Доган нарушил закона за ДДС

Лидерът на ДПС Ахмед Доган е нарушил Закона за ДДС, тъй като е закъснял поне с няколко месеца с регистрацията по него, съобщава в. "Сега".

Обратно в новината

Коментари - Доган нарушил закона за ДДС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Апетита идва с яденето,особено на територия с бездействаща държава.

И от цялото ровичкане само това ли е нарушил - не се е регистрирал по закона за ДДС?!

За СОКОЛ няма ЗАКОН!

законът предвижда това, но отказаха да съобщят дали ще я направят. Дошло е време НАП да ЗАПОЧНАТ да изпълняват законите!

Голями хитреци са политиците на новото време - тези които се излюпиха в началото на промените.Заграбиха много държавна собственост,превъртя парите, и сега никои дума не може да им каже - те са собственици (бизнесмени).Не правят изключение почти всички политици - и от СДС и от БСП.Ще бъде чудо ако премиерът направи нещо с тях - на върха,на средно ниво и в общините !

Защо Кушлев шушумигата не се самосезира и да пита Амет от къде са му парите за яхтата! Може да го пита и от къде са 200 К за бентли на сина му. Ако това са спечелени с труд пари, направо Гоцето да му дава орден Стара Планина и да приключим завинаги с този олигофрен. Много прах за нищо !

Е и какво от това, аман от зависници. че кой декларира всичко та бирниците един ден да го оставят гол и бос?

Купенов, такива като тебе са най-опасни и пагубни за държавата. Страхливи и ревльовци. В държавата положението е такова каквото е , защото е пълно с безполезни, отчаяни оплаквачи. И аз ако съм на власт, аз ще те тъпча и обирам, като нямаш грам самочувствие и самоуважение. Преди да ти посегнат Догановци и сие ти си обречен от слабата си воля. Ти какво направи, за да промениш поне малко положението в страната? Отиде ли да протестираш някъде? Подкрепи ли някои от малкото протестиращи отрито българи , напр. пенсионерите, когато се дигнаха срещу енергото, или протестите срещу ГМО или протестите срещу дупките. Не седите си вкъщи и ревете. Така си остоявате вие мекотели правата, само с рев ли, тихичко в къщи, някой случайно да не разбере кой си и за какво протестираш. А самобичуваш ли се? Кретени сте всички, ревльовци, защото е трудно да се отсояват граждански позиции и права в страна пълна с безгръбначни депресирани мекотели. Стегни се поне заради децата ти. Срам и позор! Ти не си Купенов, по ти прилича Пораженков.

Само тоя закон ако е нарушил значи става за президент

Ще ти смъкват кожата бабо Пено, като си я продала 2004 година и си викала ура сега какво ревеш още тогава си я продала сега ще ти я вземат

Народа няма риза на гълба си. Средната класа се брои на пръстите на едната ръка. Бизнеса скача срещу праветеството, че нему дават да се развива спокоино. Синдикати мъркат заспали дълбок зимен сън, но чудо събудиха се да се ръкостискат с правителството. А ти бедни ми народе, дето колан отдавна нямаш, защото няма какво да пристягаш - отново ще те яхнат и с остена бой по гърбината. пък тя кабардясала вече и кръв не пуска. Бог да пази България и нейния лъган от всички беден народ!!!

Няма ли кой да вкара в панделата резследащите и тези, наредили разследването му бе?!?! Що разследват Каса домини в Рибарица, който си е прикрит зад ДДС-циганорите, а не разследват истинската му собственост там бе - хотела Евъргрийн палас????????????? Въпроса е риторичен - защото това е територията на един качен на най-високото място в прокуратурата и друг селскостопански механизатор, който сега е временно в панделата, готвен за бушон!!! Леле колко прах се хвърля в очете на хората!!!

Що не се споменава за глоба? Аз закъснях 10 дни с регистрацията по ДДС и ко, глобиха ме!!! Него ще не го глобяват за измама в големи размери?

Една проверка на имуществото и с какви пари е придобито ?!!?

Ох,милички,много сте смели-защо не питахте за Доган ,когато беше на власт,ами сега.Като сте толкова отворени питайте за Ипон и стотиците милиони на Цветелина!

да не е от платените писачи тук.

Особено впечатлява това, че данъчните се заели конкретно с Доган и ДПС- най-сериозната заплаха за ГЕРБ и за радикалните РЗС и АТАКА, чувства се силното желание ДПС-то да се ослаби и неутрализира, но очевадно за всички произтича точно обратното,неграмот турчеещо се население става все по сплотено както показват последните избори, крайно време е бившите полицаи-пожарникари и т.п. да се опомнят и да не вредят на народа си, а да го опазят, да се надяват на ЕС и НАТО е несериозно никой на днешен ден не е помогнал на Гърция, Кипър, Абхазия и Южна Осетия.

