Коментари - Ахмед Доган поиска оставката на Делян Пеевски и още петима от ръководството | Днес.dir.bg

Ахмед Доган поиска оставката на Делян Пеевски и още петима от ръководството

В ДПС има опит за вътрешнопартиен преврат, за да се използва партийната власт за лични и групови интереси, и най-вече да се промени политическият профил на партията, заявява почетният председател на движението

Обратно в новината

Коментари - Ахмед Доган поиска оставката на Делян Пеевски и още петима от ръководството | Днес.dir.bg

Коментари

На Шиши му дойде коледата през юли !

Като слушам лизачите от ДПС все ми се струва, че Доган е на нивото на Мао Дзъ Дун. Такива хвалебствия се носят, че ми се струва , че се намирам по времето на Културната революция в Китай. Сега остава и Доган да издаде една , не червена а зелена книжка с отбрани цитати. Членовете на ДПС ще я наизустят и цитират при поискване.

Сакън,не обиждай Негово превъзходителство, Почетния председател на ДПС,доктор и гоуем философ Аамед Доган

Както казвам от ден едно, пълен театър на мултаците за национална и международна употреба, за да покрият Пеевски след като го разпищолиха максимално по време на сглобката, за да омаскари ППДБ колкото може повече. С оставките на 6 човека, почетният ще се пребори със завладяната държава ("не на страха", както се казва) и ДПС вече ще е чисто като сълза, за да може след новите избори Бойко спокойно да се вземе с тях, без да унищожи ГЕРБ. "Добрите сили" обаче се усетиха какво се случва (въпреки че не съм чул никой засега да го каже публично) и затова сега ще натиснат за недовършената съдебна реформа. Въпреки театъра за покриването на Пеевски, много трудно ще е за ГЕРБ и останалите точно в този момент да мотивират отказ от конкретни действия по приемане на вече одобрения от Венецианската комисия нов закон за съдебната власт и положителни реформи в службите и регулаторите. Който откаже с каквито и да било доводи, бъдете сигурни, че е на страната на завладяната държава.

Пенсионерът-бей дето разпределя порциите в България със сараите и харема се озъби на иничаря бабаит Шишко-бастишко. Как ще се развие борбата между тези 2-ма мафиота ще видим -> 30 потурнаци с турския посланик срещу 17 сричащи български местни антибългари.

Ама не ни правете на будали, моля ви се! На всички ни е ясно как се организира такава подкрепа. На кой ли по света му пука за лидерството на почетния председател, кой изобщо знае за него отвъд зоната на бозата?! Искам да видя един световен либерал, който ще ми отговори на въпросите за Ахмед Доган: агент Сава от Държавна сигурност, авторът на депесарския шут срещу СДС, милионерът в зелено, центърът на обръчите с фирми, раздавачът на порции, близкият приятел на Илия Павлов, духовният баща на Делян Пеевски … Илхан Кючюк може всеки ден да организира някакви такива гръмки прояви … у нас кой изобщо се впечатлява от всичко това. Никой. Освен сектата на почетния председател, който е много далече от почтеността. Хидроинженерът Ахмед Доган мълчи пети ден. Какво чака? Някой да му плати дълговете на ТЕЦ-а, на това мяза.

на България...

Пеевски приключи.

Герб не подкрепят ДПС за мандат и ги ползват като филиал на ГЕРБ.Нима турците обичат безрезервно герб.

Сава прилича на зел-дал.

Генерал Валери Петров (на 5:23 минута от клипа): “…Аз мисля, че тук е добре режисирано, защото вижте, тези процеси на разчистване на част от елита на ДПС, който е по-близо до Ахмед Доган това е всъщност конкретната проява на политическо поведение и действие. Всичко останало обаче върви в един добър синхрон и всъщност нека да не забравяме, че Ахмед Доган с този си жест, показвайки МНИМО РАЗЦЕПЛЕНИЕ в ДПС ТОЙ ПРАКТИЧЕСКИ ИЗВАДИ Бойко Борисов (другата мутра - Бел. моя) ОТ СИТУАЦИЯТА, в която прябваше да попадне. А нека да припомня, че Ахмед Доган Е ПОЛИТИЧЕСКИЯТ ПОКРОВИТЕЛ на Бойко Борисов!!!!!! Аз ще се върна малко по-назад за да ви припомня, КОНКРЕТНИ ФАКТИ - когато Бойко Борисов беше главен секретар в министерството (МВР) ВСЕКИ МЕСЕЦ ИДВАШЕ НАЙ-ВАЛКОТО ПО ДВА ПЪТИ Ахмед Доган в Министерството - МВР!!! Там НЕ СЕ ГОВОРЕШЕ за борба с престъпността, за борба с организираната престъпност или за това как МВР работи, ТАМ СЕ ГОВОРЕШЕ ЗА ПОЛИТИКИ И СЕ ДОКАЗВАШЕ ЛОЯЛНОСТ, добронамереност, и се търсеше контакт и доверие с Ахмед Дотан” И само да напомня - тогава станаха стотици фрапиращи убийства и атентати и в центъра на София и посред бял ден и много свидетели И НИТО ЕДИН УБИЕЦ, да не говорим за поръчител или ОПГ НЕ БЕ ОТКРИТ И ОСЪДЕН! Нито един!!!

