Акция "Бяло": Ударената наркооранжерия край София се помещавала в 15 ремаркета на камиони

В помещенията е вървял целият цикъл - от засяването, през отглеждане, до бране и сушене на продукцията

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Харесва им активното бездействие -изключение само при далавера

Тая акция я пренесете в Холандия - Портата на дрогата в ЕС.... Там имат по-голяма необходимост, нищо че са в Шенген!

В Гърция лятото си купих трева (опакована с етикет ) от бутката за цигари ! 15 евро за 2 грама. Обаче тука голяма престъпност да дръпнеш от някой фас!! Иначе всички пияници ги толерираме- неадекватни, миришат...бият се, убиват от бой жените си! Ако пияниците в БГ пушеха ,щяхме да сме на друго ниво- по- добро!

Е,и? Отново ни разказват приказка без край. И преди е имало такива акции но за осъдени и за вкарани в затвора, за отнето имущество, нищо не се споменава. Когто арестуват се дига шум до небето, но когато ги пускат си траят.

Акция "БЕло", нещо позеленя. Що тъй бе Миме? Що не хващате и бЕлото - не ви изнася, или кво?

Доста плодородни са краткотрайните акции на МВР и прокуратура срещу дрогата, шофиране с превишена скорост, сега и "бяло", оказва се и че има банда за трафик на мигранти. Питам се какво правят тези две институции когато ги няма, тези редки акции? Регенерират ли, тренират ли или се олежават в обикновеното ежедневие?

Най-удобно им е да бездействат активно-изключение само,ако има далавера...

Белото со кратце, почнахме ракийката.

те ората са се опитвали да пратат и те нещо за помощ на усрайна бе

Бате, тва е миришело от 20 километра сигурно.

Направо оранжерията да заминава в помощ на Окрайна.

Прошляци с прошляците, страхотно звучи високотехнологична лаборатория, обработка на наркотични вещества, това да не са фарма заводите в които Бойко си произвежда амфетамина за истина ?? Преди години беше задължително да се сее на всяко поле канабис, единственото растение на тази планета което може да се използва във всички видове индустрии. Навсякъде по света го декриминализираха и легализираха само в нашата смачкана, нещастна, тъпа, некадърна държава с изключително и извънредно проста маса, не се допуска факта че са спасени много онкоболни парализирани и с всякакви болести деца. Много ми е интересно какво ще стане с всички осъдени след като го декриминализират? ДЕРЗАЙТЕ ТЪПАЦИ, ПРОКУРОРИ И ЧЕНГЕТА

За изтока

Maчакай наркодилърската измет! Пропаднали престъпници!

Да бе,а аз откъде ще си пазарувам тревица?

гледай си една саксийка на балкона

Ще се пости явно по празниците!

Тук от ъндърграунда ли ги пишат. В Германия има ред, но в Германия има гражданска непоносимост към всичко нередно от векове! Тук всички защитават олигарсите, корупцията, гледам вече и наркопласьорите защитавате! Деца нямате ли бе хора!

легална продажба на лица под 18 години няма никъде

обаче НЕлегалната продажба на кристали на деца си върви в БГ

Стана като в оня виц - Гледам табела "Жени". Влизам, то тоалетна... Акция "бело" пък накрая оранжерия за канабис... Неможачи!

Простата гъдулка ЧАЛЕВИЦА не различава ВЛЕКАЧ от РЕМАРКЕ>.... как във влекачите има лаборатория ма, пача?

Това са го знаели поне от 10г, защо сега? Удрят конкуренцията, ЕС им спря парите за "магистрали"!

bravo ... shtom ima hora s pari za bialo i akcij ne e tolkova tezhko polozhenieto. pochvat sa edni dela i sydiite she imat ravota i ekspertite v komisiite i advokatite i pazachite v zatvorite sled 10 godini kato prikliuchat ... kato nema belo she pochnat tiq s parite sa si kupuvat drugi neshta .. uchebnici, proizvedeniq. a izkustvoto ... ikonomkkata i izkustvoto she drypnat ... i v kraina smetka vsicbko she si doide po mestata.

