Слух за оставка на Доган от лидерството в ДПС

Слух, че лидерът на ДПС Ахмед Доган ще подаде оставка на Националната конференция на ДПС в събота обиколи кулоарите на парламента ден преди форума, съобщи вестник "Труд".

Обратно в новината

Коментари - Слух за оставка на Доган от лидерството в ДПС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ха, ха! Каква изненада! Чувствам се обидена, като зрител! Предполагам и всички! Сега, вече като е свободен Сокола може да се отдаде на многобройните си и задълбочени занимания - хидроинженер, философ и т.н. и започвам да си мисля - такъв кадърен човек, с такива способности, та той е един съвременен Да Винчи! България е тясна за неговата мисъл! Най-добре ще е да отиде в Анадола - на широко, спокойно място и неговата философска мисъл да се рее...необезпокоявана, на свобода...

Позволете да се се съглася с вас. Ако разбирането ви за политик е Костов, то значи Б-я никога няма да стане нормална държава. Костов може да е умен и хитър, но от това не произтича абсолютно нищо хубаво за държавата и народа й, ако този умен и хитър човек работи единствено за себе си, а и се проявява като демагог и провокатор от най-висш разред. А тъкмо такъв е случаят с любимия ви Костов. Но в това няма нищо чудно! След като 66 год. на този народ бяха унищожавани изконни човешки ценности и добродетели...

Да се чете "да не се съглася"

Току що направиха опит да"застрелят" Сопола Доган!? Пишман "атентатора" 5 минути чеса с пистолета доган по главата без да стреля? Аматьорски скроена инсценировка с цел вдигане на рейтинга! Другаря Берия ги е правил тези неща още 25та година каЧервената гнус вече 12 години погребва Иван Костов? Да, ама не!Не разбраха червените предатели, че с плюене към слънцето,лъжи и заклинания великани не се събарят. Ето и създадения и поддържан от ДС и от цялата комунистическа, червена, медийна машина си заминава, а Костов не е помръднал от позициите си въпреки непрестанните масирани атаки от всякъде. Е, кой е големия истински политик на прехода? Не трябва само червен партиен билет, трябва и акъл...де каде по-кадърно...

Касим Дал е още по опасен от Доган.И двамата са от Дръндар.Организирват Турско национално освободително движение.Почват се палежи на гори,взривявания на електропроводи,отрова в шахтите за питейна вода,взривяване на хотел в Златни пясъци,влака на гара Буново,гарата в Пловдив,аерогарата във Варна и много други.По т.н.Тошово време са тикнати в затвора.По времето на Желев ги освобождават.Нещата не се различават много от т.н.арабска пролет,събитията в Сирия,където т.н.опозиция са терористи и избиват местното население.Някой после ги пробутва на власт.Няма как да вървят нещата.На високи постове би трябвало да се поставят морални хора.Те на практика разделят хората,за да властват.ДПС е вредна .

Това са инсценировки. Умник, това са червени ченгета, това е Доган- крепителя на комунистите вече четвърт век и крадец от челото на шайката, разграбила България.

Преди Доган ми харесваше. Сега вече мисля, че е обикновен крадец. Ако защитава правата и свободите, най-правилното решение е да напусне от политиката.

Чакаме следващия слух...

Червената гнус вече 12 години погребва Иван Костов? Да, ама не!Не разбраха червените предатели, че с плюене към слънцето,лъжи и заклинания великани не се събарят. Ето и създадения и поддържан от ДС и от цялата комунистическа, червена, медийна машина си заминава, а Костов не е помръднал от позициите си въпреки непрестанните масирани атаки от всякъде. Е, кой е големия истински политик на прехода? Не трябва само червен партиен билет, трябва и акъл...

Доган няма да се махне, докато не го махнат! Един син на аллаха няма как да избяга от ориенталския си манталитет!

Какъв слух ви гони бе журналяяяяяяшибани.Пак ли му правите реклама на този мазник гнусен.Просто има късмета да е избран за някаква бурма в крадливата и престъпна пиеса на ченгетата след 10 ноември 1989 и всички му се вързват.Този тъпир две свестни думи неможе да каже в свободен разговор,а само плещи едни и същи заучени фрази.Това което е направил Меди Доганов в тези 23-24 години е изпълнение на заповеди на господари.Сега понеже идват избори и на ГЕРБ им трябва рейтинг,повтарят сценария нна минало или на по-миналогодишната кампания за президент в Русия.Там пускаха едно клипче с оня ненормалкик Волфович-Жириновски.И финалната фраза беше-Жириновски или ще стане лошо.Сега ни пробутват този парцал,многократно "обиждан" в Старозагорския затвор преди 1989 година,за да не забравяме как крадеше и назначаваше български министри с турски имена впо времето на крадливата коалиция,та белким дадем гласове за Бойко.Това е едно продало се леке и мижитурка,готов да бъде употребен когато е нужно.Ай сиктир бе Доги-Меди,дреми ми на мене дали ще подаваш или ще ти го подават.

