Доган проговори: Не съм познавал Емин

“Дори самият аз не съм допускал колко личности живеят в Емин.” Това каза за “Труд” лидерът на ДПС Ахмед Доган.

Обратно в новината

Коментари - Доган проговори: Не съм познавал Емин | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гледал е в една точка за да измисли предсмъртното писмо на ЕМИН,а не от покруса

и аз смятам, че агент гоце трябва да награди убиеца агент сава със втори орден стара планина

Прав си за другото, само че най-добрият вариант не ДПС да се раздели на две, а да се унищожи, защото ако се раздели на две, ще има две ДПС-та, двама като Ахмед Доган и изобщо цялата отврат, умножена по две! Тя България трудно поная на плещите си и издържа едно крадливо ДПС, а представяш ли си, ако са две...

Аз пък не мога да си представя колко личности живеят в рязания боклук Ахмед Доган. От винаги толкова вътре в нещата за всички и всичко, изведнъж се прави на толкова изненадан и незнаещ например колко личности живеели в този другия Ахмед. То бива притворство и зъл гений в тоя Доган, ама чак пък толкова. Ако не беше гузен, защо се кри толкова дни и пак ли си уплете кошничката, че да се появи ни лук ял, ни лук мирисал. Хайде стига с тоя Доган вече бе, няма ли кой да го вкара в затвора..., или да го натири от България!!!

Българинът е абсолютно прав и аз го подкрепям. Да - Ахмед Доган и ДПС са чума за България. Същото се отнася и за БСП! Ти, обаче явно като пристрастен, защото си от друг етнос, го отричаш. Имаш право да казваш Бог да пази България, ако си християнин, а ти не си, или си, или пък ако гласуваш за някоя българска партия, но ти никога няма да го направиш. Какъвто и да е Доган - алчен крадец, зъл, ще гласуваш винаги за него. Така че, ако си малко интелигентен, не казвай за този българин, че е некадърен, защото не знаеш нито какво работи, нито с какво се занимава, още по-малко алчен и злобен . Той не е такъв, той е просто българин, който иска да живее нормално в собствената си държава, която е окупирана и разграбена от Доган и ДПС, и БСП, разбира се. Искам да те попитам докога запазването на етническия мир в България, ще бъде за сметка на българите. Значи ние трябва да мълчим, докато България се турцизира 100 процента, така ли??? Така че, ако обичаш, недей да обиждаш човека, който нито познаваш, нито си виждал, само защото е изказал мнението си срещу Доган и ДПС! Освен това той е казал - и БСП, а БСП е българска партия уж, но това е друга тема. Така че, нека да бъдем по-интелигентни, г-н Сали! Не се издавайте по този толкова посредствен и елементарен начин...

Поздрави!И аз искам да престанем да им позволяваме да ни делят по етноси.Всички редови жители на страната, трябва да разберат, че сме разделени на: власт имащи и Народ!И да израстнем в гражданско общество.Те горе си пият и пеят, и за нас не им пука, независимо от имената ни.И всички са забравили Приказка за стълбата.Ей хора потърсете и прочетете това гениално произведение!Откакто живеем в демокрация - криворазбрана, като всичко у нас, всеки ден се сещам за това!

Поздрави!И аз искам да престанем да им позволяваме да ни делят по етноси.Всички редови жители на страната, трябва да разберат, че сме разделени на: власт имащи и Народ!И да израстнем в гражданско общество.Те горе си пият и пеят, и за нас не им пука, независимо от имената ни.И всички са забравили Приказка за стълбата.Ей хора потърсете и прочетете това гениално произведение!Откакто живеем в демокрация - криворазбрана, като всичко у нас, всеки ден се сещам за това!

