Доган пита: Ако вотът на недоверие мине - какво правим?

Почетният председател на ДПС Ахмед Доган събра елита на партията в сараите в "Бояна" на традиционното предпразнично тържество.

Обратно в новината

Коментари - Доган пита: Ако вотът на недоверие мине - какво правим? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мааме гащи и ,,извънредно,, насрочваме изборите за лятото .

Нещастна Държава... "Ръководители" на ЕТНО-партйи диктуват и определят какво ще става , щото местните подлитици са само шайка селски хайдуци.... Напред към нищото....

Кой те пита теб,бе рязан съсел!? Всеки ден,всяка година,ти крадеш от хляба на кроткия и прост българин,но Борисов се прави на хремав.Сътрудничеството ви е от години за години.

агата само за синоптик става, много смее агата, който смее последен най добре смее, зъботехник

Иво Христов да каже сега, агата Доган, от кои е ?!?!?!? иван костюма

Май има още неразбрали кой разпределя 'порциите', та трябва да им се обяснява!!!

Няма да мине и ще ви откъснат по-голямо парче от еврофондовете за крадене !! Нещастници !!

Пускаме автопилота, не че е бил спрян.

Исусе!!!!Това е БЪЛГАРСКИЯТ гражданин ДОГАН.....Не ислямският Лютфи..... пак този ПОЛИТИК направи ТОЧНИЯТ АНАЛИЗ.Философ,прочел не само,,винету,,....Обаче нали знаете и колко МОРАЛ има във Винету!!!!оня борсук НЕ ГО Е ЧЕЛ!!!!Бас ловя.

ТОВА Е НАЙ-УМНИЯ ПОЛИТИК И АНАЛИЗАТОР. ДРУГИТЕ СА ВЪЗДУХ ПОД НАЛЯГАНЕ.

ДПС е най-дълго управлявалата партия от 1989 г. насам. Управляват със всички партии, а те от своя страна уж винаги се разграничават от Доган, но преди избори. след изборите "В името на България" се въргалят в чаршафите. Жалки са напъните на червените и герберастките тролове да се разграничават от любимия си явен и задкулисен партньор. Показателно е също, че Дебелянчо просперира и при ГЕРБ, и при БСП. Във ВСС ГЕРБ, БСП и ДПС винаги гласуват заедно!

ДОГАНЕ НЕ СЕ ДЕРТИ.ОТИВАМЕ НА ИЗБОРИ КОИТО АЗ ЩЕ СПЕЧЕЛЯ И С ВАС ЩЕ УПРАВЛЯВАМЕ.

Довечера в шоуто на учиндолския марсък.

Няма как да е " почетен председател " на антиБългарска групировка , създадена изцяло в разрез с Конституцията на страната . Или се толерира погазването на върховния закон на държавата ?!!! И хидроинженер не е ... Минава за що годе сносен политик , щото всички останали са ментално увредени безродници . Играе и с бсп , и с фракцията им - герб . Държи ги със сериозни компромати и едноклетъчните от всички десени му играят по свирката . Засега ! Разединението в шайката ескалира , а тарторът губи почва под краката си , поради системна злоупотреба с високоалакохолни и синтетични субстанции. Краят му е предсказуем , и предполагам , че на финала ще прати по дяволите политшафрантийте, , които държи на къс повод . Да .. в интересни времена живеем ;)))

Комбината между Доганя и Боко не е от вчера. Тя лъсна много отдавна - още когато ДПС разтръби подкрепата си за Калфин в президентските избори, когато Местан целуваше Станишев, а после свали правителството на Орешарски. И още мнооого такива мурафети, с които се внушаваше на българите, че между ДПС и БСП има вечна дружба и така ги настройваше срещу БСП. Всъщност Доганя и Боко са си поставили за цел да унищожат БСП и да делят "баницата" само двамата. Не съм фен на БСП, но мисля, че комбината между ГЕРБ и ДПС ще затрие България.

А БСП кой ги насили да управляват с ДПС и да се целуват по площадите? Общият водещ офицер Решетников ли? ГЕРБСПДПСПФ са едно цяло.

Тази комбина не е от вчера. Тя лъсна много отдавна - още когато ДПС разтръби подкрепата си за Калфин в президентските избори, когато Местан целуваше Станишев, а после свали правителството на Орешарски. И още мнооого такива мурафети, с които се внушаваше на българите, че между ДПС и БСП има вечна дружба и това ги настройваше срещу БСП. Всъщност Доганя и Боко са си поставили за цел да унищожат БСП и да делят "баницата" само двамата. Не съм фен на БСП, но мисля, че комбината между ГЕРБ и ДПС ще затрие България.

ДС си е ДС ! От тях отърване няма. А точно Доган да се присмива на "стани ти да седна аз", е като "мижи кьоро да те лажем". Едвам чака горкия да падне "коалицията" с "патриотите" та да седне ДПС-то. И те така .................... !!!

има проблясъци в мисленето ти, но са безкрайно недостатъчни за извода, който си направил накрая на неграмотно написаното си творение.

