Доган, Местан, Кокинов призовани на разпит по делото срещу Енимехмедов

Ахмед Доган, Лютви Местан, Рамадан Аталай, Николай Кокинов, Мустафа Карадайъ са призовани на разпит днес по делото срещу Октай Енимехмедов.

Обратно в новината

Коментари - Доган, Местан, Кокинов призовани на разпит по делото срещу Енимехмедов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

До когато не осъдят на смърт или доживотен някой от всичките корумпирани съдии в България няма да има справедливост !

За цар Доган няма закони. Той като цар е над държавата. "Държавата това съм аз", пълно незачитане и подигравка с институциите и държавата. Колко ли са грабили, корумпираните съдии, че не смеят да го пипнат. А бе трябвало е с баклава на ръце да го помолите да дойде!!!

Никой нормален човек няма да хукне да убива с газов пистолет и то неизправен, абсолютно публично, в препълнена зала с делегати, медий и ОХРАНА! Прокуратурата се престара за сметка на момчето! Защо няма повдигнато обвинение и за жестокия побой срещу Октай, който ако не го уби, го осакати със сигурност, макар, че се мълчи за това.

Доган, Местан, Кокинов призовани на разпит по делото срещу Енимехмедов Ако се спазва законът,би трябвало хидроинженерът да бъде докаран в съда под стража.

На петата снимка ясно се виждат лицата на част от биячите. Напишете отново имената им(бяха някакви от Силистра и Алфатар, ако не се лъжа). Дано прокуратурата да го прочете!!!

...ще дойде ден свети-доган пак ще лежи в затвора....на съвестта му лежат много престъпления - следващият път няма да е постановка

Тези пигмеи как смеят да призовават дон Сополане?

А кога тия утки от съда ще домъкнат насилствено полубожеството Доган?

Каква е тая държава, дето не може да установи десетина делегати от противоконституционна партия, явно опитали да убият безпомощен човек. Знам, страх ви е. И с право ви е страх, понеже човекът само ви е показал какво очаква всички, тръгнали срещу народа. Ние не се делим на българи и турци, делим се на бедни и богати. На хора за които законите важат и такива, за които правосъдие може да се раздава единствено по оня, втори начин. И честно си признавам, винаги се радвам, когато се раздава справедливост - без значение дали законно или не. Дори да съм се съмнявал, че този човек прави всичко безкористно, сега тези съмнения отиват на заден план, изместени от безнаказаността на копeлетата, дето ритаха човека. Покажете се, кажете си имената, не се крийте като плъхове... (Да ме извиняват плъховете).

Браво!!!! Свалям шапка.

да ги суди бячите.(народни линри), щом има смелост да извади оругие в залата смятаите какво щеше да им се случи ако бяха в друга ситуаця. ако тои неможе да се сформира група и да се внесе грагдански иск до прокуратурата за разследване на бячите. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

момчето си е добре да е живо и здраво нека да има повече такива хора да милеят за държавата Побойниците на съд и да платят да физическото насилие и да им се забрани повече такива отрепки да не участват в народното събрание да ни дават уроци

Тоя филм вече сме го гледали. Едни се правят, че разпитват други, текат сто годишни дела и накрая няма доказателства за вина и осъдени също...Съдебната система е в ръцете на дпс повече от 20 години и затова е толкова хуманна към престъпниците....

народниите представители, които биха Октай да се съдят! Те го ритаха в главата. Народни представители нямат право на саморазправа, даже да бе стреляно с боен пистолет и да бе гръмнал. Има органи на реда, които свършиха работата си, а след това престъпници опитваха да убият обезоръжения и блокиран на земята човек. Самият Октай не ги ли съди побойниците си?! Кой друг да го направи? Вероятно прокуратурата трябва дас се самосезира по въпроса! Забелязва се, че полицията издирва по снимки и видеозаписи протестиращи, но не може да издири 10-на престъпницци, които направиха опит за убийство - реален, а не измисслен, в какъвто обвиняват Октай. Прокуратуро! Ти коя си? Имаш ли срам, имаш ли законност?! за печатници с продукция зина уста на часа с лъжи, а сега къде си? Не мога да повярвам, че в този етап от разввитието на обществото ни има подобна паплач все още. Бойко не позволявашее току така да се случват разминавания. Опитваха да ги пускат, но все пак противостоеше. Тези сега са дупе и гащи и се връщаме с четвърт век назад!!!

Наскоро дете се гръмна в главата с газов пистолет и не умря, а този едва ли е имал намерение да убива човек,който се оттегля от обществения живот, освен ако не е дал омерта за вечна служба и при оттеглянето си да бъде ликвидиран за пример. Някак просташка ми се види тая работа с газовия пистолет. Напълно в духа на народната психология - слагачи и "кръчмарски патриоти". Ако делото беше от частен характер Доган вече щеше да е забравил за този случай, защото макар и чудовищно хищен е умерен, търпелив и умен.

извинявам се за правописа. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Какво стана с тези, които го биха като куче?! Ааа, да те сега са на власт...