И аз като Не разсъждавайте като коне с капаци! (14:50ч.)смятам, че общественото мнение се манипулира. Първо, българският бизнес укрепна и е логично да се предположи, че иска максимум икономически контрол. Второ, социалната стратификация на населението е много непригледна: мисля, че е 3-3.5% богати, 12-13% заможни, около 20% новата градска средна класа. А останалите? Извън борда. И гета. Основният водораздел у нас не е етнически, а социален. Управляващите нямат интерес да сме единни в протеста си. Защото социалните конфликти заплашват статуквото на елитите, а не на гол Асан.Е, не че вече сме тръгнали да протестираме, но някой ден и това може да се случи. И ако се случи, не забравяйте да интегрирате Факултето и прочие. Защото след като сме превърнали ромите във втора категория граждани и сме ги изолирали от нашето социално пространство, те изпитват психологически дискомфорт да се присъединят към нас без покана. Има много интересни моменти. Експертите твърдят, че ромите разбират най-добре проблемите на ромите (не-формалните сдружения). Но много от ромите смятат, че в тези сдружения няма българи защото ние не се интересуваме от тях., гнусим се от тях и пр. А практиката показва, че колкото е по-голям ресурсът-финансов, правов, социални мрежи, интелектален дори на този, който се бори за някаква кауза - толкова е по-добър резултатът. Достатъчно комплицирано за да зададе човек няколко въпроса. Това е само един пример. Има и други.

лъже терориста вреден, лъже. това е най- голямата лъжа за новото хилядолетие ,след тази на Мунката Кубурский!

DO 14.50 RAZSAJDAVA6 NA GLAS,VDIGA6 PRAH,DETO PRAH NIAMA,AKO ISKA6 MOGA DA TI RAZKAJA PRIKAZKATA ZA SNEJANKA I SEDEMTE DJUDJETA,OTKRI TOPLATA VORA 4E VSI4KO BILO ZA PARI I VLAST..MOGA LI DA spodelia kakvo mislia za VAS...ELEMENTAREN,SE MNOGO MALAK BAGAJ...NAVSEKADE!!!

ТИ ЛИ НЕ ЗНАЕШ БЕ ФЕС ТАКЪВ. СКОРО И ТЕБ ДА ТЕ ГРЪМНАТ.

Чувам гласове във форума - стига с тоя турчин. Добре. Обаче българските турци не живеят на Марс. Тука са, в България. Значи, днес е пострадал този турчин, утре може да е някой от нас. Затова, етносът няма нищо общо със ситуацията. Пари и власт - това е причината за всичко. Всички вкупом обвинявате Доган. Но защо му е да убива когото и да е? Доган е на власт, разногласия в ДПС може да е имало, но не и война помежду им. Какъв е мотивът на Доган да убива? Мотив да убиват имат тези, които ИСКАТ властта на Доган, които могат да му припишат ако не друга, то поне моралната отговорност за някое убийство/самоубийств Тоест, имаме си убийство/инспирирано самоубийство - компромат. Нямаше да мисля така, ако не бяха и палячовщините на В. Сидеров, който размахва заплашително писмо и обвинява пак Доган. Айде бе! Прекалено много и прекалено тежки обвинения, за да са верни. (Излиза, че кръвопиецът Доган първо е изял живота на Емин, а след това се е заел и с Волен Сидеров). Някой иска да мислим, че е виновен Доган. (Което не означава, че самият Доган е абсолютно невинен). Но виждам манипулация на общественото мнение. Опитват се да ни насъскат срещу Доган, ДПС, турците. А аз не искам - въпреки, че не харесвам нито Доган, нито ДПС, нито турците. От разприте между турци и българи не печелят нито турци, нито българи. Въпросът не е етнически, а политически. Пари и власт. Който сега ги няма, но много иска да ги има, той е заинтересован от убийства, в които удобно да обвинява Доган, примерно. Няма да участвам чрез мнението си в нечии алчни планове за пари и власт!

Туркия ке падне!

Днес в София, утре в Несебър, а после кой знае къде някой се гръмва-за да се скрие от истината и мъките,тия дето всички ни чакат на този свят.Грешници сме хората.

