Експерт: Ахмед Доган е играл двойна игра в ДС

Ахмед Доган не е предал никой през целия си съзнателен живот, в това число и на агент. Въпреки това той много пестеливо се изказва за своето минало.

Обратно в новината

Коментари - Експерт: Ахмед Доган е играл двойна игра в ДС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Още малко и ще го заобичам Доган!

ега ти експерта... хващайте се двамата с доган под ръка и заминавайте на някъде... да си запълвате дупките... в емоционалното състояние имам предвид.

ангелче небесно....

Ако този "експерт" приемем, че е прав, то или: 1. ДС трябва да признае за абслютния си провал като секретна служба, призвана да пази държавността; 2. Агент Сава, Доган, трябва да бъде тикнат в затвора, където е мястото на всеки, който работи срещу интересите на Родината и в интерес на чужда държава; 3. ДС трябва да бъде обявена за престъпна организация, която е прикривала през цялото си съществувание лица, действащи срещу интересите на държавата, която тази секретна организация е призвана да защитава. Всички служители на подобна престъпна организация трябва да бъдат преследвани като съучастници в антидържавна дейност.

Господин Никой много хитро напредва към Голямата Скука.

Това е опит да се оневини сокола. Номерът не минава г-н платен дръскач, много късно са те подсетили да напишеш тези тъпотии.

ДОГАН С ДИР БГ НАПРЕД!НИЩО ЧЕ СИ ЗАПАЛИЛ ВЛАКА И СИ УБИВАЛ ХОРА- ТЕ И ДРУГИТЕ СЕГА СА ТАКИВА.

Да се "чупят" и Дал и Доги. Аман вече от Д(П)С-ри. Чупка, 20 години стигат господа! А тоя байо(Ангелов) кой го произведе в "експерт"?

Освен голям агент г-н Доган е и невероятен експерт и по Хидро-енергийни проекти.Нека не забравяме и тази негова дарба.

Ало, отговорните лица от ДИРА! Или си редактирайте статията, или пояснете дали НАИСТИНА трябва да четем това и разбираме това буквално: "Много от анализите са посветени на това каква трябва да бъде политиката към турското и етническото мнозинство." За какво МНОЗИНСТВО иде реч, особено тогава преди 20-25 години?! Или може би работата на Доган е била именно в тази посока, както и продължава до днес?

Да за мнозинство иде реч преди 1989 год.Сега вече са малцинство. Мнозинството отпраши на югоизток.ДИР е прав.

Излиза,че в БГ основното население е турско,макар и малцинство,а мнозинството се е появило от нейде си да им се пречка.????

сега чакай втора част:Касим Дал уж се е борил за демокрацията,ама е бил човек на комунистите,които разбрали че ахмед доган ги е лъгал и му направили номер.явно тия хора са гледали много турски сериали.

че то кво излезе?май ще трябва да го направим национален герой,нещо като рихарт зорге,майор деянов ли чакай!май се обърках.той значи е работил при ДС,ама ги е лъгал,като е писал против аверите си.много сложно стана.абе Първанов да му даде един медал и да го пенсионира.

Че ние го направихме, орден му връчихме.

Тази глупост е експертът Ангелов. А възродителния процес си е много полезно нещо. Просто е трябвало да ги задължат да кръщават само новородените с БГ имена, а дъртите да си останат със смешните арабски. И който се смята за фес - да му дават еднопосочен билет за анадола и по 100лв подарък за да не се връща!

Не е балък сопола цицал е от държавата цицал е и от фесовате ашколсъм сополе

ако доан се кандидатира за президент вс турци и цигани ще гласуваме за него.

Посмали манго:) Не знам за циганите, но не всички турци гласуват за прехваления ви вожд ...

Колко ли му е платено на този "експерт".

Прекарва живота си в безсъзнание! Тъжно, много тъжно! А може ли някой друг много учен експерт да ни осветли има ли изобщо Доган мозък??? "Ахмед Доган не е предал никой през целия си съзнателен живот, в това число и на агент."

Доган е най-великия политик след соца, има само един недостатък..не е българин

Пълни глупости!!!

Доган е най-тъпият политик след соца, има само един предимство че ..не е българин . никой не е съвършен !

Ей, иксперто, паднал от небето!!! Цялото ДС се състоеше само от 2, 3, 4-ни агенти!!! Да не мислиш, че турското цигане само срина комунизъма??!!! Дълги и целенасочени действия с чуждестранна подкрепа на ДСапаратчиците да окрадът всичко!!! Сега са влики бизнесмени, политици, банкери...