нали съургуна доган си прибра милиона от цанков камук и сега ще си разифрава коня колкото си иска и може да плаща стези пари на когото си иска,иди та го хвани за шперца.няма кои да го преследва прокуратура ли кои си там тя е за кокошкарите.ами само за това се чудя ако бяха си в тяхната страна тр. как ли щяха да ги вузнаградят.надявам се за дулго кадеро трябва. немогат да намерят бячите цяла булгаря ги видя ммка им. свобода за енимехмедов. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

От продуцентите на "Анонимна флашка в пощата", от режисьорите на "Пчеличката Мая И Цацьо на гости на Дудука в Костинброд", очаквайте продължението на световния кино-хит "Сокола в премеждие"! Скоро в сутрешния блок и сайтовете!

Ахмед Доган е умен мъж.Оттеглил е обвинението срещу младежа,защото се е убедил в неговата искреност,но по важното е,че ако Октай стои за дълго в затвора,ще се превърне в мъченик и когато дойде време да излезе ще му съсипе 23 годишната кариера на кражби и деградация на българското общество.Ахмед знае добре,че младежа е способен да привлече маса народ от етническите българи.Другият му вариант е да се погрижи в затвора да се самообеси Октай...Местан скача като петел,но ще послуша Доган ага.Очаквам момчето да го пуснат.Газов пистолет продават навсякъде,значи се счита,че не е толкова опасно оръжие,колкото боен пистолет,но за пъъървии път някой надигна глас срещу централата на Дпс,някой стана и каза,че не е съгласен.Изключителна смелост.аз ако бях бих обърнал пищова с дръжката щеше да има по голям ефект))

"Ще има разпити и на служители от НСО, които участваха в неутрализирането на Енимехмедов на конференцията на ДПС." te go prebiha dokato leji na poda.. neutralizirane... Wtoroto obvinenie e strahotno - neuvajenie kym obshtestvoto... kakvo neuvajenie - 4oveka izrazqva li4na pozicia i svoboda na slovoto

Митко,явно или си гледал случката разсеяно ,или нищо не си проумял от видяното. Служителите на НСО по никакъв начин не са пребивали Октай,а рискуваха живота и здравето си при опитите да го задържат под ритниците и ударите на развилнелите се делегати. На единия служител дори са счупили ръката,докато с тялото си е предпазвал Октай от ударите.Затова призивите ти за търсене на отговорност от тях е неточно.Друг е въпросът защо никой от реалните биячи над обезоръжен и задържан човек не е привикан за разпит и не е наказан,при положение,че лицата на биячите видя цял свят,а самоличността им се знае.Колкото до обвиненията за опит за убийство - смешни са,всеки може при желание да се снабдо с боен пистолет,а след като без проблем е внесъл газовия - по същия начин щеше да внесе и бойния.Това потвърждава тезата за сплашване,а не за опит за убийство.

благодаря гошо за реликата или коментара.но като пиша бячите нямам пеедвид охраната от нсо а фактическите или истинските бячи които цял свят видя и моге да посочи. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Свобода за Октай!!!

жалко че DPS са против тяхното момче, щото е патриот кхм страната ни. Bсе пак си личи ,че Oктаи не е мислил сериозно да убива. но затова всички видяхме що за депутатие има в DPS, биячи пхрва класа, и никои не ги призовава за хулиганско поведение.

Те депутатите им лекари бият на работното им място....

А какво стана с биячите ..... а забравих ..... те са на власт!!!!

Ако е имало опит за убийство с халостни патрони и газов пистолет, то такова оръжие не би трябвало да се продава свободно на пазара. Отделно ако е имало опит за убийство, то трябва да се направи и паралелно разследване на опит за изнасилване - пред всички телевизионни зрители, някой от ДПС се опитваше да свали гащите на Октай, какво друго освен опит за публично изнасилване е това?

Оказа се, че: - Полицията не може да установи кой е пребил Енимехмедов. Аз мисля, че сам се е пребил. - Доган си играе със съда или е получил хроничен сюргюн. Ами да му сложат памперс и да го докарат в съда. - Целият сценарий за героичното оттегляне на Сокола от политиката е комедия: нито Доган е извън политиката, нито имаше атентат

ДА СЕ ЗАБРАНИ ЕКШЪН-ПРЕДИЗБОРНА КАМПАНИЯ....със заплахи за автономно разцепване на държавата....вижда се че ДПС е готова да разиграе Кипърският сценария.....

Докато се продават и пистолети Менте ще е така.

Ха на бас, че сокола пак няма да се яви.

Сори, ама няма кой да се хване на бас.

Дали да го убие или да го инвалидизира за цял живот няма голямо значение за целта на играта. А целта на играта е, светска държава или фундаментален ислям. Сега вие избирайте кое е по изгодно за вас. Но за съжаление сценариите са недоказуеми за съда.

Биячите са неизвестни. Според прокуратурата.

"Първото е, че е направил опит умишлено да умъртви Доган. Второто е затова, че е извършил непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото при атаката в НДК". Да, така е. А биячите народни представители не нарушиха ли реда, не проявиха ли неуважение към обществето със съдизма, който видя цяла България. А тях кой да ги съди? Те неприкосновените, не наказуемите, не досегаемите от закона народни представители.