Генерал Валери Петров (на 5:23 минута от клипа): “…За ДПС, там е ключово и важно да кажем, че Ахмед Доган - първо знаем КОЙ Е ТОЙ, агент Сава от службата Държавна Сигурност и НЕГОВАТА СИЛА НА ПРИВЪРЗАНОСТ КЪМ ВЪНШНИ СЛУЖБИ!!! Трябваше да напомни за себе си, и всъщност нова, което той направи е не за да се противопостави на Делян Пеевски, а по-скоро да напомни за себе си, че ТОЙ УПРАВЛЯВА ПОЛИТИЧЕСКИТЕ ПРОЦЕСИ!!!… Но той се появява винаги в онези политически моменти, в които е необходимо оздравяване в редиците на ДПС. .. Аз мисля, че няма фронт господин Колев, няма фронт, това е мнимо, това е равно мероприятие на онова, които беше в зала 3 на НДК, където имаше един опит за убийство с негодно средство за убиване срещу почетния председател Ахмед Доган. Това е добре премерено… Аз мисля, че тук е добре режисирано, защото вижте, тези процеси на разчистване на част от елита на ДПС, който е по-близо до Ахмед Доган това е всъщност конкретната проява на политическо поведение и действие. Всичко останало обаче върви в един добър синхрон и всъщност нека да не забравяме, че Ахмед Доган с този си жест, показвайки МНИМО РАЗЦЕПЛЕНИЕ в ДПС ТОЙ ПРАКТИЧЕСКИ ИЗВАДИ Бойко Борисов (другата мутра - Бел. моя) ОТ СИТУАЦИЯТА, в която прябваше да попадне. А нека да припомня, че Ахмед Доган Е ПОЛИТИЧЕСКИЯТ ПОКРОВИТЕЛ на Бойко Борисов!!!!!!

Всичко, които казва Доган сега, за сегашното положение и за Пеевски - е, до кажем почти всичко - е вярно! Не и вярно обаче, че това и от сега, че Пеевски (и образът му Борисов) го причиниха, напротив, ТЕ ги създадоха и лансираха и това го пишем и повтаряме от поне 15 тодини. И лично Доган (с Гоце) наложи не само Пеевски, но на времето и мутрата Борисов, ако все още някои, които не помнят по-назад от вчера си спомнят и знаят. Който иска може да си припомни и разбере вече дори от разказите на … генерали от полицията, като например Генерал Валери Григоров - Просто потърсете с: Ген. Валери Григоров: Убийствата на Алексей Петров и Къро са политически И ще чуете факти и събития - и от първа ръка! (Което прави чест на ген. Григоров в случая) Вижте го!

На бойните полета. След погрома на ционисткият глобален фашистки режим, няма да има спомен от ДС мафията. Проблема е, че и от нас няма да има спомен. Щото сме мърша помашка и си заслужаваме съдбата.

Както много пъти съм казвал през годините (още преди две десетилетия), в България, която е превзета и затова провалена държава и ДЪРЖАВНОСТ, където 35 години (плюс предните 45) МАФИЯТА СИ ИМА ДЪРЖАВА в големите битки НЕВИННИ НЯМА! Доган СЕГА казва: “ Никога, от създаването си преди повече от 34 години, Движението не е използвало мутренски подходи за заплашване на семействата ни, за отнемане бизнеса на хората с прокуратурата и полицейските служби. Умишлено се създава страхова психоза за живота, работата и имуществото на хората. И за голяма моя изненада се твърди, че всичко, което се прави е било с мое съгласие!? Абсурд!“ Ами това всичкото е така, НО ТО Е ГАКА ОТ 35 години, но досега просто успешно заблуждаваха хората и го криеха и отричаха! Така е още от 1989 г., когато ДС червената върхушка създаде мутрите и назначените си бизнесмени, организираната престъпност а чрез прокуратурата и службите и МВР - репресивните органи наложи “меката си диктатура” под внушението за истински преход към демокрация и законова държава!

Интересното е,че Доган не се обаждаше досега и то за дълго време.Във втората точка от апела си казва,че "" не може насилствано да се отнема бизнеса на хората с полиция и прокуратура"".Чий бизнес визира тука и защо подскочи след като 17те отцепници отидоха при него.Най вероятно в случая зад всички разправии при ДПС да става въпрос за преразпределение на бизнесите и сфври на влияние натрупани през годините предимно от Доган и раздадени за управление на негови хора.Много е вероятно Пеевски да е искал преразпределение и хора като Аталай,Чакъров и сие да не са съгласни да изпуснат кокала,а от там по малко постъпления за Доган.Иначе всичко останало е пунта мара.Това за колективно управление,спазване на правилника на партията и т.н.Това никога не е работило по този начин,винаги Доган е ръководил еднолично и доказателство за това е и факта,че 17те изтичаха при него,чакаха да излезе с декларация и я дочакаха.Той поо принцип като почетен председател няма право да им нарежда да си дават оставките,това би трябвало да е работа на техния колективен орган.Така,че при тях нещата си продължават по старому.Така беше и Тахир,после с Местан,сега с Шиши.

Не се заблуждавайте, Доган не е по-малкото зло. Това не са пречистващи процеси, а разчистване на сметки. Пеевски настъпи мотиката, просто е прелял чашата, явно водоизместимостта е много голяма. И двамата са за затвора, най добре в една килия да не хабят излишно пространство. Това не е партия, а машина за пари - пране, гепене и т.н. Надявам се това да е началото на края на мафията ДПС!

