран Бин Ладен?" Потресаваща е неграмотността на списващите вече и във "водещите" медии. Господа, за да бъде едно изречение въпросително, не е достатъчно да му сложите накрая въпросителен знак! Трябва да съдържа думички като КОЙ, КОГА, КАК, ЗАЩО, ЛИ... и т.н. Хайде вземете го научете този език, или се захващайте с нещо друго!

И да знаете, нашите са добрите, другите са лошите.

До очакваме ли мемоари на Джак изкормвача и вакарелския убиец?

Морски пехотинец или тюлен? Защото двете са много различни неща...

Бизон е - Матю Бизонет

това ги чака всички рубладжийски мекерета в евронатовска България- курнела,йотова,ташева,сидераста,доган - измъкнати по бели гащи от храбрите щатски тюлени , в багажника на хамъра омотан в тиксо и в Гуантанамо бей,да връткат вузузели на талибаните до живот!

Тези мемоари ще приличат май на гръцката митология - когато започнал да отсича главата на Бен Ладен, героят видял, че на мястото на всяка отсечена глава израствали две нови.

тези си мислят ,че някой може и да им повярва - простаци убихте невинни хора от небосъргачите за да влезните и в АФГАНТАН И В СТАНИ ИМАЩИ НЕФТ. Простите хора също имат и акъл и могът и да расъдят кой лъже и защо

Прочети вожда ти Путин какво мисли по въпроса преди да дрънкаш простотии.

Ладен го създаде САЩ да убива руснаците в АвГАНИСТАН ПОХАРЧИХА ПО НЕГО МИЛИАРДИ пазеха го поне 500 рейнджъри А този тюлен с какво право и какви мисии е ходил сееики смърт карайки демокрация в Ирак уж имали химическо оръжие ами те не създадоха ли и Садам ами Либия ами не хвърляха ли бомбо и в Европа ами не създадоха ли майдана

И сега ще четем как Хари Потър летял на метлата си, размахвайки вълшебна пръчка и попържайки заклинания... И въобще приказки от 1001 нощ за приспиване. НЯМА ДА СИ КУПЯ КНИГАТА! Дори и да ми я подарят - няма да я прочета.

С лазерен меч е ликвидиран! Няма друг начин просто...

Бин Ладен е бил приет в пакистанска военна болница на 10 септември 2001, с разрешението на съюзника на САЩ - Пакистан. Той е бил в болницата в Равалпинди и на 11 септември, когато са извършени атентатите. Неговото местонахождение е било известно на американските власти и на сутринта на 12 септември... Преследването на Осама бе превърнато в изключително ритуализиран процес, който всекидневно захранваше новинарските вериги. Това не е само част от кампанията за медийна дезинформация, но също предоставя оправдание на произволните арести, задържане под стража и изтезаването на многобройни "заподозрени", "вражески бойци" и "съучастници". Търсенето на Осама обслужваше както военни така и политически цели. Работата е там, че всяка следваща администрация, като се започне от Джими Картър, поддържа и финансира мрежата на "ислямския тероризъм", създадена по времето на администрацията на Картър от началото на военното присъствието на СССР в Афганистан. Ал Кайда е инструмент на разузнаването на САЩ - спонсорирани от САЩ разузнавателни кадри. Ако се признае, че Осама не е стоял зад атаките от 11 септември, цялата схема на "войната с тероризма" ще се разпадне като пирамида от карти. Администрациите на Буш и Обама нямаше да имат на какво да се осланят. Освен това, оправданието за започване на война в Близкия Изток и Централна Азия се опира върху съмнителното оправдание, че "Америка е била атакувана" и че правителството на Афганистан (талибаните) имат участие в атентатите от 11 септември. Но марката "Ал Кайда" вече се изтърка, втръсна на всички и последва ребрандинга й в ИДИЛ... Името е друго, но целите и средствата са същите...

Барем изкара някой финансов материален дивидент. Само на морални стимули не се издържа.

Авганистан има най-големите залежи на литии в света !

Ти страдаш от тежък дефицит на справедливост и морал. Но това не е учудващо. Ти сигурно одобряваш убийството на хората от взривения автобус в Сарафово и ако е така, ти не си по- различен от онези , които режат глави, за да се покажат по телевизията. На твоята комплексарщина породена от рязък комплекс за малоценност съответства затвор за съпричастност за престъпления против човечеството.

Ало, моралния, какво ще кажеш за атентата в Света Неделя, за убийствата на десиденти по света от българсите и съветски служби, да не говорим за експанзията на Русия ( Съветския Съюз) по Света? Или може би тези са "добрите", а онези "лошите". Империализмът не е само на запад, както ни промиваха мозъците едно време, той е в същите мащаби и на изток.

Значи, ако ходиш по света и убиваш хора без съд и присъда се нарича "специална операция", а ако "те" идват и ти блъскат самолети в СТЦ или действат като Радко Младич се наричат терорирсти или международни престъпници.....!!!???