Skoro Dogan shte go ubie "narodnata lubov"Ako ne niakoi mafiot zabarkal se s DS shte go gramne.

Ако знаехте поне 1% от истината за подкупите и мошеничествата, кото течаха при Доган, нямаше да има в дискусията нито едно противоречие. Става дума за огромни мащаби. Нищо не беше допуснато да се случи в подопечните му министерства, което не му донесеше 20-30% печалба. За това нямаме усвояване на средства за пречиствателни станции, за това нямаме помръдване на селското стопанство при него (тройната коалиция). А всичко това беше му дадено армаган от Първанов и целото БСП срещу останалата власт, която без ДПС нямаше да получат. Гнуста, в която българският народ продължава да гласува за такива изроди, е нетърпима за достоен народ. Което не е обида към бългаскяи народ, а просто реализъм. Аз самият съм част от него и ме е срам, че съм бил така страхлив в много моменти от търпимостта си. И се гордея с всеки момент на доблест, с които именно моменти съм спестил на Родината поне милиард. Мнго тук ще се изсмеят. Нека се смеят... на себе си. Аз съм докарал милиард на странта си със своите действия. Не се чудете как на Запад милиардите ги имат за джобни. Просто има много мъже, които ги заработват за държавите си. В България има тъпаци и страхливци. Респективно бедняци и парвенюта, които си мислят, че са богати. А за стандартие на Европа са средни бизнесмени, но мошеници.

Какви действия, бе, Глупи?

kgb777kgb

Защо си мислите , че това има някакво значение ?! Независимо дали е истина или не , независимо с или без Доганя , ДПС ще има определен процент гласове и ще изпълнява поръчките на партията кърмилница и Турция ВИНАГИ и докато ги има !!! Единственият начин да ги направим маргинали е огромен брой гласували на парламентарните избори !!! Е аз бих предпочел за Бойко , но всеки САМ трябва да реши как иска да живее !!! Аз НЕ ИСКАМ да живея с БСП , НДСВ , Пръмова , разни недоклатени синьо -синкави идиоти и всичкото това с Доганя отзаде - НЕ МЕРСИ !!!

така "демонизирания" в очите на избирателите Доган отваря път за новата коалиция след изборите - ГЕРБ-ДПС. А иначе пак той ще кара влака, макар и зад кулисите.

Ей хора, провежда си безплатно проучване и пак ще остане... Стари лисик!!!

Проучването за Доган и брат-близнака му Болен Лидеров, както и за майката им-червена "кърмилница", отдавна го направиха в ЕС!

много прилича на слух. Защото подхранва различни и разнопосочни надежди и планове. Вътре в ДПС и особено извън него. Но мисля че е само слух. Пуснат от самото ДПС. Когато се окаже че всъщност Доган е подкрепен 100% от партията си, това само ще укрепи позиите му вън и вътре. И ще им даде нова увереност. Просто психологическа игра.

Ние, от Партията на селяните(партия близнак на Куневата и финансирана от Позитано)твърдо заставаме зад нашия безпределно верен съюзник и брат- другаря Доган! Сите червени кабинети досега бяха или с негова подкрепа, или с негов мандат! Даживее другаря Доган! Ама от ЕС вече не бутат аванта!

Този фес, на челото със сърп, чук и петолъчка, подкрепян от един някогашен Биг Брадър, отдавна вече му взеха мярката от Европа, ЕС и НАТО!

rosen

този човек заслужява джямия да му се построи.велик политик ибългарин

И кое му е перфектното нито като човек нито като политик се оказа добър и той се наяде даже преяде. Беше подлога на всички правителста, а електурата му остана невеж и прецакан не знаят турци ли са какви са ни език ни писменост имат някакъв старо българо - турси използват гола вода :))))

След Сопола нормално е следващ лидер да ни бъде Мърсола.

Язък. Доган и Станишев са перфектната опоциция .