А имало ли е заключени роби вътре, да гледат реколтата? във Великобританско така процедират - намират някоя изоставена сграда, бивш склад и тн, оборудват с напоителни системи , осветление , отопление , квот си трябва там, заключват вътре по няколко виетнамеца , които са непълнолетни жертви на трафик, и в повечето случаи, и тез виетнамци вътре ядат , спат , серат, не могат да излизат , и гледат реколтата, като по този начин си заработват пътя от Виетнам до Великобритания. Ся да не дам некоя идея на наще трафиканти ..приключвам с ноу-хауто:))

3000(три хиляди) полицая участвали в акцията ,то си е било направо манифестация.В Равно поле явно са пристигнали няколко дни по 4 в кола към 700-800 коли трябва да са били.

Докога марихуаната ще се счита за незаконна? Постепенно се легализира в много държави - което не води до повишена консумация. Тези, които искат така и така си намират.

Ако я легализират, огромна част от криминалните отдели в страната ще останат без работа. Има много средно големи градове където само с това се занимават. Отделно имат мегдан да джобят тийнейджъри и младежи и да ги изнудват за пари за да не ги арестуват.

тревата иска труд, сортови семена, ток, вентилация, помещения . мафията бачка само със синтетика, че е най много печалбата

Трябва да пожелаем да бъде легализирана, за да може да бъде редуциран криминалният доход на политици/мафия/държавни служители(включително и някои МВР такива). В момента печалбата от наркотиците е огромна и тези които я акумулират, я превръщат във власт и безнаказаност, което е по-голямата трагедия. Освен това марихуана е по-малкото зло, от другите наркотици.

писах долу ама ме изтриха . хващат само трева на шанаджии ! 85% от потреблението е пико (и малко разредена кока по телевизиите и разните му 'звезди') ! стотинки на себестойност, но за сметка на това пържи мозъци и след 4,5 години са развалина . дори хероина е по безвреден . защо не ги хващат по акциите, а хващат само треволяк сам може да си отговориш

Или затягане на редиците, че много почнаха да лъщят. А от тези се храни политика, полиция, въобще цялата т.нар. власт...

Бевзобразие при толкова празни сгради да принудят хората да работят в камиони! няма да ни приемат в европата, ако продължаваме така!

Шило

ПР

Да си бяхте плащали процента и нямаше да има ядове. Акцията е да се събират дълговете, а че им пука кой друса и кой не.

"Нарко" , бе смях , всички комший около нас - Македония ., Гърция , Румъния се отглежда канабис/марихуана , а в бг се води за най високият клас неркотик , а амфетките , кристалите, херци , коки никой не ги бара и не разбиват Нарко Оранжерий , а що тей ? Май много неща си отговарят на въпросът

Онова "бяло" не е ли всъщност "бело"

Борисов питахте ли го? Да не се ядоса? Хахаха

Ако една хилядна от системата е разрушена, него какво го бърка.

и тая акция е като онази..."тръгнахме да ги спираме нелегалните на "Траянови врата", ама ги спряхме след Драгоман...." Ама като им свърши горивото

Решил Каскета да проверява и ей така за един ден намерихте няколйо камиона? Стига бе!

деца. 'бяло' е това, което шмърка Зеленски. а тревата, която са хванали, е зелена. разликата е фундаментална.

Виж как наркоманът разбира нещата!

Да видим дали белото ще спре, след тази акция.

Една справка в енергото за нетипична консумация на електроенергия за такъв тип обект, двор, вила веднага показва потенциалните места за проверка Ама Ушев го мързи

имало е генератор бе теле, прочети първо. Или разбери за какво служи този генератор

Кое е вярно сега: МВР решило да поработи един ден или Са жертвали няколко стръка за евтин PR?

Всяка организация за разпространение, има бивши и настоящи държавни служители.

Акция "бяло" пък хванали само зелено...Акцията е срещу тези дето не са си платили коледните надбавки. На истинските играчи с "бяло" им мръднахте на шнура.

пръднахте на шнура имах предвид

И на мърдане на шнура сме доволни, стига да не спира абонамента.