Това са приказки от 1001 нощ, Осама беше умирал няколко пъти преди това. След като го "убиха" Ал Кайда стана съюзник на САЩ в Сирия... Да не говорим,че близките им контакти в Ирак с Ал Кайда бяха години по-рано.

Ал кайда никога не е била съзник със САЩ в Сирия. Напротив САЩ неколкократно атакува позиции на Ал кайда и унищожи някои техви тлаватари. Това че не са обявени за главен враг и че се бият с ИДИЛ не ги прави съюзници.

Да, точно така! Когато някой отвлече самолет с невинни цивилни и се блъсне в сграда с други цивилни е тероризъм. Когато отидеш някъде и застреляш такъв терорист е специална операция. Колко ли тъп трябва да е човек за да не схване тази елементарна разлика?

Не мисля, че нямаше да им стигне горивото, ако го бяха натоварили на хеликоптера и да го съдят в САЩ или МТ. Ако имаше двадесет въоръжени да го пазят дали нямаше да бъдат избити за да постигнат целта си. Ако се криеше в някоя болница дали нямаше да я бонбардират погрешка - няма разлика, примерите валят и в момента от бойните действия в Сирия и Ирак....!

Явно си запознат. Ще ни обясниш ли къде изчезнаха останките от самолета, който се "блъсна" в Пентагона? И защо BBC обявиха падането на сграда 7 от СТЦ цели 21 минути преди самото падане на сградата?

Обясними ми как ЦРУ признава за 638 опита за покушение срещу Фидел Кастро? Ако Куба бе опитала да убие американски президент, това как щяха да го определят американците? Да не говорим за милионите убити от САЩ след ВСВ. Историята на САЩ е геноцид след геноцид. Да не мислиш, че във Виетнам, Камбоджа, Ирак и други места са се били само с военни?

Че нали отряда и командира на тюлените "убили" Осама ги самоубиха скоро след това? То така и аз мога да кажа,че съм го убил. Тия книги са приказки от 1001 нощ.

Кой ги е самоубил? Някой тъп путлераст с болно въображение ли?

Запознай се първо със случая ,че ставаш за смях. Морските тюлени, които уж убиха Бин Ладен през 2011г. загинаха при нещастен случай с хеликоптер в Афганистан 3 месеца след това. Командирът им офицер Прайс е намерен мъртъв във военна база в Афганистан на следващата година...

Май автора го съдеха за изнасяне на секретна информация. Всички приходи от книгата май ги прибирал САЩ. Иначе НПО-пейците няма ли да защитат Бин Ладен, как е застрелян без съд и присъда? ;)

и саддам и бин ладен ги защитавате вие - русофилките нали са като вас - врагове на сащ и демокрацията

Ооо напротив. Бин Ладен е един от борците в Афганистан, подкрепяни от САЩ срещу СССР. Бин Ладен е бил в директен контакт с американските военни. Не случайно във видео в Ютубето, Хилари Клинтън обяснява как САЩ е създал Ал-Кайда и до какви последствия водят действията на САЩ. А след Садам, какво по-добро стана в Ирак? Да не говорим, че САЩ са подкрепяли едновремено и Ирак и Иран във война между тях, за да се отслабят взаимно. Така че не винаги САЩ са били срещу Садам. Май част от конфликтите са на лична основа, защото не са хрисими към текущия президент на САЩ.

Збигнев Бжежински русофил ли е? Защото през седемдесетте го снимаха докато предава американско оръжие на Бин Ладен. Така пише Гардиън. А Доналд Ръмсфелд русофил ли е? Защото през 1983 го снимаха как се хили и ръкува със Садам, докато Ирак воюваше с Иран. Според теб Бжежински и Ръмсфелд са врагове на САЩ? Аман от криви опорни точки, ей!

Аз да се повторя, че модераторът трие без ясна причина. Този е третият "тюлен" дето пише мемоари как бил убил Осама. Без да броим двата холивудски филма.

Военните му се разсърдиха, че се е осветлил, но той реши да печели пари и напълно изключи всяка мярка за лична сигурност. Той не е част от армията и му трябват кинти.

Краварската пропагандна машина мучи и бучи на пълни обороти!!! Умният читател обаче може да изгледа в тубата клипа "Wrong side of Heaven" на АМЕРИКАНСКАТА група Five Finger Death Punch, за да разбере какво е ИСТИНСКОТО отношение на тамошното общество към собствените им ветерани от войните, които разпалват по света...

това ви е проблема днешните читатели гледате само ютюб

Стига лая бе, помияр. Удари една злобарка и кротни малко.

Да, за твое огромно съжаление - истината вече няма как да се скрие.

Какво геройство е извършил тоя? Обикновен наемен убиец и като капак от убийството на Осама не произтече нищо добро, напротив нещата се скапаха още повече. Книгата трябваше да се казва "Един безсмислен живот на път към ада". Жалка история.

