Коментари - Съдът назначи медицинска експертиза на Доган (обновена) | Днес.dir.bg

Съдът назначи медицинска експертиза на Доган (обновена)

Почетният председател на ДПС Ахмед Доган и днес не се яви в съдебната зала за делото срещу нападателя си Октай Енимехмедов. Той е изпратил молба да бъде заличен като свидетел заради здравословното си състояние. Съдът назначи медицинска експертиза, след която ще прецени дали Доган ще бъде разпитан.

Обратно в новината

Коментари - Съдът назначи медицинска експертиза на Доган (обновена) | Днес.dir.bg

Коментари

А тези които пребиха момчето ще ги съдят ли? Мръсни педестски и мански номера!

КАКЪВ НЕРАВНОСТОЕН ДВУБОЙ....СЪДЪ СРЕЩУ ДОГАН

УРА ЗА ДОГАН! СЪДЪ ДА ДУХА СУПАТА

А кога ще съдят побойниците на това момче ? Или те са действали в границите на неизбежната самоотбрана ?

На мен пък ми е много любопитно откъде сега се появи гилза, след като пистолетът не е стрелял, а на всичкото отгоре и на една от снимките се виждаше, че дръжката е празна -- изобщо няма пълнител. Не съм юрист и не съм много наясно какво точно деяние е прибиране на веществено доказателство от местопрестъпление, но ми изглежда га че ли Местанът сяда на един голям, четвъртит и с контра. Дай Боже да му се закучи...

Този е най- големият хитрец сред политическата българска мафия. Сътрудник на ДС- шпионирал и злепоставял пред властите своите братя- турци, а след промените успя да убеди същите тези турци, които е докладвал, че е борец за правата и свободите им. Краде и управлява в сянка 24 години и дори разбра кога е точният момент да слезе от сцената. Много мръсен, но и много умен човек. Това не може да му се отрече. ДС може да се гордее с този си кадър

значи "основен свидетел' е нападнатият?!? При натъпкана зала със свидетели, които наблюдават ситуацията отстрани? Правосъдната ни система направо не е истина...

Разбира се, че той е ОСНОВЕН СВИДЕТЕЛ. Няма са е чистачката или портиерът на сградата. Трябва ад се изясни ЗАЩО е нападнат точно той, дали има причина, може да е виновен и да не знаем... Може да е подкупил нападателят да играят театро. Доган трябва да декларира в съдебната зала ОБСТОЯТЕЛСТВАТА ПО ДЕЛОТО официално. Останалите са били наблюдатели... Не са ти ясни нещата. Друг е въпросът, че турчинът не зачита българския съд!

значи ако те изкютечат на улицата, и там има 20 души, основен свидетел ще си бъдеш ти, така ли?Ами ако те убият- да влезе убитият, така ли? Този лаф не е случайно измислен за правосъдието, да знаеш! Ами нали битият, нападнатият е ПРЕДУБЕДЕН свидетел, бе умнико!Защото виждам, че си наясно...

Прочетеният председател на ДПС Меди Доганов май нещо е закъсал с черния дроб. Не го жаля. Заради него и други агенти на ДС България вече страда две десетилетия. Изчадие адово!

Ако се намери читав стрелец предлагам да съберем някой лев да му се плати и да отстреля тая гнусна твар.Но не само той е за отстрел - бсп - които го създадоха,сдс - които му ближеха гъзъ , конституционния съд - които не намериха сили да признаят че дпс е противоконституционна партия и много други.

Българи , докъде я докарахме едно турско момче имаше смелост да скочи срещу него, ние не.Баби сме и това си е.Сега българския съд да не му цепи басма.

НА НАС СИЛАТА НИ Е В ХОРАТА И РЪЧЕНИЦИТЕ...СТАНИШЕВ ДО 1-2 ГОДИНИ И ШИ МУ ОМРЪЗНЕ

Съдът да го доведе с жандармерия, да не се ослушва.Кой е някакъв си Меди.

Вместо медицинска експертиза, му назначете медицинска евтаназия на този дръндарски циганин.

Голям политик-насран циганин.Прибра пари от народа и сега се прави на велик.Какво като имаш пари и купуваш бедните хора, това не те прави човек.

