Акция срещу купуването на гласове в Ботевград и Плевен

Проверяват се адреси и автомобили. В с. Буковлък са арестувани четирима души

Обратно в новината

Коментари - Акция срещу купуването на гласове в Ботевград и Плевен | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Девизът КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ днес стана КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПОСТИЖЕНИЕ!

ㅤ

Охо-о, Буковлък!.. При мангалите. На Спартакудис приятелчетата от "компактната ромска общност" там.

Как се казваше депутата, дето внасяше чували с бюлетини в ЦИК? Или някой вече забрави за тези циркове?

направете публичен регистър с купуването на гласове а вие ги криете като съучастници

Ама са публичен регистър трябват доказателства. Пък за политическо говорене аларашков- не е необходимо.

Купуване на гласове? Ха, те вкараха чувалите с бюлетините предварително, уж защото бомбени заплахи имало.... Резултатите са вече написани, трябва да дойде часа само да ги прочетат. У нас никога не е имало честни избори, но този път Козяк ще действа максимално твърдо. Все пак на война трябва да ходим и гъз/територия да дадем.

Платено руско тролче??? Предполагам че лично на тебе са ти докладвали за тия чували и лично ти си ги видял и имаш доказателства за думите си? Щото такива глупаци като тебе непрекъснато повтарят едно и също ама нито веднъж не могат да обяснят как става тая работа пред очите на членовете на комисиите дето са от всички партии.

САЩ публкично си призна, че са манипулирали избори в няколко държави, включително и БЖългария. Или си тъп и не може да четеш?

Защото досега не съм чул някой да е дал доказателства за подмяна на чували с бюлетини и не е дал обяснение как се правят тия подмени с чувалите? Но пък съм съгласен ти ако имаш доказателства лично и публично да ги представиш пред която и да е от телевизиите с името и лицето си.

Ти явно никога не си бил в комисия. Само такъв човек може да твърди, че няма как да се подменят чували...

Акцията трябва да е при боко и доганя

Кирчо директно с кода играе

Ако искате да вдигнете избирателната активност, плащайте по 20 лева на гласувал

100.

Много са

В БОБОВ ДОЛ дават по 200 лева на цигани и полицаи за ГЕРБ

Вземам! 200 кинта за 20 минути си е надник

Вземи като дават. И все така да взимаш, мизерник нещастен.

Значи народният представител ще си получава заплата, командировъчни, комисийки, а аз да гласувам безплатно. Я да сипят всички по 50 кшнта

Беседа в полицията? Единственият език за българина е ритници и бой до посиране.

Абе ей! Що да не се купуват гласове? Има професионални политици, що да няма професионални гласоподаватели?

Защото не плащат данъци.

Тез пари са с платени данъци предварително

Слабаци! Ревете в коментарите ама не давате алтернативи.

гласува се на машина и се брои само отрязъка, който пуска машината, така няма как да стане грешка, защото гласуващия вижда какъв е резултата и ако не е такъв, какъвто е посочил, къса бележката на парченца и я изхвърля. Отделно се налага образователен ценз - нямаш право да гласуваш, ако нямаш завършено основно образование, всяка диплома да се проверява и ако след изборите се установят фалшиви на тъмните братя им се спират правата за гласуване, ама нали трябва да стават манипулации и не е сгоден този вариант !

Защо всички дето реват че трябва да се гласува с машина категорично съпротив да се борят точно тия отрязаци? Справка всички избори досега проведени с машина.

За акция срещу купуването на флашки няма да чуете! 50 бона за флашка със снимка на Кокорчо.. Каква ли е снимката, а?

най-вероятно с голо космато шкембе, под което няма особени дължини. като на повечето мъже. или супер тех фотошопнат изфабрикуван компромат.

- Сър, защо има стотици милиони за хуманно отношение към животните а няма пари за хуманно отношение към туземците? - Джон, на нас ни трябват само животните, а туземците са ни излишни!

Ако се съди по теб, логиката е абсолютно вярна.

Прост народ -слаба държава !!! Я да видим КОЙ гласува в НС да се върнат ХАРТИЕНИТЕ бюлетини ? А ? И сега КОЙ очакваме да влезе в НС “през ЗАДНИЯ вход”!?! И това на фона , че в Масовия Градски Транспорт се въведе междувременно ЕЛЕКТРОНЕН НИЛЕТ !!! И на фона и факта , че ВСИЧКИТЕ 17-банки у нас разменят /прехвърлят/разплащат ПАРИ именно и само по ЕЛЕКТРОНЕН път !!! Какви глупости ни карат да правим тези от хартиената коалиция ? И КЪДЕ ТОЧНО се провеждат полицейските операции? Стед редовните данъкоплатци ? Сред тези дето имат завършен поне 8-и клас ? Не ! НЕ и НЕ ! С парите на работещите -полиция и жандармерия от къде и с какво се издържат ? за пореден път и с/у “само” още едни 90 000 000 лева ще ходим на избори “безплатно” а маргиналите на помощи щяли да вземат по 50-100-150 лева !?! Прост народ : СЛАБА ДЪРЖАВА !!!

Така като ви гледам буламача да потърсите специализирана медицинска помощ.

някой още не могат да разберат, че, че изборите нямат значение. значение има изборът на Господарите за техните слуги, които командват на територията!

Ама не говорим за вашата русия. Където диктатора назначава всички. Между другото по вашата логика копейки кой го назначава?

И кой каза че диктатурата е лошо нещо?

Да влезе в който и да е банков офис. Там също има много списъци на граждани както и различни суми към техните имена.

Лицата са поканени в РУ Ботевград, където ще се проведе профилактична беседа и ще бъдат предупредени да се въздържат от престъпления. В предишни периоди те са участвали в подобна дейност и се водят на отчет в полицията, съобщи bTV.

Акции,акции и мангите пазаруват със столевки,файда никва,само абим нерви

- Сър, защо купуването на гласове е забрането, а купването на депутати е разрешено? - Джон, защото депутатите нямат гласове, а ръце на дистанционно управление!