нормално е да защитавате ислямистите терористи те са ученици на руския комунистически тероризъм майката на всички терористи по света

Осама си е анимационен герой на САЩ. Те са тези които му правeха реклама постоянно за да лъжат шарани като тебе. Осама и Багдади ги убиваха и съживяваха по 5 пъти според ситуацията ;))

Геройство би било, да тръгнат двама-трима из пещерите по Афгано-Пакистанската граница, където се крият главатарите кръволоци и там да извърши подвига си. Но стоварили ги с два-три хеликоптера 30 човека да нахлуят в дома на един спящ "камилар", както казва "Аз" под мен, с няколко деца, жени и старци в къщата, това не е героизъм, а сатанинско криминално деяние. Квалифицирано престъпление -със замисъл, план, подготовка, съучастници, изпълнение на пъкленото дело. Кой съд реши такава екдекуция?! - Ционисткита централа ли? А убиецът на стотици хиляди в Ирак и Афганистан - Буш-младши, изпълнил волята на сатаните зад него, него ако някой го осъди на смърт и го нападне във вилата му, когато спи?! После мемоарите на килъра ще бъдат още по-голям бетселър! Живеем в сатанински свят, няма справедливост, няма доблест и чест! Изродите стават великани и герои, това не е правилната посока. На какво да бъдат възпитавани подрастващите?! - Няма ценности и те стават от малки дрогенти, убийци на пътя, в дискотеките...

А как ще докаже, че осама-та е убит, като няма труп?! Трябва да има мотив, оръжие и труп, поне това сме чели и гледали :)

се тая елвис е жив а и за хитлер не е сигурно

Онегавон

Бе на нищо вече няма да се учудя (много)...

За тебе поне е сигурно, че си идиот. 1000 %.

Амо що го "хвърлиха" във водата пък снимаха ли нещо поне или свидетели да има или само те ?

Не бе оня гламавия със стрелките е започнал смяната си и веднага се лепнал коментари да пише вместо да си гледа статиите !

Много ме кефат американците как се правозгласяват за герои когато приемуществата са поголовно в тяхна полза. Една огромна военна машина като САЩ, убили един камилар по сандали и калашник и това го предлагат като пример за трудност и геройство. Написал Слона мемоар за това как стъпкал Мравката!

кое е било в тяхна полза в този случай?? 2 хеликоптера с тюлени на чужда враждебна територия?? русофилски тъпи плямпала

Така е. И Слона е бил във вражеска територия като стъпкал Мравката. Имало е ощо 20 мравки наоколо а на близко цял един мравуняк :-)

От двата единия, както обикновенно, падна.

"2 хеликоптера с тюлени на чужда враждебна територия??" - явно и ти се изживяваш така на територията на русофилска България! Смешник! Я излез на балкона да провериш дали случайно някоя баба с калашник не те дебне отдолу?

Няма останки = няма убийство.

Дрън-дрън-та пляс.

хората, които са свършили нещо полезно за другите хора, и са известни с това, издават мемоари! Да. А този за какво ще пише мемоари, мемоари на един професионален убиец. Търси известност и пари. Обикновено серийните убийци, след като попаднат в затвора, пишат мемоари, за да задоволят извратени мераци! Та и тук. И не се знае той ли е застрелял Бин Ладен - човек създаден и използван от американците за свършване на черна, мръсна и неблагодарна работа.

когато трябва да се оплюва америка ставате приятели и с ал кайда :) то вие сте си същите де малко трябва някой да ви тласне към екстремизма :)

защо, проявата на обикновена обективност е заявка за членство в Ал Кайда, между другото също създадена от чичо Сам. Не, не симпатизирам на Ал Кайда. Но е нормално да се опиташ да се информираш и да имаш общо човешко възпитание. Нищо в света не е черно и бяло, само. И не толерирам убийци. Да си свършиш работата в интерес на Родината си, е едно, а да се фукаш, че си убил един човек е друго. Независимо кой е той. Тук става въпрос за теб, като човек, и като убиец.

Мда, Пентагонът ще разреши някой да напише книга и да описва в детайли как действат специалните им части. Нали точно говорителите на Пентагона и Белия Дом нон-стоп повтарят, че не могат да кажат как са се сдобили със съответните информации по адрес на руските военни престъпления в Сирия, че да не изложат на риск методите си за събиране на информация. А тия дето вярват, че са думнали Осама, само щото Обама каза "убихме го", без снимка на трупа и т.н., толкова по-зле за тях.

Типично по американски. Да има шоу и да се печелят пари. Може и мюзикъл да направят темата на Бродуей.

Накрая ще се окаже че Бил Ладен умрял от инфаркт.Личния му лекар издал смъртния акт.

Сърбити имат лаф-око да види ръка да пипне.Та тия с какво ще убедят света че наистина Бин Ладен е мъртав с една книга ли ха ха всеки може да си пише каквото си иска.С това може и да им повярват техните си наивници но няма да убедят света.

Малко българска граматика и правопис няма да ти навредят. Пък после пиши каквито искаш тъпотии из интернет. Поне да е на български , а не на столипиновски...

Я Дирчовци защо ми изчезна коментара ха ха !!?? Толераста който му учеше на четмо и писмо да се сърди на вас / на себе си / !!!!!!!

Че ми издава у я.Ликвидирали са го ,колкото стъпиха на луната.