Аксел от Галиче си купил маратонки, колона и таблет с парите на Андреа

Извадиха липсващото портмоне на убитото момиче от кладенеца в дома на задържания

Обратно в новината

Коментари - Аксел от Галиче си купил маратонки, колона и таблет с парите на Андреа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много похотливи тези църните, те за това ли правят все по 5+ деца? Даже накои с толкова само загряват. Те жените им му едва раждат и пак са бременни. Като толкова му се е таковало, да ида да прасне някоя от своите поне в махалата, но нещо по-беличко му се приискало на нашия че и да не мирише. Спомням си за един случай с един военен от преди, на който така убили мисля че беше племенника та вдигнал една танкова бригада и обкръжил Столипиново (което тогава не било толкова голямо), докато не му предали убийците самите цигани. Къде са тези хора като него сега? До къде сме я докарали само... срам, срам и срам.

Пак тия цигански истории. Вечерял и видял, че свети в стаята. Глупости. Те са го планирали и са били май трима. Другите безнаказано ли ще се измъкнат. Това не е било спонтанно деяние. Браво на пловдивския доктор и на гърка от пловдивското село! Жалко, че момичето не е имало оръжие за самоотбрана. Не съм за насилие. НО защо страдат само добрите и мирните хора! Какво стана с рецидивистта от Велико Търново или с тоя от Русе? Колко случая има, и все от млади, здрави цигани,това нормално ли е? Мир на праха на жертвите.

Тоя примат има извършени няколко престъплениа преди убийството, така както ги пресмятам по американското законодателство 100 години затвор ако не е в тексас ,където смъртна му е в кърпа вързана.

Защо по вина на разни животни, трябва да страдат невинни хора?Затвор доживотен, тоя няма да се оправи.

В Опасен чар Тодор Колев го каза перфектно "Мирише ми на командировка в Софийския Централен Затвор… От мен един съвет: килия 213, вторият етаж, южното крило. При бай Ставри … познавам го лично… Човекът е строг! Но справедлив. Много обича "майтапите". Вие сте млад, ще излезете запазен."

Такова животно като Акселчо не трябва да живее! И трябва да му разпробият главата с бормашина, та да издъхне кански животно! Но толерастията педерасти от Хелзинки комитет и козацките подлоги подкрепяни от Говноамерика за България ще му осигурят 5-10 годишна присъда, защото е от малцинството а той ще лежи в затвора 2-3 години. Факти!

И под тази новина ли намери да акаш? Точно ТВОИТЕ господари от ДС и Рашка Говняшка съответно промениха законите след 89-та да са меки към престъпниците. За да си отгледат на местно ниво Галаеви, Малеви, Очите, Мочите и подобни слуги на БКП, които да тормозят бизнеса и да успеят да си изкупят България самостоятелно !! Какво ти е виновен ЕС или САЩ като имаш скапани ДС закони, и БСП конституция в която частната собственост не е баш частна ? Аре мисли ги малко тия неща преди да се сополивиш тука !!!

До някъде си прав, но при "ДС и Рашка Говняшка" имаше смъртно наказание....!

Смъртното наказание така или иначе трябваше да се махне, ако искаш европейска интеграция Ама ..защо имаме такъв Наказателен кодекс в който крадец влязъл с взлом през нощта във вас го убиваш и после лежиш ? Защо имаме такава недъгава конституция ? Защо имаме такъв съд, прокуратурата защо не работи ? За да можеше да има хаос в първите години 'демокрация' ...и хем хората да я намразят и да си искат при СССР отново. С един куршум, 2 заека.

Той не е бил сам- Колкото и да е силен да я съблече изнасили и после да си я ръга с ножа- Нещо куца в разследването-Циганите не действат сами-Някой я е държал за да бъде и изхвърлена навън-Нали писаха в началото, че са се чували много гласове в къщата-Не е бил сам той-Но само той е бил непълнолетен за това са му дали и парите за да каже, че е само той-

Пълно е с такива Акселовци по селата и малките градове. Само е въпрос на време да се проявят. Северин от Русе е същия, тоя от Сотирия също. Това са маргинали, асоциални типове, никога не ходили на училище, озлобени защото са отхвърлени от нормалните им връсници. Този е искал да има маратонки и таблет,затова с откраднатите пари си купил. Харесвал е момичето , но единственото което му идва на акъла е да я изнасили и убие. Пълни изроди и скотове.

В САЩ за убийство на куче дават повече години!

Бих казала само едно на управляващите: с тези закони не защитавате правдата и живота, с тези закони се борите срещу правдата и живота! Дано и вие сте потърпевши, та да има поне някаква справедливост.