Ха хаа, верно казват, че за всеки шопар идва коледа, хаа! Даже и през лятото, ха хаа!

лигавщините, малоумията и тролщините вече сте ги написали, затова накратко -не съм виждал досега снимка, на която доган да изглежда толкова зле. на предната снимка изглежда с 10 години по-млад и 10 пъти по-здрав -явно, дпс групата се разпада, радеффф доста изчака....за да даде втория мандат на любимите си шарлатани. ако и те не се разпаднат, де... -тогава-мандат директно на единствените оцелели-копейките или чалгарите. бсп вече дори няма ръководство. има и още някакви, ама им забравих името. п.п. французите направиха показно, как страстно се гласува за съдбата на собствената си страна. преди това го направиха дори и турците, малко преди това-поляците... е, и ние направихме вече за кой път показно, как в дни на избори не ни дреме за нищо, освен за лаене в интернет извън изборите...разни народи, разни идеали.

Доган и Пеевски си подават топката и забакват шараните. Воглаве с медиите. Пилците ще се броят в началото на октомври. Чао на агитпропа, аз съм към плажа. :)

ДС-тата винаги така правят - отиват уж на плажа ;)

„Въшката, като се насмуче изпълзява на челото!“ В интерес на истината, такава тлъста въшка е малко трудно да си представи човек.

Като си спомним театъра/цирка с пистолета преди години, далии и това не е един ДС_арски театър...

През 1988 г., заедно със съветската „Внешекономбанк“, основава „Булгарсовинвест“, преобразувана през 1994 г. в „Корпоративна търговска банка“. https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A3%D0%BD%D0%B8%D0%9A%D1%80%D0%B5%D0%B4%D0%B8%D1%82_%D0%91%D1%83%D0%BB%D0%B1%D0%B0%D0%BD%D0%BA

Абе най-важното е да си взимам американската пенсийка, иначе ми е през ъ.я за българия.

удри догане тая свиня не е наш'та...ни българин ни турчин...удри неговата мама гнусен примат..е ако мое сите такива изроде да се избиете един да не остане...да живне народа

барбанът - ментата не е в списъка ?!?

В България най-важна е политическата власт. Има безброй примери как - когато реши политическата власт може да вземе скалпа и на най-богатите и имотни люде в БГ. Свинята без политическа власт е обречена на тотална гибел, а очевидно политическата битка ще бъде спечелена от Сокола, а в БГ е най-важно кой печели политическата власт, защото от нея идват всички пари и власт. Много бързо може да се стопи и да изчезне богатството на Свинята, когато няма политическа власт. Каквито и лобита да има Свинята в Прокуратурата - нека да видим кой ще е този БГ Прокурор, който ще арестува Сокола и с това ще го превърне в Мъченик и в още по-голям флагман за всички БГ мюсюлмани. На практика, Свинята няма верен и печеливш ход в тази шахматна игра срещу Сокола. Реално Сокола матира Свинята.

Сега е интересно, ако Пеевски отвърне със същото - късно е либе за китка. Тогава ще стане интересно. Защото Пеевски не е Карадайъ нито е Местон...

Идват избори. Шиши не може да купи толкова колкото Доган може да мобилизира с етническата карта.

Kalin

Точно тук това е друга игра.Свинята избра етническа пратия да превзема а самия той е само слуга там и етнически неподходящ

За какво му беше нужна на Пеевски публична власт, узаконена от избирателите на ДПЦ? Той си има достатъчно задкулисна власт, или и тя беше споделена. В никакъв случав вече не може да набере достатъчно избиратели, за да бъде значима политическа сила. Остава въпросът дали ше му бъде отнета задкулисната власт, и дали отново ше бъде съсредоточена в ръцете на един дерибей.

"Делян Пеевски няма да подаде оставка" - 24 часа

Пеевски изказва съмнение за автентичността на това писмо, както и Съмнителен в коментарите тук.

Стават чудеса. Коледа през юли...

Дерипеевски изквича .....

ако може и той да си даде самооставка...и после боко и пасмина да го бутнемна топло предвиждам леееко по-добър живот.Ахмед свинско не яде..лошото е че свинята много носи на бой...защото се бетонира в прокуратура и съд...жалките мастии

Той и Гешев си мислеше че е бетон пък ...

Като им секнат страничните доходи ще се пенсионират

Главчев да долети предсрочно с ескадрилата Эфки от връо на Натуту ту ту На терминал цвай търсят метачи да не спукат гумите и пожарникари да фанат точилото ако се откачи

Майтапът настрана - Посрещането на Главчев там - Нито един посрещач …

Да не са се уплашили, че ще си иска самолетите (будали) или вече са отписали юго-източния фланк.

Ами кога големата тлъста мазна таквоз?

!!!

Сокола сложи кръст на политическата кариера на Свинята = загуба на политическа власт за Свинята = не след дълго Свинята, без политическа власт, ще загуби и всичките си имоти и пари, и ще се превърне в господин Никой = Сокола отново полетя ... Саляму алейкум - Алейкум Салам ...

