Тадаръков: Ако дойде диктатура, Доган ще се завърне

Помнете - появи ли се момент на диктатура у нас, Ахмед Доган ще излезе на политическата сцена, заяви бизнесменът и ексшеф на фонд "Земеделие" Димитър Тадаръков.

Обратно в новината

Коментари - Тадаръков: Ако дойде диктатура, Доган ще се завърне | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Димитър Тадаръков: БУЛГАРЛИЗИНГ АД НИКОГА НЕ Е БИЛО ДЪРЖАВНО ДРУЖЕСТВО КОЙТО СМЯТА ОБРАТНОТО, НЕ ЧЕТЕ КАКТО ТРЯБВАДали сегашното частно акционерно дружество Булгарлизинг е правоприемник на създаденото през 1985 г. стопанско дружество със същото име, беше тема на една от публикациите в бр. 35 на в. БАНКЕРЪ от 4 септември. ================== И няма никой в тази "държава" - нито главен прокурор, нито принципали - премиер, министри, контролни органи, КФН, ДАНС, МВР, служби, следствие, прокуратура,... КОЛЕГИ, СПЕЦИАЛИСТИ, ЕКСПЕРТИ, ПОЗНАТИ, СЪСЕДИ,... НИКОЙ КОЙТО ДА СЕ ИЗПРАВИ И ДА ОПРОВЕРГАЕ ПОНЕ ЕДНА ОТ ОЧЕВАДНО НЕВЕРОЯТНО АРОГАНТНИТЕ И ОПАШАТИ ЛЪЖИ НА ПОРЕДНИЯ КРАДЛИВ СЕЛЯНИН И БЕЗСКРУПУЛЕН МОШЕНИК ОТ ДС! А ОТКЪДЕ ПРИТЕЖАТЕЛИТЕ НА НЕДЪРЖАВНОТО "Булгарлизинг" и акциите му ПРИДОБИХА ПАРИТЕ ЗА ТЕЗИ АКЦИИ, БЕ ПИШМАН-ПРОФЕСОРЕ? От закуски и хидромелиоративни и други велики проекти, понеже сте много големи специалисти ли, бе?

Това, което аз винаги съм се питал при такива е как се чувстват близките и децата на този, когато четат ФАКТИТЕ И ДОКАЗАТЕЛСТВАТА за това какви ги е вършил този! И как ли берат срама му, без да са виновни, пред другите... Ако имат срам, разбира се!

"Един човек, който Държавна сигурност го вкара в затвора, в килия на смъртни и е живял в тази килия такъв човек не можеш да го пречупиш. Вие не го познавате. Аз съм един от малкото българи, който 25 години съм близо до него и знам цялата му мъдрост. ТОЙ Е БЪЛГБАРИНЪТ, КОЙТО ОБИЧА България, овладя турското общество, не допусна битка и кръв". Димитър Тадаръков ====================== Не, Тадаръков, той, както и ти обичате ПАРИТЕ И ИМОТИТЕ, особено когато са чужди, ОСОБЕНО ДЪРЖАВНИТЕ "ПОРЦИИ" И НЕ ПОДБИРАТЕ СИЛИ И СРЕДСТВА ДА СЕ ДОКОПОАТЕ ДО ТЯХ, ВКЛ. С КРАЖБИ, ЛЪЖИ, ИЗМАМИ, РЕКЕТ И НАЙ-ВЕЧЕ И ВИНАГИ С ОПГ, С ДС, С РЕПРЕСИВНИТЕ ОРГАНИ И КРЪГОВЕ, И ОСТАТЪЦИТЕ ОТ ТЯХ! Може би сега вече почти никой не си спомня, но преди време депутатът Ахмед Демир Доган бе поканен пред Комисията за корупция, за да обясни как е закупил апартамент за 1 937 000 лева и 63 000 лева за гараж, при положение, че доходите му като народен представител бяха много по-ниски. Доган не се яви и повече никой не го повика или обезпокои. И понеже "професорът", а и самият Доган явно имат амнезия проблеми с паметта, когато се опитват да лансират тезата колко голям българин и патриот бил ДС доносника и как бил репресиран, само да напомня, че той влиза в затвора за ТЕРОРИСТИЧНА ДЕЙНОСТ, КОЯТО НЕ САМО Е ДОКАЗАНА, НО ТОЙ ПРАВИ И ПЪЛНИ САМОПРИЗНАНИЯ!Но ... НЕ ЛЕЖИ ОТРЕДЕНИТЕ МУ ГОДИНИ ЗАТВОР, дори и половината, защото ... ДС го ИЗКАРВА ОТ ЗАТВОРА, явно доносникът им трябва!!! Добре е да си припомним и тези думи на великия "патриот" и "българин": "Пътят на България към Европа преминава през Босфора" (сега палачинката явно е обърната според стечението на обстоятелствата за "гледащият много напред във времето Доган) и пътят вече е завил за Европа пред Москва за този и шайката зад него... Ахмед Доган при създаване от ДС на неговата ОПГ ДПС: "Българите!?!?!? (забележете това - БЪЛГАРИТЕ ГИ!!!!) ГИ Е СТРАХ ОТ НАС!!!! (тоест, те не са от БЪЛГАРИТЕ!!!), защото ЗНАЯТ, ЧЕ ЗАД НАС Е ТУРЦИЯ!?!?!"

И това не са само празни приказки и изхвърляния - СПОРЕД СЕКРЕТЕН НО ДОБРЕ ИЗВЕСТЕН ДОКЛАД НА БЪЛГАРСКИТЕ СЛУЖБИ ДОГАН И ОБКРЪЖЕНИЕТО МУ Е ЗАСЕЧЕНО, ВКЛ. СЪС СРС-ТА, СВИДЕТЕЛИ И ДР. 74 ПЪТИ СЕДЕМДЕСЕТ И ЧЕТИРИ ПЪТИ ДА ОТИВА В ТУРСКОТО ПОСОЛСТВО ИЛИ КОНСУЛСТВА И ДА ПОЛУЧАВА НЕМАЛКИ СУМИ ПАРИ!!! (но същият и кликата му ореваха орталъка когато подпука поредната си "мъжка секретарка" - екзактния Местан, който избяга уплашен до смърт в турското посолство, защото повече не можеше да изпълнява с охота спуснатите му от Доган задачи...) Впрочем за това (за чувалите с пари в багажника на колата, с която е карал Доган в "бедния му период") разказа, макар и с недомлъвки и притеснение, спомена и неговия бивш шофъор и гард едновременно дълги години по телевизията,който "по една случайност" също е завършил в Турция и е от турските служби... Друг пример за "големият българин" и патриот, за който разказва не друг, а БИВШ БЪЛГАРСКИ ПРЕМИЕР, И ТО ПУБЛИЧНО (и е потвърден и от други свидетели), Димитър Попов е че ЛИЧнО ДОГАН И ПРЕСТЪПНАТА МУ ШАЙКА СА СПИРАЛИ ПОГРЕБЕНИЯ С ДНИ НА ХОРА, БЪЛГАРСКИ ТУРЦИ, КОИТО ... НЕ СА СИ СМЕНИЛИ И ВЪРНАЛИ ТУРСКИТЕ ИМЕНА!!! И премиерът Попов цитира ... ДОКЛАД НА СЛУЖБИТЕ С ПРИЛОЖЕНИ СНИМКИ И РАЗКАЗИ НА СВИДЕТЕЛИ!!! Мисля, че случаят когато този "голям патриот" Доган предава ЦЯЛОТО БЪЛГАРСКО ВЪНШНО РАЗУЗНАВАНЕ - случай отново непознат в световната история, и толкова скандален, че дори и турският посланик тогава пребледнява и казва на Доган, поемайки папката и секретнит списъци и документи за разузнаването ни, че "ТОЙ ЩЕ ГО ВКАРА В ЗАТВОРА"!?!?!?! е излишно да го припомням!

============== СЛЕД ПРЕХВЪРЛЯНЕТО СИ НАЕМА КВАРТИРА, ЧИЙТО НАЕМ СЕ ПЛАЩА ОТ ... ДС!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!, като ПГУ отделно му отпуска стипендия заради лошото му материално положение. Трябва да се отбележи фактът, че по това време Доган не получава никакви пари от родителите си, които са крайно бедни хора. ============= В София Доган е предаден на ръководство на оперативния работник кап. Маринов, към който също се привързва силно. Ето какво пише ОР Маринов след първата си среща с Доган, по време на която го приема от полк. Сълов и подп. Стойков: На въпроса на др. Сълов какви са бъдещите му планове, СС Сергей отговори по категоричен начин, че желанието му е да се занимава с фундаменталните въпроси от философията и да специализира в Ленинград. Смята, че е по силите му на 33-годишна възраст да бъде вече доктор на философските науки, като още веднъж подчерта, че е негова нагласа, готовност, а не самохвалство. Така той би желал, така би било, но ако обективно сложилите се обстоятелства продиктуват друг път, той би тръгнал, ако той, респективно ДС, му подскажем, че е необходимо. Неговият жизнен път започва от момента, когато се свързва с органите на ДС. Той не е знаел бащина ласка, закрила и помощ. Той е познал баща си в лицето на хората от ДС, които в решаващия момент в живота му са подали ръка, подпомагали са го, грижили са се за неговото възпитание. Всичко, което е постигнал досега, го дължи на органите на ДС. Той смята, че може да бъде максимално полезен на органите на ДС, когато се доизгради, респективно, когато завърши неговото обучение по Маркс-ленинска философия. Но още веднъж подчерта, че неговият жизнен път се чертае от ДС, при всички обстоятелства той би го следвал. След този рапорт агент Сергей избира сам новия си агентурен псевдоним Сава, с който ще работи за ДС от тук нататък. Като Сава той ще мечтае да специализира в Харвард или Оксфорд, но ДС няма да изпълни тази негова мечта.

