Ахмед Доган: Моят хонорар не е бонус, сега търсят нови дяволи

Аз не съм бил министър и не съм вземал бонус, хонорарът не е бонус, така лидерът на ДПС Ахмед Доган отговори на призива на премиера Бойко Борисов да върне получените 1,5 млн. лева като консултант по проекта "Цанков камък".

Обратно в новината

Коментари - Ахмед Доган: Моят хонорар не е бонус, сега търсят нови дяволи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За г-н Доган е вярно, че хонорарът не е бонус - той е официален рушвет!

Не стискай силно очите. Дълго ги стискаш. Когато ги отвориш ще видиш само ЧЕРВЕНИ кръгове. Истината. Досието.

ПРЕДСТАВЕТЕ СИ- СТРАТЕГИЯ 2020- КОЙТО СЕ НАДЯВА МИЗЕРИЯТА ДА ИМА СКОРОШЕН КРАЙ- СЕ Е МАЛКО ОБЪРКАЛ- ТИЯ СИ ПРАВЯТ СМЕТКИТЕ ПОНЕ ОЩЕ ДВА АКО НЕ ПОВЕЧЕ МАНДАТИ ДА СА НА ВЛАСТ... гЛАСУВАЙТЕ ОТНОВО ЗА ГРОБ-А И ЗА ТЕХНИТЕ СЪЗДАТЕЛИ- БСП..- И ДРУГОТО ОТРОЧЕ ДПС-В КОЕТО ИМА НАД 47 МИЛИОНЕРА - ПОЛИТИЦИ....

САМО БОНУС СЕ ВРЪЩА,ХОНОРАР ВЪВ ФОРМАТА НА ПОДКУП(РУШВЕТ) НЕ.КОМУНИСТ ПАРИ НЕ ВРЪЩА !!

Да ама хонорарът и комисионната, когато са получени от държавен служител, са все вид подкуп! Така че не ни се обяснявай!

Хаха... Човека не е прост като останалите политици - не приема бонуси, а само хонорари, хаха :)

Дайте малко за стратегия 2040!

Доган сам е направил разяснение какво представляват 2-та милиона хонорар. Лично е обяснявал пред много хора, че той управлява обръчите от фирми, че той управлява държавните поръчки. Това е самопрзнание! Освен това министрите от ДПС му викат Шефе и изпълняват безпрекословно вска негова заповед - това е всеизвестен факт. Всичко това, както и фактът, че няма съответното образование за такава поръчка, както и факта, че изпълнението струва 24000 лева (толквоа е платил на истинските специалисти), означавва, че Доган е получил рушвет. И че български съд в момента нямамаме. Какво правим?

Не е съдът , а е прокуратурата! Не твърдя , че и съдът не е взел пари!

Колкото и да не ми се ще да призная Доган за тези години се доказа като истински политик в добрия смисъл на думата на фона на всички други, дето крепят столовете в НС и дето се чудят към коя нова партия да се лепнат след 4 години, за да върви келепира. Жалко, че не работи за БГ каузата. Определено щеше да има ефект и то голям!

Сополе, твоят хонорар си е жив рушвет.

не инвестиция в жоние валкер,як даниелс,жим беам и други инвестиционни проекти на спиртоварния бизнес

ЗА КОЛКО ПРОДАДОХТЕ С ГЕБР ЗАЕДНО ПРИРОДАТА НА РОДОПИТЕ ТОЕЗ КОЛКО ЗА КОЛКО ПРОДАДОХТЕ КРУМОВГРАДЧАНИ ЗА АДА ТЕПЕ

ех ...... тоя така хубаво си живее на гърба на народа ....

Наглец ухилен!

Всяко нещо се заплаща на този свят. А една правилна приказка струва милиони. Много алтъни и за напред му пожелавам на г-н Доган

Уви, алтъните не донесоха късмет на Доган, не му ги пожелавай. Както носи мълвата, човека се дрогира още от сутринта в сараите си, в обкръжението на пазвантите ...тоест самотен и нещастен ... Преяждането с власт и пари има тежки странични реакции.

И на теб много анадолски алтъни в дивия ма мелихоооуууу ! Да ти са сцепи халката от алтъни :)))))

мели нещата не са точно,както ти изглеждат на теб от компа в ряховците...има си природни сили и рано или късно всеки си плаща за мурафетите ;)

Боносът на Доган е проклятие и наказание. Мръсен влак,много мръсен,ама вози.