Аз искам само да Ви кажа ,че майка беше социалистка на книга и като човек,ми казваше преди да почине:Турците са бедни,онеправдани и работни.поради това те винаги ще бъдат с БСП,който каквото иска да говори.И други мъдрости казваше ,но не му тук мястото и времето.

истината трябва да излезе. Не са нужни интерпретации. Задължително е истината и оттам ние всички ще разберем достоверността на Догановата изповед Доган да си носи греха за всички абсолютно всички деяния, които има като управляваща партия към България и българите.

Преди всичко изказвам съболезнования към семейството на починалия. Без значение убит, самоубил се или какъвто и да е. Бог да го прости /Алах/ или няма значение. Той е бил човек с неговите и положителни и отрицателни черти. Той е бил син, съпруг и баща. Нека ние да не го хулим, а най-добре ще бъде да излезе

Всички на избори, иначе няма смисъл да се пише и вряка. Толкова просто нещо е, джанъм!

Изобщо не си права. Първата ми мисъл беше че човек с възможностите на Доган би го самоубил другаде. Или най-малкото той в този момент да е на среща със сърГейчо. След като обаче ходжите го опяха, аз съм убеден че нещо неочаквано е станало. Да кажем че трупа е видян от някой, на когото не могат да затворят устата.

Обикновените турци, населяващи провинцияте и основен електорат на ДПС са добродушни, простовати, честни, работливи, честолюбиви, гостоприемни люде. Моята къща на село ми я пази Ахмед - с основно образование, земеделец, но много научил от живота. Без съмнения и колебания съм му оставял най-скъпото - детето си и той се грижи като за свое. Дори го обича. Една малка част от Проблемът в тях - страх ги е - от Атака, от Герб, от Костов и дори от БСП / имената! / и поради това масово гласуват за другия Ахмед. Е, точно той е ГОЛЕМИЯТ проблем! Заблуждава ги / до кога? /, че уж ония са страшни, организирал е перфектна схема за следене и потискане - десятница или там както я наричат - и Големият проблем се изживява като султан. Неговата дума най-тежи над всички и всичко. А др.Сталин в едно е бил прав - има човек, има проблем! Дребните душици отново ще му узаконят властта, и отново нищо няма да получат, освен оковите си. Жалко, че покрай тях ще теглим и ние. Още 500 год. Доган с нищо не показва, че е нещо повече от останалите политици - да сте го чули или видели поне по един злободневен проблем ? Да сте го видели поне на 1 нац.празник? Освен тоталното грабене на нац.ни капитал, неговата партия нищо не е създала . Дори и да другия Ахмед. Това е ИСТИНАТА !

Не допускаш ли, че може да е станало всичко това в пристъп на ярост?Никой не го е искал, но се е случило - скарали са се за нещо, единия е казал много силни думи на другия и другия го е гръмнал!

E UTRE PAK NE GLASUVAITE

И така: В ДПС се появили едни лоши хора. Доган не знаел за тях и Емин му отваря очите, за по-ефектно и самоубивайки се, за да може вождът да ги срази, той знае как. Следва мащабна подкрепа за Вожда, вкл. и с още един орден Ст. пл. и тотална негова победа на изборите. Първо парламентарните, после-президентските

Когато постът, който заемаш не отговаря нито на образованието, нито на възможностите, нито на морала, нито на манталитета ти, се получават такива инфекции. Оня изпълзял от някакви землянки в някое селце в Делиормана или Родопите и в ръцете му попаднали толкова мощни властови лостове, че ненабраздената му мозъчна кора е дала на късо. Това се отнася за повечето кадри на ДПС. Само че гаранционният им срок вече изтича и почват да изпаткват един по един.

