Цецка Цачева глоби Доган за отсъствия

Поради отсъствията си по време на пленарните заседания през месец юли председателят на Парламентарната група на ДПС Ахмед Доган ще бъде глобен.

Обратно в новината

Коментари - Цецка Цачева глоби Доган за отсъствия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

trqbvada hodi po nqkoi pat na rabota,no tova zan4i 4e parlamenta nemoje bes ahmed dogan a ahmed dogan moje bes boiko borisov,sigorno glasi nqkakv kapan na vsi4ki sre6tu nego deto se borqt

i az smiatam,4e e nijno vazmezdie

Как бе тая Цецка не помисли като го глоби, отде ще вземе сега човека пари да се издържа като му взимат от заплатата, а и той се раздаде съвсем преди изборите. Да вземе да се отвори сметка към мобилните оператори да пускаме sms - и да го подпомогнем човека, горкия или не Турция ще си му бере грижата.

Доган не е България! Доказахме че не искаме вече той да ни управлява! Законите важат за всички!

Доган не е Българя! Доказахме

Бълха го ухапала

Вижте какво, това е по принцип една симулативна интерпретация на едно административно решение. Няма място за опасения или преструктуриране на линията на поведение, защото дпс е една партия с устойчиво европейско развитие, и не дължи стабилността си на трудови възнаграждения. Аз съм човека с реалната власт, аз разпределям порционите на финансиране във властта и в нужния времеви период съм взел превантивни мерки да не остана дехидратиран откъм наличен финасов ресурс. Това че госпожа Цачка Цечкова, е взела това решение е си неин личен приоритет и властови ресурс, който тя прилага както намери за добре. Това е, господа!

Пак с перце го галят. Ако някой нормален човек не отиде 3 дни на работа, ще го уволнят дисциплинарно. За Доган закон няма - значи не е човек. И Цецка - Председателя на Народното събрание на България понятие си няма от действащите закони. Стига, няма още много да търпя това.

Правилниците трябва се спазват от всички! Браво!

Интересна статия. Оказа се, че освен Доган от парламента отсъствали още ЯНЕ ЯНЕВ, и трима от ГЕРБ/от тези с новия морал, които нямаше да пропускат заседание/ А за Цецка да не говорим, че тя едно смислено обяснение не даде, защо отсъстваше от работа, след като по закон няма право на отпуск и след категоричното заявяване на лидера и, че тези депутати не са като ония и няма да почиват, защото имало работа за вършене. Не само, че ги нямаше и се вееха по морето, и комисиите не са работили, и заседания няма. Как така Доган глобен, а другите не са?

ako nyakoy uspee da mu napravi nesto ste dam da me reznat oste vednij imam custvoto ce vie mai spite

Хаха,Супер Цецка .

Коментарите вече са малко над 190, а ти явно харесваш сериала Перла, затова ходи при догановците да те оправят както те си знаят, не си за БГ!

Парата е пак в СВИРКАТА. Прозрачна ограда?. Дрън, дрън, че пляс. Придобиването на имотите трябва да се гледа, произхода на парите. Че и моят дувар на село, където не е съборен не е прозрачен. Къде са парите за пенсиите, ЗАЩО БЪЛГАРИТЕ ТРЯБВА ДА ПРАВЯТ 100 ТОЧКИ ЗА ДА СЕ ПЕНСИОНИРАТ, кой докара Кобурга в България и му подари държавни имоти, кой и как създаде монополни структури в икономиката? Това са важни въпроси.

Мижим да те лажим е всичко това! ПЪЛЕН ПОПОЛИЗЪМ!

браво, до сега всички ги беше страх от него крайно време е вече!

Ами,К,во да па Прай чиляка,любимица на Първан,кат требе да плаща по 2500 Евра на месец за ханъмата серГЕЙ.Как да не се кахъри,ако в тези кризисни години ГЕЙчо се претисни и пометне!Вай,вай-добр ,че е на близо ,та няма да има транспортни разходи.Ишшаалла!

ПЕТЪК ВЕЧЕР Е , ХОРА ! КОЙ БЕШЕ ТОЯ - доган !? Не се занимавайте с глупости ! Със здраве ! ВСЕКИ ЩЕ СИ ПОЛУчИ ЗАСЛУЖЕНОТО !

