Ако "Продължаваме промяната" не състави кабинет, ги чака съдбата на ИТН

Социологът Евелина Славкова пред политическия подкаст "Директно в новините"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тези от ПП са хора на БСП нагли лъжци

Тия са като ония

те тия смешници са единствената партия печелила избори и несъставила правителство, едва ли ще има други такива тъпанари...

Тази "социоложка" става за коментар в порно сайтовете

Това не е ли един порносайт, който демонстрира най-новите перверзий и сексуални извратености от деня на задължителното въвеждане на ковид маските в порнокултурата?!

Какви партии, бе? Тава са образувания, сбирщина от клиентелисти . Какви партийни,,членове,, имаше едпо време!? @?

Така беше! Какви ЧЛЕНОВЕ само !!?

Дано!

Да идва Кобрата с неговата партия Продължаваме напред".

Тъкмо ще пасне на Змиярника тука.

Когато някой почне да говори за комунисти и насочи вниманието си само към БСП почва сериозно да ме надува смях! 99,9% от пишещите тука имат телефон , таблет или компютър а не са си направили трудът да прочетът биографията на останалите извън БСП. 80% от ГЕРБ са преки наследници на БКП , същото е и със ДБ а за ДПС там са 110%. Незнам що си мислите че ако цветята тастът на една отдавна неплодородна ливада смяната на този който я обработва ще промени общата картинка на нещата. Никога не съм гласувал за ГЕРБ и няма сила на земята която да ме накара да го направя обаче гледайки тия дни софрата кой какво иска в прякото излъчване слушам много притеснителни заявки за политики и виждам всякакви до вчера непознати лица които се напъват да забият сламка в буренцето с мед. Слушам че не от тая година ама може би от 2023 год МРЗ щяло да е процент от средната работна заплата...! Нема лошо ама пак лошо както се казва. Защо? Защото в една фирма заплатите се определят на база оперативна печалба , продажби , производителност. въпроса е " Ако МРЗ стане процент от Средната заплата тогава с колко ще се вдигне безработицата и колко фирми ще затворят кепенците ? ". Тия хора у Парламента не им стига до мозъка да разберът че неможе да скочиш от един тротоар на друг без да си преминал през улицата. В България за разлика от развитият свят нещата вървят стъпка по стъпка и затова им се получават а ние тука правим опити да скачаме от тротоар на тротоар ама с изявен тарикатлък да не минем през улицата. Затова нищо от това което гледаме че на запад работи неработи тука...! На мен ми се струва че до краят на следващата година ще има нови избори и не защото ГЕРБ са силни а защото тая коалиция прилича на орел , рак и щука а когато роенето на независими депутати започне и кворума стане нестабилен а допускам че и протести ще има коалицията ще се пропука

Да, разбира се, че БГ трябва да има правителство. Да, трябва, но сигурно не на всяка цена. Тази партия "Продължаваме Промяната" се роди в нарушение на нормите и морала. Да не зачиташ законите и да лъжеш е провинение пред народа и грях. И сега тези „носители на промяната“ продължават да се правят на ... дръж ми шапката. Как може да стане каквато и да е промяна, когато сред преговарящите има известни от десетки години и неодобрявани личности. С много популизъм и твърде голямо лицемерие се поднася картината на светлото бъдеще, което ще настъпи, но за тези, които винаги са живели с привилегии.

Гледам еволюцията във вкусовете на задкулисието, относно вулвите, които праскат, напоследък. До една са с цигански генотип, то не бяха Лилани или разни циганоидни синоптички - гнус. Питам се, такива ли боклуци станаха богати или това е заложено в помашките на гени комунистическия ни елит, ДС-елит и т.н. Иначе, какво ще ни каже някаква обикновена полова играчка - нищо. Интересно е, че в "прокуратурата" и гешевтурата имат вкус, избрали са изрусена селянка.

С включването на втръсналите мутри Масларова и Гечев изразът "Продължаваме промяната" придоби истинският си смисъл: ПРОДЪЛЖАВАМЕ ДА КРАДЕМ, Гечев е съучастник на виденовата зима, а Масларова е най-крадливия министър на Станишев(след него). По време на Станишевото правителство двамата присвоиха 11 млн и то когато правителството загуби изборите. Така Станишев направи първа вноска в швейцарското си имение, а Масларова си направи хотела на Старозагорските бани.