И замириса на пърлена свинкЯ :)

Силно се съмнявам дали това писмо е писано от Доган ! Сухо изложение, украсето със шаблонни финтифлюшки. Няма нищо общо с предни философски становища на Доган. Аталай и Чакъров ??? Вероятно ще има да гледаме още циркове от тази сапунка.

Да, разбира се. …но НЕ считам че си Заслужава да се офлянкваме. ——— Мазалото - НЕ мож стана Нов месал. Се Изхвърля.

Ние сме с Эдиния крак у БРИКС с другия у Эврото https://www.fatf-gafi.org/en/countries/black-and-grey-lists.html

на оставка не е "дисттатура" ? къде е демокрацията ..къде е решението на общите органи на партията ? . какъв е лицето доган в партията "деюре" ? "почетен" - това е ала-бала !

Да ходи да се крие в зайчарника на Толупа, ама то па Сретан Йосич си купил излет за автобуса за София. Та да не стане някой сакатлък.

2024-07-10 21:50:25 Доган (нерегистриран) Това е чисто турска партия. Дори еничари не ни трябват... -------------------------- че ....*не е про-турска партия въобще ! чист продукт на кгб - дс е тази партия, с изфабрикувано "дисиденство" на турският циганин и докато е "лежал" в затвора е бил подготвян за ..."прехода" ! . дпс само използва проостодушните и добри турци, като източник "на гласове" , но реално изобщо не е свързана с турция, хеле пък със султана ! . дпс е кремълсска партия и сава веднага поиска главата на пеевски щом същият стана "вербален ястраб-атлантик" ! . сега всички ще видят новият про-кремълски антивоенен кабинет в чист вид !

Държиш да има военен кабинет ли? Можеш ли да устоиш?

Ключовата дума е "Баланс", географското ни положение го предполага, но все се намира някой да е по-католик от Папата, по-надупен от ходжата и по-голям путинист от самия Путин.

Не идвайте по българското черноморие ! За разлика от Гърция и Турция тук няма пречиствателни станции и всичките фекални води по тръби се изхвърлят в моренцето, където вие и вашите деца плувате и гълтате, после се чудите защо сте болнави с алергии. Тук обслужването ще е под всякви норми, а храната ще е от химия, синтетика, ГМО и Палмово масло. По добре в Гърция или Турция за 7 дни при чиста вода и качествена храна, отколкото 10 дни тук да се тровите, вие и вашите деца. Това не е реклама, това е истината, която повечето българи вече разбраха.

Да, …та И ТуризмътНи (летен…зимен…културен…исторически) - виа РеИнженерингЪТ+НовНюрнберг. ———- Адриатика…Италия…Кот д’азур…Испания…Португалия - цени поНиски от у Нас ! …а Качеството - ехехей !

сандьо, как е пречиствателната във Ветово...или взе парата и доживот във вънен кенеф?

в гръчко и турско водата е синя и привидно чиста, защото е по солена и нема водорасли.... Колкото до пречиствателни станции, явно имаш много бегъл поглед за Турция и Гърция, а за БГ, съвсем ти липсва. Ходи по често, гледай, па тогава пиши простотии....

Това е "желюва" партия... 35 години стигат- не пострихме комунизъм, не построихме капитализъм, построихме желювизъм- т.е. кретенизъм. Кой призна Северозападна Македония, кой присламчи ДПС към властта, кой свали единственото демократично правителство след промените? Кой одобри настоящата конституция? Простака Желю. Ей затова и теглим

Стандартен но хитър ход на Доган Как да накарш някой да ти бъде задължен. 1. Създваш проблем, който можеш да контролираш - в случая проблема се казва Пеевски. 2. Оставяш проблема да се разрастне и да стане непоносим. 3. В правилния момент се появяваш и предлагаш решение на проблема - в случая оставката на Пеевски. Сега очаквам ДПС и Ахмед Доган да станат приемливи партньори.

Абсолютно ! ———- Абе имаШЕ туканка един Колега…дет беШЕ имаЛ Успехи спр. Сопола (и Безподобия)… (Се ли сещате къде Да го намериМ ? ;-)

партия "ДуПиСе" ... с натовско-либералн-анална насоченост !!

Доган ще събори Пеевски. Ще си върне партията, но дали ще му останат някакви пари, имоти и т.н. ... това е сложен въпрос. Защото знаем какво работеше Пеевски дълги години при него. И знаем колко е алчен.

Друго си е да си имаш цяла държава и да си управляваш от личния плаж в Росенец...

Сава все още дърпа конците. Старо ДС-арско куче.

Това е чисто турска партия. Дори еничари не ни трябват...

Измамиш ли веднъж, ше мамиш докрай

Ми сега?!?! До басейна нещо или пътен инцидент....?

Там да застане на Аксаково и Киро Улхавия да го джасне със 140 км/ч.

Тоя тъпан брейка верно не е със всичкия си ;)

Магнитски няма да го пуска на запад, освен ако американците не се смилят да го свалят за особени заслуги. На исток е много горещо. Достатъчно е да остане в изолация.

На всяко прасе му идва Коледата.

Коледа през Юли …. абе става, щом е за каузата.

"КОЛЕДА"-та,е само част от ПОГОВОРКАТА,а не буквалното уточнение КЪМ МОМЕНТА/10.07.2024г./ !!!

Светецът на Морските и Банковите Хора !

