Франция избегнала атаки срещу Айфеловата кула и Лувъра

Франция се е разминала с голяма опасност от терористични атаки на организацията "Ал Кайда в ислямския Магреб", разкри в. "Льо Паризиен".

Обратно в новината

Коментари - Франция избегнала атаки срещу Айфеловата кула и Лувъра | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Т.е. искат да ни казжат, че шпионирането е много законосъобразно и полезно, а от друга страна - арабите да си стоят възможно по-далеч (най-много до България)

Франция да спре да пуска арабухи, че вече са я наводнили безвъзвратно. Не знам дали не е и твърде късно вече. Семето им е посято навред и дава обилни плодове. Само дано не са прекалено отровни. Гадовете се прицелили в най-прекрасните обекти на цивилизацията ни - Лувъра и Айфеловата кула. Думи няма да изразят ужаса и възмущението ми. Какво са създали тези хора, че си позволяват да планират разрушения на най- ценното което е създала християнската култура и цивилизация? Освен за бурки, мързел и боклук за друго не се сещам.

събуди се човече! АлКайда е подразделение на "УСА-ЦРУ насилие и терор ООД"

мюсулманите деистват на стадо.като се улови някои гад, трябва всички други да се накажат.само това помага.нищо друго.групово наказание.доказано и ефективно.

Франция искрено съжалява за Кадафито!... не допускаше халифата!! Време е и котлето Ебама да се извини на либийския народ!....

в Париж има доста места, където не знаеш дали си в Европа или в някоя арабска държава! дори в близост до Монмартр е така, а да не говорим за разните квартали пълни с блокове с африканци и араби... циганията в южните градове като Монпелие е още по-стряскаща, така че не се учудвам че французите масово гласиват за Фронт Насионал - макар да не знам Льо Пен как мисли да разкара цялата тая паплач от Франция...

Правит лоша услуга на себе си, а и на всички нормални хора. Нищо не писахте за изтреблението на мирни християни в Сирия от джихадистите, а когато се напише истината, я криете под лицемерния претекст за "етническа нетолерантност" .Подобен двоен стандарт е непростим за свободната журналистика, каквато претендирате да бъдете. Вие май наистина служите на каузата на онези, които стоят зад тези безумци, водещи война срещу мирни хора. Я кажете как мина гей-парада в София: нямаше ли нетолерантни постъпки на индивиди, които да проявяват нетолерантно отношение към парадиращите?!

Според заглавието - трябва да повярваме, че този нещастник-алжирец, е единственият кандидат-атентатор, живеещ във Франция. Няма, що ...

имало при социализма събиране на данни имало дс ....сегаа демократите се сетиха какво ставаказано е крадеца и разбоиника в затвора...ав бг ги пускаме данеим нарушим човешките права ...а могат да нарушават моите които си плащам данъците

стига си роптал за старото бе.

big_uncle@dir.bg

Е, чак да роптае - но поне при соца нямахме 14-15 хиляди "бежанци" от къде ли не...

ФРАНЦИЯ ОТДАВНА БЕШЕ ПРЕВЗЕТА ОТ АРАБИТЕ .... ... ВИДИШ ЛИ ПРАНИ ЧАРШАФИ ДА ВИСЯТ ПО ФРЕНСКИТЕ БАЛКОНИ, ЗНАЧИ ГРАДА Е ПАДНАЛ ... В ЮЖНА ФРАНЦИЯ ТА ЧАК ДО ЛИОН ФРАНЦУЗИТЕ СА МНОЗИНСТВО САМО В СЕЛСКИТЕ РАЙОНИ :)))

и защо пак се радваш толкова ? Путлер обаче ще е хепи, в още една държава злото надвива

ти си тъп, не разбираш кой какъв е и какво е било. Не манипулирай хората.

Може да плюете Хамериканците и Евреите ма ако не са те че ни се качат тея на главите и ще се чудиме кво да правиме, ние с един атентат и няколко бежанеца не мое се оправиме толкоз време.

Не, не Хамериканците и Евреите - преди повече от половин век един австрийски полуевреин, ефрейтор, е направил много успешен опит за справяне с подобна пасмина. И, съдейки по всичко, това е единственият ефикасен начин! Не се е получило единствено с циганите, че крайният продукт (средство за миене) е бил много миризлив...

Млад и зелен си, нямаш деца още сигурно. Не си даваш сметка, какво означава да влязат униформени вкъщи и да ти отвлекат семейството, което никога да не видиш после....

Ето за това трябва да се използва сапуна....