Всеки що годе останал образован ,достоен ,честен българин се отвращава от събраните в кръжока откровени мошеници и корумпирани индивиди !!!! Изборите бяха манипулирани и фалшифициране, за да излязат на сцената професионални крадци и МОШЕНИЦИ, нарекли се ПП .....Повръща ни се ..

ППодмяната ще ни вкарат в дългове. Те са отрочета на пРезидента. С това "няма ляво, няма дясно" до никъде няма да стигнем. Как ще борят корупцията като всички тези са слуги на мутрите, Черепа, Прокопиев и останалите олигарси. Искат да прилапат европейските средства. Няма Хемус, няма евтина енергия. Ще плачете за Герб/СДС след зимата. Волът рие и на гърба му пада, ще викате "оти ручахме жабето" и докато не се премахнат машините на Мадуро няма да има нормални избори.

Не че адвокатстван на ПП и дружинка но дса вземем пример една Гърция потънали в дългове, живеещи на кредит, без никаква фискална дисциплина както обичат да ни набиват канчетата . Когато бяха на дъното пак бяха по-добре от нас - българските жени пак ходеха и все още ходят да гледат старците им, българските мъже пак им беряха селскостопанската продукция, която после закупуват обратно в България на солени цени европейски със заработеите пари там, щото тука ни казваха, че трябва да ядем "постна пица", за да не влизаме в дългове . Ами да вземем едни САЩ и техните дългове, ами останалите от ЕС и техните дългове ? Явно не е толкова лошо да имаш дългове, ако знаеш как да ги управляваш

Глупости на търкалета от социолога!Ако не бъде съставено правителство от трите партии сега,на следващите избори в НС ще има две партии;партията на Кирил и Асен и другата...е без значение.

Едно е сигурно -провал отвсякъде

Какви са тия бузи сега? Не дебелей, това правят политиците.

Да, разбира се, че БГ трябва да има правителство. Да, трябва, но сигурно не на всяка цена. Тази партия "Продължаваме Промяната" се роди в нарушение на нормите и морала. Да не зачиташ законите и да лъжеш е провинение пред народа и грях. И сега тези „носители на промяната“ продължават да се правят на ... дръж ми шапката. Как може да стане каквато и да е промяна, когато сред преговарящите има известни от десетки години и неодобрявани личности. С много популизъм и твърде голямо лицемерие се поднася картината на светлото бъдеще, което ще настъпи, но за тези, които винаги са живели с привилегии.

Зависи заради кого не успеят да направят правителство.. В момента БСП изглежда големият препъникамък. Вече даже чувам отлив от ИТН и ДБ към ПП, с цел да стигнат поне 35-40% сами.

При ББ забравихме за инфлация, тук там имаше и дефлация. Сега ни чака(??) Виденова заЗИМАция...

И световна пандемия нямаше през повечето време от управлението на Борисов.

Ама като имаше...как бяха цените ? Имаше ли тия ексцесии преди година... Жилищата скочиха ли от БЕЗБОЖНИ И НЕРЕАЛНИ цени с 50-100% в рамките на 2 месеца ? Не ми се пишат фермани предвид аудиторията в будна кома тук.. Но няма да отнеме много време, за да се усетите колко първосигнални и лесно манипулируеми индивиди се оказахте.. Всичките, които гласувахте за ПП и Радев... Всичките ДО ЕДИН !!!

Правителство ще има поради простата причина, че Радев е началник на всички тия гладни дребни червени хищници. Тъй като са от различни видове бързо ще се изпохапят помежду си. И нито президентът, нито неговият бос ще могат да ги укротят. Реално само БСП има необходимите кадри и отчасти ДБ. Ама те сега последно леви и десни ли са или обратното? Куче и котка само в цирка работят заедно. Че сме цирк също е ясно, ама и това е до време. Предстоят тежки решения. Тежки кризи. Дори само казусът БЮРМ може да взриви обстановката у нас. За съжаление мисля, че са в "цуг-цванг". Затова пичовете "тупат топката" и ни хвърлят прах в очите. Задават се нови избори и яко чегъртане. По-скоро самочегъртане като чалгарите.