значи менет доган казва ,че това не е престъпление и няма време да се занимава с това дело

Може ли да нямаме малко достойнство на българи, а се разправяме с един циганин Доган.Данчо Ментата му прави метани, Христо Бисеров също.Само бандити около него.И Пеевски не го признава баща му като Доган,лика прилика са си.

Такива лесно се купуват. Хора без достойнство, без морал, без съвест. Вмирисани турски калеври.

МНОГО ИСКАМ ЕКСПЕРТИЗАТА ДА СЕ ПРОИЗНЕСЕ, ЧЕ Е ГОДЕН...КАКЪВ ЦИРК ЩЕ НАСТАНЕ...СЪДЪ ЩЕ БЪДЕ ИЗНАСИЛЕН И ТО КАК Е ОБЛЕЧЕН

АМА НЯМА ТАКАВА ЕКСПЕРТИЗА ДЕ МОЙ СЕ ПРОИЗНЕСЕ ПРОТИВ ДОГАН

Имал обръчи, имал ибрици, имал банки, имал телевизии.Къде отиваш бе чоджум на българска земя кон да разиграваш.Един алкохолик и комплексар.Първата му жена като видя с какъв циганин , който не си пере бельото си има работа избяга от него.

СПРЕТЕ ДА ГЛАСУВАТЕ ЗА БСП ТЪПЪНАРИ. ИНДИРЕКТНО ГЛАСУВАТЕ ЗА ДОГАН!

такъв като теб ми казва да не гласувам, аз пък ще взема да гласувам за БСП! Досега не го бях правил, но щом такива кретени реагират против, аз ще бъда за! "На, на, пукни са сига!"

Баш си беше за отстрел той ама му се размина.Толкова години се подиграва с българите на българска земя.

Ние не сме държава щом един Сопол прави каквото си иска и разиграва, съд, прокуратура, парламент и цял народ!

Доган държи трафик и контрабанда през границата ни.Той паразитира в българското тяло на страната ни.

ДОГАН Е НАЙ - ВЕЛИКИЯ МРЪСНИК! ТОЙ ПРЕИМЕНУВА ТУРЦИТЕ И СЕГА ГИ СТРИЖЕ КАК СИ ИСКА, А И ВИНАГИ Е ЗАД СТАНИШЕВ - КАКТО ИСКАТЕ ТЪЙ ГО РАЗБИРАЙТЕ

Доган е една смес на циганин с туркиня.Баща му не го признава за син, ние българите ще го признаваме за партиен лидер.Ай сиктир бе.

ДОГАН Е ОКТОПОДА - СТАНИШЕВ Е ЖЕНКА МУ!

Ахмед Доган е един Престъпник , който трябва да лежи до живот в затвора.Симулант Гнусен

Тоя пък Меди, болен е от хемороиди сигурно.Не го ли е срам, сериозен човек прави ли такива глупости.

Съдът работи за интереса на партиите.Доган реди кабинета.Прочетете статията"Станишев е кукла -играчка в ръцете на Доган"В момента вдигат само шум,без да вършат нещо.

ЩО СЕ ЗАНИМАВАТ С ГЛУПОСТИ...ПРОСТО СЪДЪ ДА СИ ПРИЗНАЙ, ЧЕ Е БЕЗСИЛЕН ДА ГО ДОВЕДЕ И ТОВА Е...ЕКСПЕРТИЗИ - БЛЯ,БЛЯЯЯ

ТО ДА ГО БЯХА НАПАДНАЛИ С ВОДНО ПИСТОЛЕТЧЕ, ДА КАЖЕШ НАСТИНАЛ...А ТО...

абе ти що не идеш на лекар, ами се мъчиш...ако не могат да те излекуват, поне ще те въдворят в психиатрично заведение

А НЕКА СМЕЙ ЕКСПЕРТИЗАТА ГО ИЗКАРА ГОДЕН...ХИХХИХИ

ШЕФ ТА ЕКСПЕРТИЗАТА - МЕСТАН!