Редно е да се направи нещо и по въпроса за ДЪРЖАВНИТЕ СУБСИДИИ за ПАРТИИТЕ - сравнително скоро научих, че има такива и съм дълбоко възмутена. Аз не съм партиен член, нито подкрепям парламентарно представените партии, довели за 22 г. управление родината ни до мизерно състояние. Категорично не съм съгласна, НИЕ, НАРОДЪТ да отделяме от залъка си за т.нар. партийни субсидии. ПАРТИИТЕ ДА СИ СЕ ИЗДЪРЖАТ ОТ ЧЛЕНСКИЯ ВНОС !!! Хубаво е някой правист да направи справка КОГА е приет закона за партийните субсидии, от кого е гласуван - да знаем кого да порицаваме (цензурно или не). Мисля, че е необходима една ПЕТИЦИЯ до народното събрание, за отмяната на този грабителски антинароден закон.

Както винаги Доган е много точен и поставя всички на мястото им! И по долу мъчещи се да пишат също!

Правилно, не е бонус, но и хонорар не е.Защото се дава хонорар за нещо извършено, а този очевадно нищо не е правил.Чист рушвет, ама "независимият" съд бая се е пооблажил, за да го изкара невинен.А кой ще му потърси сметка за дето не ходи на работа?

Учудваща е наглостта с която агентите на ДС се гаврят с българския народ. И доносник Гоце, и доносник Сава ( Доган) и хилядите доносници притаили се в нелегалност. Те нямат морал - който е донасял срещу колеги и роднини за да прави кариера е долен пропаднал тип. И това е поредното доказателство за гьон-суратлъка на екземпляри като този. Всъщност комундетата не са наясно че едно нещо може да е правено по закон и пак да е престъпление. Техният т.н Закон за народния съд колко престъпления е извършил. Вярно, той беше отменен, вярно комунистическата идеология беше обявена за престъпна със закон, но това няма да върне жертвите. Нито ще тикне доносниците на ДС в затвора.

но няма кой да ги осъди,не сме правова държава. Най-голямата наглост е,че Доган не ходи на робота,а получава народни пари за това.Срамно еи унизително за народа ни.

Къде е темата за Доган и хонорара му, а къде се отплесна тоя ненормалник пак за Гоце, за комунета и народен съд? Изглежда нещо му е повредена главата, защото не може да излезе от коловоза на антикомунизма. Жалък дебил. Добре е, че го допускат във форума за да видят хората докъде докара истерията по сините митинги?

Бойко ,Цв.Цветанов ще върнели бонусите от консултации и бонусите по занижените цени на апартаментите? В морала на А.Доган и на Цв.Цветанов няма разлика.Разликата е ,че Ахмед е хитър филосов ,а Цветан елементарен вифаджия.

Доган от край време си е гьон сурат така че не се очудвам на изказването му.Ми като му ги дават що да неги вземе човека,самким виж че обидил някого!

Прав е -не е бонус -лобизъм е. Нали го оневиниха - нямаше конфликт на интереси и всичко беше законно. И пак е според законът. та кой прави законите и кои крадливи ръчички прибират 22 години. Карайте се - броят се дните до умиране на всичко. бонусите са за замазване на очите.

прав си Догане-твоя хонорар не е бонус , а ПОДКУП.

Наричай си го "хонорар"р но щом не си го работил тогава си е "дарение". На прост български език ПОДКУП. Ясно ли е, философе.

кат си българин ни са обсяснявай ами бягай да бачкаш штоту няма кой да ми плашта тока и помуштите

Жената не праща ли пари,или отиват за мерцедеса втора употреба от Германия.... ? ХА-ха-ха.... Мангасар!!!

Абе дано поне Водното огледало не даде фира като язовирите, наглеждани от Гого Харизанов, средно образования човек на ГЕРБ в "Напоителни системи".

Със сигурност ще даде, като знам кой му е консултанта и какъв хидроинжинер е.

Бил Гейтс ! Бъдете точен,моля! Гого е Българският Бил Гейтс.

От кадет си искам си го имам лаптопа. Ти кат си българин бачкай за 300лв. гласувай за бес пари и трай :)))

Добре бе!Нали за това ги избрахме - ТЕЗИ, че не са като ОНЕЗИ!?!?!!!

гаджал долен, какъвто и да е хонорарът, ти тези пари не си ги заслужил!

да, така е, но дали те е жалък, като прави на глупаци толкова хора и крие нещо толкова ясно - как , срещу какво и защо е получил този хонорар. Срам ни е от такива политици ...

Лично аз смятам че Ахмед Доган окрае най-много България и заслужава да бъде линчуван

Пръднахте му на ...на Доган :)

Мангасар ти имаш лап-топ а?! Жената от Турция или от Белгия го донесе?

Твоят хонорар не е бонус, Догане, тук си прав. Твоят хонорар е РУШВЕТ, за който трябва да влезеш в затвора.