Сега ми стана ясно защо инж.Доган не се мерка в народното събрание.Оказа се че той денонощно работи в научната си лаборатория-сигурно скоро ще ни зарадва с някое ново откритие.Може да се очаква той да е бъдещиа нобелов лауреат с двойно гражданство.

за костов давността е изтекла, много преди 2004 беше премиер. така че, плювачите ще духате супата. неблагодарни тапънари, как пък не проумяхте, че държавата се вдигна от лайната само при костов, но не избрахте царската предателска свиня и комунистите да ви клатят докато свят светува.

Гади ми се от продажната държава. Управници, не си мислете че това ще мине безнаказано. Събира се в душата на хората и не се знае един ден на какво ще избие. Продажни души, родоотстъпници.

Червените подлеци действат с пълна сила. От Президенски съветник излиза реплика, че трябва да се увеличи ДДС и тука тъпаците веднага се разлаяха, че ББ вдигал ДДС, а бил обещал да го намали ;)))))))) Червените боклуци пускат какви ли не слухове и лъжи за да стресират хората и после тръбят наляво и надясно, че те са били против.

за всички грандомански имоти, които е придобивал във времето, Доган е трябвало да получава системно доходи стократно по-глеми от обявените от него напр. за 2008г. 366 590 лв. Как с тези само 300 хил. лев ще е могъл да построи всичките си сарай, хотели, дворци и т.н. Т.е Доган е имал постоянни огромни доходи годишно, които е укривал системно, декларирайки само 300 хил. печалба. Как ще е чист пред НАП човек със собственост за милиони, деклариращ стотинки като приходи.

Доган още преди 19 години заяви на всеослушание, че е милионер в зелено. Ако наистина Бойко иска да върши сериозна работа, да провери доходите на Доган от1991 г, да му вземе данъците и да го тикне в затвора (ако наистина американците са ни за пример, те точно така постъпиха с Ал Капоне)

Малък Бойко Бойко бре, чети Бойко не чете Бойко, работи! Бойко пак не ще. Бойко го мързи, Гледа да ле(ъ)жи, Ходи та се май, Гледа да се оправдай. Пак виновниците търси, С пръстите чевръсти, Под вола ги намира, Бърза да ги санкционира, Идва ред на филма страшен, С октопода опасен, Ролите си изиграха, Но края не видяха, Румето и тя напета, Отсвириха я от бюфета, Цецо пък държава брани, Взе ни всички за шарани. Дянковия ми бърборко снажен, Се оказа много важен, Бил ми той голям устатко, После плаче се на Батко. Процес нечуван почва даже, Но май целта е друго да замаже, Че народа взе да се вълнува, Събужда се горкия-негодува. А варненската ни градина, Е за приятелите трима, Поръчките пък софийски, За котараците персийски. И така,... време ще се мине Мандата ще измине, Народа иска да яде Ама няма откъде.

Колкото и да се напъват новите управляващи,нали съдебната власт и прокуратурата са в ръцете на БСП-ДПС, трудно ще постигнат нещо.А рязаният сопол Доган си е за разследване от всякъде, защо обявил 300,000 като е взел 1.5 милиона.И НАП и прокуратурата могат да направят много, но не искат да навредят на коалиционното си другарче!

Всеки който се е занимавал с политика в България досега е виновен до доказване на противното. Ето от такъв закон имаме нужда. Да се създаде нова партия с млади неопетнени които да издигнат това за тяхно мото. Ще спечелят изборите гаранция.

Да го направим премиер

Оставете данъчните спокойно и тайно да си работят.Тия хора не са по-прости от нас.Те са кариеристи,но се пазят от ярки изяви за да не бият на очи.При смяна на властта ги гонят и малтретират.Комуняги уволниха през 1958 г. дядо ,след 38 г. работа в данъчното,защото не дал двойна дажба купони на партизанката Мария Петрова. Гадни са!!Да си пазиме данъчните,ако се отнасяш добре с тях ще ти кажат много работи за да не дъниш бизнеса.Ще му намерят цаката на бай Ахмед Доганката.Само политическа воля требва да има,и да стане законно!!

МНОГО ГОВОРЯТ ГЕРБ, И ПОСЛЕ НИЩО. ВЗЕ ДА НИ ДОТЯГА.

