Слатински: Доган пъпната връв на България

Традиционната реч на почетния председател на ДПС Ахмед Доган както обикновено възбужда твърде много емоции и политически страсти.

Обратно в новината

Коментари - Слатински: Доган пъпната връв на България | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво е това иречение без глагол?

Доган направи чудесен подарък на Корнелия Нинова за Коледа.

Милиционер, милиционеру око не вади !!!!

Че някои го и хвалят-бил мъдър,балансьор...и пр.глупости.Той е един ограничен доносник,кайто Турция вече не иска и дърпа България в миналото.Да,крайно време е да се разделим с него!Това статукво му харесва,той друго не знае,неговото време отдавна мина!Да му сенапомни,че България е в Европа ,а не в Анадола и ,че повече никога няма да идем там,а там където има прогрес,наука,бъдеще!

Доган никога не е бил важен за българсккия народ,той е важен само за политиците в България.

Доган показа ясно, че не е на страната на Турция като изгони от ДПС предателя Местан. Това беше моментът, когато паднаха маските и се видя, че не всички в дпс са против България. Така мисля. Според мен Доган не цели сепаратизъм, а Лютвито определено е агент на Анкара.

И двамата са едни долни доносници на ДС, изпълзели от родните си забутани села, благодарение на предимствата, с които при соца приемаха малцинствата да следват. Иначе още щяха да пасат магаретата из поляните и да ринат на кравите. Което и правят съселяните им . Какъвто единият, такъв и другия. Имам чувството, че и тези, които ползват услугите им ги презират.

Президента има ли право да прави партия?

Агент Сава подкрепя БКП-ДС, която го създад. Независимо дали на всласт е лявото и крило БСП или дясното ГЕРБ.

ще подкрепя б.б. докато не свършат еврофондовете, когато намалее финансовия поток и възможностите на прибиране на дължимото и подкрепата ще падне и правителтвото на б.б.

ахмед кой???

дръндарският циганин---е наистина наи-зловещият проект на другарите от държвна сигурност и к.г.б. :)))))))) ......и до сега българите се оригват на рязан уи---благодарение на меди доганов!:))))))))))))))

Славата на Доган силно ми напомнят на изумителното слово на Форест Гъмп от едноименния филм...

николаи слатински и богомил бонев-----два ташака на аамед доан----критикуват шефа си, уя???! ....;))))))))

"Kill'em All" - Metallica'83 - най-великият им албум - всичко е казано и изпято!

Пъпната връв понеже има за всекого по нещо от кирливото му минало и настояще! Понеже няма правосъдие и всички треперите на не ви издъни. А също така той е и част от мафията унищожила всичко хубаво и ценно в България!

Богомил Бонев е прав. Поръчителят в кавички не казва нищо случайно и нищо излишно.

Имбецилите от ГЕРБ са като проститутки те. За тях е без значение кой им е сводника, за тях е важно да са на магистралата!

Само лиги ли ще точим? Вади кинтите или бегай!

ДА ИМ СЕ РЕЗНЕ КРАТУНАТА НА ВСИЧКИ ПРЕХОДНИЦИ 1989-2020 И ДА ЗАЖИВЕЕМ КАТ БЕЛИ ХОРА НЕ КАТ ЕР-ДОГАНОВЦИ> МЕДИ ДОГАНОФ БРОЙКО СМЕХУРКО И КУП СМОТАНЯЦИ ПАПАЛИ 45 Г 1944-1989 УРОДИ С ПАРТИИНА КНИГА АЛА БЕЗ ИДЕЯ КАТО ТЪПАТА ПАРТИЯ граздани за ЕУ

Късно е. Боклуците на прехода, които се домъкнаха от майната си с плетените елечета и късите шлиферчета , внедрени в СДС и назначени за "демократи" имамиха наивниците, че ще станат свободни и ги направиха роби -дали в БГ или черноработници по чужбина, все тая. А самите те се налапаха за пет живота. ЕС го знае, ама си трае, защото му изнася да има послушковци, а не хора като Орбан.

Кога последно някой е виждал Доган?

Буря в чаша вода предизвика тази реч. Всички знаем,че ДПС подкрепя статуквото в БГ вече цели 28 години. Обръчите от фирми са захранени от Герб,и всичко е ок.

"Почетен" председател ????!!!!. ЗАЩО ГО ВЪЗХВАЛЯВАТЕ ТОЗИ ЦИР...Й ??!! . Той си играе с ханъмите в сараите а гласувалите за него в Лудогорието и КЪрджали мизерстват като гледат животни....пфффф

Вчера шефа на ДПС Ахмед Доган ни каза че ДПС е Неофициалният Коалиционен Партньор на ГЕРБ+НФСБ+Атака++ДПС ! .... Цветанов веднага обяви че Доган е напълно прав , а Борисов по Панорама го Потвърди! ГЕРБ ще си Платят заради подкрепата Прета от ДПС !

Да кажа, че обичам Доган - ще излъжа, но този човек се изплю в лицетона червените боклуци, начело с ПРИВАТИЗАТОРКАТА КУРнелия Нинова и доказа, че ЗАСЛУЖАВА УВАЖЕНИЕ!!! с р а м, с р а м!!!!!!!!!!!!

ДПС и Герб официализираха връзката си/Гласове.

Бегай в сараите да се уважавате там взаимно.

.

и Слатински и Бонев.

Ти Буда ли си, кво си? И майка ти е права.