Реват срещу нас и румънците, ама ние сме християни и сме кротки. а те се напълнили с черни и мюсюлмани и сега...страх и терор. Хак им е.! Да не ни мразят толкова. Ние сме робско кротки чак до безумие.

ЦИТИРАМ "29 ГОДИШН ФРАНЦУЗИН ОТ АЛЖИРСКИ ПРОИЗХОД РАЗКАЗАЛ ИДЕИ " ..... ДАНС ТРЯБВА ДА ИЗЛОВИ В ТОЯ СЛУЧАЙ ПОЛОВИНАТА ПРОТЕСТНА МРЕЖА И ПОНЕ 500 000 ДЕТО НЕ МИСЛЯТ ДОБРО НА ДЕПУТАТИТЕ И ПОЛИТИЦИТЕ :)))) АРЕСТ ЗА МИСЛИ :))))

Хуу де - то Ясно че Нас-Всички тук във Форума са Ни бройнали .... :-))))))) - ама Мигар Ни дреме на ... ?!

Секачо,приятелю..един стар виц...През социализма,...един като нас...говорел политически сказки?! От ДС го прибират и го питат: "Ти защо говориш против партията бе? Ами,аз ги чух тези неща...отговорил той! От къде ги чу?..питат те..Ами когато се къпех в градската баня! Ами от кого ги чу??...Ами не видях..."Бях със сапунисана глава и очи"!!!!

Интерсно е!! Една такава новина е на първа сраница макар нищо не е станало. Израелската авиация до сега уби над 80 палестинци повечето от тях са цивилни ... жен и деца, но нищо невиждаме на първата страница. .... ????

Само за проваления опит в Париж може да се пише. За терор на "израел" не се говори. Жертвите до сега са 86, 22 деца, 15 жени, 12 възрасни. Ранените са 550. Това според катарската телевизия Aljazeera.

Навремето ни обираха транзисторите ВЕФ,....защото слушахме "Свободна Европа"....сега може да ни обират компютрите??!! Демокрация..брато!! Не бил Сталин..ами Хитлер все диктатори....Ноооо,с различни имена..обърни внимание! Не откриваме "топлата вода"..нищо ново под слънцето!!

Името на Диктатора няма никакво значение. Същата работа

Абе нема такива цивилни, там и цивилните са камикадзета, не си бил там а говориш, аман от разбирачи

Пак кули..Близнаци...Айфелови, всякакви?! Някой им има зъб на тия кули?? Нали Осама вече го няма?! Пак ли нов измислен враг,пак ли нови войни...да видим тоз път накъде??

Не е измислен. Създадоха го, обучиха го, финансираха го и той нарасна до такава степен, че вече не могат да го контролират и сега.. кой ми сра в гащите?

Нищо не са създали....квази е...виртуален е!! Само с име,за публичното пространство и медиите да плашат хората! Няма го...тях си финансират,тях си обучават и те ги правят всичките фокуси...другото е като Дядо Коледа...децата вярват...но него го няма!! Поздрави!!Приятелски..

Този който е научен да руши, не може да гради. Такива хора нямат светло бъдеще.

Да бе, то щото достъпа до атомни централи е свободен и ще го пуснат с бомбата да отиде до реакторите... А един мармот увиваше шоколадов бонбон в станиол...

Навсякъде във Водещите Държави - посещенията (туристически, научни, медийни) във Водещи индустриални места - се считат за Най-Обикновено нещо. ... Разбира се че Не ачик-ачик с такова де ;-) (Извинете !)

Секачо,приятелю....кои са водещите държави бе брат?? С какво водят,.. със смачкване на демокрацията,превръщане на хората на "опитни зайчета" с чипове за следене навсякъде.. в телефони,кредитни карти,фейсбуци,скайпове,туйтъри,джипиеси в коли...навсякъде вече и в новите модели телевизори които продават имало..."Вечер като пожелаваш Лека Нощ на жена си...да виждат...как и го казваш"??!! Тези с квази,пластмасовите пари и дето ги имат само като цифри на компютърният екран,а в кеш наличността е ЗЕРО? Това ли са водещите страни?! Поздрави!!

Хайде кажи ми в коя държава ще пуснат външен човек до реакторите... Навсякъде това са обекти със специален пропусквателен режим. До контролната зала може и да отиде, но до реакторите - надали.

Ако Бащите на Демокрацията/Републиката станат изпод Паметниците и Видят на/до какво Е докарана Франция днес - ... ---- Де Голе, Де Голеее - що ли трябваше туй пусто 'Vive l'Algerie libre ' ?!

Пак насаждане на омраза и злост.Ти си гаден и миришеш на простотия.

