17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чалгаджия или мутра ще ни управлява, срам за България.И чалгаджията и мутрата нямат никакъв усет за реална самооценка, което е характерно за духовно деградирали хора.

Ще бъде много жалко за страната ни ако ЦАР ЦЪРВУЛАН оглави управлението.

След инсталирането на машините за гласуване (фирми на Сорос) в БГ, както и в Америка, НИКОГА повече няма да има демократични избори! НИКОГА. Да Ви е честита мутрата Трифонов премиер!

Пропуснах да добавя - целият зор сега е кой ще се набута в Народното Събрание, за да окраде МИЛИАРДИТЕ, които предстои да ипрати Европа!

Мутра от 90 години, 3 джипа с 9 бодигарда охрана на среща със студенти... Светът ни се смее! Срам ме е,че съм българин.

Славчо, кажи нещо за фонд „Земеделие“, за назначенията на коалицията, която подкрепяш. Всички министри са в кабеларката ти. ГЕРБ нали вече ги няма“. „Слави Трифонов обяви, че ще бъде новият премиер на България! Господ да ни е на помощ“. „Слави, много ти знае устата, но само във фейсбук! И ти си един от многото хора в България-говорим много, ама само във фейсбук, иначе ни няма никакви. Вече се чудя, защо съм гласувал за теб, след като не искаш да носиш отговорност“. „Това не са слова на Славчо. Някой му пише постовете. Това е проблемът с тази партия-всичко е тайно, скрито-покрито, не се знае кой дърпа конците“. „Ти кажи, защо се движиш с брониран джип и девет човека охрана?“

Е, ме ,и се вярва, че има чак толкова прост народ.

какво ще си помислят за нас всички останали, ако тоя наркоман с обици се появи на някакво официално събитие? Или в Европейския Парламент? Като Премиер на България? Невероятна излагация. Трябва да сте ненормални, за да допуснете това.

Избра измекярина на Бай Тошо за премиер,а сега Циганизатора на българите главният чалгаджия. Ще го изберат защото в момента 40% от младежите са неграмотни,вкл зад граница Праскат кючеци и хвърлят гюбеци.. Къде беше чалгаджията когато Борисов и Цветанов си развяваха коня? Защо подкрепи Меглена Кунева когато ликвидира 4 блока на Козлодуй Как тръгна Трифонов с парите на Илия Павлов. Боклук който оплю и Лили Иванова.

В България щом пожарникар може да е премиер, защо чалгар да не може?!?

Може, но не бива

Борисов започна да се издига от МВР, той поетапно заемаше няколко важни поста, беше и кмет... Той не е взет от нищото и сложен на пост, както Радев примерно. Борисов извървя своя път до министерския пост, мина своята школовка, като политик, през няколко изборни процеса. Народа го избираше. Трифонов ще първия седнал на министерското място без никакъв опит! Не бъдете цинични и смешни! Борисов може да е безпардонен, но политиката му идва отвътре. той не се свени да се показва пред медиите и забележете че не чете! Трифонов е мишка, той без сценарии нищо не може! Срам и резил за България ще бъде такъв избор, дори за управляваща партия, този човек просто не е за там, вулгарен в предаванията си, вулгарен и с татуировките си. Срам и позор!

Казват, че Бог като иска да накаже някого, първо му взима акъла....Явно целокупния български народ е наказан!!!!! Как може да се избират чалгаджии и комуняги???? Толкова ли бързо забравихме „ развития социализъм и мракобесната диктатура на пролетариата“???? Събудете се!!!!

Много лошо ще стане тогава . Зените на горе дори по лошо от сега - И Тея сегашните уж трябваше да е добре ама цените на горе доста не управляват добре .

пази Боже.

На тоя тъпак не му ли стана ясно, че Слави иска да играе само опозиция?

Ако баба ми беше мъжка, вероятно щеше да има дръжка. Изпълзяха платените ГЕРБави "социолози" и почнаха да носят глупости с кофата щото ги е страх.

баба ти никога не би пожелала да е мъжка, вервай ми

спасение на малкото останали нормални българи от срам и позор е милостивият демографски срив. Както знаем - за умрелите или добри, или нищо. Другото е спешната емиграция.

Дори да спечелят изборите, друг ще е премиер. Слави отлично осъзнава, че не го бива за това. А и не иска да си свали обиците...

Избирателно право да се получава на 22години.