AZ NE SAM PREDATEL, KAZAL EMIN , ZA KATEGORI4NOST GOVORQT TEZI DUMI TOI E BIL IZNUDEN DA LAJE ZA NE6TO KOETO NEMOJE DA NAPRAVI SILNOTO WNU6ENIE NA VATRE6NATA MU VQRA KAZVA 4E NKOI GO E IZNUDVAL DA SI PROMENI NAGLASITE PROTIV SEBESI 4ESNOST I SAVEST DA BADAT PRENEBREGNATI, DALI NE E DO6LO VREME RAZDELNO ZA DPS

не вярвам на тези приказки, доста хора ще се изложат покрай този случай, а истината ще излезе наяве

DO ADEKVATEN...EI,ARTIS KATO SI TOLKOVA ADEKVATEN,KAJI MI KADE I ZA6TO BE6E DALBOLKO POTOPEN DOGAN TEZI DNI???ILI TI SMIATA6 4E PARANOIKA E EMIN,ZA6TOTO E JIVEEL V BUNKERA NA GOLEMIA BIAL 6EF??????

Айде стига бе, вие го взехте Доган за пълен идиот. За какво му е да убива Емин в собствената си къща??? Нали се сещате, че нещата нямаше да стоят по този начин, най-малкото което му трябва на Доган е вниманието да се фокусира върху него, т.е. ако Доган беше замесен, Емин щеше да се самоубие навсякъде другаде, но не и там. Ми то е логично и ясно....

Много е нагъл този Доган. Той му бил началник на кабинета пък той не го позвавал. Май стройната мафиотска структура ДПС почна да има проблеми и пробойни.

Кризисният PR е доста скъпо удоволствие. Труд засега се справя твърде добре...Каква ли е цената?

Тва депесе няма ли кой да го обяви за незаконна партия и да ги натика в кауша всичките му лидери. Мръсни гадове. Изядоха ни красивата страна. Да се махат от България за винаги. Мразя расизма и депесарите!!!

От всичко най-неприятното е ,че Обществото не съществува. Слушаме,четем ,не разбираме и......мълчим? Сега,този лидер на ДПС НА МЕН МИ Е ИЗВЕСТЕН ОТ медиите като многоженец,въжеиграч парламентарист,любит на скъпите преживявания,бивш доносник,забогатял по неизвестни начини юнак и......отличен политик! Плаши с обръчи от фирми,охранява го НСО ..... Говори бавно ,но за сметка на това нагло. Много ценен човек бе хора? Но да ви подсетя за едни фамилии ,няма смисъл ....те са още от преди от 1944г.! Не можем да излезем от този кръг,песимизъм!

ЛЪЖАТ ТЕРОРИСТИТЕ, УБИЙЦИ НА МАЙКИ СЪС ДЕЦА!

От всичко най-неприятното е ,че Обществото не съществува. Слушаме,четем ,не разбираме и......мълчим? Сега,този лидер на ДПС НА МЕН МИ Е ИЗВЕСТЕН ОТ медиите като многоженец,въжеиграч парламентарист,любит на скъпите преживявания,бивш доносник,забогатял по неизвестни начини юнак и......отличен политик! Плаши с обръчи от фирми,охранява го НСО ..... Говори бавно ,но за сметка на това нагло. Много ценен човек бе хора? Но да ви подсетя за едни фамилии ,няма смисъл ....те са още от преди от 1944г.! Не можем да излезем от този кръг,песимизъм!

taka e no samo toi edinstven dava rabota na turcite i ciganite pomaga im s kakvoto i kakto moje koito e iskal pomo6t vinagi q e polu4aval ot DPS taka 4e ako si imat tehni problemi sa si tehni naroda ot turski proizhod mu e blagodaren za vnimanieto koeto obra6ta na selskite hora i za tova 6te ima za nego nikoi ne se se6ta za balgarskite turci prez drugoto vreme

Турците като цяло имат слаба психика и лесни изпадат в неадекватни състояния. Възможно е и този човек да е изпаднал в криза и в изблик на нерви да е направил нещо непоправимо. Само дето тогава не би трябвало да е имал търпението да пише предсмъртно писмо. А и дори да допуснем, че от лоялност не е казал публично от какво се притеснява означава, че е поредния, които изоставя отговорността за добруването на хората и вместо да съобщи на възможно най0 голям брой хора какви нередности дотогава е крил той си мисли как и след смъртта си да служи на някакви измислени идеали. Защото ако до смъртта го е било страх от посегателства, то след нея от какво има да се притеснява. И ако е се е бил размислил е щял да разбере, че ако беше казал публично на всички какво точно крие поне е щял да прикрие близките си, защото ако не го е казал пред всички медии, то тогава остава заплахата за семейството му, за което може да се допусне че все още може би пази тайни информации от загиналия.

