Акция в няколко града срещу купения вот и битовата престъпност, има арестувани

Операцията се провежда от ранните часове на деня, участват десетки служители на реда

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Глупости! Купените гласове в България са със много малко значение за изборния резултат. Основният инструмент на "партиите в нужда" е ПРЕДПЛАТЕНИЯТ ВОТ! Най-уродливи са неправомерните социални помощи, толериране нарушенията на закона и устройване на работа с предимство!

с купената акция за платената престъпност и овчия вот? Докъде я докарахте? Има ли задържани млади ромки, още ли им правите снимки за портфолиото наагенцията? Дайте път на младите, иначе ще ви пометат със 199 км/ч както ни спирате за коланче или вазелинче в аптечката......

Тия избори трябва да са нелегитимни.!!

В България има регистрирани колко...100 партии поне. Ако между тях не може да си избере нещо, значи трябва да се гласува за балансиране в парламента. И преди да ми наслагате минуси се замислете какво става с демокрацията, когато няма баланс и разделение на властите! Катастрофата е програмирана в момента, в който в парламента влязат 4 партии, работещи против националните ни интереси. Ако президентът,съдебната и изпълнителната власт също са техни .... Мисля всички знаем и го гледаме този филм вече 15-20г. Едва в последния парламент видяхме демокрацията в истински вид и пак за малко да се окаже, че опозицията и управляващите щяха да се гушнат и затрият държавата. Заради една закуска в чуждо посолство и един факс на френски...

Не те разбрах точно за какво намекваш? Но за останалото - когато има регистрирани 100 партии, се създава плодородна почва за диктатура. Така Хитлер е дошъл на власт в Германия. Самият той си го признава открито в една от предизборните си речи, и така печели! Той казва, в Германия се нароиха над сто партии, и всяка ни обещава светло бъдеще, но бъдещето е само за тях, не за нас. Обвиняват ни (националсоциалистите), че сме нетолерантни към другите. Ами ето какво ще ви кажа - да, вярно е, нетолерантни сме към тия търтеи! И аз ви обещавам, че ако спечелим изборите ще ликвидираме всичките тези партии! Това обещава Хитлер. И, разбира се, го изпълнява! Така че - трябва много да внимаваме на изборите в неделя!

Аз предлагам на разните там агенции дето правят прогнозите за изборите да си корегират резултатите съобразно полицейските акции и арестуваните дилъри на купени гласове! Някои партийни лидери ще се окажат доста угрижени май... Хора! Затова не ходете за гъби, а гласувайте!!! Да изметем тези мафиоти които са се качили на гърбовете ни и живеят за наша сметка!!!

Нищо ново - прах в очите! Излезте и гласувайте! Така се бори тази уродлива практика!

Ще разрешим проблема с купения вот,като отидем масово дя гласуваме.

Проблема е че повечето не виждат партия, която има нещо общо с техните интереси. Повече от половината не са представени политически. Властта е само за малцинството. И тази предизборна акция на полицията само показва че властта е против това хората да гласуват.