И да се отнема при пенсиониране

Писателят Христо Стоянов коментира в социалната мрежа последната изява на Слави Трифонов, видя Plovdiv24.bg. Според него с появата си пред студентите в Пловдив лидерът на "Има такъв народ" е дал да се разбере "че няма какво да каже. Ето какво написа писателят във Фейсбук: ЕДИН ДЕН СЛЕД ВЧЕРА От изявата на Слави Трифонов вчера стана ясно, че няма какво да каже. Но за това го прави с апломб и високомерно. С някакво снизхождение говореше на хора, далеч по-образовани от него. Ако нещо човек не може да скрие то е простащината и глупостта. Лошото е, че и двете са прилепчиви. Особено в страна, в която единственият критерий за работа е мотиката и лопатата, а не интелекта. Някакси неусетно Слави стигна възрастта на Лили Иванова преди тридесет години, когато започна да я взима на подбив за... нейната възраст. Начинът му на държане е на вдетинен старец, който иска да покаже колко е запазил млад дух, но децата го взимат за посмешище. Разликата между Лили Иванова и него обаче е, че тя продължава да прави това, което може. А той винаги е правил това, което не може - нито виртуално умение с виолата, нито виртуално умение във вокала, нито виртуално умение в естетиката, нито виртуално умение на шоумен, откраднал едно към едно "Как ще ги стигнем американците" на Тодор Колев. Единственото нещо, което не е пробвал (публично поне) е операта. Но то е, защото няма пари. С просташкото си остроумие, каквото е нивото на сценаристите, само доказва, че може да цитира това, което му напишат. Но не може да напише това, което е казал. Изумително е как увлече толкова хора. Всъщност той не ги увлече, той ги създаде. След него тръгнаха неговите деца на чалгата... Поколението на показността и силикона. Поколението, чиято ценностна система е затворено в ламарините на "едно ферари с цвят червен"... Само не знам дали един ден след вчера те са същите. Дали не са прозрели, че пред тях е била една марионетка, подкрепяна от своите бодигардове. И движена от хората с пари. От низкото ниво на медиите - не на всички, разбира се. Но Слави Трифонов е продукт на слабата образователна система, компенсирана от още по-слаба журналистика. Един от отговорите на интелигентно момче на въпроса "Защо", Слави Трифонов отговори: "Защото завършва на "О"... Да. Това е отговорът на продукта Слави Трифонов. Защото той не е той, той е медиен продукт. Лошото в случая е, че каквито са ни медиите, такъв е и той...

"писателят" Христо Стоянов е луд графоман и ва несвързаните му брътвежи не трябва да се обръща внимание.

но не е сульо

Плешо вън! Мая - премиер!

До батлер От трън та на глок. ХА ХА ХА

Уточни,за комунягата Мая Костинбродска ли говориш,че не те разбрах?

А колата на новия премиер ще е червено ферари, нали? А може и комбайн, с удобна задна седалка, да си жъне кротко в полята, като му доскучее от държавническата работа. Народе Български, 'земи се събуди, отиди пред огледалото, па със 'сичка сила си извърти един шамар, за да ти светне и ти се избистри погледа и да видиш на къде вървиш и на кой гласуваш доверие да те води!

В комбайна няма да има място за бодигардове, а селяните не си поплюват. Никак не обичат селяндури дето се правят на голямата работа.

Служебното правителство почвало да пише нов Закон за радиото и телевизията! Такова чудо, служебно правителство да пише закони, не е било, но има поръчка. Поръчката е спусната от „най-високо място“. Тошко Йорданов бил казал, че СЕМ е вреден и трябва да си ходи и че трябва, тука, спешно нов закон за радиото и телевизията, щото вече се не търпи! Тъй, че служебното правителство трябва бързо да се набира и да работи. Така, щото, като се сформира новият парламент да е готов първият му закон - този за радиото и телевизията. Ще изпитваме естетическо удоволствие да наблюдаваме кои видни медийни експерти няма да пожалят труда и талантите си и ще ги поставят в услуга на ПП „ИТН“. Бог наистина е невероятен шегаджия!

Какво високо място, Като Тошко е 1,2 метра с вдигнати ръце?