Защо постъпвате така елементарно ругаейки гражданина Ахмед Доган след като знаете че той е поставено лице.Нима смятате че той със собствени сили способности и средства се е самоиздигнал.И че той първи е започнал разграбването на България.Който следи форума би трябвало да знае че аз съм краен националист.Но аз изключително много уважавам тоя достоен политически опонент.Защото той с лекота и не скрита ирония въртеше на пръста си в продължение на толкова години нашите управници.За което трябва да сме му благодарни защото той показваше какви боклуци са те.И на края-след като смятате че Доган е най голямото зло тогава подкрепете неговия противник Атака.

Доган е тъп селянин имал късмета да се направи на жертва и да организира 350 000 електоратни гласа да гласуват за него. Селски тарикат.

Доган е като Икарусите в градски транспорт, всички ги мразят и плюят, ама те са там и не се предават.

И дори не е и турчин,а е циганин.Това твърдят селяните от селото му Дръндар.

Синьор таваришч Дамичи, всеки който има акъл и не кибичи, отдавна знае че Доган направи партия и стана "фигура" с помощта на БКП, ДС и Големия брат. Ако ти ти си смотан, не прави на будали другите.

Без г-н Доган България ще навлезе в най-черните си дни от своята история. Това ще е загуба за всички!

Как беше снощи - хората питаха за тебе ?:)

Без г-жин Мелиха ще бъде скучно във форумите на дира! Голема загуба ще бъде.

по - скоро с него България влезе в тази си история!!!!!!!!!

Истината е, че Доган се провали и го сменят. На последните избори ДПС, както и тези, които трябваше да подпомагат, останаха извън властта, а самото ДПС започна да се цепи. Турскоговорящите и у нас и в чужбина не го гледат вече като господ и вече не са това стадо, което сляпо следваше нарежданията му. Наглото му и самодоволно поведение настрои почти всички в страната срещу него лично, водената от него етническа партия и голяма част от електората му. Всичко това е в резултат на самозабравянето му, алчността му и "научната" му работа с чашката и свежата плът. Да се маха по-скоро и да си продължава научните занимания, а след него да се разпадне и етническото ДПС, което единствено послужи на шепа олигарси да си умножат богатствата и да доограбят България за сметка на изкуственото разделяне на българи и турци и мизерията на голяма част от вторите.

сега да подхване главният прокурор,че няма много време,ако дойдат неговите авреи от бсп,пак ще го докарат на простичкият бг народ

след като наи сетне и в турция разбраха че доган е човек на дс ...и оттеглиха подкрепата си за него ...какво друго му остава... бтв ...тои успя да си осигури старините..така че не го мислете...

Думите Ви само потвърждават Боже-то заключение. Личи си интелектуалното Ви развитие. Интересно, след като толкова защитавате Балканите, защо името Ви е латинско. Може би имате раздвоение на личността, мога да Ви препоръчам да се прегледате при специалист.

На фона на стачкуващите хорица от ВМЗ,оядения субект стои изключително грозно на фона на обрулената ни страна напълнил джобовете от хидрохонорара включително и от данъците на тези хора!Гнусен.

Сега ако Доган си подаде оставка, Бойко няма да може да цака преди изборите с "Гласуваш за Сергей, получаваш Доган" .... Коварен е стария Ахмед Оглу :) ... Бойко учи се как се сгажда Гербер :)

Нобеловият комитет е номинирал А.Д.Доган за награда в областта на енергетиката "за приноса му при увеличение коефициента на неефективност при възобновяемите енергийни мощности".

Аспарух па е бил завоевател! Той дори заменки не е правил . идва забива меча в земята и ...."Това е мое!"

По-ксоро е бил рекетьор, ама това е доста дълга тема ....

Още няколко строежа(милиона) и се отдавам на научна работа.

Бьлгария е единствената в света страна,която толерира тероризма..осьден за тероризьл лидер на противоконституционална партия и в правителство! Ако има някьде демокрация то то е в Бьлгария!

Нашите деди са терористи, дори и целия тероризъм май е измислен от българите като борба за свобода срещу империята...

Ако е така,то първият терористичен акт в света за отвличане на превозно средство е завладяването на парахода "РАДЕЦКИ" от Ботевата чета.

този циганин да надбере цялата цигания и да се измитат не само от партията му ами и от балгария

Какъв християнин си ти ве...една България не можеш напишеш вярно...бетер циганин си

Голям политик бил!? Какво е направил за България?

Като му гледам физиономията нещо със здравето ще я окъсал!