Този лично бих го свитнала с огромно удоволствие, и без никакво угризение бих го лежала доживотно, животното мръсно

Да Вие честит Главния Прокурор който вече се е рапоредеил че няма нужда от доган Да Ви е четит Станишев с престъпната си групировка Това събитие поне показа и най -ревностните привърженизи на БСП че България вмомента в завидно тежко положение и ще плащат всички а изборите не бяха избори а преброяване на глупаците в България

Ооо , да а най -големия Тъпак си ти човече , защото си хем Неграмотен , хем Прост. Хайде остани си със здраве

какво се правиш, че не неразбираш какво е написал човека . Целия свят е ужасен от съдебната система . Жалки мизерници като тебе крепят този ужас в България . Защо не изнесеш лекция до редактора на статията за пълния член? - Защото мизерията ти е напудрена с лигаво самолюбие .

Ванчо, ама прокурора си е ваш , лично Буда го назначи, ако не ми вярваш, питай Кокинов!

Прокурора за съжаление на всички нас е Български и той е зад Меди и свинщините на ДС , а ти имаш възможност за размисъл

Това е Бългаската съдебна състема Съдът стана за смях ! Целия бългаски народ знае че Доган се подиграва като недосегаем Но съдът е слуга някаму и тизи случай показва че без да се разнине кочината съдебна система в България нещата няма да тръгнат към оправяне

ЗА ВИ КАЖА ЛИ РЕЗУЛТАТА ОТ ЕКСПЕРТИЗАТА...ЛИЦЕТО ДАГОН, ИЛИ ТАКА ИЗВЕСТНИЯ ОТ ДС - АГЕНТ САВА Е БОЛЕН И Е НЕВЪЗМОЖНО ДА ПОСЕТИ СЪДЪ. ПРЕДСТАВЯТЕ ЛИ СИ АКО НАПИШАТ, ЧЕ Е ЗДРАВ...НЯМА ТАКАВА ИНСТИТУЦИЯ ДЕ ДА ГО НАКАРА ДА ИДЕ В СЪДЪ...

ЦАЦА, НАИСТИНА ЛИ ЦВЕТАНОВ ЩЕ ГО СЪДИШ ЗА ТВА, ЧЕ ОТКАЗАЛ ПОДСЛУШВАНЕ НА НЯКАКЪВ ДЕ ИСКАЛ ОТКРАДНЕ ДЕТСКИ ЛЮЛКИ...СУПЕР СИ ПРАСЧО...АМА И ТВОЙТА КОЛЕДА ШИ ДОЙ

медицинската експертиза трябва задължително да включва и психи атър. ако доган се окаже психически болен трябва да бъде освободен от дупетацво. трябва задължително да се проведе и тотална психиатрична ехпертиза и на останалите дупетати. поне 10% от тях са психично болни, на първо място самия председател муков, които е и алкохолик.

ЦАЦА, ТИЯ КОСТИНБРОДСКИТЕ БЮЛЕТИНИ...АБЕ В ДЕНЯ ЗА РАЗМИСЪЛ НАЛИ КАЗА, ЧЕ ГЕРБ СА ВИНОВНИТЕ...И ПО-ТОЧНО ЦВЕТАНОВ...СЯ ЩО ДРУГА ПЕСЕН ПЕЕШ...ТА ТИ МАНИПУЛИРА ИЗБОРИТЕ ВЕ ПРАСЧО

ЦАЦА, ПРАСЕ ДЕБЕЛО, КО СТАНА С ПАРИТЕ ДЕ СТАНИШЕВ ДАДЕ НА ХОХИТО И ПОСЛЕ ЛЮБОВНИЦАТА МУ ПРИБРА...ПАК ЛИ ПЛЮСКАШ

КОЙ Е БИОЛОГИЧНИЯ БАЩА НА ДЕЦАТА НА СТАНИШЕВ!

доган ако не влези в затвора доброволно сас сигорност народната"л-в "ще го потрие в битието

медицинската експертиза трябва задължително да включва и психи атър.

доган ако не влези в затвора доброволно сас сигорност народната"лубов "ще го потрие в битието *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Октай Енимехмедов Е ГЕРОЙ!

Сигурно е сменил марката на уискито или е проял свинско баш на Байрама!И сега е болнав, а ние още плащаме да го охраняват държавни служители.

СТРАХ, голям страх го тресе , а се е показъл, а пуш!

Човек няма смисъл да коментира в ДИР, защото цензурата е тотална. Медияпул все още е достъпна за различни мнения и нека се прехвърлим там.

Какво накърнява истината дупедавци от ДИР?Или ви е приятна позата "партер" пред Доган.