Коментари - Ахмед Доган поиска оставката на Делян Пеевски и още петима от ръководството | Днес.dir.bg

Ахмед Доган поиска оставката на Делян Пеевски и още петима от ръководството

В ДПС има опит за вътрешнопартиен преврат, за да се използва партийната власт за лични и групови интереси, и най-вече да се промени политическият профил на партията, заявява почетният председател на движението

Обратно в новината

Коментари - Ахмед Доган поиска оставката на Делян Пеевски и още петима от ръководството | Днес.dir.bg

Коментари

На Шиши му дойде коледата през юли !

Като слушам лизачите от ДПС все ми се струва, че Доган е на нивото на Мао Дзъ Дун. Такива хвалебствия се носят, че ми се струва , че се намирам по времето на Културната революция в Китай. Сега остава и Доган да издаде една , не червена а зелена книжка с отбрани цитати. Членовете на ДПС ще я наизустят и цитират при поискване.

Сакън,не обиждай Негово превъзходителство, Почетния председател на ДПС,доктор и гоуем философ Аамед Доган

Както казвам от ден едно, пълен театър на мултаците за национална и международна употреба, за да покрият Пеевски след като го разпищолиха максимално по време на сглобката, за да омаскари ППДБ колкото може повече. С оставките на 6 човека, почетният ще се пребори със завладяната държава ("не на страха", както се казва) и ДПС вече ще е чисто като сълза, за да може след новите избори Бойко спокойно да се вземе с тях, без да унищожи ГЕРБ. "Добрите сили" обаче се усетиха какво се случва (въпреки че не съм чул никой засега да го каже публично) и затова сега ще натиснат за недовършената съдебна реформа. Въпреки театъра за покриването на Пеевски, много трудно ще е за ГЕРБ и останалите точно в този момент да мотивират отказ от конкретни действия по приемане на вече одобрения от Венецианската комисия нов закон за съдебната власт и положителни реформи в службите и регулаторите. Който откаже с каквито и да било доводи, бъдете сигурни, че е на страната на завладяната държава.

Пенсионерът-бей дето разпределя порциите в България със сараите и харема се озъби на иничаря бабаит Шишко-бастишко. Как ще се развие борбата между тези 2-ма мафиота ще видим -> 30 потурнаци с турския посланик срещу 17 сричащи български местни антибългари.

Ама не ни правете на будали, моля ви се! На всички ни е ясно как се организира такава подкрепа. На кой ли по света му пука за лидерството на почетния председател, кой изобщо знае за него отвъд зоната на бозата?! Искам да видя един световен либерал, който ще ми отговори на въпросите за Ахмед Доган: агент Сава от Държавна сигурност, авторът на депесарския шут срещу СДС, милионерът в зелено, центърът на обръчите с фирми, раздавачът на порции, близкият приятел на Илия Павлов, духовният баща на Делян Пеевски … Илхан Кючюк може всеки ден да организира някакви такива гръмки прояви … у нас кой изобщо се впечатлява от всичко това. Никой. Освен сектата на почетния председател, който е много далече от почтеността. Хидроинженерът Ахмед Доган мълчи пети ден. Какво чака? Някой да му плати дълговете на ТЕЦ-а, на това мяза.

на България...

Пеевски приключи.

Герб не подкрепят ДПС за мандат и ги ползват като филиал на ГЕРБ.Нима турците обичат безрезервно герб.

Сава прилича на зел-дал.

Генерал Валери Петров (на 5:23 минута от клипа): “…Аз мисля, че тук е добре режисирано, защото вижте, тези процеси на разчистване на част от елита на ДПС, който е по-близо до Ахмед Доган това е всъщност конкретната проява на политическо поведение и действие. Всичко останало обаче върви в един добър синхрон и всъщност нека да не забравяме, че Ахмед Доган с този си жест, показвайки МНИМО РАЗЦЕПЛЕНИЕ в ДПС ТОЙ ПРАКТИЧЕСКИ ИЗВАДИ Бойко Борисов (другата мутра - Бел. моя) ОТ СИТУАЦИЯТА, в която прябваше да попадне. А нека да припомня, че Ахмед Доган Е ПОЛИТИЧЕСКИЯТ ПОКРОВИТЕЛ на Бойко Борисов!!!!!! Аз ще се върна малко по-назад за да ви припомня, КОНКРЕТНИ ФАКТИ - когато Бойко Борисов беше главен секретар в министерството (МВР) ВСЕКИ МЕСЕЦ ИДВАШЕ НАЙ-ВАЛКОТО ПО ДВА ПЪТИ Ахмед Доган в Министерството - МВР!!! Там НЕ СЕ ГОВОРЕШЕ за борба с престъпността, за борба с организираната престъпност или за това как МВР работи, ТАМ СЕ ГОВОРЕШЕ ЗА ПОЛИТИКИ И СЕ ДОКАЗВАШЕ ЛОЯЛНОСТ, добронамереност, и се търсеше контакт и доверие с Ахмед Дотан” И само да напомня - тогава станаха стотици фрапиращи убийства и атентати и в центъра на София и посред бял ден и много свидетели И НИТО ЕДИН УБИЕЦ, да не говорим за поръчител или ОПГ НЕ БЕ ОТКРИТ И ОСЪДЕН! Нито един!!!

