Акция на КАТ за пияни, дрогирани, глоби и винетки

Засилените проверки са в цялата страна и ще продължат до края на седмицата

Обратно в новината

Коментари - Акция на КАТ за пияни, дрогирани, глоби и винетки | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Sm3hurk0

Оправихте ли им изтеклите документи на униформените рекетьори ?

Това, че ще отнемат на пътя книжката на шофьор с неплатени фишове, хайде, да кажем, че го разбирам. Макар че може кварталният да обиколи и да събере книжките на неплатилите в срок провинени, без да се създава още едно препятствие на пътя, визирам колата на шофьора, останал без книжка на пътя. Но ме разсмя допълнението: "А ако няма кой да премести колата ви от шосето, ще се наложи да я бутате.." Това "наложи да бутате" по кой закон и правилник е? И накъде да я бутат - тротоар, банкет, дере? Сам човек не би ли застрашил повече другите в движението, ако си бута колата и се опитва да я управлява в същото време? Или просто "ще се наложи" да бъде унижен заради неплатения фиш? И не е ли намек това, за случайно попаднало местоимение "я" в изречението? Иначе приветствам глобите да се плащат, но си оправете системата да отчита електронните плащания, а не за вече платените фишове да трябва да си носим платежните в жабката, за да не останем без книжка на пътя.

"Ако ви хванат, че карате с неплатени фишове, си рискувате книжката, предупреждават от КАТ" Пука им на такива дали ще им вземат книжката.Не малко народ шофира и след като им е отнета книжката пък даже има и такива които и със свалени номера продължават да карат.А на такива какво ще направиш освен да напишеш поредният фиш?!

вярно ли са по малко от тези в Швейцария пияните? Не честно, вярно ли са по малко?

Акция ? Това не им ли е работата по принцип на тия момчета ?

Само аз ли мисля, че акции от този тип трябва да са си ежедневно изпълнение на задълженията на КАТ, а не мероприятия ден до пладне веднъж годишно?

"Полицията е в нова акция срещу пияните и дрогираните на пътя. Униформените ще следят още за винетки, "Гражданска отговорност" и неплатени глоби". Каква ще е следващата новина? "Апокалипсис - пътищата опустяха!"?

В София всичко е на друсан кебаб, да им дават дрогерите и да проверяват СТРАШНО Е С ТЕЗИ СИНТЕТИКИ, ЕВТИНИ БЪРЗА ДОСТАВКА И СА СТРАШНО ДОСТЪПНИ ПРОСТО НЯМАМ ДУМИ

ритнитопковия банкянски селяндур като се турна у костюм тиквата му затъпя и те това роди

Kalin

Нямат пари за да им дигнат заплатите и ги пускат по пътищата да си ги заработят от хората там.Те затова и напоследък не протестират.Държавата с тия акции им гарантира допълнителни ....парички. Е стват и издънки като тоя с паркираната неправилно кола и момчето с баничката.Но тавае единичен случай.Повечето не ги хващат като заработватПо света има презумция-първо предупреждават после глобяват у нас е точно обратното.

не ти ли прави впечатление че всички ;акции ; съвпадат с протести срещу мафиотското управление ? такъв е отговора на мутрите срещу основателното неодобрение на управлението , и нали се сещаш на кои се пишат актове за щяло и нещяло , не на политиците и милиционерите а на окрадените и ограбените , за да мълчат и да бачкат като роби

Значи хващат те с два промила или яко надрусан и те предупреждават - друг път не прави така, мило другарче. А?

В коя друга държава отнемат книжките на улицата? Може ли някой да каже? Или е схема на нашите корифеи с дипломи за завършена детска градина с два поправителни?!?

Здраво , глоби, глоби, не по 50-100лв, тройни и събираемост, ако не ЧСИ, пълно е с идиоти и идиотки. Наистина има ужасяващи проблеми с пътната мрежа, на повечето места няма разлика между асфалт и черен горски път, маркировки, мантинели, пътни знаци, храсталаци - всичко е леш. Очевидно е, че "държавата" не иска хубави пътища, затова трябва да се внимава и то МНОГО.

а кога ще има акция на кат за дупките по пътищата ? или за налудничавата маркировка ? за завоите с разхвърлян пясък /още от зимата/ ? за бурените заели половината пътно платно ? неща доста по опасни и от пияните и дрогирани шофьори , само че от тая дейност няма пълни джобове и на тея от кат и на техните началници , затова няма и акции на тая тема , пък матреала нека се самоизтребва , важно е да плаща за измислените ;закони;

С тия номерца на жилетките се като за кучешки надбягвания...

Овце сме овце ,тези които не спазват законите , тези с килийно образование да ни отнемат документи, тези смешници. Ебати държавата в която живеем

Ти от кои си???

не четеш ли?? от овцете е, сам си го признава!

Значи тази седмица от КАТ ще работят изпълнявайки си задълженията, за които получават заплата. А, следващата седмица какво ще правят? Е, тъй от любознателност питам!