Коментари - Съдът назначи медицинска експертиза на Доган (обновена) | Днес.dir.bg

Съдът назначи медицинска експертиза на Доган (обновена)

Почетният председател на ДПС Ахмед Доган и днес не се яви в съдебната зала за делото срещу нападателя си Октай Енимехмедов. Той е изпратил молба да бъде заличен като свидетел заради здравословното си състояние. Съдът назначи медицинска експертиза, след която ще прецени дали Доган ще бъде разпитан.

Обратно в новината

Коментари - Съдът назначи медицинска експертиза на Доган (обновена) | Днес.dir.bg

Коментари

А тези които пребиха момчето ще ги съдят ли? Мръсни педестски и мански номера!

КАКЪВ НЕРАВНОСТОЕН ДВУБОЙ....СЪДЪ СРЕЩУ ДОГАН

УРА ЗА ДОГАН! СЪДЪ ДА ДУХА СУПАТА

А кога ще съдят побойниците на това момче ? Или те са действали в границите на неизбежната самоотбрана ?

На мен пък ми е много любопитно откъде сега се появи гилза, след като пистолетът не е стрелял, а на всичкото отгоре и на една от снимките се виждаше, че дръжката е празна -- изобщо няма пълнител. Не съм юрист и не съм много наясно какво точно деяние е прибиране на веществено доказателство от местопрестъпление, но ми изглежда га че ли Местанът сяда на един голям, четвъртит и с контра. Дай Боже да му се закучи...

Този е най- големият хитрец сред политическата българска мафия. Сътрудник на ДС- шпионирал и злепоставял пред властите своите братя- турци, а след промените успя да убеди същите тези турци, които е докладвал, че е борец за правата и свободите им. Краде и управлява в сянка 24 години и дори разбра кога е точният момент да слезе от сцената. Много мръсен, но и много умен човек. Това не може да му се отрече. ДС може да се гордее с този си кадър

значи "основен свидетел' е нападнатият?!? При натъпкана зала със свидетели, които наблюдават ситуацията отстрани? Правосъдната ни система направо не е истина...

Разбира се, че той е ОСНОВЕН СВИДЕТЕЛ. Няма са е чистачката или портиерът на сградата. Трябва ад се изясни ЗАЩО е нападнат точно той, дали има причина, може да е виновен и да не знаем... Може да е подкупил нападателят да играят театро. Доган трябва да декларира в съдебната зала ОБСТОЯТЕЛСТВАТА ПО ДЕЛОТО официално. Останалите са били наблюдатели... Не са ти ясни нещата. Друг е въпросът, че турчинът не зачита българския съд!

значи ако те изкютечат на улицата, и там има 20 души, основен свидетел ще си бъдеш ти, така ли?Ами ако те убият- да влезе убитият, така ли? Този лаф не е случайно измислен за правосъдието, да знаеш! Ами нали битият, нападнатият е ПРЕДУБЕДЕН свидетел, бе умнико!Защото виждам, че си наясно...

Прочетеният председател на ДПС Меди Доганов май нещо е закъсал с черния дроб. Не го жаля. Заради него и други агенти на ДС България вече страда две десетилетия. Изчадие адово!

Ако се намери читав стрелец предлагам да съберем някой лев да му се плати и да отстреля тая гнусна твар.Но не само той е за отстрел - бсп - които го създадоха,сдс - които му ближеха гъзъ , конституционния съд - които не намериха сили да признаят че дпс е противоконституционна партия и много други.

Българи , докъде я докарахме едно турско момче имаше смелост да скочи срещу него, ние не.Баби сме и това си е.Сега българския съд да не му цепи басма.

НА НАС СИЛАТА НИ Е В ХОРАТА И РЪЧЕНИЦИТЕ...СТАНИШЕВ ДО 1-2 ГОДИНИ И ШИ МУ ОМРЪЗНЕ

Съдът да го доведе с жандармерия, да не се ослушва.Кой е някакъв си Меди.

Вместо медицинска експертиза, му назначете медицинска евтаназия на този дръндарски циганин.

Голям политик-насран циганин.Прибра пари от народа и сега се прави на велик.Какво като имаш пари и купуваш бедните хора, това не те прави човек.