Аксел си купил маратонки, колона и таблет и всичкото с 250 лв! Циганите, от къде ги купувате тия работи?! Полицията, защо не проверите продавачите, те от къде са взели тези евтини работи...????

Цялата държава оскотява постепенно при това... Цигани, българи, мизерия... Шефа какво казва за европейското състояние на селата????

Български мъже, кога ще изгоните циганите от България? Страх ли ви е?

Как е възможно на този мръсник да получи до 12 години >! Това е лудост !

Това е чиста диващина. Да не мсилите, че Акселчо е единствен с това мислене. Има ги стотици такива и периодично се проявяват.

Причината за смъртта на момичето не е кръвозагуба, а кръвожаден циганин, без задръжки и мозък.

Истината е, че ако беше грозна, щеше да е жива!

Сигурно много като теб си мислят, че ако е била грозна, бедна и е останала при роднините си тази вечер, сега е щяла да е жива. Не знаем кога може да му прищрака реленцето на един психопат. Но със сигурност някой е щя да убие за да има китайски маратонки за 50 лв и две парчета пластмаса за по 100 лв. Точно толкова е струвал човешкия живот, в очите на долната твар.

Понеже ромите са една привилегирована общност, което всеки път гласува моно за своите комунистически и милиционерски отрепки, няма нищо чудно в социалната същност на убиеца и убийството. Но съдът може да завиши наказанието на непълнолетния убиец и така да се покаже недвусмислено, че за такива има тежко наказание. Освен това в тази държава този ще извърши още убийства, защото така е подредено обществото. Силните живеят богато, бедните живеят без права. Ало погледнеш момието е заживяло само , защото родителите му са нямали пари да го вземат в Англия, а е трябвало да съобразят, че няма друг начин и не може да е само. Момичето е живеело в порутена къща, защото това е общественото мислене0 да се поддържат къщите като пред разпад и общините да нехаят. Никой не би влязъл ако имаше затваряне.

"...Ало погледнеш момието е заживяло само , защото родителите му са нямали пари да го вземат в Англия, а е трябвало да съобразят, че няма друг начин и не може да е само...." --------------------------------- 1. Момичето е ученика 11-ти клас и учи във Враца. Могала е прекъсне по всяко време през последните 11 (единадесет) години, както по-голямата част от съселяните ѝ. Не го е направила!!! Останала е да довърши средното си образование!!!! Имала е ресурса да го направи и го е направила. 2. Не е сама! Фаталната вечер е останала да пренущува в родната си къща. Имала е възможност да остане при куп роднини в селото но е решила да остане в родната си къща. Както разбираме избора е бил несъвменстим с живота ѝ. Друго няма да коментирам, от писанията ти. И то така.

Боже господи! Кой пороби българите до степен да пускат от затвора жестоките убийци и изнасилвачи на децата им? Залагам 1000 лева, че и по турско убиецът е щял да получи повече за подобно зверство. Нещастни законодатели. Драйфа ми се от тях. Погнуса.

В родината-майка на троловете Раша това е ежедневие. Изхвърлени деца, брутални убийства изнасилвания и какво ли още не. А там управлява великият пълководец Путин Х.

Педофакан факти, ти не говори за Русия! Там има закони и ред! Говори за американската кочина, където това е ежедневие!

12 до 15 години? Всякакъв друг коментар е излишен.

Грешиш! Ще му дадат присъда между 5 и 12 години! Така е написано в статията. Понеже е циганин ще получи 5 години, което означава, че след 2-3 години ще го пуснат отново, за да убива пак!!!

Когато едни хора живеят като животни /снимките от махалата/, когато имат скотски живот с поколения, какво очаквате от тях? В никоя цивилизована и социална страна хората не живеят по подобен начин!

що не провериш какво е населениет в това село и да ни кажеш, кой друг се е повлиал от зимната кал, до степен да заколи друг човек?! Много са ти слаби ангелите, ако за такова нещо би заклал човек, като животно!!! Консултирай се със спесиалист, ако обстановката ти деиства по същия начин. Следващата стъпка е ца се изжалваш на затворническия лекар.

Ако хората в България се коляха като нерези, само защото не е лъскав тротоара, тази държава, а и никоя друга, никога не е щяла да съществува. Юкеселчо е по умен от теб, като се е оправдал, че са му трябвали пари. Наблюдавай си изблиците и предупреди околните, също да те наблюдават, особено ако обстановката е депресиращо сива. Не се знае кога ще ти прищрака реленцето и на теб.