На 22.12.1976 г. от 19,30 часа до 20,00 часа в личната си кола на една от затъмнените улици в града проведох среща с агент Сергей, на когото предадох следните указания: 1. На 23.12. да отиде при ректора на ВПИ Шумен, на когото да каже, че го изпраща първият секретар на Окръжния комитет на БКП Шумен, др. Вачков. Ако ректорът прояви интерес как е уредил въпроса за приемането му в института, да каже, че е депозирал лично молба до др. Начо Папазов, който е написал положителна резолюция и го е изпратил да отиде при др. Вачков. От своя страна др. Папазов се е обадил на др. Вачков по телефона с молба за съдействие. След като др. Вачков е прочел молбата му, е казал след няколко дни да се обади по телефона за резултата. На 22.12. той е позвънил и получил указания да отиде при ректора на ВПИ. 2. Ако ректорът прояви допълнителен интерес към личността на обекта, той да се придържа само към основните моменти, отразени в молбата, и евентуално желанието си да кандидатства през учебната 1977/1978 г. в СУ специалност Философия. След като подп. Стойков съобщава на Доган, че ДС урежда записването му в Шумен, описва реакцията на агента по следния начин: Сергей прие съобщението със силна вътрешна възбуда и сподели, че ако всичко се уреди нормално, той тепърва щял да ни покаже на какво е способен. На въпроса ще намери ли сили да се справи с натрупания материал, той отговори дословно: АЗ ВЯРВАХ, ЧЕ В КРАЙНА СМЕТКА Вие ЩЕ УРЕДИТЕ ВЪПРОСА!!!!!!!!!!!, ПОРАДИ КОЕТО ТЕЗИ МЕСЕЦИ НЕ СЪМ ГИ ПРОСПАЛ!!!!!

След тези указания Доган е записан за студент в Шумен, но работата на ДС не приключва с това. В края на лятото на 1978 г. подп. Стойков и неговият началник полк. Сълов се срещат с ректора на Шуменския педагогически институт доц. Витанов, за да уредят прехвърлянето на Доган в Софийския университет. От рапорта на подп. Стоянов става ясно, че БЕЗ ПОМОЩА на ДС Доган НЯМАШЕ ДА МОЖЕ ДА СЕ ОСЪЩЕСТВИ ТОВА ПРЕХВЪРЛЯНЕ И ДА СБЪДНЕ МЕЧТАТА СИ ДА УЧИ ФИЛОСОФИЯ!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?! Ето какво пише през август 1978 г. подп. Стоянов: Предварително се договорихме по телефона и уточнихме среща в 16 часа на 20 август 1978 година. На същата др. Сълов каза на доц. Витанов, че сме служители на ДС при ОУ МВР, гр. Варна, и идваме при него не само като при ректор на института, а и като при наш бивш колега, с когото можем спокойно да разговаряме. Молбата ни е да разреши преместването на студент от ВПИ Шумен в друго висше учебно заведение, без да се конкретизираме. Доц. Витанов отговори, че няма нищо против, ако не се касае за София. Др. Сълов поясни, че за голямо съжаление специалността, която студентът желае да запише, я има само в СУ Климент Охридски. Ясно каза доц. Витанов, вероятно се касае за Ахмедов. Ние потвърдихме и веднага го запитахме как е разбрал и какво е неговото мнение за Ахмедов. Той отговори, че просто се е досетил, и има много добри впечатления от него. Нещо повече, по собствена инициатива той следял развитието на студентите турци. В тази връзка подчерта, че явно ние не сме се излъгали в подбора си, защото за възможностите на Ахмедов се говорело сред преподавателския състав на института. При така водения разговор той си даде съгласието и уточнихме подробностите по прехвърлянето на агента в специалността философия при СУ.

По време на работата си във Варна Доган СЕ СБЛИЖАВА СИЛНО С подп. Стойков, КОЙТО БЛАГОДАРЕНИЕ НА ВЪЗМОЖНОСТИТЕ на ДС МУ НАМИРА ПО-ЛЕКА РАБОТА, ДАВА МУ ПАРИ!!!, ЗА ДА КАНДИДАТСТВА ФИЛОСОФИЯ???? в Софийския университет И МУ ВЪРШИ ОЩЕ РЕДИЦА МАЛКИ НА ПРЪВ ПОГЛЕД УСЛУГИ, КОИТО ПРИВЪРЗВАТ МАЛДИЯ Доган СИЛНО КЪМ ОРГАНИТЕ НА РЕПРЕСИВНИЯ АПАРАТ НА ТОТАЛИТАЕРНИЯ РЕЖИМ!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!. ДоганЕ БЛАГОДАРЕН И ДОКЛАДВА НА ОПЕРАТИВНИЯ СИ РАБОТНИК ВСИЧКО!!! ОКОЛО ЛИЧНИЯ СИ ЖИВОТ!?!?!?!?!?!?!, ОТНОШЕНИЯТА СИ С ПРИЯТЕЛИТЕ, ПОДГОТОВКАТА СИ ЗА КАНДИДАТСТВАНЕ... отношенията с приятелите си, подготовката си за кандидатстване. Двамата водят разговори за марксизма и ленинизма, а подп. Стойков е искрено учуден от подготовката на завършилия стъкларски техникум в с. Николаевка общ работник върху въпросите на марксистката философия. ====================== През лятото на 1976 г. Доган КАНДИДАТСТВА ФИЛОСОФИЯ в Софийския университет, но ИЗНЕНАДВАЩО ЗА ОПЕРАТИВНИЯ СИ РАБОТНИК Е СКЪСАН!?!?!?!?!?!?! НС ИЗПИТА ПО ИСТОРИЯ?!?!?!?!?!?!?!?!?!? ====================== ТОВА НЕПРЕДВИДИМО ОБСТОЯТЕЛСТВО КАРА ЦЯЛАТА МАШИНА НА а ДС ДА СЕ ЗАДВИЖИ ( същата тази, която според измисленият герой и професотр Тадаръков уж много жестоко биула репресирала дониосника си Доган!!!) И ДА ИЗПОЛЗВА НЕОГРАНиЧЕНИТЕ СИ ВЪЗМОЖНОСТИ, ЗА ДА ЗАПИШЕ СВОЯ ПЕРСПЕКТИВЕН АГЕНТ ЗА СТУДЕНТ в Шуменския университет с намерението по-късно той да бъде прехвърлен от същата тази машина във философския факултет на Софийския университет. ЗАПИСВАНЕТО на Доган в Шуменския университетБЕЗ ИЗПИТ!!!!!!!! ОТНЕМА на ДС ДВА МЕСЕЦА!!!!!!!!!!!В края на декември подп. Стойков пише следния рапорт:

КОЙ Е АХМЕД ДОГАН-ЧАСТ ВТОРА ДС записва Доган за студент в Шумен, а после го прехвърля в София автор(и): Труд, прочитания: 5580 За доносите на лидера на ДПС Ахмед Доган, докато е бил в казармата, ви разказахме по-рано. В края на сътрудничеството му за ВКР в характеристика за аг. Ангелов оперативният му работник прави следната констатация: Работил е активно по ДОП Фанатика, ДОП Хитрия, ДОП Лидера и ДОП Черногледия, като ДОП Черногледия и ДОП Фанатика възникнаха по данни на агента. С изключение на ДОП Лидера всички обекти са разобличени и данните при разобличаването се покриват с тези на агента. След като се уволнява от казармата, Доган е прехвърлен към агентурния апарат на Първо главно управление, за да работи по турска линия. На 10 февруари 1976 г. новият ОР на Доган отваря личната агентурна разработка Сергей, с което официално започва съвместната им работа. По това време настоящият лидер на ДПС работи като общ работник в кораборемонтния завод във Варна, като по думите на новия му оперативен работник подп. Стойков работата му е много тежка. По време на работата си във Варна Доган се сближава силно с подп. Стойков, който благодарение на възможностите на ДС му намира по-лека работа, дава му пари, за да кандидатства философия в Софийския университет и му върши още редица малки на пръв поглед услуги, които привързват младия Доган силно към органите на репресивния апарат на тоталитарния режим. Доган е благодарен и докладва на оперативния си работник всичко около личния си живот, отношенията с приятелите си, подготовката си за кандидатстване. Двамата водят разговори за марксизма и ленинизма, а подп. Стойков е искрено учуден от подготовката на завършилия стъкларски техникум в с. Николаевка общ работник върху въпросите на марксистката философия.

Колега на Ахмед Доган от Шуменския университет, асистент остава изненадан от новото му амплоа, когато ДС прехвърля (конспиративно от другите, разбира се) Ахмед Доган в София, а намесата и помоща на ДС да влезне Доган в Софийския университет се налагат, защото ... "ПРОЧЕЛИЯТ 23.000 КНИГИ ГОЛЯМ ФИЛОСОФ И УЧЕН Е ... СКЪСАН НА ИЗПИТА ПО ИСТОРИЯ!?!? ПОЛУЧАВА 2-КА!!!!! Тоест ОСТАВА ПОСЛЕДЕН НА ИЗПИТИТЕ, НАЙ-ЗЛЕ ПРЕДСТАВИЛ СЕ ОТ ВСИЧКИ КАНДИДАТИ! И то забележете - не по изпит по математика, физика или друга логическа наука, А ПО ИСТОРИЯ, КЪДЕТО ТРЯБВА ПРОСТО ДА СИ (ПРО)ЧЕЛ МАТЕРИАЛА!!!! Когато ДС прехвърля Доган в София бившият му колега - асистент в Шумен е изключително изненадан от новото му амплоа и статиите и изказванията на Доган, които СА ТОЧНО ПРОТИВОПОЛОЖНИ НА ДОСЕГАШНИТЕ МУ!!! И го търси за да разговаря с него! Отива в библиотеката на Шуменския университет,... И Е "ПОСЪВЕТВАН" ОТ ДС ОФИЦЕРИ ... ДА НЕ СЕ ИНТЕРЕСУВА ПОВЕЧЕ ОТ ДОГАН И ПРЕДИШНИТЕ МУ СТАТИИ И ДЕЙНОСТИ! Въпреки това младежът отива отново в библиотеката и с изненада установява, че точно тези броеве със статиите на Доган ... ЛИПСВАТ ОТ АРХИВА!!! След няколко седмици ЧОВЕКЪТ Е НАМЕРЕН МЪРТЪВ, УБИТ В КЪЩАТА МУ!!!