Не си въшка? Ние, въшките не приемаме при нас такива, които ни бъркат с пантери и други големи твари! И все пак сме съгласни с Пантерата, че човек трябва да знае касво говори и върши, ако е човек! Ако е дрънкащ и смърдящ екскремент като теб, да прави каквото иска!

Започна предизборната кампания за президент.

Моля, не говорете за Първанов и Доган! Много сме малки всички да съдим тия ХОРА!

Ти, като си въшка ние не сме.

Ти, ако си ДИНОЗАВЪР, Ние сме ЧОВЕЦИ !!! А по какво се различаваме, не зная дали це си отговориш, ДИНО ......???

Който не иска ,службите му ебават мамата..Два пъти ме тровиха.Първият път разкрих че ЗДЗУ Стара Загора лъжат защо през 1980 г. ЕС 5067-02.НЕ РАБОТИ СТАБИЛНО.Пречината беше в двигателя на главите,Всичко се отстарняваше.като се пусне още едно подаване на фрезата и се намали дебелината на арката с 0,5 мм.За това ме отровиха същата вечер..Вече нямам бъбреци и съм на дилиализа.През 1988 г в една кръчма на Бистрица ме отровиха и получих запушване на коронарнарните съдове на сърцето,инфаркт и сега благодарение на Св.Екатерина съм жив,но почти труп..Всички конкурси на които съм се явявал съм спечелил,но нито веднъж не съм назначен по-тях на работа.Накрая моя директор ме напарви началник на модерен цех и ме скри в прозводството от хищниците.Попаднеш ли в полезрение прави се на идиот,не ги връзвай и те сами щет е изгонят.

Много репресирани гении станахте! Ама леко си минал. Един подобен в Литве ли беше, го тровиха направо с плутоний! Абе я сиктир!

ти червен педал ли си, или да? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Каква двойна игра, бе гоподин експерт? Само си хабиш приказките и хвърляш прах в очите. Върни заплатите си!! ЧЕТВОРЕН АГЕНТ! РАЗБРА ЛИ?

Доган бей,значи партизанското ти име е Мелиха ???

Въпроснят експерт кога точно е вербуван за службите?

И защо винаги когато не ни харесва нещо трябва да обвиняваме другите вместо с аргументи и факти да се противопоставимНикой не ви пречи, ако имате свободно време да се запознаете с досието и ако казаното не е вярно да го уборите..

Само това, че е подслушвал любимата си жена е .....как човек да го нарече по-меко? А, бе гнусно е!

Хе, хе, всички който са паралии подслушват и жените си и любовниците си... Не си правете илюзии....

номера от селски вечеринки - колко лева или евро е получил от доган така наречения експерт за това "изследване"

"Безродник" е точната дума. Аз така ги наричам...

Като прочета "български експерт", и се сещам за "албански реотан". Този е поредния платен гъ*олизец с българско име! Самият факт че казва тези неща за Доган, показват че въобще не знае кой е той, а му е платено да каже две добри думи за него! Така нареченият "възродителен процес" въобще не е срамен акт,а просто едно действие, което е трябвало да стане преди доста години, ние закъсняхме с него, дори сега трябва да им се наложи на тук живеещите мюсюлмани да кръщават децата си с български имена, ако не желаят, да си заминават в Азия, имат право да се придвижват свободно и Турция е длъжна да ги приеме (има си споразумение за това)! Когато централната власт е продажна и слаба, всеки прави каквото си иска, включително и Доган!

аз не сум комунист , но това което разкрива автора на статията за двоъната игра на агента в ,която и система да е се наказва само с едно смурт. такава няма , тупако не се опитваъ да ни внушаваш на младите тази идиотшина .гузолизец това си ти , или не по скоро си разтворил широко задника си . *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Населението в България предпочита да живее в мизерия отколкото да гласува и избере умен политик като А.Доган да управлява България и живеем като нормални хора в нормално общество.

Бат'Боко нали обеща да вкара Доган в затвора ама Боко май се насра.

Ето как се влагат откраднатите милиони - трохички за драскачи, които да създават ореол. Евтини номера за простия електорат. Георизиране в очите на слепите. Това обаче няма да промени факта, че Доган отнесе не само 2 милона в джоба си, но стотици - чрез министрите, които предаваха подкупи към Шефа. Стореното е сторено и легендите са кьорфишек.

Язък Меди султан, чок язък. тцт цтцтц!

Кой му пука

Kакво друго може да се очаква от един такав човек...боже пази бaлгария.!!!

Да Боже пази БЪЛГАРИЯ от неграмотници като теб, които сигурно имат и право да гласуват вече.