Генерал Валери Петров (на 5:23 минута от клипа): “…За ДПС, там е ключово и важно да кажем, че Ахмед Доган - първо знаем КОЙ Е ТОЙ, агент Сава от службата Държавна Сигурност и НЕГОВАТА СИЛА НА ПРИВЪРЗАНОСТ КЪМ ВЪНШНИ СЛУЖБИ!!! Трябваше да напомни за себе си, и всъщност нова, което той направи е не за да се противопостави на Делян Пеевски, а по-скоро да напомни за себе си, че ТОЙ УПРАВЛЯВА ПОЛИТИЧЕСКИТЕ ПРОЦЕСИ!!!… Но той се появява винаги в онези политически моменти, в които е необходимо оздравяване в редиците на ДПС. .. Аз мисля, че няма фронт господин Колев, няма фронт, това е мнимо, това е равно мероприятие на онова, които беше в зала 3 на НДК, където имаше един опит за убийство с негодно средство за убиване срещу почетния председател Ахмед Доган. Това е добре премерено… Аз мисля, че тук е добре режисирано, защото вижте, тези процеси на разчистване на част от елита на ДПС, който е по-близо до Ахмед Доган това е всъщност конкретната проява на политическо поведение и действие. Всичко останало обаче върви в един добър синхрон и всъщност нека да не забравяме, че Ахмед Доган с този си жест, показвайки МНИМО РАЗЦЕПЛЕНИЕ в ДПС ТОЙ ПРАКТИЧЕСКИ ИЗВАДИ Бойко Борисов (другата мутра - Бел. моя) ОТ СИТУАЦИЯТА, в която прябваше да попадне. А нека да припомня, че Ахмед Доган Е ПОЛИТИЧЕСКИЯТ ПОКРОВИТЕЛ на Бойко Борисов!!!!!!

Всичко, които казва Доган сега, за сегашното положение и за Пеевски - е, до кажем почти всичко - е вярно! Не и вярно обаче, че това и от сега, че Пеевски (и образът му Борисов) го причиниха, напротив, ТЕ ги създадоха и лансираха и това го пишем и повтаряме от поне 15 тодини. И лично Доган (с Гоце) наложи не само Пеевски, но на времето и мутрата Борисов, ако все още някои, които не помнят по-назад от вчера си спомнят и знаят. Който иска може да си припомни и разбере вече дори от разказите на … генерали от полицията, като например Генерал Валери Григоров - Просто потърсете с: Ген. Валери Григоров: Убийствата на Алексей Петров и Къро са политически И ще чуете факти и събития - и от първа ръка! (Което прави чест на ген. Григоров в случая) Вижте го!

На бойните полета. След погрома на ционисткият глобален фашистки режим, няма да има спомен от ДС мафията. Проблема е, че и от нас няма да има спомен. Щото сме мърша помашка и си заслужаваме съдбата.

Както много пъти съм казвал през годините (още преди две десетилетия), в България, която е превзета и затова провалена държава и ДЪРЖАВНОСТ, където 35 години (плюс предните 45) МАФИЯТА СИ ИМА ДЪРЖАВА в големите битки НЕВИННИ НЯМА! Доган СЕГА казва: “ Никога, от създаването си преди повече от 34 години, Движението не е използвало мутренски подходи за заплашване на семействата ни, за отнемане бизнеса на хората с прокуратурата и полицейските служби. Умишлено се създава страхова психоза за живота, работата и имуществото на хората. И за голяма моя изненада се твърди, че всичко, което се прави е било с мое съгласие!? Абсурд!“ Ами това всичкото е така, НО ТО Е ГАКА ОТ 35 години, но досега просто успешно заблуждаваха хората и го криеха и отричаха! Така е още от 1989 г., когато ДС червената върхушка създаде мутрите и назначените си бизнесмени, организираната престъпност а чрез прокуратурата и службите и МВР - репресивните органи наложи “меката си диктатура” под внушението за истински преход към демокрация и законова държава!

Интересното е,че Доган не се обаждаше досега и то за дълго време.Във втората точка от апела си казва,че "" не може насилствано да се отнема бизнеса на хората с полиция и прокуратура"".Чий бизнес визира тука и защо подскочи след като 17те отцепници отидоха при него.Най вероятно в случая зад всички разправии при ДПС да става въпрос за преразпределение на бизнесите и сфври на влияние натрупани през годините предимно от Доган и раздадени за управление на негови хора.Много е вероятно Пеевски да е искал преразпределение и хора като Аталай,Чакъров и сие да не са съгласни да изпуснат кокала,а от там по малко постъпления за Доган.Иначе всичко останало е пунта мара.Това за колективно управление,спазване на правилника на партията и т.н.Това никога не е работило по този начин,винаги Доган е ръководил еднолично и доказателство за това е и факта,че 17те изтичаха при него,чакаха да излезе с декларация и я дочакаха.Той поо принцип като почетен председател няма право да им нарежда да си дават оставките,това би трябвало да е работа на техния колективен орган.Така,че при тях нещата си продължават по старому.Така беше и Тахир,после с Местан,сега с Шиши.

Не се заблуждавайте, Доган не е по-малкото зло. Това не са пречистващи процеси, а разчистване на сметки. Пеевски настъпи мотиката, просто е прелял чашата, явно водоизместимостта е много голяма. И двамата са за затвора, най добре в една килия да не хабят излишно пространство. Това не е партия, а машина за пари - пране, гепене и т.н. Надявам се това да е началото на края на мафията ДПС!