Австриеца който разби цял самолет със все пътниците на борда, в каква държава и социална система е расъл ?

Германец братчет.

Очаквам справедливо наказание - да покажат наживо по Nat Geo Wild, как циганина го хвърлят в езеро с крокодили …. Съдба …. нека е ясно за останалите мангали, какво се случва със същество нарушило законите на ХОРАТА !!!

Нещо не се връзват нещата.Ако момичето е излязло от къщата,би трябвало да извика за помощ.Ако е ударено в главата и е било душено,значи е наръгано вътре в къщата.Как тогава е излезнало без да е било спряно от брачеда.Тука ми мирише на приятелска задруга.Има скрита пешка в случаят.Според мен не е бил сам.

1. Коляча е решил, че е приключил с момичето и си е тръгнал, като я е оставил са умира, а детето със сетни сили е излязло да търси помощ, докато му е изтичало времето. 2. Тръгнала е да бяга, а изверга я е съборил и довършил навън. Във всички случаи е отвратително и нечовешко!!! Да гори в Ада тая мръсна, долна, гнусна твар!!

За миризливия етнос - химиотерапия!

Каква "химиотерапия"? Да се приложи китайският опит от едно време ,описан във вицовете !

Сега ще хукнат разни хелзингски комитети и знайни и незнайни НПО-та да защитават правата на циганина !

И както винаги ,пак циганин !

Парцел и кръст да си беше купил, мръсна, гнусна, долна твар!

Зелените на Антарктика.

Така е в Булгаристан . Няма съдебна система за бандитите , но за другите работи чудесно .

Тъкмо да убие още някой като излезе на свобода...

В някоя арабска страна този циганин тълпата щеше да го убие с камъни .

Вижте каква скотцина е в селото - мръсно

Като половин България...

Миии,при такъв НК народа да излиза на улицата и да изнасилва депутати и министри,нали дават само 5 г,от които ще се лежи 2 - 3...

разравя се едно гнездо с мравки и се пълни едно гърне, изчаква се една седмица мравките хубаво да изгладнеят и отворът на гърнето се притиска към гениталите на мангала, за още по силни емоции в ануса се вкарва нажежен до червено гвоздей, всичко това се извършва на селския мегдан под наблюдение на квалифициран медицински екип, адвокат и представители на БХК, за да бъдат гарантирани правата на мангала

По ефективно е с гладен плъх, какъвто е този!Плъхът от плъх да умре!

не е ли време да се вдигнем питам АЗ и да спрем циганския геноцид! На война като на вийна!

вдигай се и лягай, преди да си заспал на масата

АЗ НЕ ИСКАМ ТОЗИ ДА Е НА СВОБОДА! ТОВА Е ОПАСЕН ПРЕСТЪПНИК!

5 години за прерязано човешко гърло? Гешов, ти си най- големият убиец, бе, боклук плешив! Това да не е куче, бе,боклук? Тогава ние трябва да изтребим орките и да ги линчуваме!

От години вече сме просто територия без държава ! Обществото има нужда от кървави и безкомпромисни мерки - започвайки от 1991 всички, повтарям ВСИЧКИ, които са участвали във властта на ниво министър и заместник-министър, както и кметовете на населени места над 20х души, както и всеки един окръжен съдия и прокурор трябва да бъдат разстреляни, имуществото им одържавено, а семействата интернирани за поне 10 години в трудови лагери (но не като тези в Белене, а в лагери с жесток режим и отношение); в трудови лагери трябва да се заточат и всички, повтарям ВСИЧКИ цигани, както и криминални субекти; педераси, лесбийки и пр субекти с разни сексуални девиации следва да се стерилизират принудително. България има нужда от огън и меч, за се наложат нормалните човешки норми и обществени порядки.

Браво! Браво!

Прав си - държавата се простира само в София …. Никой не се интересува какво става извън София …. Със София започват и свършват новините от България … Софиянци на Море, софиянци към Гърция, софиянци към родните места и т.н. Никой не се интересува какво се случва в територията наричана подигравателно "провинция" ….

