17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Взех си месец почивка, а троловете тука изглежда са си измолили за още парички. Нищо! Като спрем да им обръщаме внимание, и на това ще му дойде краят :)

Не се спряхте с лъжите ! До кога ви е платено да лъжете ? Срам нямате ли ? Как ги изкарахте 100 000 активни ,пр и положение че от месец на сам има по стотина заразени на ден и то според вашата измислена статистика!

За да кажеш че някой лъже, трябва да имаш доказателства че лъжат. Иначе е клевета и се наказва от законът.

В момента активните случаи са 99 213. Общо всички случаи са 1,162,906. Като извадим активните от всички, остават 1,063,693. На 18 февруари 2022 случаите са били 1,063,808. Тоест за да се получи статистиката, е необходимо от 18 февруари да няма нито един "излекуван".

Както изкуствено поддържаха огромна бройка "активни", така изкуствено взеха да се освобождават от тях. По няколко хиляди през работен ден, за да не бие много на очи.

това наистина ли е или само предполагаш че така се случват нещата?

Тая медия тотално издиша. Само русофил ските новини са на ниво, защото им се плаща. Иначе за да имаме 100 000 активни случай на Ковид трябва да се в абсолютен бум и население от поне 40 милиона души

в каква детска утопия живееш където нищо не се плаща? изкам и аз там!

Суверенноста на държавите се предава в ръцете на председателя на Световната здравна организация на 22 май 2022. Той еднолично ще решава : да изолира дадена държава, да въвежда извънредно положение в същата, какви точно мерки ще се налагат на хората. Всичко това може да прави БЕЗ да е длъжен да казва откъде и какви са сведенията, въз основа на които решава. Като причините за санкции и мерки може да са “неспецифични”, unspecified ! Подписаните са легално обвързани ясно е казано че не необходимо съгласието на съответната държава , нито даже уведомяването и’. WHO е частна организация, финансиана главно от САЩ и Бил Гейтс. ЕС ще подпише подправките в конституцията и’. За осъществявяне на целите си, ще бъде покрепяна от ООН (!) и всички по големи международни организации. От 22 май сме в ръцете на WHO .

после един мармот загъвал шоколад в станиол

ли има малоумници които си правят тестове за ковидиотизъм?

с намордници още

Ние последните 20 дена имаме по 300 новозаразени на ден. Това прави 6 000 за 20 дни. За да имаме 100 000 активни, това значи, че поне 90 000 се водят болни по 5-6 месеца

Не спрехте с лъжите. Тези активни по пет месеца ли ги държи този вирус. Бяла мафия още и се лапа парички.

Откаченото джудже Ким и той явно е от бялата мафия. Като гледам как китайците затварят цели градове явно и китайската компартия е от бялата мафия.

И какво като затварят? Затвори се и ти бе!

Просто пропагандата дето я водите издиша по всички направления. Щото и държави дето уж нямаше никакъв ковид в тях и изведнъж ревнаха Ама какво става ама защо. А пък другата пропаганда за ваксините че били отровния още по-смешна. Гледам нито ваксинирания Путин нито ваксинираните китайци са ритнали камбаната.