И цялатя заплата да му я вземат, все толкова му е. Той не разчита на заплата.

Не виждам какво се вълнувате толкова , та чак 182 коментара .На вас да не ви плащат да не работите?

ДОГАН ДА СЕ СТЯГА ЗА ЗАТВОРА И ДА СИ ВЗЕМЕ ЛЕТЯЩАТА ЧИНИЯ ТА АКО ИСКА ДА ОТИДЕ НА ДРУГА ПЛАНЕТА

На тоя Доган е крайно време да го тикнат в затвора.Ако това не направи ББ губи доверие на милионни хора

Браво на г-жа Цачева. Жалко, че на тоя мангал Доган му дреме на дръндара. Той отдавна си е опекъл работата.

Боико,докога с тези цигани и турци??? Както каза :посвещаваш нещата на дядо си!!! Моят дядо също се е бил за България,няма да я дам на турците и циганите,поне докато аз дишам....

От високо има само един път-надолупадение. След това оня другия Ахмед ще те посрещне и ще ти обясни някои неща...

На сокола трябва да му се забрани със закон да диша, да говори и със закон да се заточи в Диарбекир да се излежава в тамошните сараи. Само така ще се оправи и то два ката.

Toi 4oveka si e kato tzar v BG, onba6ia.Kef mu hodi na rabota, kef mu ne hodi, 4e koi moge da mu napravi ne6to v durgava kato Bulgaria koiato e kato razgraden dvor, toi e nad durgavata.

Новите управляващи да си стягат гъзината и вместо декларации да приложат правосъдието. Модерно е да се плюе Доганя, но не трябва да се забравят нито червените, нито крадлив дедо, нито сините боклуци. Всъщност трябва да се разрови в корена на прехода, в приватизацията. Като начало - всички приватизирани предприятия, които са били първоначално публични акционерни дружества и в последствие са отписани от барсата да нямат право да участват в търгове за държавни поръчки. Акциите на хората от масовата приватизация да се превърнат в облигации със срок на изплащане до 3 години. Всички лица с имоти над 100 милиона - в затвора директно, без обяснения, по съкратена процедура за борба с мафията. И още безброй неща могат да се направят ако има кой да се сети. Досега виждам само пропаганда...

Boyko , tuk zaslujavash pozdravlenia - eto taka se zapochva! Ne moga da si krivia dushata - evalla!

Пука му на Пилетои му е през оная работа.....Колкото се разчувства, че може да му бутнат дувара.....Ще си ги избие тия 2/3 с неговите си 25/3 !!!И ще продължи да се подиграва с националния Форум, докато някой не го .....е!

Ако директора на НАП си е на мястото, нека разпореди проверка от къде са средствата и как Доган е бил придобил тия имоти и дали са били декларирани. На една моя приятелка за 80 лева недекларирани по недогледица хонорари от наднормени часове над заплатата преди няколко години фамилията й разкатаха, а за такива големи имоти?

На вниманието на строителния м г-н Плевналиев:инистър Иван Симидчиев смятал, че оградата трябва да бъдела прозрачна.Туй пък от къде го измисли?Има ЗУТ и там пише какви трябва да са оградите.Една патка много смятала, та въобще не сметнала нищо.

Абе гледам го аз Доган напоследък един такъв кахърен, все се свива в ъглите и си мълчи, пък то било защото леля му Цеца го глобила. Сега вече разбрах, защо е ходел такъв нефелен. Дано му мине по-бърже на горкия, че работа го чака. Закони трябва да се коват за благото на народа.

Браво, лельо Цецке! Лошото е само, че той е такъв гьонсурат, че едва ли му дреме. А за парите бълха го ухапала...

Евалла, че от 19 години насам сефте някой направи нещо по въпроса с отсъствията и новата влас доказа че като говори не приказва празни приказки, ами поетапно, макар и не веднага, но изпълнява обещаното. Очевидно е че за отсъствия депутат не може да се уволни, или поне ще е сложно, защото се подменя вота на избирателя. Впрочем на избирателя за какво му е избранник, който не си гледа работата? Може би трябва да се обмисли ред депутат да бъде отзован за отсъствия и мястото му да се заеме от следващия в листата, а за мажоритарните - от следващия по брой гласове за района. Така и така не е ясен реда за отзоваване на депутат поради смърт или тежка болест, но отсъстващия само яде бройката и нищо не върши.