Тва депесе няма ли кой да го обяви за незаконна партия и да ги натика в кауша всичките му лидери. Мръсни гадове. Изядоха ни красивата страна. Да се махат от България за винаги. Мразя расизма и депесарите!!!

Бог трябва да ни пази от Доган, защото от както той се появи на сцената се появиха и напрежението и етническите омрази, нали? Така че и ти слепи ми човече си насочи омразата към правилния човек, а не го толерирай и оправдавай, той е виновен за всичко, бихме си живели добре, ако той не съсипва България и не настройва хората към себе си, а от там и към турците, като цяло! Това е логично и всеки нормален човек би го отчел, така че преди да плюеш, се замисли и следващия път не гласувай за него!

Предлагам Гоце да награди убиеца Сава с втори орден за най-голями заслуги Стара Планина! Ако не, намирисва на противоречия в ДС?!?

В неделя, 19.10.2008 г, имах честта да видя в града си - гр.Попово, цялата ДПС-сган,събрана на чашка кафе в централно заведение.Лъскави автомобили софииска и най-разностранна регистрация,тъмни очила на смирение и траур,скъпи пури и аромати.Чак ме е срам,че това е България-окупирана от неопределящи се като българи хора.Демонстрираше се явно пренебрежение към простите хорица от провинцията,негативи към все още останалите българи в тази част на България!Ахмед Доган да си върви в Турция и да си вземе цялата ДПС-там ще ги уважават по техен си начин.

БИВШ УБИЕЦ- ТЕРОРИСТ В СЛУЧАЯ ,И БИВШ ХОМОСЕКСУАЛИСТ ,НЯМА! ЗАЩО ЛИ НА СЪДЕНИЯТ ЗА УБИИСТВА МЕДИ ДОГАНОВ- САВА, НИКОЙ ,АМА НИКОЙ НЕ МУ ВЯРВА?

Предлагам Гоце да награди убиеца Сава с втори орден за най-голями заслуги Стара Планина! Ако не, намирисва на противоречия в ДС?!?

Предлагам Гоце да награди убиеца Сава с втори орден за най-голями заслуги Стара Планина! Ако не, намирисва на противоречия в ДС?!?

Странно, по телевизията един от съселяните на жертвата пита как така като се застреляш в главата лицето е облято в кръв? Е, логично е ако паднеш по лице. А сега в статичта се споменава че са го намерили паднал по гръб...

За тези му думи пак да му връчи Гоце Стара Планина!

За тези му думи пак да му връчи Гоце Стара Планина!

Сараи означава конюшна на братския Станишев-Сталински руски език.

За тези му думи пак да му връчи Гоце Стара Планина!

IA PA TOIA,KAKVO BE 4ADO,TI PAMETTA SI LI IZGUBI..ILI SEGA KATO EMIN VE4E GO NIAMA NA PSIHOPAT GO IZKARA..NE SAM GO POZNAVAL,NE SAM ZNAEL KOLKO 4OVEKA JIVEIAT U NEGO...AMI,EDIN JIVEE6E,SAMO EDIN I TO SVESTEN...TA ZATOVA GO SAMOUBIHTE...OBRABOT BIL,KAK LI PAK NE...TO E DOSTATA4NO 4E TSIAL JIVOT TI VAR6I MRASNATA RABOTA,BELKIM EDNO SVETLA MU PAMET DA BE6E KAZAL..AMA NE...DAJE I TOVA NE KAZVA6...HVALA TI KATO 4OVEK I JIV DA TE ZAROVIAT PAK 6TE TI E MALKO!!!