При гореописаните "активности" на Тадаръков, той извършва следните преводи: - Превод от 100,000 DM на Марко Гарнизов, живеещ в Германия. Парите са изпратени под формата на кредит на 26.7.1990 г. Според Гарнизов тези пари НЕ СА БИЛИ ЗА НЕГО! - Превод от 44,000 шв.франка на 17.03.1992 г., предназначени за фирма "Вагнер Интернешънъл" - Швейцария без придружаваща документация; - Превод от 73,000 шв. франка на 08.08.1992 г. за същата фирма. Като мотив е посочен "по договор на "Иватек"". (ОТ ФИРМА "ИВАТЕК" СЪОБщАВАТ, ЧЕ НЯМАТ ПОДОБЕН ДОГОВОР С "ВАГНЕР" И ДОКУМЕНТНАТА ИЗМАМА БИЛА ПОВЕЧЕ ОТ ОЧЕВИДНА, ЗАЩОТО ВТОРИЯТ НЕОБХОДИМ ПОДПИС НА "ИВАТЕК" ЛИПСВАЛ!) -Превод от 179,000 долара на 14.11.1991 г. в швейцарска банка БЕЗ НИКАКВИ ОБЯСНЕНИЯ! -Превод от 13,425 DM на 14.04.1992 г. до германска банка БЕЗ НИКАКЪВ МОТИВ. -Превод на 10,000 шв.франка на 14.08.1991 г. за Кредит Банка -Марибор, ОТНОВ БЕЗ МОТИВИРОВКА И ЗАДЪЛЖНИЯ ВТОРИ ПОДПИС ОТ "ИВАТЕК". -Превод на 7,000 долара на 3.01.1992 г. за фирма "И.Т.А." в клон Албена на Стопанска банка. За този превод съдружниците установяват, че "И.Т.А." е регистрирана от г-жа Силвия Ролинска (американски адвокат и бивша секретарка на Стоян Ганев в ООН). Фирма "И.Т.А." е офшорна фирмана Димитър Тадаръков и е регистрирана от г-жа Ролинска в Ню Йорк на 27 март 1991 г. През това време Димитър Тадаръков купува и строи вила за 50.000 долара в Бистрица (вилата е закупена на името на тъщата на Тадаръков от бившия зам.министър на строителството Людмил Ангелов), два апартамента в Бургас на ул. "СливницА" #128, два апартамента в София в "Младост 1", купува още един апартамент в "Младост" до Окръжна болница и един в центъра на София. По това време "професионалистът" все още е ...държавен слуъжител

Агенцията за приватизация, в лицето на изпълнителният и директор в писмо #12-00-0004/22.01.1993 г. до финансовото министерство и прокуратурата (отдел Гражданско-съдебен надзор - ЧУВАШ ЛИ, БЕ ГОСПОДИН ВЕЛЧЕВ!?) описва нарушенията (какво великодушно определение, между впрочем!) в "Булгарлизинг"! Двете институции се сезират ЗА ИЗВЪРШЕНА НЕЗАКОННА ПРОДАЖБА НА АКЦИИ ОТ ДЪРЖАВНИ ПРЕДПРИЯТИЯ ПО НОМИНАЛ НА ИЗБРАНИ ЧАСТНИ ЛИЦА ; -ЛОРА ВИДЕНЛИЕВА (ТЯ САМА ПО СЕБЕ СИ Е ДЕУГА ДЪЛГА ИСТОРИЯ ЗА ИЗМАМИТЕ В БЪЛГАРИЯ...) - ЗА 15 МИЛИОНА ЛЕВА, -СТОЯН САДОВСКИ - ЗА 3 МИЛИОНА ЛЕВА; -СТЕФАН КОЛЕВ - ЗА 760,000 ЛЕВА, "ПРИВАТИЗИРАЛ" МЕЖДУВРЕМЕННО НАБЪРЗО И "РУЕН" ООД... Изтичането на държавния капитал е определено от шефа на "Булгарлизинг" Димитър Тадаръков като приватизация чрез ... лизинг!!! Всъщност схемата на мащабното разграбване е безкрайно проста - част от ДЪРЖАВНИТЕ предприятия-акционери имат задължения по лизингови договори към ДЪРЖАВНАТА "Булгарлизинг", вземала кредити от западни банки като ДЪРЖАВНА фирма. Чрез предварително изискано от Тадаръков писмо ДЪРЖАВНАТА "Булгарлизинг" се упълномощава да продаде част или всичките акции ПО НОМИНАЛ. С тази "операция" Тадаръков обещавал намаляване на дълга на лизингополучателите към централата. Тази НЕРЕГЛАМЕНТИРАНА ПРОДАЖБА се извършва в НАРУШЕНИЕ НА ЗАКОНА ЗА ПРИВАТИЗАЦИЯТА (напомням - първоначалната продажна цена на акциите се определя след оценка на лицензирани от Агенцията за приватизация оценители), А САМАТА ПРИВАТИЗАЦИЯ СЕ ИЗВЪРШВА ОТ ПРИНЦИПАЛА - РЕСОРНОТО МИНИСТЕРСТВО! Тадаръков "успява" да "откупи" БЕЗ НИКАКЪВ ДОКУМЕНТ ОТ ТЪРГОВСКОТО МИНИСТЕРСТВО ДЪРЖАВЕН ДЪЛГ ОТ 100 МИЛИОНА ДОЛАРА СРЕЩУ 30% ОТ СТОЙНОСТТА МУ, ПОЛЗВАЙКИ ЗАЕМ ОТ ... ДЪРЖАВНАТА СТОПАНСКА БАНКА...

Много и много още "подвизи" може да се изпишат само за този "герой" от това правителство...А да са вгледаме ли малко по-детайлно и в житието и битието на другите? Вие, които сте в България, истиснките граждани и журналисти (ако има все още такива), хора от парламента, опозицията... Защо поне един не се обърне и да попита другарят Борис Велчев (а сега вече и Сотир Цацаров, "великият професионалист" (според Борисов...), или обещаващият сигурност президент Радев, ДАНС, МАНС - КАКВО ОЩЕ ТРЯБВА ДА ВИ СЕ ПРЕДОСТАВИ, ЗА ДА ВКАРАТЕ ПОНЕ ЕДИН ГОЛЯМ РАЗБОЙНИК В ЗАТВОРА!

Нека обаче да видим какво е състоянието в ДЪРЖАВНОТО дружество "Булгарлизинг" по това време, където се изявява "професионалистът" Димитър Тадаръков. (Интересни са също и серията финансовите инжекции, оказвани на лица като Константин Тренчев, Александър Йорданов, Венценслав Димитров и други изявени и гласовити "демократи" на възлови позиции тогава.) "Скоро ще тръгне процесът за обявяване на несъстоятелност на "Булгарлизинг" - съобщава зам.министърът на промишлеността в Пловдив през октомври. 38 милиона долара са задълженията на външнотърговското дружество към Стопанска банка и то е ДЕКАПИТАЛИЗИРАНО, твърди принципалът Маринов! Работа на синдиците на Стопанска банка е да поискат от съда обявяването в несъстоятелност, уточнява зам.министърът.След решението на съда задълженията на различни фирми, включително и на ВОЕННО-ПРОМИШЛЕНИЯ КОМПЛЕКС, към "Булгарлизинг" ше се предоговарят със синдиците. "Отричам хипотезата "Булгарлизинг" да обявява длъжниците си в несъстоятелност, СЛЕД КАТО ДЕФАКТО ТО САМОТО Е В НЕСЪСТОЯТЕЛНОСТ!" (Забележка - става дума за държавно - все още - дружество, на което принципалът е...ДЪРЖАВАТА!!!) Дългът на "Булгарлизинг" към Стопанска банка (И ТЯ ДЪРЖАВНА!) е заради вноса на машини по лизинг за 100 милиона долара. Кредитори по тази сделка бяха френската "Асосиете женерал", "Дойче банк" и още няколко други банки. 4 години по-късно "Булгарлизинг" откупува дълга за 30% от стойността му, като за целта ПОЛЗВА КРЕДИТ ОТ ДЪРЖАВНАТА СТОПАНСКА БАНКА НА СТОЙНОСТ 23 МИЛИОНА ДОЛАРА! Като залог дружеството посочва вътрешните си вземания от ДЪРГАВНИТЕ заводи и предприятиа, някои от тях със стратегическо значение !!!

И така - накратко държавният служител Тадаръков, използвайки спуснатите му предварително схеми и предоставени контакти, обслужващи лица, структури и канали на организираната престъпност, с благосклонната безпричастност или зле прикрито съдействие на принципала (и то при няколлко поредни управления) - Държавата и правителството, изведнъж се трансформира от държавен служител в собственик на активи за десетки милиони долари на фона на разрухата и разграбването на предприятиата и държавата от ...същите тези лица и структури! Как През 1994 год. тогавашният държавен служител и настоящ изпълнителен директор на фонд "Земеделие" Димитър Тадъръков си открива сметка в американската банка Prudential Security - клон DWS. На бланката за отваряне на сметката пише Димитър Николов, австрийски поданик, живеещ във Виена нз "Мария Хилферщрасе". Номерът на сметката е 881037, подписът - Димитър Тадаръков, датата - 31.1.1994 год. По това време г-н Тадаръков има контакти и с други банки - наши и чужди, прави множество неясни преводи на пари, фалшифицира документи на фирми за банкови трансфери, какъвто е случаят с швейцарската фирма "IBL". Това твърдят съдружниците в "IBL" Димитър Гачев, Ала Иванова и администраторът Лука Блини. "IBL" е регистрирана на 1.08.1989 г (ЗАБЕЛЕЖЕТЕ ДАТИТЕ - бел.моя!). Според швейцарските власти Тадаръков прехвърля от сметка на "IBL" в Швейцария около 1 милион швейцарски франка в Стопанска банка. След трансфера парите изчезват от българската банка... ШВЕЙЦАРСКИТЕ ВЛАСТИ УСТАНОВЯВАТ, ЧЕ ТАДАРЪКОВ САМОВОЛНО, ИЗПОЛЗВАЙКИ ПРАЗНИ БЛАНКИ И ДОВЕРИЕТО НА СЪДРУЖНИЦИТЕ, Е ФАЛШИФИЦИРАЛ ДОКУМЕНТИ ЗА ПРЕВОДИ, С КОИТО ЗАПОчВА ИЗТОчВАНЕТО НА МИЛИОНА ОТ БАНКАТА. За това активно му помага тогавашният зам.председател на Стопанска банка Радко Радовски, приятел на Тадаръков и съдружник във фирмата "Финко