Ами от пиянство и курварлък нищо хубаво не го чака.Защо мислите,че не ходи на заседанията на Народното събрание?

Нямат право по конституцията на България на партия.Конституцията е върховенството над законите.Глава 1 чл.11 ал.4-Не могат да се образуват политически партии на етническа ,расова или верска основа.Това не се спазва и никой не мисли да го спазва и да я забранят.ДПС е на първо място в черния списък на фирмите организациите и лицата унищожаващи българската природа.А Доган е доста богат материално ,за да се натиска в политиката.

Не се заблуждавай, приятелю! ДПС е икономическа групировка, прикрита зад политическа партия, която се възползва от наивността на Християни и мюсюлмани. И сега когато идва разпада на тази"фирма" Доган май ще бяга - обявява фалит.

rosen

разпад,мечтатели много.дпс с господин местан ще е по силна.заклевам се

АБЕ ТЕЯ ТУРЦИ ДОКОГА ЩЕ ИМАТ ПАРТИЯ В БЪЛГАРИЯ БЕ ? ВИЕ ЛУДИ ЛИ СТЕ

Отново силен ход на Сокола,ако това е ИСТИНА разбира се!

Кое му е силното на този ход, подсказан му от неговите кукловоди? Не го ли виждате, че това нещо на снимката е загубило човешкия си образ - просмукано от алкохол и продало душата си на рогатия? Впрочем , вие можете ли да мислите като нормални хора и да се впечатлявате и цените истинските и достойни неща?

Dogan си е номер 1...Ще му дишат прахта и Бойковци, и Костовци, и Станишевци, и Сидеровци... :))))))

нямам думи!Вечна му памет !/да той е светия/

нямам думи!Вечна му памет !/да той е светия,направете му джамия да се кланят ващите управнициалах верди из верди ибрахим

Колко мъка и човешка измет и недоразумения има по този свят! Особен тук на Балканския п-в...

Ако това е истина, Доган ще докаже, че е най-умен от всички изедници.

Машала!

Великият хидроинженер ще се отдаде на научни проекти за напояване на Марс от Земята и превръщането му в китна градина.

Ама вие това Марс за нищо го нямате.

Ами да - ей го къде е;)

Доган направи лоша услуга на инъче много свестните обикновенните хора с турско самосъзнание в България.Със своят начин на живот и поведение той по скоро приличаше на средновековен везир отколкото на съвременен политик.Аз много уважавам неговото демонстративно поведение защото с него той доказваше унизителното положение на нашият политически елит.Никой никога даже не направи опит Доган да бъде озаптен.И ако той утре сам слезе от политическата сцена той ще остане в историята като най голямият политик защото никой не успя да го победи.

Духан го държаха, а че си спретна сумичка е част от сделката. Но без да е нужен на кукловодите, той е това, което е - един пияндурчо, бит от жена си.

Искал да се отдаде на научната работа - този, с тази физиономия! Ей, защо тези циркове ги гледаме само тук в Б-я? Много негативи събра Доганчо за своите меценати...и трябва да си ходи...

Защо само в Българя? Я виж Путин....

ама надали!

Хидроиженер,ама си взе милионите нали?Сигурно разбира от хидроинженерство колкото аз от военна музика!Хитър и нагъл!

Само се е подписал на разходния ордер за тези милиони, а кой какво е взел е напълно друго нещо!

Бяхме го позабравили, но с тези слухове, напомня, че още е жив.И както казват някои известни политици и много опасен. Държи в торбата си над половин милион избиратели, които могат да съсипят България и влияят на всеко правителство, освен на ГЕРБ.Затова Бойко Борисов пак ще спечели изборите. Халал да са му!

Не се надявайте! Поради каква причина да пусне кокала? То, който трябваше не го изгони(трябваше парламентът да изключва депутати които не ходят на работа), а сега ние ще се надяваме той сам да се махне. Да бе да!

Имаме почетен професор В. Адамов. Ахмед доган ще бъде почетен преседател. Има един въпрос: има ли малко бремена жена?

Доган е велик - дори "политическото си самоубийство " го използва да изчука враговете си:) .....

Абе, вие наистина ли си вервате , като ги приказвате тези неща?! Да не би Доги да е самостоятелна оперативна единица от вида "И сам войнът е воин"? Освен себе си да изчука , нищо друго не успява да прави - разбира се, изпълнява инструкциите много точно и умно.

ами така е...научна работа може би като хидроинженер?!