значи менет доган казва ,че това не е престъпление и няма време да се занимава с това дело

Може ли да нямаме малко достойнство на българи, а се разправяме с един циганин Доган.Данчо Ментата му прави метани, Христо Бисеров също.Само бандити около него.И Пеевски не го признава баща му като Доган,лика прилика са си.

Такива лесно се купуват. Хора без достойнство, без морал, без съвест. Вмирисани турски калеври.

МНОГО ИСКАМ ЕКСПЕРТИЗАТА ДА СЕ ПРОИЗНЕСЕ, ЧЕ Е ГОДЕН...КАКЪВ ЦИРК ЩЕ НАСТАНЕ...СЪДЪ ЩЕ БЪДЕ ИЗНАСИЛЕН И ТО КАК Е ОБЛЕЧЕН

АМА НЯМА ТАКАВА ЕКСПЕРТИЗА ДЕ МОЙ СЕ ПРОИЗНЕСЕ ПРОТИВ ДОГАН

Имал обръчи, имал ибрици, имал банки, имал телевизии.Къде отиваш бе чоджум на българска земя кон да разиграваш.Един алкохолик и комплексар.Първата му жена като видя с какъв циганин , който не си пере бельото си има работа избяга от него.

СПРЕТЕ ДА ГЛАСУВАТЕ ЗА БСП ТЪПЪНАРИ. ИНДИРЕКТНО ГЛАСУВАТЕ ЗА ДОГАН!

такъв като теб ми казва да не гласувам, аз пък ще взема да гласувам за БСП! Досега не го бях правил, но щом такива кретени реагират против, аз ще бъда за! "На, на, пукни са сига!"

Баш си беше за отстрел той ама му се размина.Толкова години се подиграва с българите на българска земя.

Ние не сме държава щом един Сопол прави каквото си иска и разиграва, съд, прокуратура, парламент и цял народ!

Доган държи трафик и контрабанда през границата ни.Той паразитира в българското тяло на страната ни.

ДОГАН Е НАЙ - ВЕЛИКИЯ МРЪСНИК! ТОЙ ПРЕИМЕНУВА ТУРЦИТЕ И СЕГА ГИ СТРИЖЕ КАК СИ ИСКА, А И ВИНАГИ Е ЗАД СТАНИШЕВ - КАКТО ИСКАТЕ ТЪЙ ГО РАЗБИРАЙТЕ

Доган е една смес на циганин с туркиня.Баща му не го признава за син, ние българите ще го признаваме за партиен лидер.Ай сиктир бе.

ДОГАН Е ОКТОПОДА - СТАНИШЕВ Е ЖЕНКА МУ!

Ахмед Доган е един Престъпник , който трябва да лежи до живот в затвора.Симулант Гнусен

Тоя пък Меди, болен е от хемороиди сигурно.Не го ли е срам, сериозен човек прави ли такива глупости.

Съдът работи за интереса на партиите.Доган реди кабинета.Прочетете статията"Станишев е кукла -играчка в ръцете на Доган"В момента вдигат само шум,без да вършат нещо.

ЩО СЕ ЗАНИМАВАТ С ГЛУПОСТИ...ПРОСТО СЪДЪ ДА СИ ПРИЗНАЙ, ЧЕ Е БЕЗСИЛЕН ДА ГО ДОВЕДЕ И ТОВА Е...ЕКСПЕРТИЗИ - БЛЯ,БЛЯЯЯ

ТО ДА ГО БЯХА НАПАДНАЛИ С ВОДНО ПИСТОЛЕТЧЕ, ДА КАЖЕШ НАСТИНАЛ...А ТО...

абе ти що не идеш на лекар, ами се мъчиш...ако не могат да те излекуват, поне ще те въдворят в психиатрично заведение

А НЕКА СМЕЙ ЕКСПЕРТИЗАТА ГО ИЗКАРА ГОДЕН...ХИХХИХИ

ШЕФ ТА ЕКСПЕРТИЗАТА - МЕСТАН!

