Ал Кайда заплаши със смърт Дейвид Летърман

Американският водещ на телевизионно шоу Дейвид Летърман е получил заплахи за живота си от терористичнатта мрежа Ал Кайда за това, че се е шегувал с Осама бин Ладен и неговия приемник, съобщиха американски медии.

Обратно в новината

Коментари - Ал Кайда заплаши със смърт Дейвид Летърман | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дейвид Летърман е толкова интелигентен и забавен човек, който се шегува с всичко и всеки по много готин начин - тези от Алкайда нищо няма да спечелят със заплахите срещу него - явно са жестоки комплексари.

Да не забравяме, че ЦРУ = Алкайда и Алкайда = ЦРУ!

Тая паплач трябва да се махме от нормалния свят, да си седи в пещерите из авганистан и да не стъпва в мормална държава.

Бе тия още ли ги има, не ги ли изтаковаха всичките? По-досадни са и от хлебарки под мивката. Пошегувал се човекът, и имало защо. Че кой на негово място няма да се избъзика с тия изостанали монголоиди или там каквито са? Баси, през третото хилядолетие да живееш редом с подобни примитиви, глухата линия на Хомо Сапиенс!

:)))) ше му скършат Уная му работа

Стига глупости. Някой 15 годишен юзар се е изказал във форум и вие направихте една статия от това. Ако гледаш форумите и клиповете по един известен сайт за видеообмен, Турците искат да направят война и нова османска империя, Сърбите маршируват за велика Сърбия и пускат слайдове, Албанците също, Ние си връщаме Македония и сме на три морета, Гърците нападат Труция и си взимат всичко обратно :). Те националистите-комплексари ги има във всяка държава и почивен ден немат.

горкия летер - бит грозен изнуден време му е да си умре спокойно

летерман не знам защо трябва да го убиват, но трифанков може да го ликвидират

Същия Летерман, дето беше изневерявал на жена си с колежка, и го бяха изнудвали?

Така като чета ми изглежда,че някой форумец в сайта на ал кайда се е упражнявал в заплахите. Аз по форумите всеки ден срещам призовавания за взривяване на парламента, саморазправа с всички политици и т.н. , но защо никой не прави новина от това .... незнам ...

следва:слави трифонов получи заплаха за живота си от лили иванова заради шеги по неин адрес