Бивш финансов министър в несоциалистическо правителство (за комунистите нещата са ясни) заяви, че от 1992 г. ИМА ЕПИЧНА БИТКА !!! СРЕЩУ ПОДОБНА РЕВИЗИЯ, КОЯТО ЗАВЪРШИЛА УСПЕШНО! Единственият влязъл ревизор в БВтБ няколко месеца по-късно почина. Казват, че от сърце...Други пък казват, че когато става въпрос за милиарди, случайности няма... Ръководството на "Булгарлизинг" АД е изкупувало НЕЗАКОННО акции на дружеството, собственост на държавни фирми, влизащи в "Консолид Комерс", срещу погасяване на задълженията им, съобщава друг представиттел на принципала при друго правителство - зам.министърът на търговията (тогава) Христо Михайловски! СДЕЛКИТЕ СА НЕЗАКОННИ!!!, ЗАЩОТО НЕ Е ИСКАНО РАЗРЕШЕНИЕТО Н СОБСТВЕНИКА - МИНИСТЕРСТВОТО НА ТЪРГОВИЯТА (ПО ТОВА ВРЕМЕ)! ДЕЛЪТ НА "КОНСОЛИД КОМЕРС" В "БУЛГАРЛИЗИНГ" Е 45.6% (друг е въпросът как е спаднал до там!), А НЕ КАКТО ТВЪРДИ ТАДАРЪКОВ - 3% - заявява г-н Михайловски!"... На 28 януари 1998 г. се отваря личния сейф на убитата бивша счетоводителка на "Булгарлизинг" АД Стефанка Михнева. В касата са съхранявани секретни документи, касаещи дейността на шефове от акционерното дружество (между другото до един лица от ДС), които могат да осветлят мотивитеза екзекуцията. (Това не е първото организирано убийство на служител на "Булгарлизинг", директно замесен в дейността на ръководството на дружеството! - няколко години преди това е убита друга служителка - Катя) Дни преди разстрела Михнева е споделила с близки, че началник от "Булгарлизинг" Е ТЕГЛИЛ ОТ БАНКА КРУПНИ СУМИ, КОИТО НЕ БИЛИ ОСЧЕТОВОДЕНИ, СЪОБЩИЛИ САМИТЕ ТЕ ПРЕД СЛЕДСТВЕНИТЕ ОРГАНИ! Иззети били документи от "Булгарлизинг", "Пиринпласт", приватизационния фонд "Булгарлизинг", "Еър Варна", строителната фирма "Атлас", "Еврокапитал", "Форс Солия". 56 годишната финансистка бе застреляна пред входа на жилището и в блок 114 в столичния кв. Хиподрума. Убийците Явор Велчев (29 г.) и Валентин Григоров (30 г.) бяха заловени в понеделник.

Криминалистите установяват, че двамата, които били членове на ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНА ГРУПИРОВКА (познайте коя!), са се познавали с жертвата. Месеци преди да ликвидират Михнева, те я заплашвали и изнудвали със сумата от 50,000 марки. УБИЙСТВОТО БИЛО ПРЕДВАРИТЕЛНО ОРГАНИЗИРАНО, става ясно по време на разследването Екзекуторите са се подсигурили с 4 автомобила, мобифони и скривалище извън София. РАЗСТРЕЛЪТ Е СВЪРЗАН С РАБОТАТА НА МИХНЕВА КАТО ГЛАВЕН ЕКСПЕРТ ПО ВАЛУТАТА В "БУЛГАРЛИЗИНГ" Е СТАНОВИЩЕТО НА СПЕЦИАЛИСТИТЕ ОТ МВР.

Къде потънаха 11 милиарда долара външен дълг отпреди 10 ноември "ВЕЧЕ СЕДМА ГОДИНА НЕ МОЖЕМ ДА СЕ ОПРАВИМ С ПАРИТЕ, КОИТО СА ВНЕСЕНИ В БЪЛГАРИЯ ПОД ФОРМАТА НА ЗАЕМИ ОТ 80-ТЕ ГОДИНИ, КОЕТО Е ЕДНА ОГРОМНА СУМА И НИЕ НЕ Я ЗНАЕМ КЪДЕ Е !!!!!! НАД 300 БАНКИ В ЛОНДОНСКИЯ КЛУБ, ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ ТЯХ (ЗАБЕЛЕЖЕТЕ!) ЧАСТНИ, СА ИЗПОЛЗВАЛИ ЛЕКОТО ДАВАНЕ НА ДЪРЖАВНА ГАРАНЦИЯ ОТ ПАРЛАМЕНТА И О СОЦИАЛИСТИЧЕСКАТА ДЪРЖАВА, И СЕГА БРЕМЕТО СЕ СТОВАРВА ВЪРХУ НАС!" Това казва премиерът (тогава) Софиянски малко след като се завръща от Вашингтон. Там той разговаря с представители на международните ни партньори, чиято финансова помощ ни е жизнено необходима. При разговорите си ПРЕМИЕРЪТ НАПРАВО ПОСТАВИЛ ВЪПРОСА: "АКО КОМУНИСТИТЕ ИЛИ ПРЕДИШНИТЕ ПРАВИТЕЛСТВА СА ИМАЛИ ИНТЕРЕС ДА УНИЩОЖАТ ДОКУМЕНТИТЕ КЪДЕ СА ОТИШЛИ ТЕЗИ ОГРОМНИ СРЕДСТВА, ТО КЪДЕ СА ТЕЗИ ДОКУМЕНТИ В ЗАПАДНИТЕ НИ ПАРТНЬОРИ ?" Темата за потъналия огромен външен дълг на България бе и е до ден днешен табу за висшата политическа класа! Вярно е, че в годините на т.н. псевдопреход след 10 ноември 1989 г. се открадна много повече... Наличието на нови и нови престъпления обаче не значи и не може да значи опрощаване на старите. Най-малкото поради факта, че авторите зад сцената на голямото планирано разграбване са едни и същи лица и структури зад кулисите. Е, с изключение на някои, които скоропостижно се споминаха. ЕДНО ОТ ПЪРВИТЕ НЕЩА - НЕ, ПЪРВОТО НЕЩО, КОЕТО ЕДНО ИСТИНСКО БЪЛГАРСКО ПРАВИТЕЛСТВО ТРЯБВАШЕ И ТРЯБВА ДА НАПРАВИ (но не бе сторено досега) Е НЕЩО БЕЗКРАЙНО ЛОГИЧНО И ПРОСТО! ТОВА Е ПЪЛНА ПРОФЕСИОНАЛНА И ДЕТАЙЛНА РЕВИЗИЯ НА БНБ И БУЛБАНК (бившата БВтБ), КОЯТО БЕ ТИТУЛЯР НА 9/10 ОТ ВЪНШНИЯ ДЪЛГ НА БЪЛГАРИЯ! Такава ревизия трябваше да се направи още преди държавата да го приеме като свой, сключвайки през 1994 г. споразумение с Лондонския клуб. Не бе направена!

Героят на нашето време Д. Тадъръков Лицето Димитър Тадатъков е отдавнашен и много добър познайник на редица западни тайни служби, за което той е отлично осведомен. По неведоми ДС-КГБ пътища и връзки обаче той бе "оставен" твърде дълго да вършее в чужбина, като службите се ограничаваха само със проследяване и регистриране на движението и действията му. Което е тема на друг разговор...Каквото и престъпление и нарушение да извършваше въпросният "професионалист" от ДС, той винаги някак си излизаше "сух" - под благосклонния поглед на всички правителства, главни прокурори и контролни органи. Досега! Десетки са далаверите и престъпленията, извършени и провокирани от въпросното лице, никога и от никого несанкционирани. Досега. Поставянето му на възловия пост изпълнителен директор на фонд "Земеделие", контролиращ и разпределящ огромните суми, постъпващи от ЕС обаче явно "преля чашата". Откровеното налагане на подобни откровени престъпници в управлението на България, както и на Румен Петков, Румен Овчаров, Първанов и останалите не остави и грам съмнение - проблемът на българската мафия, така последователно и силно лансирана от кукловодите и, стана проблем и на ЕС, и на световната демократияна общност. Границата бе вулгарно и категорично премината! Съвсем логично и започва серията от действия (НАЙ-НАКРАЯ!) от страна на ЕС, САЩ и останалата демократична общност, на чието начало сме свидетели сега. Колкото и да се правят на ущипани и Първанов, и Доган, и Станишев, и особено Борис Велчев, въпросите за множеството категорични престъпления на Тадаръков, известни и в ЕС, си остават... Колкото и да е къса паметта на българите, сигурно все още някои си спомнят времето на Жан Виденов (не беше чак толкова отдавна), когато въпросният червен господин премиер отменяше дните за парламентарен контрол, за да бяга от простички въпроси".