Този лично бих го свитнала с огромно удоволствие, и без никакво угризение бих го лежала доживотно, животното мръсно

Да Вие честит Главния Прокурор който вече се е рапоредеил че няма нужда от доган Да Ви е четит Станишев с престъпната си групировка Това събитие поне показа и най -ревностните привърженизи на БСП че България вмомента в завидно тежко положение и ще плащат всички а изборите не бяха избори а преброяване на глупаците в България

Ооо , да а най -големия Тъпак си ти човече , защото си хем Неграмотен , хем Прост. Хайде остани си със здраве

какво се правиш, че не неразбираш какво е написал човека . Целия свят е ужасен от съдебната система . Жалки мизерници като тебе крепят този ужас в България . Защо не изнесеш лекция до редактора на статията за пълния член? - Защото мизерията ти е напудрена с лигаво самолюбие .

Ванчо, ама прокурора си е ваш , лично Буда го назначи, ако не ми вярваш, питай Кокинов!

Прокурора за съжаление на всички нас е Български и той е зад Меди и свинщините на ДС , а ти имаш възможност за размисъл

Това е Бългаската съдебна състема Съдът стана за смях ! Целия бългаски народ знае че Доган се подиграва като недосегаем Но съдът е слуга някаму и тизи случай показва че без да се разнине кочината съдебна система в България нещата няма да тръгнат към оправяне

ЗА ВИ КАЖА ЛИ РЕЗУЛТАТА ОТ ЕКСПЕРТИЗАТА...ЛИЦЕТО ДАГОН, ИЛИ ТАКА ИЗВЕСТНИЯ ОТ ДС - АГЕНТ САВА Е БОЛЕН И Е НЕВЪЗМОЖНО ДА ПОСЕТИ СЪДЪ. ПРЕДСТАВЯТЕ ЛИ СИ АКО НАПИШАТ, ЧЕ Е ЗДРАВ...НЯМА ТАКАВА ИНСТИТУЦИЯ ДЕ ДА ГО НАКАРА ДА ИДЕ В СЪДЪ...

ЦАЦА, НАИСТИНА ЛИ ЦВЕТАНОВ ЩЕ ГО СЪДИШ ЗА ТВА, ЧЕ ОТКАЗАЛ ПОДСЛУШВАНЕ НА НЯКАКЪВ ДЕ ИСКАЛ ОТКРАДНЕ ДЕТСКИ ЛЮЛКИ...СУПЕР СИ ПРАСЧО...АМА И ТВОЙТА КОЛЕДА ШИ ДОЙ

медицинската експертиза трябва задължително да включва и психи атър. ако доган се окаже психически болен трябва да бъде освободен от дупетацво. трябва задължително да се проведе и тотална психиатрична ехпертиза и на останалите дупетати. поне 10% от тях са психично болни, на първо място самия председател муков, които е и алкохолик.

ЦАЦА, ТИЯ КОСТИНБРОДСКИТЕ БЮЛЕТИНИ...АБЕ В ДЕНЯ ЗА РАЗМИСЪЛ НАЛИ КАЗА, ЧЕ ГЕРБ СА ВИНОВНИТЕ...И ПО-ТОЧНО ЦВЕТАНОВ...СЯ ЩО ДРУГА ПЕСЕН ПЕЕШ...ТА ТИ МАНИПУЛИРА ИЗБОРИТЕ ВЕ ПРАСЧО

ЦАЦА, ПРАСЕ ДЕБЕЛО, КО СТАНА С ПАРИТЕ ДЕ СТАНИШЕВ ДАДЕ НА ХОХИТО И ПОСЛЕ ЛЮБОВНИЦАТА МУ ПРИБРА...ПАК ЛИ ПЛЮСКАШ

КОЙ Е БИОЛОГИЧНИЯ БАЩА НА ДЕЦАТА НА СТАНИШЕВ!

доган ако не влези в затвора доброволно сас сигорност народната"л-в "ще го потрие в битието

медицинската експертиза трябва задължително да включва и психи атър.

доган ако не влези в затвора доброволно сас сигорност народната"лубов "ще го потрие в битието *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Октай Енимехмедов Е ГЕРОЙ!

Сигурно е сменил марката на уискито или е проял свинско баш на Байрама!И сега е болнав, а ние още плащаме да го охраняват държавни служители.

СТРАХ, голям страх го тресе , а се е показъл, а пуш!

Човек няма смисъл да коментира в ДИР, защото цензурата е тотална. Медияпул все още е достъпна за различни мнения и нека се прехвърлим там.

Какво накърнява истината дупедавци от ДИР?Или ви е приятна позата "партер" пред Доган.