Ако трябва да разчитаме на кадри на БСП, ще фалираме, както стана 1996-та, и след това с кадрите, когато допуснаха сагата да фалира и КТБ

2021-11-27 10:13:03 богиня Рея ♦ semper ita est, loquitur ac si diceretur dea Rhea loquitur ♦ винаги е така, както говори богиня Рея --------------------------------------- НЕ СЪМ ПРИЗНАЛА ЗА ЛЕГИТИМНИ ИЗБОРИТЕ ПРОВЕЖДАНИ С МАШИНИ ТАЗИ ГОДИНА НЕ СЪМ ПРИЗНАЛА ЗА ЛЕГИТИМНИ ПОСЛЕДНИТЕ ДВА ПАРЛАМЕНТА И ВСИЧКИ ТЕХНИ РЕШЕНИЯ И АКТОВЕ НЯМА ДА ПРИЗНАЯ ИЗОБЩО НИКАКВО РЕШЕНИЕ НА ФАЛШИВИЯ ПАРЛАМЕНТ И ЛЪЖЛИВИТЕ КУКЛИ НА КОНЦИ НЕ СЪМ ПРИЗНАЛА ЗА ЛЕГИТИМНИ СЛУЖЕБНИТЕ ХУНТИ НА РУСКОТО ФЪРЧИЛО И ВСИЧКИ ТЕХНИ АКТОВЕ И РЕШЕНИЯ (полагали са анблок "клетви" заедно с човек подписал документи и клетвен лист с невярно съдържание, като са допуснали той да кадрува, подписва финансови документи и да участва в съвети по национална сигурност с достъп до класифицирана информация) НЕ СЪМ ПРИЗНАЛА ЗА ЛЕГИТИМНО УЧАСТНИК В ИЗБОРИТЕ ДА НАЗНАЧАВА И КОНТРОЛИРА ЦИК НЕ СЪМ ПРИЗНАЛА ЗА ЛЕГИТИМНО ГЛАСУВАНЕ БЕЗ ТРАЕН ХАРТИЕН НОСИТЕЛ, КОЙТО ДА ПОСЛУЖИ ПРЕД СЪД ПРИ ЕВЕНТУАЛНО КАСИРАНЕ НА РЕЗУЛТАТА ОТ КОЙТО И ДА БИЛО УЧАСТНИК В ИЗБОРНИЯ ПРОЦЕС НЕ СЪМ ПРИЗНАЛА ЗА ЛЕГИТИМЕН СОФТУЕРА ЗА МАШИНИТЕ, ТЪЙ КАТО Е ВЪЗМОЖНО ДА ИМА ЗАЛОЖЕН В НЕГО "ТЕЖЕСТЕН КОЕФИЦИЕНТ" НЕ СЪМ ПРИЗНАЛА ЗА ЛЕГИТИМНИ "ФЛАШКИ и ДИСКОВЕ" ТЪЙ КАТО ТЕ НЯМАТ ЕДНОЗНАЧЕН КОНТРОЛ ВЪРХУ ЗАПИСА НЕ СЪМ ПРИЗНАЛА ЗА ЛЕГИТИМНО ДЕЙСТВИЕТО ПО ДУБЛАЖА НА ЦЕЛИ МАШИНИ С ЦЕЛ "РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ", ТЪЙ КАТО ВСЯКА ТЯХНА ЧАСТ СИ ИМА СВОЙ ЗАВОДСКИ "МАК АДРЕС" НЕ СЪМ ПРИЗНАЛА ЗА ЛЕГИТИМНА КАКВАТО И ДА БИЛО РАЗПЕЧАТКА, ТЪЙ КАТО ТЯ ИМА СРОК НА ВИДИМОСТ ОГРАНИЧЕНА ВЪВ ВРЕМЕТО И ИЗБЕЛЯВА (както избеляват бележките от касите на магазините) . МАСКИТЕ НА РАДЕВИТЕ КОМУНДЕТА И ПАТЕРИЦИТЕ ИМ ПАДНАХА СЕГА ЩЕ ИМ ПАДНЕ И МАСКАТА ПРЕД ЕС . ЗАПОМНЕТЕ : Не може да се прави ДОБРО с МЕТОДИТЕ НА ЗЛОТО две години тотален хейт и очерняне неподкрепено с НИЩО ГЕРБ банки ли фалираха, концлагери ли направиха, бели буси ли скалъпиха като Седенката през 2013та? ЗАБРАВИХТЕ ЛИ ЗАКЛЮЧЕНИТЕ СТУДЕНТИ ПО КОЛЕДА БЕЗ ХЛЯБ И ВОДА В ЮЗУ? . За каква "Промяна" е този цирк? За да не сме в ЕС и НАТО? Затова. . За да ни превърнат в Президентска