Ха хаа, верно казват, че за всеки шопар идва коледа, хаа! Даже и през лятото, ха хаа!

лигавщините, малоумията и тролщините вече сте ги написали, затова накратко -не съм виждал досега снимка, на която доган да изглежда толкова зле. на предната снимка изглежда с 10 години по-млад и 10 пъти по-здрав -явно, дпс групата се разпада, радеффф доста изчака....за да даде втория мандат на любимите си шарлатани. ако и те не се разпаднат, де... -тогава-мандат директно на единствените оцелели-копейките или чалгарите. бсп вече дори няма ръководство. има и още някакви, ама им забравих името. п.п. французите направиха показно, как страстно се гласува за съдбата на собствената си страна. преди това го направиха дори и турците, малко преди това-поляците... е, и ние направихме вече за кой път показно, как в дни на избори не ни дреме за нищо, освен за лаене в интернет извън изборите...разни народи, разни идеали.

Доган и Пеевски си подават топката и забакват шараните. Воглаве с медиите. Пилците ще се броят в началото на октомври. Чао на агитпропа, аз съм към плажа. :)

ДС-тата винаги така правят - отиват уж на плажа ;)

„Въшката, като се насмуче изпълзява на челото!“ В интерес на истината, такава тлъста въшка е малко трудно да си представи човек.

Като си спомним театъра/цирка с пистолета преди години, далии и това не е един ДС_арски театър...

През 1988 г., заедно със съветската „Внешекономбанк“, основава „Булгарсовинвест“, преобразувана през 1994 г. в „Корпоративна търговска банка“. https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A3%D0%BD%D0%B8%D0%9A%D1%80%D0%B5%D0%B4%D0%B8%D1%82_%D0%91%D1%83%D0%BB%D0%B1%D0%B0%D0%BD%D0%BA

Абе най-важното е да си взимам американската пенсийка, иначе ми е през ъ.я за българия.

удри догане тая свиня не е наш'та...ни българин ни турчин...удри неговата мама гнусен примат..е ако мое сите такива изроде да се избиете един да не остане...да живне народа

барбанът - ментата не е в списъка ?!?

В България най-важна е политическата власт. Има безброй примери как - когато реши политическата власт може да вземе скалпа и на най-богатите и имотни люде в БГ. Свинята без политическа власт е обречена на тотална гибел, а очевидно политическата битка ще бъде спечелена от Сокола, а в БГ е най-важно кой печели политическата власт, защото от нея идват всички пари и власт. Много бързо може да се стопи и да изчезне богатството на Свинята, когато няма политическа власт. Каквито и лобита да има Свинята в Прокуратурата - нека да видим кой ще е този БГ Прокурор, който ще арестува Сокола и с това ще го превърне в Мъченик и в още по-голям флагман за всички БГ мюсюлмани. На практика, Свинята няма верен и печеливш ход в тази шахматна игра срещу Сокола. Реално Сокола матира Свинята.

Сега е интересно, ако Пеевски отвърне със същото - късно е либе за китка. Тогава ще стане интересно. Защото Пеевски не е Карадайъ нито е Местон...

Идват избори. Шиши не може да купи толкова колкото Доган може да мобилизира с етническата карта.

Kalin

Точно тук това е друга игра.Свинята избра етническа пратия да превзема а самия той е само слуга там и етнически неподходящ

За какво му беше нужна на Пеевски публична власт, узаконена от избирателите на ДПЦ? Той си има достатъчно задкулисна власт, или и тя беше споделена. В никакъв случав вече не може да набере достатъчно избиратели, за да бъде значима политическа сила. Остава въпросът дали ше му бъде отнета задкулисната власт, и дали отново ше бъде съсредоточена в ръцете на един дерибей.

"Делян Пеевски няма да подаде оставка" - 24 часа

Пеевски изказва съмнение за автентичността на това писмо, както и Съмнителен в коментарите тук.

Стават чудеса. Коледа през юли...

Дерипеевски изквича .....

ако може и той да си даде самооставка...и после боко и пасмина да го бутнемна топло предвиждам леееко по-добър живот.Ахмед свинско не яде..лошото е че свинята много носи на бой...защото се бетонира в прокуратура и съд...жалките мастии

Той и Гешев си мислеше че е бетон пък ...

Като им секнат страничните доходи ще се пенсионират

Главчев да долети предсрочно с ескадрилата Эфки от връо на Натуту ту ту На терминал цвай търсят метачи да не спукат гумите и пожарникари да фанат точилото ако се откачи

Майтапът настрана - Посрещането на Главчев там - Нито един посрещач …

Да не са се уплашили, че ще си иска самолетите (будали) или вече са отписали юго-източния фланк.

Ами кога големата тлъста мазна таквоз?

!!!

Сокола сложи кръст на политическата кариера на Свинята = загуба на политическа власт за Свинята = не след дълго Свинята, без политическа власт, ще загуби и всичките си имоти и пари, и ще се превърне в господин Никой = Сокола отново полетя ... Саляму алейкум - Алейкум Салам ...