Като например защо и как "Мултигруп" проникна в най-високите етажи на изпълнителната власт в кабинетите на Беров и Виденов и как и защо финансовите министри Стоян Александров и Димитър Костов толерираха незаконната приватизация на "Булгарлизинг". Една независима пълна ревизия на Булбанк със сигурност ще разкрие поне съдбата на над 2 милиарда долара валутен резерв, стопили се само през 1990 г. Следващият по значимост въпрос от огромно значение за България и бъдещето и, вкл. и за националната и сигурност, е за пълна ревизия на външнотърговските дружества и неявните фирми на разузнаването. Такива ревизии и до ден днешен така и не са направени. И за слепите е ясна връзката между сегашното плачевно състояние на държавата и тоталното и прервземане в лицето на президента, правителството, икономиката, финансите, правораздаването, гл.прокурор, МВР, политиката, медиите и всички аспекти на живота в България от мафията, организираната престъпност! Въпросът е ИЛИ - ИЛИ! БЪЛГАРИЯ - ИЛИ МАФИЯТА! И ако искаме да имаме България, то трябва да се ликвидира мафията! Първото правило за борба с мафията е секване на паричните и потоци. И КАКВО ПО-ЛОГИЧНА И ПРИОРИТЕТНА ПЪРВА СТЪПКА В ТАЗИ БОРБА Е ОСВЕТЯВАНЕТО НА МАФИЯТА И ПОСОЧВАНЕТО НА ЯСНИ И КРУПНИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ, КОИТО ТЯ Е КОНСУМИРАЛА ПРЕД ОЧИТЕ НА ЦЯЛАТА БЪЛГАРСКА И СВЕТОВНА ОБЩНОСТ? Къде потънаха 11 милиарда долара външен дълг отпреди 10 ноември "ВЕЧЕ СЕДМА ГОДИНА НЕ МОЖЕМ ДА СЕ ОПРАВИМ С ПАРИТЕ, КОИТО СА ВНЕСЕНИ В БЪЛГАРИЯ ПОД ФОРМАТА НА ЗАЕМИ ОТ 80-ТЕ ГОДИНИ, КОЕТО Е ЕДНА ОГРОМНА СУМА И НИЕ НЕ Я ЗНАЕМ КЪДЕ Е !!!!!! НАД 300 БАНКИ В ЛОНДОНСКИЯ КЛУБ, ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ ТЯХ (ЗАБЕЛЕЖЕТЕ!) ЧАСТНИ, СА ИЗПОЛЗВАЛИ ЛЕКОТО ДАВАНЕ НА ДЪРЖАВНА ГАРАНЦИЯ ОТ ПАРЛАМЕНТА И О СОЦИАЛИСТИЧЕСКАТА ДЪРЖАВА, И СЕГА БРЕМЕТО СЕ СТОВАРВА ВЪРХУ НАС!" Това казва премиерът (тогава) Софиянски малко след като се завръща от Вашингтон. Там той разговаря с представители на международните ни партньори, чиято финансова помощ ни е жизнено необходима.

Имаше и един друг герой и много голям демократ и антикомунист, а и икономист УЖКИМ на времето - Венци Димитров - питай го Ани колко пари Тадаръков му е дал точно в онези времена, когато този кон се дереше и викаше по митинги срещиу комунистите и ченгетата! Питай го Тадаръков дали се познава и с Александър Йорданов, и срещали ли са се с Тадаръков в кабинета му, ПАК В ОНЕЗИ ВРЕМЕНА, и за какво... Питай го Тадаръков и за това дали е имал взаимоотношения с друго отявлен и популярен доносник и каква техника му предостави на лизинг - Кеворк Кеворкян (за кроасани, ако не ме лъже паметта) И ПРИ КАКВИ УСЛОВИЯ! Списъкът е доста дълъг... Но има и един друг. пак така дълъг списък - НА ЧЕНГЕТАТА, КОИТО "РАБОТЕХА" В "Булгарлизинг", милиционери от ДС и МВР, има-няма поне 2 дузини в основния офис, предимно полковници, или съпруги и отрочета на такива - Василев, Гочев, Зандов, Григоров, Александров,...не знам кой списък е по-дълът всъшност...предимно от 1-во и 2-ро ГУ на ДС! Кой и как уби Катя Маринова, главен специалист в "Булгарлизинг" СЪЩО, преди да убият и счетоводителката, Тадаръков? И защо? Защото ОФИЦИАЛНАТА ВЕРСИЯ НА ПОЛИЦИЯТА ИЗДИША ОТВСЯКЪДЕ! И кой и какво затвори устата на баща й, който също бе от ДС? И чие убийство още бяхте подготвили, но в последният момент стана "нещо" и милиционерчето ти, което учавстваше в схемата се покри?

Димитър Тадаръков: Това, за двете убийства в Булрарлизинг, са фантасмагории - Г-н Тадаръков, Петър Нешков, съпруг на вашата бивша подчинена Екатерина, главна специалистка в Булгарлизинг, намеква, че тя е била убита, защото е знаела повече, отколкото трябва, за някакви далавери във фирмата. Има ли такова нещо? - Това са фантасмагории. Първо, видя се, ако не се лъжа, че това бяха цигани. Същите фантасмагории около Бургарлизинг се разиграха и след смъртта на главната счетоводителка Михнева, която се оказа свързана с някакви проблеми на сина й. Това са чисто семейни взаимоотношения, но ги прехвърлят служебно. - Защо все пак се стигна до тези фантасмагории? - Защото хората обичат шоуто. Същата вечер, когато съобщиха за смъртта на Стефка Михнева, имаше предаване на Маргарита Михнева, в която бе съобщено за някаква далавера на Булгарлизинг за 150 беемвета. И веднага го изрепетираха, че смъртта на главната счетоводителка е свързана с това. И нещата със 150-те беевмета се оказаха фантасмагория. В смъртта на тази служителка Катя също се оказаха намесени семейни взаимоотношения. Вече не мога да си спомня точно какви, защото са минали 20 години, но мисля, че съпругът й имаше някакви проблеми с нея. И като не може да ги оправи, ги стоварва върху фирмата. Доколкото знам, тя е била в някакви заведения в циганската махала. Какво прави там посреднощ? Ако има здраво семейство, ще ходи ли по заведения посреднощ?

Досие - Изнасилването на Екатерина Нешкова в кв. Разсадника е сочено за престъплението на века в България. Младата, елегантно облечена и окичена със златни бижута жена се прибира към полунощ заедно със свой приятел от квартално заведение. Минават през запустяло игрище, където ги нападат двама роми. Спътникът на Катя побягва и я изоставя. Следва брутално изнасилване с... клон. Вкочанената, потънала в кръв и изпаднала в безсъзнание жена е открита призори и откарана в Пирогов. Пораженията са били толкова ужасяващи, че дори и при мигновена реакция, лекарите пак са щели да бъдат безсилни. (Дни преди смъртта си Катя Маринова споделя с няколко от колегите си, че повече няма да мълчи и ще разкаже за ДАЛАВЕРИТЕ НА ТАДАРЪКОВ И ДИРЕКТОРЪТ Й И БИВШ ПАРТИЕН СЕКРЕТАР ТАМ - ПЕТЪР ШОЙЛЕВ!) - На 28 януари 1998 г. се отваря личният сейф на убитата бивша счетоводителка на "Булгарлизинг" АД Стефанка Михнева. В касата са съхранявани секретни документи, касаещи дейността на шефове от акционерното дружество (между другото до един лица от ДС), които могат да осветлят мотивите за екзекуцията. - Дни преди разстрела Михнева е споделила с близки, които пък съобщили на следствените органи, че началник от "Булгарлизинг" е теглил от банка крупни суми, които не били осчетоводени. Иззети били документи от "Булгарлизинг", "Пиринпласт", приватизационния фонд "Булгарлизинг", "Еър Варна", строителната фирма "Атлас", "Еврокапитал", "Форс Солия". - 56-годишната финансистка бе застреляна пред входа на жилището й в блок 114 в столичния кв. Хиподрума. Убийците Явор Велчев (тогава на 29 години) и Валентин Григоров (тогава 30-годишен) бяха заловени почти веднага. Криминалистите установяват, че двамата, които били членове на организирана престъпна групировка, са се познавали с жертвата. Месеци преди да ликвидират Михнева, те я заплашвали и изнудвали със сумата от 50 000 марки. Убийството било предварително организирано, стана ясно в хода на разследването.

======================= ======================= Екзекуторите са се подсигурили с 4 автомобила, мобифони и скривалище извън София. РАЗСТРЕЛЪТ Е СВЪРЗАН С РАБОТАТА НА Михнева КАТО ГЛАВЕН ЕКСПЕРТ ПО ВАЛУТАТА В "Булгарлизинг, гласеше становището на спецовете от МВР. ======================= =======================

Кой и как уби Катя Маринова, главен специалист в "Булгарлизинг" СЪЩО, преди да убият и счетоводителката, Тадаръков? И защо? Защото ОФИЦИАЛНАТА ВЕРСИЯ НА ПОЛИЦИЯТА ИЗДИША ОТВСЯКЪДЕ! И кой и какво затвори устата на баща й, който също бе от ДС? "...Навремето се разбра само името й. - Екатерина БЕШЕ ГЛАВЕН СПЕЦИАЛИСТ В Булгарлизинг. Синът ни Марин тогава беше на 11 години. Остана едно съмнение, че НЕ СЛУЧАЙНО Е СТАНАЛОИ ТОВА УБИЙСТВО!?!?!?!?!?! ============================ Естествено, че НЕ Е СЛУЧАЙНО, В "Булгарлизинг, в централния офис РАБОТЯТ ПОНЕ ДВЕ ДУЗИНИ МИЛИЦИОНЕРИ, И ТО ВИСОКОПОСТАВЕНИ, ОТ ДС - 1-во и 2-ро ГУ на ДС, като КАТЕТО Е БИЛА И ДИРЕКТНО ЗАПЛАШВАНА ОТ НЯКОИ ОТ ТЯХ, КАТО ПОЛКОВНИК ЗАНДОВ НАПРИМЕР, ДА ... "си затваряла устата и да не говорела много за далаверите на Тадаръков, защото "АКО САМО ЗНАЕЛА КАКВИ УЖАСНИ ХОРА - ЗАТВОРНИЦИ ПОЗНАВАЛ..." Но това разбира се прокуратурата и следствието НЕ ГО ЗАЧЕТОХА И ГО ПОКРИХА!!! =========================== ТОЕСТ ИМИТИРАЛО СЕ Е ИЗНАСИЛВАНЕ, А ЖЕНА ВИ Е ТРЯБВАЛО ДА БЪДЕ НАКАЗАНА ЗА НЕЩО ДРУГО? - ДИРЕКТОР на Булгарлизинг БЕ НЕБЕЗИЗВЕСТНИЯТ Димитър Тадаръков, АГЕНТ НА ДС и прочее, И ТАМ ИМАШЕ ЕДНА ДАЛАВЕРА С ЕДНИ БЕЕМВЕТА - ПЪРВАТА МУТРЕНСКА ИСТОРИЯ ОТ НАЧАЛОТО НА ПРЕХОДА. Катя Е ЗНАЕЛА ЗА ТЕЗИ НЕЩА, КОИТО И ДО ДЕН ДНЕШЕН ОСТАНАХА НЕРАЗКРИТИ. Твърде възможно е всичко това да е било инспирирано. Казвам го след 20 години. Такива съмнения у близките и роднините наистина съществуват. - Имам спомен, че навремето се писа, че жена ви НЕ Е БИЛА САМА, ПРИБИРАЛА СЕ Е С НЯКАКЪВ СПЪТНИК, КОЙТО ОБАЧЕ Е ИЗБЯГАЛ!?!?!?!?!?! - Не го познавам, нямам представа. Така и не можах да разбера с кого точно е била там и защо е била... - Двамата са били в някакво заведение в кв. Разсадника? - ТОВА Е Е ЕДНОДОЛНОПРОБНО ЗАВЕДЕНИЕ, КЪДЕТО ТЯ НЕ БИ ТРЯБВАЛО ДА ХОДИ (нейният" придружител" съвсем умишлено я е завел там)...