Диктатура, защото не могат да го направят в Парламентарна Държава. И за да ни назначат до живот удобен тъп диктатор руско фърчило на конец. . За тази ли "Промяна е целия цирк"? Кога започна Бабукянщината с Юмручето? Когато напипаха руските шпиони. ЗАЩО Е ВСИЧКО ТОВА? Защото Грипените не могат да се зареждат във въздуха с въздушни цистерни на НАТО, а полета им е ограничен и ако стигнат до Крим няма как да се върнат. Това всеки може да види с очите си на сайта на SAAB. ВСЕКИ. . никаква подкрепа за чалгарската седенка. чупката . НЕ ПРИЗНАВАМ РЕЗУЛТАТИТЕ - ИЗБОРИТЕ СА ФАЛШИФИЦИРАНИ . . Θεά Ῥέα . Под лъчите на "Звезда от Рая" богиня Рея, официално: https://www.youtube.com/watch?v=sONEbDolzUs ←←←←☼→→→→ . с машини от Венецуела - резултати, като в Беларус . ИЗБОРИТЕ БЯХА ЗА ДЕМОКРАЦИЯ или ЗА ДИКТАТУРА . ВОЕННА ХУНТА НА РУСКИ БЕЗРОДЕН ВАРВАРИН . .....║..... ══╬══ .....║..... .....║..... П Р О К Ъ Л Н А Т И .....║..... . =========================================== . ♥ БЛАГОСЛОВЕНА ПОДКРЕПА ♥ ЗА НАЙ-ДОБРОТО УПРАВЛЕНИЕ НА БОЙКО, ГЕРБ и СДС . ♥ БЛАГОСЛОВЕНА ПОДКРЕПА ♥ за ♦ Българския Народ ♦ Народите на Обединена Европа и Техните Институции ♦ Европейския Съюз и НАТО . Хубав ден, Приятели миряни ! . ♥ ПОЖЕЛАЙТЕ СИ НЕЩО ПРЕКРАСНО ♥ . https://www.youtube.com/watch?v=6qTghUgMOeY . аз Рея и богинята на Пловдив и антична Тракия, Мàрица, тройна хеката Бендида от Кендрейсея, олимпийска Артемида сме тук при Вас и Ви пазим ←←←←☼→→→→ Свещена богиня, тройна хеката Θεά Ῥέα, олимпийска Рея и Афродита финикска богиня, и богиня на Картаген, Астарта, Свещена богиня на Горен Египет, Хатхорт Свещена богиня на Долен Египет, Изист, Изида Свещена богиня на Баб Иллум, Ищар Свещена богиня на Юдея, Естер Свещена богиня дев на Индия, Инанна Свещена богиня на Рим, Венера Урания Свещена богиня на Британия и Скандинавия, Еостре Свещена богиня на Остер райх, Остара Свещена богиня на Арабия العُزّى , Ал Озза Небесната . Свещена богиня на Свободата, Либерта . Хеката на живота в морето, небето и сушата. Хеката на Уран от страна на боговте Ану, а-Ану-на-ке Сирия Атаргатис . царица Дар на Морето - ШаммурАмат, Семирамида Свещен закрилник на Бол Ария и българите. Малката русалка, Снежанка, бялата мартеничка... вашето Блонди