И замириса на пърлена свинкЯ :)

Силно се съмнявам дали това писмо е писано от Доган ! Сухо изложение, украсето със шаблонни финтифлюшки. Няма нищо общо с предни философски становища на Доган. Аталай и Чакъров ??? Вероятно ще има да гледаме още циркове от тази сапунка.

Да, разбира се. …но НЕ считам че си Заслужава да се офлянкваме. ——— Мазалото - НЕ мож стана Нов месал. Се Изхвърля.

Ние сме с Эдиния крак у БРИКС с другия у Эврото https://www.fatf-gafi.org/en/countries/black-and-grey-lists.html

на оставка не е "дисттатура" ? къде е демокрацията ..къде е решението на общите органи на партията ? . какъв е лицето доган в партията "деюре" ? "почетен" - това е ала-бала !

Да ходи да се крие в зайчарника на Толупа, ама то па Сретан Йосич си купил излет за автобуса за София. Та да не стане някой сакатлък.

2024-07-10 21:50:25 Доган (нерегистриран) Това е чисто турска партия. Дори еничари не ни трябват... -------------------------- че ....*не е про-турска партия въобще ! чист продукт на кгб - дс е тази партия, с изфабрикувано "дисиденство" на турският циганин и докато е "лежал" в затвора е бил подготвян за ..."прехода" ! . дпс само използва проостодушните и добри турци, като източник "на гласове" , но реално изобщо не е свързана с турция, хеле пък със султана ! . дпс е кремълсска партия и сава веднага поиска главата на пеевски щом същият стана "вербален ястраб-атлантик" ! . сега всички ще видят новият про-кремълски антивоенен кабинет в чист вид !

Държиш да има военен кабинет ли? Можеш ли да устоиш?

Ключовата дума е "Баланс", географското ни положение го предполага, но все се намира някой да е по-католик от Папата, по-надупен от ходжата и по-голям путинист от самия Путин.

Не идвайте по българското черноморие ! За разлика от Гърция и Турция тук няма пречиствателни станции и всичките фекални води по тръби се изхвърлят в моренцето, където вие и вашите деца плувате и гълтате, после се чудите защо сте болнави с алергии. Тук обслужването ще е под всякви норми, а храната ще е от химия, синтетика, ГМО и Палмово масло. По добре в Гърция или Турция за 7 дни при чиста вода и качествена храна, отколкото 10 дни тук да се тровите, вие и вашите деца. Това не е реклама, това е истината, която повечето българи вече разбраха.

Да, …та И ТуризмътНи (летен…зимен…културен…исторически) - виа РеИнженерингЪТ+НовНюрнберг. ———- Адриатика…Италия…Кот д’азур…Испания…Португалия - цени поНиски от у Нас ! …а Качеството - ехехей !

сандьо, как е пречиствателната във Ветово...или взе парата и доживот във вънен кенеф?

в гръчко и турско водата е синя и привидно чиста, защото е по солена и нема водорасли.... Колкото до пречиствателни станции, явно имаш много бегъл поглед за Турция и Гърция, а за БГ, съвсем ти липсва. Ходи по често, гледай, па тогава пиши простотии....

Това е "желюва" партия... 35 години стигат- не пострихме комунизъм, не построихме капитализъм, построихме желювизъм- т.е. кретенизъм. Кой призна Северозападна Македония, кой присламчи ДПС към властта, кой свали единственото демократично правителство след промените? Кой одобри настоящата конституция? Простака Желю. Ей затова и теглим

Стандартен но хитър ход на Доган Как да накарш някой да ти бъде задължен. 1. Създваш проблем, който можеш да контролираш - в случая проблема се казва Пеевски. 2. Оставяш проблема да се разрастне и да стане непоносим. 3. В правилния момент се появяваш и предлагаш решение на проблема - в случая оставката на Пеевски. Сега очаквам ДПС и Ахмед Доган да станат приемливи партньори.

Абсолютно ! ———- Абе имаШЕ туканка един Колега…дет беШЕ имаЛ Успехи спр. Сопола (и Безподобия)… (Се ли сещате къде Да го намериМ ? ;-)

партия "ДуПиСе" ... с натовско-либералн-анална насоченост !!

Доган ще събори Пеевски. Ще си върне партията, но дали ще му останат някакви пари, имоти и т.н. ... това е сложен въпрос. Защото знаем какво работеше Пеевски дълги години при него. И знаем колко е алчен.

Друго си е да си имаш цяла държава и да си управляваш от личния плаж в Росенец...

Сава все още дърпа конците. Старо ДС-арско куче.

Това е чисто турска партия. Дори еничари не ни трябват...

Измамиш ли веднъж, ше мамиш докрай

Ми сега?!?! До басейна нещо или пътен инцидент....?

Там да застане на Аксаково и Киро Улхавия да го джасне със 140 км/ч.

Тоя тъпан брейка верно не е със всичкия си ;)

Магнитски няма да го пуска на запад, освен ако американците не се смилят да го свалят за особени заслуги. На исток е много горещо. Достатъчно е да остане в изолация.

На всяко прасе му идва Коледата.

Коледа през Юли …. абе става, щом е за каузата.

"КОЛЕДА"-та,е само част от ПОГОВОРКАТА,а не буквалното уточнение КЪМ МОМЕНТА/10.07.2024г./ !!!

Светецът на Морските и Банковите Хора !