И оттам също се пораждат съмнения, защото ТОВА НЕ Е НЕЙНОТО МЯСТО! Катя беше с много изискан вкус, винаги добре облечена, много чиста, много спретната, със скъпи кожени палта... НЕ МОГА ДА КАЖА ЗАЩО СЕ Е ОЗОВАЛА НА ТОВА МЯСТО (аз обаче мога!).Тя беше смела, свободолюбива, волеви човек, не се страхуваше и освен това живееше съвсем наблизо. Тогава все още я нямаше тази ширеща се днес престъпност, все пак говорим за първите години на демокрацията. - Бяха ли й откраднали нещо? - Да, по това ги заловиха. Бяха й откраднали златни синджирчета, които бяха пуснати в продажба и разпознати. И по този начин в рамките на 15-ина дни ги разкриха. (Тук явно бившият съпруг на убитата не е запознат или забравя, В КАТЯ, ТРУПЪТ И СА ОТКРИТИ ПАРИ И ДРУГИ БИЖУТА, КОИТО ... НЕ СА ОТКРАДНАТИ ОТ ЦИГАНИТЕ!!!, както и много скъпото кожено палто...) Единият от циганите е имал някакъв бизнес с павилиони. Бил е съвсем добре финансово. Другият, малко по-младият, е и по-жесток, личи му от пръв поглед, че е садист. Той е затворникът, който прописа стихове, зад решетките сключи брак с някаква затворничка... Между двамата имало голяма любов. Просто едно откачено момче. Присъдата му беше 30 години, а другият беше осъден на 20 години. - Лавкаджията би трябвало да е излязъл вече на свобода? - Може би, може би. Това, което е интересно да се каже, е, че ПРИСЪДИТЕ БЯХА СМЕХОТВОРНИ!!!!, защото председателят на съда /по делото имаше двама съдии/ беше за смъртна присъда на единия и доживотна за другия. Обратното единият от заместниците беше за две смъртни присъди. Тук се намесиха т.нар. съдебни заседатели, които бяха трима, и фактически мачът беше 3:2 за Левски, грубо казано. - Марин, синът ви, също е член на ръководството на Българските национални легиони. Това, че за смъртта на майка му са виновни роми, ли го направи националист? - Не, точно това едва ли. Защото нашата организация не е националистична, ксенофобска, шовинистична. Българските национални легиони просто отстояват българщината.

Може би фактът, че извършителите бяха цигани, му повлия до известна степен, но истината е, че той носи българската национална кауза в сърцето си. Но Марин, който е вече 31-годишен мъж, до ден днешен таи дълбоко в сърцето си този трагичен факт с майка му и страда. Страда, въпреки че не споделя. - Тогава казахте ли му какво се е случило с майка му? - Синът ми беше на погребението, беше и свидетел, но никога с него не са били споделяни подробности. По-късно вече ги е разбрал. Ако е научил нещо по онова време, е било по-скоро от съседска загриженост, защото близки и познати понякога говорят неща, които не би трябвало да се казват. - Години наред сте имали сътрудничество с лидера на ВМРО Красимир Каракачанов. Прочетохте ли разсекретеното му агентурно досие в Държавна сигурност? - На Каракачанов се дължи това, че организацията ВМРО не е нито вътрешна, нито е македонска, нито е революционна, нито... организация. Това е бизнесклуб Каракачанов, който владее имотите на ВМРО. Казвам го напълно убедено, защото бях близък с покойния главен прокурор Иван Татарчев и Каракачанов просто го измести. Явно това е била задачата. Те са псевдонационалисти, плюс това не носят в себе си нищо македонско. Коренът на Красимир Каракачанов е от Русе, той е син на лидера на БСП Дончо Каракачанов, който е дългогодишен народен представител. Красимир е едно посмешище за ВМРО, за тази кауза.

Петър Нешков: Съпругата ми е знаела за далаверата на Димитър Тадаръков и може би затова я убиха 20 години от най-зверското изнасилване в историята на България София, България19 Ноем. 2011, 08:21 Петър Нешков е роден пред 1952 г. в софийското село Видраре. Завършил е маркетинг, търговия и мениджмънт във ВИАС София. Над 30 години е работил в Главно управление на пътищата. След 10 ноември започва частен бизнес. Създател е на първата кухня у нас за социално слаби в столичния кв. Красно село. В момента се занимава с консултантско-ресторантьорски бизнес. Заместник главен водач на Съюза на българските национални легиони. Женен е повторно, от двата си брака има по един син. - Г-н Нешков, вие избрахте в. ШОУ, за да разкажете за пръв път публично за ЕДНО ОТНАЙ-ЖЕСТОКИТЕ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ У НАС, ЧИЯТО ЖЕРТВА Е СЪПРУГАТА ВИ!!! СЛУЧАЯТ Е МНОГО БРУТАЛЕН, особено за вашия син, който тогава е бил дете. Сега, надявам се, вече можете да огласите подробности от кошмара, сполетял семейството ви преди 20 години? - На фона на Катуница не можем да не си спомним този драстичен случай, тази садистична проява от страна на двама представители на ромското малцинство. ТЕЗИ ЦИГАНИ ПРЕЗ НОЩА на 17-и срещу 18 октомври 1991 г. В ГРАДИНКАТА НА ЦЪРКВАТА Свети Петър и Павел И Я ИЗНАСИЛВАТ ЖЕСТОКО. Това, което чухме впоследствие от лекарите в Пирогов, тези, които са я приели в шокова зала, в реанимация, беше, че са крили от сестрите картината. =================== СЛУЧАЯТ Е НЕВЕРОЯТЕН СЪС СВОЯТА ЖЕСТОКОСТ! За радост те бяха бързо заловени и получиха едно незаслужено наказание в смисъл, че тогава бяха отменени смъртните присъди. (да, но това са само и просто ИЗПЪЛНИТЕЛИТЕ, НО НЕ И ПОРЪЧИТЕЛИТЕ!!!!!) Отново се видя силата на българското съдопроизводство по отношение на пострадалите и безсилието му спрямо извършителите. - С какво се занимаваше съпругата ви? Навремето се разбра само името й. - Екатерина БЕШЕ ГЛАВЕН СПЕЦИАЛИСТ В Булгарлизинг.

Застреляха бивша счетоводителка на Булгарлизинг Бивша служителка от счетоводството на Булгарлизинг беше убита с три куршума в главата в сряда вечерта. Петдесет и седем годишната Стефанка Михнева намерила смъртта си около 20 ч. пред бл. 114 на столичния квартал Хиподрума. Очевидец на бруталната екзекуция извикал полицаите. Свидетелят забелязал мъж и жена да се борят в градинката пред блока. Той се опитал да се намеси, но в този момент мъжът блъснал жертвата си на земята, извадил пистолет и я прострелял. След това стрелецът насочил дулото си към онемелия очевидец. След секунда въоръженият мъж изчезнал в тъмнината. Разстрелът няма връзка с обвиненията срещу Булгарлизинг, твърди шефът на фирмата Димитър Тадаръков, чието име фигурира сред кредитните длъжници. Според него Михнева не е заемала никакви отговорни постове в счетоводството на дружеството. Жената напуснала фирмата по свое желание още през септември, защото имала здравословни проблеми, допълва Тадаръков.

AbuTalib

23 000 книги със средно по 200 страници това дава общо 4 600 000 страници. Една страница се чете за 10 минути. На час четат общо 6 страници. На ден се четат общо 48 страници за осем часа. Нека приемем, че се четат общо 100 страници на ден. За да се прочета общото 4 600 000 страници са потребни общо 46 000 дни. Тези 46 000 дни означават, че трябва да се четат тези 23 000 книги цели 126 години. Доган е раждан през 1954 година, тоест сега е на 63 години. Ще са му били нужни да живее още 63 години, за да прочете тези 23 000 книги. Ако действително е чел по 100 страници на ден. Но ако е чел по една книга или по 200 страници средно на ден, то той я нямал нито време да закусва, нито обядва, нито вечеря, нито да работи, още повече да ходи по кадъни. И така, в крайна сметка, всеки математик може да си направи тази сметка и да отпправи въпрос на Ахмед Доган какъв е този вълшебен метод, прилаган от него в младите години, че е смогнал да прочете общо 23 000 книги. А сега да ни отговори първо на първо професор Тадаръков, който в една статия бая го венцехвали. Ако дойде диктатура, Доган ще се завърне. http://dnes.dir.bg/news/ahmed-dogan-dimitar-tadarakov-diktatura-26264585?nt=10 Забележка: в оригиналната статия тук Дирът само преразказва, Тадаръков цитира тези 23 000 книги, четени от Доган през живота му.