Преди изборите тази прогнозираше победа на ГЕРБ.

Ами нали затова таРашков смени флашките, бе другарю?

Нито отровните бабикянки, нито Радев китариста, нито Кировците обясняват КАКВА Е ТАЗИ "ПРОМЯНА", КОЯТО Е В ПЪТИ ПО-ЗЛЕ ОТ "СТАТУКВОТО"?? Мълчат като комунисти по въпроса и отказаха 2/3 от избирателите да вдигнат ръце от тях с отвращение. АКО "партиите на промяната" бъдат оставени ще я докарат до 7/8 негласували ?! Въпросът е какъв цирк гледаме: Продължаваме промянмата / или ПРОДЪЛЖАВАМЕ АФЕРАТА ??

А за маямите и бабикяните някакви постчета ще има ли :)

Дано

С баш мафията и баш крадците. И да съставят, погребани сме.

А дано! Такава беше съдбата и на НДСВ-то.

Мога да опъна анaлнoзаторката..

Ако пък съставят кабинет, България я очаква съдбата на "Нема такава държава"

Борисов от години ни води към Няма такава държава. Те вероятно ще продължат това. Положението в страната е трагично от десетилетия. Но преходът направи така, че хората да могат да избягат от тук и да нямат желание да се върнат.

На много хора близки до шайката им се иска пак да не се направи правителство, то е ясно. Но тоя път ще останат с пръст в уста. А такива социолози трябва да ум се забрани за дълго да се показват по ТВ. Гигантските манипулации в прогнозите в полза на ГЕРБ ясно показа, че това не е никаква социология, а обикновена партийна пропаганда

На зеленочорапите празноглави агенти на ДС ?!

Добре е за малко поне тези шамани : социолози , антрополози, и всякакви други дето ЯКО се издъниха с прогнозите за изборите ДА ЗАМЛЪКНАТ и ДА НЕ СЕ ОБАЖДАТ , докато не бъде съставено правителството Видяхме ги как “познаха” и кой им плати за да “прогнизират” резултата . Сега да мълчат!

Не са се издънили, защото изборите бяха манипулирани. Няма 10% статистическа грешка.

Хахахаха, на крива ракета космосът й е виновен. Борисов е история. ГЕРБ е история.

Е, как няма да съставят правителство??? Тия "социолози" не им ли свети под шапката, че в момента "преговарят" 4 партии с еднакви комунистически убеждения??? Които се ръководят от едно място!!! За информация на ... пак неразбралите: Комунистите взеха над 50 % от гласовете на последните избори!!! Те спечелиха изборите!!! Това сега ли го разбирате??? Ами то се гледа преди, а не след избори!!! Сега ще си направят правителство!

Желанието на повечето българи е да се махнат от тази просташка държава, но не всички имат възможност и смелост.

lu4ka

Възможности има, смелост няма.

Чеп за зеле не става от тия.

Тези "експертни" срещи на ПП с останалите партии са просто димки и шоу за тълпите. Какви са тези преговори за политики в широк хоризонт от 4 години, когато трябва да се разберат преди всичко за краковременните належащи решения: държавния бюджет, вдигането на данъците, цените на енергията и горивата, неудържимото поскъпване на хранителните продукти, управлениети на пандемията, икономическото възстаноявяване. Имам чувството, че бягат от отговорност. Четворната коалиция ще срещне два много големи препъникамъка пред съствянето на правителство: разпределението на властта и отношенията със Северна Македония. По първата точка ПП вероятно ще поиска онова, което другите партии не дадоха на ИТН преди 3 месеца: сама да състави кабинет, а другите само да ги подкрепят. Но така останалите три партии рискуват да бъдат обезличени и по-скоро ще поискат да участват пряко в управлението, т.е. да получат министерства. Само че как да дадеш власт на БСП например, за които глауваха едва десетина процента? Проблемът е и морален. По втората точка ПП просто не са подготвени. Аз не виждам да имат обиграни кадри, врели и кипели в дипломацията. Този Лорер не е особено убедителен и досега не е казал нищо съществено как ще посрещнат очакванията на българите да бъде защитен националният интерес, но и да бъдат удовлетворени ЕС, САЩ и Македония. ПОлитическият натиск над България тепърва започва. Прикзките на Кирил петков, че щял да прави комисия от учени и културни дейци, коиято да преговаря с Македония, говори за това, че в ПП изобщо не са мислили по този въпрос. Такава конисия има от години и нищо не е постигнала. Аз очаквам да лъжат нас и себе си, че ще правят стабилно правитеслтво, но при първа възможност накой ще се отметне и ще предизвика предсрочни избори. 6 месеца - не повече.