Някои хора са изгубили всякаква мярка за законност и морал, щом си позволяват да оравдават някого с приказки, че е бил предател и двоен агент. Защото ДС може да е била репресивна спрямо българските граждани, но в международен план е защитавала България и всякакви двойни игри в полза на друга държава са си национално предателство в най-чист вид. Прокуратурата няма ли да се самосезира?

Политически труп не може да се вдигне с приказки за двойни игри и предателство.

Доган е толкова тъп и кух ,че само да каже една дума и рейтинга му пада с 1%. Затуй мълчи като насран да не мирише.

Така е: Господ прощава, алкохолът - не! А и от високо лесно и лошо се пада...

ето, това е истината!

Веселин Ангелов да каже първо колко години получава заплата от Регионалния Исторически Музей в Благоевград, без да ходи на работа там! Всеки месец на този "експерт" се изплаща не малка заплата от джобовете ни. Та така- един "морален експерт" се произнася за един "морален доносник". Освен по морална линия, Ангелов и Доган са свързани и по поне още една друга - мохамеданската (проверете произхода на другаря Веселин Ангелов).

Добро утро, не двойна петорна игра е играл за 5 разузнавания и още играе, иначе нямаше да е жив и просперираш досега. Този човек не е нито турчин, нито българин ... Той е сам на себе си.

Ахааа. Заплита се нова нова политическа игра. Явно кукловодите предчустват задаващите се размвествания в политическия живот и сменят плочата. Ще залагат на стария кон Доган. Това са жалки опити да го "изперат" и вкарат пак в играта. Амед Доган е извършил много престъпления, за които рано или късно ще си получи заслуженото. Опитват се обаче да потулят най-голямото му престъпление. А то е, че Доган бе този, който в началото на 90те години собственоръчно предаде на турското консулство в Бургас списъците на българската агентура в Турция. С това българското разузнаване там бе ликвидирано, като много от информаторите бяха ликвидирани и физически. ЗА ТОВА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ДОГАН ТРЯБВА ДА БЪДЕ ОСЪДЕН НА СМЪРТ ЗА ДЪРЖАВНА ИЗМЯНА!!!

Онзи душевен боклук Стоян Ганев също! Той затова се скри далече в САЩ, защото знае какво го чака тук! Доста животи затри!

Отдавна и аз не се бях сещал за този гнусен плужек! Където и да е, бял ден да не види!

Дайте му медал, няколко милиона и го изберете за президент.

Премиер

абе дого сопола медал си има, милиони взе достатъчно, остава да го изберем за президент, все пак не трябва да се прекъсва агентурната връзка - агент гоце ще сдаде поста на агент сава, заедно с традиционния напоследък за президента ни фес.

Тогава бил двоен играч, оттогава насам - вечно мъти интриги, забърква разни обръчи, засуква наивници около себе си, върти едни измислени котерийки, дърпа конците, раздава парите - а най-много залъчва към своите сметки! Веднъж предател, вечно предател! Той не може да говори свързано, какви анализи е правил, какви политики е измислял, нима не е имало в това прославено ДС хора с акъл, които да са писали анализи и прогнози?! Не вярвам - аз познавах доста умни мъже, образовани и наистина способни да анализират и да обработват огромни масиви от информация. Те отдавна напуснаха и страната, а и континента и се реализираха на високи позиции по основните си специалности. А тоя бъркач на интриги си седи тук, защото на такъв като него другаде няма да му дадат и два долара за неговото мрънкане!

Доган е работил винаги в подкрепа на България. Сега е време цяла България да подкрепи лидера си! Слава на Доган! Поклон пред него!

Гледай си ферхундето,слагай кърпата на главата и както казват в в Кърджали ,,МЛЪК"

Интелигентните хора само ще могат да те разберат.

Само да ми обясниш на прост и разбираем език как точно е работил Доган и в чии интереси тогава, а и сега съответно?

Нескопосан опит да се изчисти мръсотията от Доган.

Дрън, дрън, дрън ... Факти, факти ... няямааа. ДС си е ДС.

КРАДЦИ, КРАДЦИ, КРАДЦИ! Това е ДПС! Наглостта на главатаря им и главен КРАДЕЦ Доган стигна дотам, че се опита да представи КРАЖБАТА от бюджета на държавата като обичайна европейска практика! И кои му бяха глашатаите и сподвижниците? Слави Трифонов-подмазвач 1, агент Гоце го награди със "Стара планина", а царя и Станишев влязоха в коалиция с мандата на Доган. Защо? За да влезем в ЕС? Ако беше така защо не развалиха коалицията на 01.01.2007? И изобщо народа ще отсява за всеки политик по отношението към Доган! Който е с Доган е аут от политиката. И на този фон толкова по отвратителни са тия еничари, които за една копанка помия са готови и майчиното си мляко да предадат! Позор, братя българи!!!