Опасно луд

В най-първата новина пишеше, че читото е отишъл да провери защо момичето не отговаря на позвъняванията му, след като е видял, че има пропуснато обаждане към 01:30 през ноща. Намерил момичето голо в двора на къщата. В предната новина пише, че мадият Юкселчо, с богатото криминално минало, е приключил с вечерята си към 01:00 и напуснал къщата на баба си - отсрещмата къща. Значи за около 30 мин е успял да изнасили убие обере, горкото момиче и да напусне местопресъплението. Милото дете е осъзнавало, че времето му изтича и е звъннало на чичото. Чичото не е отговорил и тя е излязла на двора, да търси помощ. Умът ми не го побира, какъв ужас е изживяло горкото дете, когато е разбрало, какво се случва с него и на къде отиват нещата. Как е щяло да обясни какво се случва с него с прерязано гърло ?! Ужасно е !!! Всеки да си прави сметка какви изверги защитават НПО в България. Проклети да са тия, които допуснаха да има НПО в България! Светла му памет, на горкото дете!!!

Не ти се връзва версията съвсем. 1. Пишеше, че чичото я е намерил на сутринта, а не към 01:30. Всъщност пишеше и че е видял обаждането на сутринта 2. Освен това съседът, който видял хора да излизат от къщата казва, че това е било към 02:30. 3. Убиецът е влязъл през прозореца, тоест момичето не е излязло навън, а е нападнато в къщата. 4. Как си представяш на студа да стане това? 5. Какво става с показанията на съседа относно групата от хора, която е видял? Да не би въпросният съсед да е бил дядото, който е искал да прикрие внука си? Ако е така и той трябва да бъде обвинен. Възпрепятстване на разследването. 6. Полицията твърди, че убиецът е влязъл в къщата и там е извършил зверството. Защо тялото е било навън? Опитал се е да го укрие ли? Важен е всеки детайл, който би помогнал присъдата да е максимална!

Зя тялото на вън, най-вероятно след зверството и убийството я е изоставил, а тя е тръгнала да търси помощ, но е стигнала до двора. Горкото дете, какво ли наистина и е минавало през главата. Четох в дира че питала съседката да наглежда къщата. Сигурно е знаела какво може да се случи. За извергът нямам думи.

Трийсет години циганска безнаказаност. Да са живи и здрави правозащитниците от НПО-тата и толупите в различните министерства, най-вече МВР, както и наказателните съдии. И дано възможно най-скоро такива като Алекс им станат съседи!

Той че е за разстрел тоя боклук е така но като гледам общия знаменател на коментарите май тези дето ги пишат по нищо не се различават от този убиец.

Викате, друго си е Иванчева!

За да се избегне гражданска война, всички цигани тряба да се изселят в страната им по първопроизход - Индия или Турция, кой където пожелае.

Престанете с глупостите. Много от циганите не са хора. Те са подчовеци. Няма как да давам еднаква присъда за нормален българин и подчовек. Нали разбирате? Хайде, че трябва да съдя държавата за пътните знаци.

не са подчовеци, а са надчовеци - имат повече права от нас и никакви задължения. Също присъда не ги лови, или ако ги хване е под всякакъв разумен минимум...

Циганите с какво са виновни че са се родили цигани? Хайде стига с тия простотии. Виновни са лошото образование и възпитание.

5 години на наша издръжка (-) или 50 грама антифриз (+). Гласувайте!

50% на 5 години са 2 години и 6 месеца, добави добро поведение и това, че никой не помни за какво е там и преди да е навършил 20-тата си година, пак ще е на улицата. Друг е въпроса, че ще му приспаднат седенето в ареста до влизане на присъдата в сила - въпросните две години. Тоест от ареста, на улицта. За какъв затвор говориш ?! За какви 5 години ?

с дебелина половин милиметър - отдолу-нагоре, в продължение на най-малко 10 часа и при обилно обтриване със сол след всеки слайс... Ако припадне - кофа ледена вода върху главата...

Тоя го правя на пинята и ще го тричам докато не спре да хвърля бонбони.

Изродът "се оказва с дълго криминално досие." Така ли се оказа?!? И след няколко години изрода ще е пак на свобода. КОЧИНА, не държава!!!!!!

За съжаление животът е фалшив и този получовек правилно се е ориентирал - преценяват те по телефона, маратонките, дрехите и по това какъв статус демонстрираш в "социалните" мрежи... Другото са подробности...

Дори да разрешат личното оръжие и употребата му в случай на защита пак няма да има ефект. Ефекта е превенция. Имаме най-много полицаи на глава от населението, имаме независима съдебна система, имаме всичко необходимо ама никой не си върши работата и все намира причини за това. Тази държава е на самотек!

Получаваш правото да ползваш оръжие САМО срещу представена и проверена диплома за завършено висше образование И след двумесечен курс на обучение, след който пред комисия да покажеш, че можеш да го ползваш адекватно.

Не е така. Прочети повече. Но и това не е изход.

Хора, спасявайте се от гербавия рай... До тук го докарахме...