да пият кръв, оттам произлиза всичко. Първата седмица след пасха отвличали деца и пиели детска кръв, като по този начин се явявали пречистени пред Йехова.

нещо не ми е таман това....................ще се обясняват в нета.дрън-дрън...........ела, вълчо изяж ме

Кански-много са. Имат Невероятни Права. Плюс - Дори безплатна юридическа помощ. (Оня дето изпотрепа сума Хора - още Не са го гепсали.)

Какво ни пука за тарикатлъците на Френските секретни служби, които отчитат дейност, за да се рекламират пред французите - колко са важни! И, че трябва да получат по-голяма държавна издръжка!

Днес не ти пука за тях, утре на никой няма да му пука за тебе. Но това е висш пилотаж за такъв "ангел " ти си по простичките неща като боко чалга или барака.

Да не мислиш че на френските власти им пука за французите? Ако беше така, нямаше да допускат мусюлмани и други несъвместими с френското общество етнически групи и религии да се заселват в Франция!

Голяма част от Дейността на Service Secret - се извършва или Безплатно или на частична заетост от Най-Обикновени Данъкоплатци. (Извинете !)

Да, но нашия Лувър не можа да избегне градушката !

"Вчера френското правителство обсъди законопроект за нови мерки срещу тероризма. Той предвижда забрана за напускане на френската територия за лица, заподозрени в подготовка за терористична дейност в чужбина." "забрана за напускане", вероятно НЕДОПУСКАНЕ?

Може би ни очаква всичките подобна опастност.Превърнаха Европа в т.ч България в арабия,а мюсулманите са като циганите,те не се превъзпитават и интегрират.Жална ни майка.Тая религия е фанатична ,те признават само ятагана ( в прекия и преносен смисъл)

Е ,тогава защо плюете по Израел, питате ли ги как е ?

Кой откъдето! Лошото е, че тогава ще се появи нов Хитлер!

Израел казва, че национализмът (това да си пазиш интересите) е хубаво нещо за Израел, и нещо лошо за всички останали народи. Самите евреи подкрепят политиките на масова емиграция, мултикултурализъм, и отворени граници, доста еврейски групи даже заявиха, че предпочитат една мюсюлманска Европа, наместо Европа управлявана от националисти. Във Франция евреи настояват за съюз с мюсюлманите срещу европейците поради успеха на крайнодесните на Льо Пен.

Ционистите са проблемът,те са коренът на злото,не обикновените юдеи..поразрови се по-сериозно в литературата,и погледни,кой аджеба е произвеждал газът,за лагерите на смъртта...даже не се и крият вече...и после говори за омраза

Ние сме добре ,в Бг няма какво да се събаря ....

Има бе. Виж колко реват от градушката.

Тя Айфеловата кула е отдавна прицел и на европейски граждани от индийски произход...

Изглежда им като гоооляма баница с Хасметчета. Затова я гледат с влажния поглед на пикаеща крава.

Нещо да кажете за послушването? Ами, че те нарушават правата на гражданите като ги послушват!

Така ли,,,,,,,,, ,най-добре да седат и да гледат в една точка, па каквото ще да става, като в селска кръчма.

Този трябва да бъде обезглавен до Айфеловата кула, но вместо това ще го осъдят на 10 години затвор. Толерастията ще ни изяде главата на всички бели хора !

Реват като девици, че Българи и Румънци идвали да работят при тях, а във Франция не можеш да видиш бял истински французин. Всичко са ако не черни, то араби навсякъде. Вече скоро време французите ще бъдат претопени по-бързо от колкото българите от циганите.

стига си ревал, имат споразумение с Алжир, като бивша колония (даже почти част от Франция) с много свододен режим за алжирците

1 vs 55 000 000 ......Главният източник на заплахата - 29-годишен алжирец, живеещ във Франция, е заловен и очаква съдебен процес. ....

Защо си Фенски Враг N 1? (Никът ти: French Enemy N 1) "В писмата си джихадистът е развивал идеи за атентати срещу известни туристически обекти, атомни централи, събития, на които, по думите му, "се събират много християни", както и места, където се стича "обикновеното френско население" като заведения и пазари." Арабеската призовава към джихад, 1 vs 55 000 000, малко ли ти се струва? 11 Септември 2001, малко ли беше?

!!!

По принцип е възможно да има такива хора като алжиреца. Но чак пък точно така само един да хванат е смешно. Когато службите си вършат работата - да така е няма как да се разбере имало ли наистина заплаха или не. Но пък няма и гаранция дали всичк оне е кьорфишек , за да се оправдае бюджет, дадаени мерки за поведение, дадени политики ...