Абе изобшо има ли някой с два грама акъл, който да му се връзва на простите лъжи на този, защо изобщо му обръщате внимание! Ти говориш за това интервю, ами да ви припомня какви простотии този същият измислен професор с плагиатстване и бутане на ДС специалисти и експерти издрънка на предното. Че само негхо Доган бил допуснал в родната му къща и видял голяма мизерия, стаичката на Доган била 4 на 4 метра, но в нея - забележете това, и това го казва уж човек който може да смята, знае поне аритметиката, да не говорим за инженер, икономист, професор...:), та че в тази стаичка с тези размери имало ... мисля 14,000 или 17.000 книги!?!?! Ами една проста сметка ппоказва, че в тази стаичка таванът трябва да е поне на 3-4 метра височина, защото се предполага, че в нея освен книги е имало поне стол, маса и легло... А да не говорим, че ако сте слушали внимателно този каза, че не само Доган бил прочел 23,000 книги на 25 годишна възраст, но и че ТЕЗИ КНИГИ БИЛИ ... ФИЛОСОФСКИ!?!?!?!? Тоест, този иска да каже, че на Балканите по онова време - не само в България, а на Балканите е имало ... 23,000 ФИЛОСОФСКИ КНИГИ!!! И БЕДНИЯТ КАТО ЦЪРКОВНА МИШКА ПАК ПО ДУМИТЕ НА ИЗМИСЛЕНИЯТ ПРОФЕСОР ГИ БИЛ ПРОЧЕЛ ВСИЧКИТЕ И ПРИТЕЖАВАЛ ПОВЕЧЕ ОТ ПОЛОВИНАТА ОТ ТЯХ!!! А нещо корабчета да плуват в очите ми!!! "И аз съм прост, и той е прост, и ЗАТОВА СМЯТАМЕ, ЧЕ ВСИЧКИ СА ПРОСТИ КАТО НАС И ПО-ПРОСТИ!!!"

А спомняте ли си още, че този смешник в предно интервю не само изкара Доган като най-големият българин (не бил стъпвал в Турция, но тръбеше наляво и надясно, че пътят на България към Европа минавал през Турция, сега припевът му е че минава през Москва...), но и че бил МНОГО ГОЛЯМ УЧЕН И В ДРУГИ ОБЛАСТИ И ЧЕ МНОГО СКОРО ЩЯЛ ДА ИЗНЕНАДА НЕ САМО България, но И ЦЕЛИЯ СВЯТ С НЯКАКВИ НЕВЕРОЯТНО ВЕЛИКИ ГЕНИАЛНИ ОТКРИТИЯ!!! Нещо в това интервю забрави да ни осветли докъде в откритията си е стигнал този "гений", освен по отношение на качествата на алкохола и на летящите чинии! И РАЗПРЕДЕЛЕНИЕТО НА ПОРЦИИТЕ В ДЪРЖАВАТА И ОТ ОБРАНИТЕ БАНКИ!!!

Октай пред Фрог: Тадаръков направи мечешка услуга на Доган с ласкателствата 21.08.201741591 Всяка поява на Димитър Тадаръков по медиите, като част от пиара на Ахмед Доган е по негова самоинициатива. Това каза пред Фрог нюз бившият зам.-председател на ДПС Осман Октай. Независимо, че Тадаръков си преписва особено голяма близост с Доган, имам резерви по отношение на твърденията му. Категоричен съм, че той злоупотребява с близостта си с Доган през всички години. Каза, че се познавали от 25 години. Това не е вярно, защото аз запознах Тадаръков с Доган през 2000 година. Помня Митко Тадаръков още от времето, когато имаше проблеми с пратка беемвета, защото митниците, я бяха запорирали. Тогава с Карамански се опитваха да освободят возилата. Бяха дошли в кабинета ми, за да искат от нас лобизъм и съдействие. През 2000 г. Тадаръков ми се обади по телефона, че е взел 6 куверта за новогодишната нощ в хотел Хранков на Драгалевци. Каза ми, че говорил с един от охранителите на Доган, и той му обяснил, че шефът му няма никакви планове за тържеството и щял да си бъде в София. Доган тогава прие поканата при условие, че лично отида с него. След полунощ си тръгнах от купона, те останаха.

Спомням си още, че през 2001 година бях председател на предизборния щаб на ДПС. Тогава Доган имаше проблем с листите на движението, защото не беше номиниран от силни листи. За това отказа да прави предизборна кампания. От медиите научих, че Митко Тадаръков се представя за автор на икономическата програма на ДПС. Реагирах с въпрос защо не знам. Доган се оправда, че Тадаръков сам си приписва заслугите и заради това му е направена забележка. Има и нещо много интересно. Когато окончателно се разделихме с Доган и направи правителство с царя, при мен дойде Иван Искров, тогава народен представител. Беше номиниран за управител на БНБ. Като хора, които добре се познават, той ми разказа защо Доган и ДПС не подкрепят кандидатурата му за БНБ. Оплака се, че му поставили изрично условие да даде лиценз на Тадаръков за банкер. Посъветвах го да приеме, а той ми каза,че това няма как да се случи, понеже бил кредитен милионер и имал големи проблеми с Булгарлизинг. Така 6 месеца той не беше одобрен за управител на БНБ. Кандидатурата му от НДСВ, обаче стоеше упорито в дневния ред на НС. Един хубав ден Искров беше избран и с гласовете на ДПС. Веднага след това Тадаръков поучи лиценз за банкер, влезе веднага в управата на Българска банка за развитие. По-късно стана шеф на борда на банката. От там всъщност Доган го изстреля за шеф на Държавен фонд Земеделие. От този момент нататък Тадаръков започна да се представя за много близък на Доган. Познавам добре Доган. Той не е човек, който ще хареса някой от периферията да излезе публично и да го ласкае. Особено човек, който претендира, че всяка седмица ходи на философски разговори с него. Съвсем друго е ако Мадам В. и други пиар агенции го рекламират. Митко, покрай самохвалството си за тази комуникация с Доган, стигна до професура в УНСС.

Със сутрeшната си телевизионна изява направи мечешка услуга на Доган. Той дори би се подразнил от подобно поведение. Уж близък до него, пък говори, че сараите и хотела му край Бургас, са с две звезди. Тадаръков, щом е близък, би трябвало да знае истината. А тя е, че сараите са на една строителна фирма на Николай Вълканов. Една от много, които платиха хидроинженерния договор на Доган. За базата на морето пък се знае, че е част от структурите на фирмите на Вълканов. Те го отделиха, когато Мултигруп и Вълканов продадоха Кабелния завод в Камено. Направиха така, че от активите на това предприятие, извадиха въпросната почивна станция. До тогава тя се е водеше към завода. Предприятието беше продадено на Фуат Гювен без тази почивна станция. Той беше много раздразнен, че са го изиграли.

затова чета винаги коментарите, защото понякога са по съдържателни от статията в сайта. Както в този случай.

Спомням си как на времето бившата втора съпруга на Тадаръков (имах "честта" да разговарям с нея:) ) написа една книга - Ода на възхвалата за ГОЛЕМИЯТ МЪЖ Карамански и колко силен и могъщ бил, сравняваше го с образа на българския хайдутин, нескрито му се възхищаваше.. (подобни простотии тя изписа и за Доган, между другото, и той дононсник на ДС, но това бе в любовния им период"...) После, когато имаше много силно противобоство в задкулисието кой от двамата - Алексей Петров или Бойко Борисов да лансират мощно във властта везните бяха натежали към Петров (преди да се случи атентатът срещу него и да бъде осветлен и така изгря звездата на Борисов), та тогава по онова време Тадаръков и половинката му се бяха ориентирали пак към бъдещия силен на дена, към Трактора и го величаеха, но се случи случка и Борисов зае поста главен секретар на МВР, а Трактора стигна само до шеф (реално) на ДАНС, макар и прикрит, до бутафорния Петко Сертов - служба (ДАНС), създадена специално за целта от мекерето Станишев за да замени в един момент функциите (много от тях) на бившата Държавна сигурност, както сега всички виждаме!

Наскоро из пресата излезе информация за нови брожения и протести на хората по морето около един имот на морето, на самия бряг, в една от малкото запазени морски градини и как този имот се оказал "странно" в ръцете на една госпожа, Бонка Хинкова! И я представиха тази 62 годишна оправна дама като близка на Васил Илиев от ВИС и човек на Мултигруп... Но интересно че никъде никой не спомена, че тя бе колежка на Тадаръков в Булгарлизинг:) И съм сигурен, че за всички ще е много интересно да попитат Тадаръков за нея, за това какво са работили и КАКВА ТОЧНО РАБОТА Е ВЪРШИЛА И СВЪРШИЛА Бонка Хинкова в и за "Булгарлизинг", за ДЪРЖАВНОТО ДРУЖЕСТВО "Булгарлизинг" и по някои ... места и дестинации извън България, където дружеството имаше представителства... Обешавам ви, че ще ви е интересно, много интересно:)

Димитър Тадръков като млад инженер се бе оженил сполучливо за щерката на комунистически велможа, добро момиче. лекарка, и я използва каот ракета-носител, под крилото си го взе Славчо Първанов, бивш първи секретар на БКП на Враца и приятел на тъст му и го назначи в СО "МАТ", където бе генерален дикректор, а после и в създаденото по решение на червените велможи дружество "Булгарлизинг". Ъова е времето когато тепърва се учи да говори без да миека и домакинката Данчето да го учи как и откъде се пуска копирната машина... Там Първанов го наложи за негов приемник, след като другарите решиха да ги изпратят в пенсия и че Тадаръков е по-подходящ да изпълни схемите им, и въпреки огромното недоволство и недоумение на всички във фирмата Тадаръков бе инсталиран за неин генерален директор, за да го приватизира и да прилапа чрез него и активите на лизингополучателите на дружеството - почти всички важни и големи предприятия в България, вкл. и особено военните заводи! (След това Тадаръков за благодарност естествено ги за.ба и съпругата си, и Първанов, когато повече не му бяха нужни А съпругата му не бе в никак добро здравословно състояние... И с ехвана с една млада, безскрупулна и агресивна гладна журналистка...)! Това ставаше с кредити от западни банки, и Тадаръков и "съветниците" му докато преговаряха и се пазареха за голямо редуциране на тези заеми, защото предприятията масово изпадаха в неплатежоспособност ПО ПЛАНА И РАЗГРАБВАНИ, вкл. от директорите и ръководствата им, както и от застанали "наши хора" на входа и изхода им, Тадаръков предяви претенции към задълженията им към ДЪРЖАВНОТО ДРУЖЕСТВО!!! "Булгарлизинг" и ги принуди и рекетира да прехвърлят акциите си в дружеството, НО ПОЗНАЙТЕ В ЧИИ РЪЦЕ СЕ ОКАЗАХА ТЕ!!! След това следваха дежурните упражнения с промяна на капитала на дружеството И ПОЗНАЙТЕ ПАК В ЧИИ РЪЦЕ СЕ ОТЗОВАХА АКЦИИТЕ И КАК СЕ РЕДУЦИРА "НЕУСЕТНО" ДЪРЖАВНОТО УЧАСТИЕ! Резултатът? Ами всички отлично го виждате днес!