брато ти май си доста тъпичъка, а? :)

СИГУРНО Е БИЛ ПО ВРЕМЕ НА ОТСЪСТВИЯТА СИ С БАТ БОЙКО -КОЙТО ИГРАЕ МАЧ ИЛИ ТЕНИС В РАБОТНО ВРЕМЕ, А ДОГАН МУ Е РЪКОПЛЯКАЛ ОТ ТРИБУНИТЕ........

бе аз тоя форум не го чета твърде, ама тая 1 BG-ка не каза ли на времето, че гласувала за Доган?

Браво, лельо Цецке! Само така занапред!!! Глоби до дупка.

Боже пази България от поръчковия ББ и от неговите (овце)-избиратели, жертва на собствената си колективна самозаблуда и на политическата си слепота!

Всички, които се възхищавате на Цецка я вземете у дома си! По-гразна и по-тъпа твар не съм виждал! Дадох съвет на Доган да я оправя редовно, но това животно не може и господ да го оправи! И такива са всички бивши БКПари продажници! А при Бойко всички са такива-нали и той е бил член на БКП? А сега всички са от ЕНП! Дори българи не са!

От много време непрекъснато пие и преживява някаква метаморфоза, дали не осъзнава, че с него е свършено вече! А как само е подпухнал, завалията!

Аз съм българин от с.Себища, общ.Г.бърдо,Албания, но по стечение на обстоятелствата създадох държавата Турция, а тоя фес Доган го махнете от България, защото е ретрограден и пие непрекъснато без причини и основания, а освен това краде много и не е дисциплиниран като обикновените мюсулмани, а защо разстреля Ахмед Емин, сигурно се е наквасил с 2 бутилки CHIVAS-REGAL-24...

Цецка от Плевен не е кака , а баба Цецка за някой да же е и дядо Цецка. Не е първата тя, която го е глобила. Всички председатели досега са го глобявали, но защо Цецка го има това за геройство неразбирам. Сигурно търси популярност за да излезе от провинциалната си неизвестност

Сега ще види българския народ как ще махат оградата на Доган.само това ли ще му направите а сарайте кога

Форумът го разсмиват хомосексуалисти като теб. Видяхме разгромът Ви. Управляващата партия вкара 38 депутати - и това ако не е поражение. Но наглоста Ви е безгранична - безочието Ви никога няма да позволи да си признаете тоталното поражение и липсата на разум. Хорат като теб са срам за България, твоето мнение е в подкрепа на - новините на турски език, обръчите от фирми, безпрецедентните корупциони практики, липсата на закони и справедливост, срастването на престъпността с държавността. Презареждането е изтрило наченките на мозък в главата ти, остатъка от него е достатъчен само за разглеждане на порно снимки в интернет. Защото сте социалисти , нали - но по-важното е, че наглостта и популизма са по силни от разумът Ви. Надявам се поне да ти плащат добре като си губиш времето пишейки подобни нелепи лъжи. За първи път начело на държавата застава Мъж, но Хомосапиенс като теб няма как да го осъзнае. Заемай се с Малкият Мук и не ни ангажирай с елементарните си и лъжливи съждения тук.

Бравос на Цвъцка Цачева!

gledai go kak se izpotil na snimkata za hiljada leva...

Няма по- заядливо същество на земята от бългранина- Бай Ганя.. Няма по- осмяно същество.. Няма по- завистливо и не знаещо какво иска от живота същество.. НЯМА! Както и няма хем некадърно да напише правилно едно изречение, без куп правописни грешки, и сем с претенции, че е най- стойностния човек, и едва ли не чудото на света.. Само като си помисля, че умотворението: Бог е Българин.. е наше.. Хора.. Осъзнайте се.. Станете на ясно със себе си.. Разберете какво искате, и го напишете, но ако може без правописни грешки.. Смешно е.. Оставяме на страна, че е срамно.. Можете да оплюете, дори, когато някой се опитва да направи малко по-стойностен живота ви.. Това вече е Българско изкуство.. Срамота!