Коментари - Доган събира извънредно ЦОБ и ПГ на ДПС | dnes.dir.bg
назад

Доган събира извънредно ЦОБ и ПГ на ДПС

За първи път Централното оперативно бюро (ЦОБ) на ДПС и Парламентарната група на Движението се събират при почетния председател на партията Ахмед Доган.

Обратно в новината

Коментари - Доган събира извънредно ЦОБ и ПГ на ДПС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Доган ще им дообясни, че пътят към на България рез Европа минава през Анкара, но че пътят за Анкара пък минава през Москва на Путин! Нали и предната година великият пророк ни заповяда много внимателно да наблюдаваме какво правел Путин! Ами внимавайте! А спешността на тази среща ме навява на мисълта, че или някой не е внимавал в картинката, или се е движил в други от предначертаните от Хидромелиоратора вектови в метапространството, или че Е НАСТАНАЛА ГОЛЯМА ЖЕГА! И е време да се спират и крият барбекютата и да се приготвят яхтите и летящите чинии за излитане!

СПОКОЙНО БЕ,ЩЕ ПРАВЯТ СЮНЕТ НА ЙОРДАН ЦОНЕВ.

за последействието

Стана ясно едно : Единствената европейска партия е ГЕРБ ! Останалите партии са пародия на русофилистични елементи,които могат само работата с шербета. Нинова е малко по-извисена и е дорасла до ролята на чистачката в парламента.

любовта минава през храната, гладът ... мараба господин Доган, народа чака нещо хубаво да се случи, той знае къде ?!? ... много направи, построи нещо неузнаваемо, където друг не го е правил, през лятото прохлада, ашколсун на мама, която те е родила и възпитала. децата ни не бяха родени през 1984, а сега са извън бг, и всички очакват завръщане, надеждата ни е в г-н Доган, както казваше мама, по време на турско такъв глад е нямало, и си отиде в съня си у дома , а ние дълги години безработни, и с тежки онко операции, иначе не мързеливи, бихме заминали и не връщали тук , има над 70 годишни заминаха от глад при децата си, партии не ни трябват, само казваме на човека мъж с голямо "М", отвън очакват нещо положително и веднага идват си, баба драганка, на 99 години, от съюза хубаво видяхме, младите какво знаят,

общо между търговската борса"Илиенци"/ДПС-арска сфера на влияние/ и грузинския милиардер и МОЛ"Парадийз",руската връзка,та така на пожар почетния председател на ДПС свиква аскера.Има нещо гнило в Дания.Май ще изкочи зайчето от храстите със ДПС-арски потури,руска рубашка и грузински калпак.

d4

ако всичко върви по предварителния сценарии, може да се очаква в скоро време Президента да обяви извънредно положение. защото сегашното "положение" на държавата е катастрофално. само не мога да си представя с какво ще го обезпечи....армия няма, службите и администрация проядени от корупция и "нашите" хора... тъжна работа!

Ми запиши се в армията или ходи при службите!!! Кво си седнал да ревеш за положението на държавата?! Някаква кауза или инициатива да си подхванал, която да е положителна за подобряване катастрофалното положение?

борисофффф два пъти вече настъпва една и съща мотика наречена ЧЕЗ, Ама вторият път тази втората мотика ще е вече търнокоп.....който ще го прати в историята.... Ха дано съм прав и това да е по-скоро, че вече 10 години стават много ИЗГУБЕНО време за БЪЛГАРИЯ.

Европата вече отряза Боко, за среща с Ердо във Варна. И ооооо - малка драма. Вече никой не иска нашата тиква за нищо. Явно отвън вече е дошла директивата за смяната и. И стария хитрец привиква слугите си за да им даде правилната линия. Че те не винаги я уцелват (то за това и акъл си трябва, ама трудно се намира). Очаквам много скоро едно от двете неща: - Сделка с ДПС и Тиква носи баклава и шербет в сараите. Малко вероятен и много рисков сценарий, а Доги никога не е бил рисковач (макар да се прави на хазартен тип пред джурналята и раята). - Доги готви печена тиква без семки (без семки, щото тиквата е куха и ялова, макар и дебела). След това кани кака Корнела да сподели десерта. А какво ще направи тя е много интересно. За разлика от доги тя е малко по хазортен тип, но добре си изчислява риска. И досега не губи, освен ...... от своите, когато я предават. Абе ще е весело и електоралното стадо ще блее възторжено. Може дори да пропуснем "Малката булка".

Най - после имаме ЧЕТВОРНА КОАЛИЦИЯ - ГЕРБ, ОП, ДПС И ВОЛЯ. А както винаги, вие БУТИКОВИТЕ ПАРТИИ мучите, но никой не ви обръща внимание. БИТА КАРТА.

колко тъпа мъка има ощеееее...

Гаранция ще се появи с кимоно. Ще извади меча, ще заголи корем и ще каже: "Глейте сега кво ша направа!"

И аз си мислех същото, като Иво, той Доган още на 21.01. каза, че иска програмен кабинет. А сега кой управлява Бойко или Доган? По-добре никой от тях да не е, но и БСП не става за алтернатива.

Управляващите имат огромен късмет, че народа не може да е на улицата да ги свали сега веднага тези дни, заради студеното време, но скоро ще се стопли и си заминават! Това и те сами си го знаят, че хората не ги искат!

Ясно е за какво ги събира Ахмед Доган и това цяла България го знае. Правителството ще падне до края на седмицата най-късно. Доган сваля доверието си към третия кабинет "Борисов". Управляващите от ГЕРБ и "Обединени патриоти" не могат да заблудят обществото като казват, че коалицията е стабилна. Въобще не е стабилна! Патриотите се критикуват помежду си чрез медиите, Валери Симеонов си говори с Борисов също чрез медиите и го критикува яко. То не бяха скандали с Истанбулската конвенция, Делян Добрев, НДК, Суджукгейт, Кумгейт, протести срещу втори лифт в Банско. Всяка седмица скандал след скандал кабинета се клати и сега за капак и ЧЕЗ. И на това всичкото стабилно управление ли му викате? Нищо подобно!

Нека сега започне обединението !

Не е много трудно да се предположи защо е това бързане. Най-вероятно нЕма да си говорят как върви почистването на снега.

Доган събира извънредно ЦОБ и ПГ на ДПС Ами ще ги събира, как няма да ги събира,като сделката с ЧЕЗ ОТИВА НА ПРОПАДАНЕ.

Мелиха ко стааа що ще ги събират вашите и ти ще бъдеш ли на килима в сараите ?

ПееФски привикан ли е на килимчето?

хили се баш шунда

Ще ги дупи, бай Доган.......

Подготвят се за 3 Март. Ще полагат венци на Шипка

Ще завива официално държавата към Кремъл. Нали точно оттам и дърпат конците вече 30 години на тая сврака.

сороските диванета пак си знаят че помията е на козяк

От както ердоган и путин станаха първи дружки има осезаемо сближаване между дпс и анкара. Не случайно от там се заговори за обединение на турските партии тук.

Аз пък не знаех че Кремъл лежи в Истанбул. Жалко че бай Тошо не си довърши работата с чалмите.

явно гинка е бръкнала надълБОКО в плитките джебове на дпс/бсп

И в сарая замириса на ... теменужки;), та за туй се разтревожил почетния хидроинженер... А може и Бацевия мащаб да го е вдъхновил - като е видял чертежите на "онези" Балкански Коридори за 30 милиарда...;)

Само да добавя и поредната хрумка на баце "Белене балкански проект".