Ахмед Доган отдавна е минал фазата, в която му е пукало какво говорят или пишат за него. За да говори в публичното пространство сега и за да излизат придворни нему като Тадаръков да го хвалят ... значи се случва нещо и това нещо не е Цанков камък, а вероятно е нещо доста по-голямо.

ЩОМ ТОЗИ ДЕКОРАТОР ИЗПЛУВА И ПОЧНА ДА БОЯДИСВА ИМИДЖИ!

Тези бузи също са от прекалено дълго бозаене...

Ани (Цолова), попитай го този пореден професор от УНСС следващия път ПОЗНАВА ЛИ СЕ ЛИЧНО С КАРАМАНСКИ И НА КАКВА ОСНОВА МУ БЯХА ВЗАИМООТНОШЕНИЯТА МУ С НЕГО! Попитай го и познава ли се с проф. Лиляна Каракашева и откога и кой ги запозна - далеч преди да стане "научен работник". Или на каква основа им е толкова близкото приятелство с Константин Тренчев още от онези години веднага след 1989 година, че да му ПОДАРИ ЛИЧНО разни скъпи нещица, лично на него, вкл. нови БМВ-та... Впрочем може би сега е и моментът да си припомним, че след като Тадаръков с едни не особено сложни хватки, на които го научиха "другарите" прилапа Булгарлизин при "приватизацията" му, дори и нефелната Агенция за приватизация ИЗЛЕЗЕ С РЕШЕНИЕ И СТАНОВИШЕ, ЧЕ "Булгарлизинг" Е ПРИВАТИЗИРАН НЕЗАКОННО И ПОД МАСАТА, ТОЕСТ ПРЕСТЪПНО! Познайте какво направиха принципалите на дружеството (имаше и едно отвличащо вниманието тяхно творение - "Консолид комерс", в което се приобщщиха НЕРАЗГРАБЕНИТЕ ОЩЕ АКТИВИ НА ТЕЗИ ДРУЖЕСТВА, за да могат после по-лесно да бъдат прикрити следите и да бъдат дообрани активите...) - куп министри и зам. министри и премиери, като тези на финансите, на търговията и външната търговия... Познайте и КАКВО НАПРАВИ ПРОКУРАТУРАТА И ГЛАВНИЯТ ПРОКУРОР ТОГАВА? Някой може ли да се сети от три пъти?

е наложил сам диктатура на своя електорат и ги е превърнал в стадо овце ! Доскоро въртеше на пръст и българската политика , но Бойко го изхвърли като мръсно коте !Каквото и да бръщолеви той е аут от власта освен ако не го анимират болните за власт соцкомунисти , довчерашни негови ортаци в управлението !

Димитър Тадръков е този, който открадна активите на "Булгарлизинг" през онези години и чрез тях и задълженията на куп големи и важни български предприятия към фирмата сикаше да прилапа и техните активи, вкл. на военните заводи! Схемата, по която стана това е проста и известна, а негов съветник, един от съветниците му бе една лелка с титли и звания, която бе професор в УНСС и се водеше като човекът на Мултигруп там, Лиляна Каракашева... Имаше едно отворено писмо от Едвин Сугарев, в което той подробно разказваше за разграбвеането на външнотърговските дружества и престъпното УЧАСТИЕ И БЕЗУЧАСТИЕ НА Иван Костов (и по-точно на най-приближените му хора, които като министри и ЗАМЕСТНИК-МИНИСТРИ И ПРИНЦИПАЛИ) НЕ НАПРАВИХА РЕАЛНО НИЩО ЗА ДА НЕ ПОТЪНАТ И ТЕЗИ МИЛИАРДИ В РЪЦЕТЕ НА ЧЕРВЕНАТА ДС-КГБ МАФИЯ!

В България сега само формално няма диктатура.

Как ги вадят от нафталина тия мумии ченгесарски. Като заговорят за учителите и там вадят една баба, мани, мани, а за туризма има един - рагин- голямо рагу стана с шведа дето ритна камериерката и нашия го защити...

"Помнете - появи ли се момент на диктатура у нас, Ахмед Доган ще излезе на политическата сцена, заяви бизнесменът и ексшеф на фонд "Земеделие" Димитър Тадаръков." ======================= В момента България Е ДИКТАТУРА, но от типа "мека диктатура", тоест диктатура под маската на псевдодемократична, псевдоевропейска, псевдозаконна, псевдорепубликанска държава! Олигархо-монополистическа диктатура, която през последните години се изроди в много ясна и отчетлива ПРОКУРОРСКА ДИКТАТУРА И ДИКТАТУРА НА МАФИЯТА ЧРЕЗ ОФИЦИАЛНИТЕ И НЕЛЕГИТИМНИ РЕПРЕСИВНИ СТРУКТУРИ, като ДАНС, МВР, НСО, главен прокурор, НАП, ...и най-вече ръководствата им, както и безбройните "охранителни структури" - България е страната с най-голяма несигурност и най-много охранители на глава от населението (както и полицаи и прокурори), охранителният бизнес е най-големият "работодател" в България... Всъщност България е под (про)руска, комунистическа диктатура от около 70 години, от 1944 година насам, като от открита и зловеща комунистическа диктатура - руско робство от 1944 година премина в прикрита от 1989 година насам след вътрешнопартийния комунистически преврат на 10 ноември, руските мекерета в ЦК и Политбюро на БКП и шефовете на ДС изпълниха нарежданията на Москва и КГБ за пристъване към масово и тотално разграбване на Българите и трансформиране на тоталната и политическа, и икономическа ОТКРИТА диктатура в ТОТАЛНА ИКОНОМИЧЕСКА, И ОТ ТАМ И ПОЛИТИЧЕСКА, НО ПРИКРИТА И КАТО ТРОЯНСКИ КОН В ЕС И НАТО! Впрочем и Ахмед Доган, виден доносник на ДС, и неговата ОПГ - ДПС СА СЪЩО ТВОРЕНИЯ НА СЪЩИТЕ ЛИЦА, КРЪГОВЕ И ОБРЪЧИ ОТ ДС И КОМУНСТИЧЕСКИТЕ БОСОВЕ И СЛУЖБИ, включен в официалното и "легитимно" политическо представителство на ТАЗИ МАФИЯ!

Тадаръков е професор в УНСС и на първата му лекция преди години пърите му думи бяха "аз съм милионер" при което огледа реакциите от колежките в залата...ПЪЛЕН СМЕШНИК ,ОГРОМЕН ДАЛАВЕРАДЖИЯ И МОШЕННИК ! Един от боклуците който са се възползвали по времето на соца да крадат като луди! Никакъв морал и достойнство и общо взето човече което не заслужава титлата "мъж" пък за "професор" не ми пука :)

Същия, ако екрале крадвал я по нещо дребно бонбонче, бутилчица, тук таме някоя салфетка или някое и друго кило кафе! След 1990г. такива като него под ръководството на партийците от БКП ограбиха България!

От тоз човек лъха подмазвачество.Не знам как се казва но не вярвам на думите му

Стефчов,по стечение на обстоятелствата и "професор",майка си и баща си ще продаде ако има някаква далавера.Свързан е със най-тъмните страни на задкулисието.Изключително отвратителен и участващ само във отвратителни истории.

НАПРАВО ЩЕ ГО НАПРАВИ ЗВЕЗДА НА РЕАЛИТО - ШОУТО " БЕСЕДИ ЗА ХРИСТИЯН КОМУНИЗМА" .... ЕПИЗОДА "КАК ДА ОПЕЧЕШ ТУРСКИ БЕЙ НА ЧЕВЕРМЕ"

Голям комик излезе Тъдъръчето. Какви работи правят подставените за пари ....

Сокола е 1000 пъти по-добър лидер от шайката на Боко суджука и е въпрос на време да му дръпне килимчето под краката!

ДА МУ ВКАРАШ ГЛАВАТА НА СУДЖУКА В ХХХА НА ДОГАН И ТАКА ДА УМРАТ И ДВАМАТА :)))

"гладния",още дълго ще сънуваш суджуци но другата сбирка на Бузлуджа ще си водица....сега е модерно да станеш веган......трева има бол:))))))))

Тадаръков,измамник и човек с лице на д*пе!

Доган отдавна трябваше да гние в затвора за убийството на Ахмед Емин.

Този несретник, разказва някакви смешки и по лощото е че си вярва. Крадливи и уродливи за обществото утрепки, които трябва да са в затвора...

Смеееех, голем смех. Аде холан, ако не бил сокола.

единствено си спомням, че беше замесен в плагиатство.

А, спомняш ли си, че е кредитен милионер? Схемата КТБ я познава от основите. Тогава нямаше и гаранционен фонд, та доста хора се споминаха от невъзвратимите си загуби. .....