се такива ууумнички коментатори!

а ако състави, ни чака съдбата на виденов!

Може,опипват леко почвата и кой знае какви реформи няма да настанят,защото народа ще скочи.Добри пожелания само,накрая ще е същото.Като гледам какви мозъци са се събрали,няма добре да свърши

Иве, и ти си като баш гювендията на ИТН - чалгарка, курва и гладна!!!Проста си Иве, проста!!!

Сигурно си от "Продължаваме промяната", толкова им е капацитета и манталитета!

Подписаха декларацията ,както всички други ... Така,че правителство ще има

Следете дали Херо Мустафа ще се върне в България и за колко време!

Ако съставят кабинет пак ги чака същата съдба хи хи хи

Добре ДЕ! Тия новите,като ще се -“БОРЯТ С КОРУПЦИЯТА,ПРАНЕ НА ПАРИ,ЯСНИ ПРАВИЛА”,ЩЕ ОБЯВЯТ ЛИ: ОТКЪДЕ ИДВАТ МИЛИАРДИТЕ ЗА ПОКРИВАНЕ НА-ГУБЕЩИ”:ХИПЕРМАРКЕТИ,ВиК,ЛЕТИЩНИ,...И ВСЕКАКВИ КОНЦЕСИОНЕРИ,ЕЛЕКТРО-РАЗПРЕДЕЛИТЕЛНИ ДРУЖЕСТВА(СЪБИРАТ ТАКСИ ОТ ИЗГРАДЕНОТО ПО-ТОДОРЖИВКОВО ВРЕМЕ),АМЕРИКАНСКИ ТЕЦОВЕ-ПРОДАВАЩИ НА ОСМОРНИ ЦЕНИ..И ВСЕКАКВИ ДРУГИ-“ГОЛЕМИ ИНВЕСТИТОРИ”,НЕПЛАЩАЩИ ДАНЪЦИ И ПОЛЗВАЩИ-ДЪРЖАВНИ ПРОТЕКЦИИ!!!

А съдбата на ИТН беше? Покачване на резултата на следващия вот! След това сами се затриха с поведението си. Ако сега не се събере кабинет заради игри на БСП, ПП ще събере + 5-10% главно от БСП и Възраждане.

Тая кака ме кефи, бих и дал да ми го лапне

Да чакат ги над 50 процента на другите избори. Всичко друго са глупости.

Ще ти се.Платена _урва.

За да стане посткомунистически БУЛГАРИСТАН,като читава,спретната ,културна държава като ГЕРМАНИЯ,АВСТРИЯ,ДАНИЯ,ХОЛАНДИЯ трябваше бързо да отрезнее още след времената на саморазпадналото се БКП,и последвалата дива мутренска бизнес демокрация на фалшификатори,рекетьори,убийци,силови застрахователи ,контрабандисти,и подобни!юВместо това се градяха мостове при смяна на власста и фасадна демокрация,затова е трудно днес България да се изправи на крака!

за да се види разликата между нас и изброените народи.

Пълни глупости....

Защо Задължително трябва да вярвам на този Кунчев ? За сега няма знаци че няма да направят Правителство ПП ! Аз вярвам че ще има Правителство и то ще накаже ГЕРБ и Лично Бойко Методиев Борисов , за неговия Солтанизъм и извращения с Българския Народ 6 кражбите и присвояването е следствие на загубата на Държавност и Прокуратура ! Дано всички Злодеи от Миналото да бъдат Наказани и забравени след това !

батеКуре, правителството не наказва- правителството само изпълнява квото присъди СЪДЪТ А ся ми кай- Милен Велчов лежа ли дето превалутира дълга на загуба ? лъжлив Дедо лежа ли за Булгартабак ? Стоян Ганев лежа ли ? Костов лежа ли ? Мистър 10 процента лежа ли ? Тия от БСП - дето правиха прехода лежаха ли ? Въобще кажи ми един дето е лежал Аз са сятам само за един дето лежа за откраднато куче- един депутат циганин беше Кажи некой дет да е лежал Нема такъв- само ти си лежал, докат тебе са та ибали 30 години Продължавай да верваш в извънземни

явно се лежи направо завинаги. Директен Божи съд. Той е безпристрастен.