Въпросът вече не е ДАЛИ Борисов ще спечели следващите избори! Въпросът е ДАЛИ ще има КОНСТИТУЦИОННО МНОЗИНСТВО! И като в Унгария НАЙ-НАКРАЯ КОМУНОИДИТЕ и КРАДЦИТЕ на съвременна България да бъдат ЗАБРАНЕНИ ОТ КОНСТИТУЦИЯТА!!!

Дръндарската мангуста трябваше да е в затвора сега,обаче го спасиха съдийте на другарите му от мафията БКП-БСП и по специално на агента Гоце. Тия същите заради който се гаврят от Европа с нас,МАСОНИТЕ-КОМУНИСТИ. Бойко -пържолата ако беше умен мъж ,да е изисквал промени в законодателството и сега всичката тая измет-комунисти,масларки,трактори и олигарси да не знаят къде се намират... Но Боко не е,той само е консуматор на внимание,затова тоя мангал ще си показва самодоволнота мазна муцина!

А ти ако си умен, ще занеш по кои версии на закона се съди в съда. Такъв има, но просто по времето на хонорара удобно не е бил още гласуван и влезнал в сила.

Мнозинството в парламента дава възможност да бъде променена всяка една давност,всеки един закон. Изключение прави конституцията ,за която се изисква велико народно събрание! Без обструкций-ако са искали да си ги навряли в кучи гъз-това е!

Да,скъпи Меди,твоят хонорар е спуснат свише...ти знаеш от кого...

Колко са били скромни бившите управляващи от тройната коалиция,стотици хиляди и сега същите тръбят за бонусите на герберите,нямат срам комунистическите отрочета,нека всички както настоящи така и бивши управляващи да върнат паричките на народа ни ,затова той обеднява все повече и повече

Вярно!Не е.Това си е чиста измама в особено големи размери.Хонорар за лобизъм.

Лай-о

Ех Соколе, Соколе. Защо не си траеш ами се излагаш.

"хонорарът не е бонус" - Да, така е ... твоят си е чиста проба кражба!

До миризливко. Парите на Доган пич са от държавния бюджет за изпълнение на държавна поръчка, лично одобрена от Доган. Това е 100% кражба, и ако не ти е ясно, то не се прави на защитник на народа.

Точно щях да му пиша, че "интелигентната частна фирма" ( ако и да не съм съгласна с това определение на точно тази фирма) е изпълнявала държавна поръчка...

Бойко е ПЪРВИЯТ ПРЕМИЕР от 22 г. насам,който СЕ ОПИТВА да озапти партизаните!Под партизани разбирайте присламчващи се към всяка власт "клиенти",които отиват там ДА КРАДАТ!В България има 100 и повече годишна традиция ДА СЕ КРАДЕ от държавата!НИКОЙ ДОСЕГА не си е мръднал пръста да спре партизанлъка.Напротив,идването на власт се празнуваше с фойерверки!Жив свидетел съм за синовете на Масларката 2005 г.Та докато Бойко води такава политика(доста умело и популистки,между другото) той НЯМА АЛТЕРНАТИВА! И ще печели избори колкото си поиска, и докогато си иска. Въпросът вече е може ли да постигне КОНСТИТУЦИОННО МНОЗИНСТВО?

БОГ И БОЙКО СА ЕДИНСТВЕНИТЕ !!!

Не ми е приятно да го кажа, но... жалък си в тази си кауза пердута. Нищожно малко останаха онези, които ще се закачат на въдичката.

Сериозно?

НЯМАЛО АЛТЕРНАТИВА?! А генералите "Макаров" и "Калашников", не са ли алтернатива на генерал Пиночет и генерал Борисов? Стига с това "КОНСТИТУЦИОННО МНОЗИНСТВО"!!! С избори свобода не се постига, а с ЛИЧЕН ИЗБОР. Не може хем да си слуга на Дявола, хем да си достоен Божи Син. Второто условие, изисква да си склонен да изтърпиш като корона ТРЪНЕН ВЕНЕЦ и разпъване на кръст между света на ИЛЮЗИЯТА и света на РЕАЛНОСТТА. Поне до настъпването на Второто Пришествие, такава ще е робската система в "империята долар", на BYG BROTHER.

ммда не е хонорар а направо разследване, процес, присуда, затвор ... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

В момента чета само заглавията на новините. Доган взел хонорар 2 милионе, не е бонус. Зам. министър взел бонуси 540 000 лева, друг също бунуси хиляди левова и "Наградили с 300 лева младеж, който помагал на бедстващи хора". Е това, ако не е безсрамие, здраве му кажи.

Ай стига с тоя спам.

Разбира се агент Сава/Сергей, не е бонус, а е 100% корупция!!!