Ще вдигат ДДС на 22 %, а преди няколко месеца Бойчето говореше как през 6 месеца плавно ще го намаляват.В другите страни от ЕС има дифернцирана ставка, като тя е много малка за детските неща, лекарствата, учебниците... За пореден път ще смъкват кожи от българите, ще им налагат глоби, само ако един ден са просрочили датата си, но за такива като Доган (колко много са те)законът не важи. Затова никога няма да сме истински европейци. Само формално присъстваме в ЕС. От 2001 г. нищо не се построи, никакви големи чужди фирми не дойдоха. Но си имахме цар в паламентарната република(уникални за пореден път в Европа), млад премиер без един ден трудов ден стаж, накрая бодигард, изгрял на небосклона в мътните времена на охранителите. Е как да вървим напред?

що за въпросителна ? в Закона е разписано да се направи проверка, а от НАП няма какво да отвърждават дали ще правят проверка. Законът затова е закон за да се спазва и да важи за всички ! отвратителна колониална администрация

Естествено, че няма да направят проверка, а и да направят нищо няма да открият. Живеем в продажна държава с примиренчески настроен и с робска психика народ, който позволява всичко това да се случва и го търпи.

Кучетата си лаят, керванът............

У панделата!

Какво искат от човека??? Нали през януари прокуратурата е постановила, че Доган е чист пред данъчните. Сега се сещат, че е нарушил закона за ДДС. Е, какава е била тази проверка, дето се е точила цяла година и е дала грешен резултат? Дали да не се направи и проверка на проверяващите?

Очевидно Доган е нарушил закона по ДДС.Добре ще е да му направят ревизия за 5 години назад както на простосмъртните. В това няма нищо лошо.Но наред с Доган може би трябва да се видят доходите на Костов, Лъчо Мозъка ,Цветан Цветанов и др.,които ако приемем ,че са декларирани дали са се регистрирали по ДДС.И не само те. Закона позволява НАП да се връща до 5 години да извършва ревизии.Вместо да се занимава с кокошкарски работи,нека НАП да проверяват политиците и властимащите през последните 5 години.Имат техни декларации.Остава да ги съпоставят със изискванията по ЗДДС и сигурно ще позапълнят доста дупки в бюджета-от глоби и лихви,поне ,ако не от данъци.Не е необходимо да се подхващат избирателно тоя или оня.Те се знаят и ако действително са нарушили закона от тях има какво да се вземе.Не да правят 20% лихвите за невнесени данъци и осигуровки на фирми и хора които и без това трудно могат да ги внесат.Пари в държавата има,остава управляващите да ги търсят на точните места.Така и народа ще им повярва.Но те явно нямат желание за това ,защото ще се наложи да плащат и собствените си бакии.Така ,че по-лесно е да се вземат от слабите ,те и без това не могат да се защитят.Или по-точно на умряло куче нож лесно се вади.Ако все още не е умрял българския народ ,то той е в кома.

ами той къде ще си остане в затвра ли или на свобода

Отказали да потвърдят дали ще я приложат!?!?!?!?! Че какво има да му мислят! Или доган е друга порода, която не се облага.

този алкохолик от вскъде е за затвора

Кога???

opaaaa po4na se. Da se gotvi za Kushlev sled nqkolko meseca...

Ако Доган е чист пред данъчните, нас всички други, трябва да ни ближете навсякъде.

Каквото за сите турци, такова и за гол Хасан - ПАНДЕЛА !!!

Няма ли най-накрая прокуратурата да се задейства и да провери каква собственост има Доган, откъде му са доходите, дали са декларирани, платил ли си е данъците? Справка: Как бе осъден Ал Капоне !

И за пеленачетата е ясно, че тези други дейности и хонорари за косутански услуги са най-обикновени рушвети за източване на държавните пари. След тези косутациий следват анекси с по-високи цени по държавните поръчки.

Не е ясно дали регистрацията е направена доброволно от Доган или служебно от НАП.- Както се казва-изяснете и ни кажете....След като изчерпим икономико-политическ съдържание на С. Доган -започваме личния му живот. Най-накрая го изпращаме някъде и оттам насетне се развиваме като Япония. Може ли да го разгледаме намързо..

Като нямаме държава, така става.Трябва всички които са били във власта от 20 години да се затворят в затвора и да работят минимум 10 години,като ще им се счита 1ден за два ^^

Доган бил много компетентен по водните въпроси,каза Камен Костадинов.Имал даже и лаборатория в сараите си и бил член на Водородното дружество.Кво е тва дружество обаче не знам,защото за пръв път чувам за него.Но Камен Костадинов мисли,че като се казва водородно,значи се занимава с водни въпроси и язовири. Очакваме Доган да стане и член на дружеството по Ядрена гинекология и да започне да консултира и тях срещу прилични хонорари.

баси... 2 години се туткат. Меди може да умре докато излязат резултатите.Тогава кого ще глобяват??