Не знам защо, се обръща внимание на този алкохолик и пиянските му бъртвежи?! Вес пак се вижда, кой е пратил метресата Местан на кафе с Бойко пИдИраса, и кой издигна Пеевски за шеф на ДАНС.

До вчера, червените отрепки говореха за Доган като за най-умния политик в страната... Сега боклуците обърнаха палачинката след като същичт подчерта, че Има ли партия, която е готова да управлява страната след евентуални предсрочни избори? Моята преценка е, че "...няма такава политическа сила от опозицията, която може да поеме отговорността за управление на страната към днешна дата"! Нахендриха ли ви го, отрепки!!!

няма ли кой да ти го нахлузи? Отрепка е такова малограмотно като теб, до онзи ден, плюещо по един, който щеше да уволнява Боко, по автора на Шайка... А, сега са най-правоверните герберасти.

ЗНАЧИ ТИ ОТНОВО ПРОДЪЛЖАВАШ ДА ПРАВИШ това което си правил и преди - ДА РАЗПРЕДЕЛЯШ ЗАЕДНО С ОРТАЦИТЕ СИ ОТ ГЕРБ и БСП порциите. Правиш го както си го правил и от управляваната от БОЙКОВИЯ ЦАР Тройна коалиция, на която КОБУРГА БЕШЕ ПРЕДСЕДАТЕЛ!! ПРОДАДОХЕТЕ И ПРЕДАДОХТЕ ВСИЧКО И ВСИЧКИ. СЕГА УСЕЩАТЕ ТОВА КОЕТО ПРЕДСТОИ - АМЕРИКАНСКАТА ПЕРЕСТРОЙКА. С вас е свършено. ВИЕ СЕ НАПРАВИХТЕ - осрахте държавата. НАПРАВИХТЕ ТОВА КОЕТО НИКОЙ ТУРСКИ СУЛТАН НЕ НАПРАВИЛ С ТАЗИ ТЕРИТОРИЯ В КОЯТО ПРЕВЪРНАХТЕ БЪЛГАРИЯ!! МРЪСНИ БОКЛУЦИ!!

"Има ли партия, която е готова да управлява страната след евентуални предсрочни избори?" ИМА !! КАК ДА НЯМА! Ще направим пак една ТРОЙНА , а може би и ЧЕТВОРНА коалиция, като заменим председателстващия тогавашната ТРОЙНА КОАЛИЦИЯ ЦАР С НЕГОВИЯ ПЪДАР. И така може да пърхате още столетия. Имате обаче МАЛЪК ПРОБЛЕМ!! АКО РАШКИТЕ СА НИ ПРОДАЛИ НА ЕРДОГАН , със сигурност мога да твърдя, че главата НА АГЕН САВА ще се търкалят редом с главите на ЦАРЯ и ПЪДАРЯ МУ БУДА! НАЛИ СЕ СЕЩАТЕ ЗАЩО?!

Изказването на Доган потвърждава тезата, че ГЕРБ основно работи, да не прецака икономическите интереси на ДПС, защото и те са на същата хранилка. За ДПС явно е безразлично дали ще хранят БСП или ГЕРБ стига далаверата да върви, а пееф да дебелей!

Мръсник нещастен мафиотски, Нещастни лъжци продажни, Боклук-дестабилизатор, Като бяхте на власт, какво направихте за обичните ви роми, за братята ви мЮслимани, нищо, далавераджии. Да имаше кой да взриви "сараите", докато всичкият башинозук е вътре, тогава щях да съм изключително доволен. Ако един ден имаме свестна власт, тия ще гният по затворите. С Обич.

Кой ни пробутват да ни казва ? Политически шмекер и финансов интересчия.

Догане не задавай въпрос на който се знае отговора защото вота НЯМА как да мине при подписан договор между властниците и бухалка да им навират отзад властта няма как да пуснат. Всеки знае че при това алчно и меркантилно мнозинство на интереси няма как да мине та и Нинова го каза, но поне да се чуят нещата в прав текст ...И от кога Доган взе да мисли че сал боко може да властва толкова години та се пита какво ще правим. Време е да се осъзнаем и да направим нещо реално за подмяна на мутри и мутреси..

С един въпрос, "Ако вота на недоверие мине, какво правим? " Доган им показва, колко са несъстоятелни умниците в БСП. Ако на някой им се струва, че няма как да мине, греши! Имаме гневен Валери Симеонов и непредвидима "Воля " на Марешки, ако ДПС (Доган) реши, може да стане много интересно. Ето , как Сокола , отново показа класа а БСП отново показа, че са ненужна и вредна , за България партия. С такава опозиция ГЕРБ, ще векува, което не е добре и за тях самите.

Аууу, колко сме зависими от един застраховател от групировките, произведен в генералски чин под масата с протекциите на друг доносник на ДС, назначен за партиен лидер от милицията. :)))). И от един крадец на налози, прикрит зад имиджа на борец с монополите. Ако кабинета ОПГ Борисов 3 си замине, когато 9 да е - преди, по време или след председателството, ще загубим бедността и мутренската тъпота в управлението. ...и едни корумпирани калинки.