Че ще страдаш.Кой лидер на партия става за премиер:Слави Трифонов,Христо Иванов,Корнелия Нинова, Мая Манолова.Единствения който може да управлява България е Бойко Борисов.Той е човек и прави грешки,но нека да бъдем честни,че след неговото управление България е по-хубава.Ще бъде голяма глупост да се откажем от Борисов и ГЕРБ заради оплюване без доказателства.Нека си отворим очите и видим,че Радев само се надува,говори с клищета и не прави нищо.Новият ни премиер е безличен,дори името не му запомних,няма живот в него.

да му дъвчеш главичката на Пашата.

Точно ти недей се напъва да мислиш, че виж какво се получава!

Ако не беше Руския паметник,трамвая нямаше да завива.

Ринги, ринги, рае, Слави с хуя си играе. Тошко скача и се лези и на хуя му се плези. Вместо да се грижи за раята, душата си е дал на Сатаната. Вместо булка млада, рогатият го чака в Ада.

Братя българи, моля събудете се! Вгледайте се кои са най-популярните кандидати да ни управляват - просто нямам думи! Не искам и не мога да повярвам ,че те ще бъдат лицето на нашата нация в очите на всички хора в Европа и по света. Замислете се - на тях ли искате да бъдете оприличавани? Ние сме изстрадала нация, но сме много повече от някакви си Чалгари, Борчаги, Боксьори, ММА-йци, Кифли, Чорапи… айде стига че омръзвам… Бог да пази България! PS: нищо против Кубрат, но за президент, премиер - айде моля стига !

От всичко, което виждам и чувам работата е решена/нагласена вече. "Изборите" нямат никаква връзка, това ще е което казват, резултата от "изборите" по един или друг начин ще го натамънят.

И дългият не е по-умен от тиквуна ББ. Ама заблудени многооо.

Най популярните политици в България: военен, шоумен/чалгар следван от боксьор с мутренско-селски манталитет. С такива идеали и модели за подражание българския народ далеч няма да стигне.

Какви демографски проблеми? Българите щели да изчезнат. Голям праз. Щом ще имаме премиер Чалгаджия, няма нищо чак толкова страшно, че българите ще изчезнат.

Нещата са сериозни.Майтапа настрана :да излезем и да гласуваме на 11/07.НЕ ГЛасувайте за ИТН.Управляват ги дистанционно.Идеята е пак служебно правителство.И пак същите урунгели на власт че може и Манолова и Хаджигенов да се появят.

Всеки народ заслужава управниците си. Но да стигнем дотам, че хора като Св.Трифонов да оглавят държавното управление, е вече прекалено. И това ще е началото на края на тази нация и държава.

Нищо няма да оглави Слави. ГЕРБавите лъжливи платени "социолози" си съчиняват щото така са им поръчали да настройват народа срещу ИТН. Ако прост народа ще им се върже. Ама вече не е много прост.

радев ще управлява, както и сега

Пламен Узунов - новият Пеевски на Д(п)С!

Цигулката и Тошко Тъпото ще управляват,когато гущерът пръдне!! Ха ха ха ха!!

Украйна си избра за президент смешник. И продължи да потъва. Явно няколко години са нужни на дебилите в България, за да разберат че смешник не става за управление на държавата. А само за забавление. Поредните загубени години за българите. След прословутите 800 дни

слави ама друг път без сценаристи да му слагат думи в устата е нула

може да сложи Криско или Тото или Годжи а балерините кога

Ако обичате сменете темата, моля за нещо по-актуално .....

И като стане премиер с инвалидната количка ли ще движи? Или ще ръководи през Фейсбук от вкъщи!

Прави каквото му нареди режисьора.

защо е в инвалидна количка какво му е

Каква количка? То си ходи! Инвалидността му е в главата!

И като премиер ще мълчи! Защото няма визия, няма интелект, дори колкото ББ и няма дар слово! Ако това стане да вика отец Нафърфорий да ни опее, за Бог да прости!

И като премиер , като му зададат въпрос " Защо " , той ще отговори " Ами защото Защо завършва на О " и толкова. Тоя да не е в голяма група на забавачката. Надявам се младите хора , отишли на среща с него да са го претеглили колко чини.Луди ли са тези да го броят за премиер.

Ясно, е тогава наистина ще е Има такъв прост народ, доабвяйте П-то от сега

Не е така. Антон Кутев ще е премиерът. Понеже пращи от мускули.

Ами...нема такава държава!

Кой не знае Сова Харис, кой не е чувал за нея

Зад Тончев от “Сова Харис” е Юри Асланов на Сергей Станишев. Една думичка не е вярна. Всичко се поръчва плаща от червените олигарси. Говори пълни глупости. Понеже БСП е в кома рдинствената надежда на мафията е Слави Чалгата да хванат младите дебили на България.