Ауу, Уаау ГЕРБ управлява повече от 10 години а БСП духа супата, както казва класика с номер 9.

по-скоро, друго показва Доган. Критично намаляват глупаците поддържащи Боко и трябва да му се помогне, досега уж скрито, а сега вече и явно.

Зад всеки успял мъж в България стои... ДС. Зад почетния лидер на ДПС, завършил философия в СУ през 80-те... В навечерието на председателството или по-скоро в навечерието на момента, в който на управляваните им писва от алчността и глупостта на управляващите, агент Сава няма как да не удари едно рамо на агент Буда. Май Тримата шишковци си имат почетен демиург, а ние почетен.... май още няма измислена дума за тоя наследник на османците.

ДПС е проклятието на България!

Да не бъркаме ДПС с почетния им лидер и с всичките експерти, които е прибрал като Ментата, Бисеров и 6161.

Ще дойдат тебе да те питат, какво да правят ?

Миеш си краката и посрания гъз и си лягаш, кво да праиш

Задават се едни 15 милиарда евро през следващите години от ЕС и лигите потекоха. АЕЦ-и, патоци, нефтопроводи и т.н. Русия, с помоща на такива, като мангала на снимката по-горе, ще ви ги измъкне почти до цент.

Еми като си много отворен кажи ти......скрил си се като плъх и от време на време кажеш някоя простотия.

Свикване на ВНС->отстраняване на ЦИК/ВАС/КС и разследване на всички членове до девето коляно->референдум за политическата система->нова избирателна система->избори

този бандитската и противоконституционна етно-групировка е огромен тумор за България. страшно и вредоносно присъствие в политическия, икономическия и...криминалния живот на страната ни, но хубавото е ,че вече започват да стават и смешни. -смешно ми е, че читаци се събират на КОЛЕДНО съвещание. още малко и ще го кръстят-"тайната вечеря" -смешно ми е и оставам с огромни подозрения, че отново е бил зачервен и пиян, ако не и нещо повече, и е завалял думите на поредното си "велико" изказване за парадигмите, обръчите и порциите -смешно ми е, когато остриета на тумора дпс са ибрици-християнски теолози като мьентата, с невероятно глупави речи и алчен блясък в малките очета -пеевски е гнус, разбира се, но там самата природа се е погрижила да те избива на смях, като го видиш ...лошо е, разбира се, когато метестаза като дпс е още на терен и в парламента, но първата крачка е да започнат да стават смешни. а че вотът е безсмислена глупост-нямам нужда от КОЛЕДНИТЕ прозрения на агент сава.

има проблясъци в мисленето ти, но са безкрайно недостатъчни за извода, който си направил накрая на неграмотно написаното си творение.

Дебили. не се ли сещате, че заради такива "политици" сте на това дередже?

еднолично. Е, Доган и Баце са се разбрали. Доган Бетонира правителството на Герб. Карадайь ако има малко чест ,да си хвърли оставката.

..вече няма съмнение, че герб е продукт на дпс, един охранител по времето на царя беше назначен за гл.секретар с помощта на доган верен приятел на симеон. доган може да е всичко друго но явно доста далновиден политик, понеже дпс е във властта поне от 2001 постоянно, видно от гласуването в парламента сега и преди.

Как какво? Нов "Цанков камък" и нова скоростна лодка, този път за $500 хиляди.

Ограмотената Тиква какво казва по въпроса?

Ако вотът мине, празнуваме, а вие със сараите какво правите, мислете му

Отговорът е много лесен. Накрая ще ни назначат служебно губернатор от Москва. Натам сме я подкарали, като сме дебили.

Губернаторна е назначен от САЩ с наблюдаващ офицер баба ви Меркел!

Идвинявай, драги, но знаеш ли колко руснаци, американци и германци има в България? Знаеш ли какъв е реалният дял на руски, американски и германски бизнес у нас? България никога не е била под американска или германска окупация но под руска е била и е, за съжаление.

Д-р Доган , рядко блъфира - толкова е лесно да се купят няколко гласа ( както избирателите продават , така и депутатите продават).

С две думи накрая Доган казва - Русия и Турция са отново приятели нека турските агенти които се отцепиха от нас руските да се върнат обратно.

Всички взели отношение до тук се изпразниха - изпуснаха парата в свирката, а локомотива стой на място. Няма реални действия за промяна. Такава е целта на мероприятието, престъпниците да продължат да командват.

Догане с твоята политика докарахте СИК и разрухата на власт. Ти даваш ли си сметка, колко зло си причинил на България. На Гоце, Станишко и на царя аверо.

Поне акъл има,тоя ибрик,за разлика от Курнелките! И зацепва,че заиграването с тези безмислени вотове не е на добре! Тъкмо дойде Бойко и дръпнем и крадците пак ни върнат с години!Докога,бре боклуци червени????

говореше точно обратното,докато Баце и Доган се разбраха.