Първо БСП съвсем не е в кома, и второ - всички грачат срещу БСП след като Нинова разгони сума олигарси. Не знам дали успя всички да изчисти, но голяма част - да. Други като М. Манолова сами се махнаха, защото явно олигарсите се отказват от къртици в БСП. Но вие гласувайте за ИТ(п)Н или ГЕРБ, кой ви пречи - после не питайте зашо сте прости и бедни. То за прости няма и как да питате де, защото тъпака няма материал за да осъзнае, че е тъпак. Той се гордее с това.

.....

"Сова Харис" има репутацията на умерено лява социологическа агенция :):):) Как е новото където го избрахте бе чалгари? Яко а? Ние сме малък, но за сметка на това много прост народ! Жорж Ганчев

Искам Нинова да ви управлява.

Ей зевзек! Пускаш фитили и гледаш сиир, а? Само заради зевзеклъка ти ще ти дам един '+'

Тая удари дъното щом вече буди само подигравка. И аз искам Нинова да ме управлява!

И аз ще гласувам за нея, но след това отивам на Терминал 2. От разстояние се вижда всичко и насладата ще бъде перфектна.

Мине се, не мине и банковата система се съвземе, понапълни се бюджета и БКП все измисля някоя нова измама, с която да се върне на власт и да опоска всичко, като скакалци са, ве ! Не се свършват и на цикли минават и унищожават. Сега чрез Радев Резидента и Славуца съ идеолог Божкoof ще морят държавата НЯКОЛКО години!

Божков подготвя нова лотария - с купоните за брашно и мляко. Веднъж седмично спечелилия ще получава палка кучешки салам.

Бай васко-червения и той, горкия, се мъчи да внушава...

Не се ли замислят,че откъде знаят ,че чалгаря ще спечели,та и премиер ще го направят, ЗАЩОТО МАШИНИТЕ СА ТАКА НАСТРОЕНИ.ГЛАСУВАШ ЗА ЕДИН ,А ПОЛУЧАВАШ КОЙТО ТЕ ИСКАТ, СВЕТЪТ ГИ ОТРИЧА ЛУМПЕНИ БЪЛГАРИ.ТОЛКОВА ЛИ СТЕ ТЪПИ ТА ДА ВЪРНЕТЕ ,,БАШ МУТРИТЕ,, ПОПИТАЙТЕ БАЩИТЕ И ДЯДОВЦИТЕ!

Абе, да ви кажа, не ми е жал за цялата чалга измет, която ще смуче на Славуца маркучо, ама има и нормални хора, дето живота ни мина да се опитваме да изчегъртваме БКП-то и да градим едно по-нормално общество. Сега ще следват нови 4-5 години на кризи и опити за политическа стабилност! За съжаление ГЕРБ са единствената ПРЕДВИДИМА партия...

ГЕРБ са единствената българска партия. Всичко друго са предатели.

Само това НЕ! Иначе България съвсем ще се стопи!

Сега като се замисля, такива като нас заслужават да им се случва именно такава анархия. Мисля че ще е полезно циркаджията Слави да вземе властта, и да видят всички как ще се увърти до уши в собствените си л-йна. Тогава, белким ще оценят загубеното спокойствие от последните години. Мен не ме мислете. Аз като видях как измислени протестъри рушат държавата и няма кой да ги тикне зад решетките, разбрах че в БГ няма да има оправия и си хванах багажа и заминах навън. Дошло е отново време да се спасяваме поединично

Трябва да мислим за децата и тяхното бъдеще, затова да внесем ред в хаоса! Не се страхувайте! Рушителите разчитат на страха! Не се страхувайте да внесем ред в хаоса!

Така де ама да погледнем фактите: 15% от народа е за идиота Слави 10% от народа е за разбойниците от БСП 10% от народа е за тариката Христо Иванов 10% от народа е за за продажните мекерета от ДПС 4% от народа е за боклуците от "протеста" До тук сметката показва че 50 % от народа е на страната на враговете на народа - факт! С останалите грубо 50 % от народа, нищо не може да се промени. Не е луд който яде баницата а който му я дава - в случая това е нашия народ. Та нашия народ явно трябва да страда малко под управлението на гореспоменатите (+ Радев) и да му уври главата. Инак може и да съм в чужбина но пак ще гласувам.