Ах, този невъзпитан парламент... и други особености на новите 240

Искрени или не, депутатите ще се съобразяват с хората, иначе ще хванат към изхода, смята психиатърът д-р Цветеслава Гълъбова

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От шестото ВНС до това новото имаме още едно ВНС-7-мото. При това положение на нещата за да не ги боли хората гланата следва да се уточни- в най-новата история на България след войната имаме общо 19 партийни събрания. Присъждането по лев на всеки спечелен мандат изрично потвърждава, че това ново събрание не е народно ,а ПАРТТИЙНО.

СъЗтезание ?!?!?! Олеле...

Сега като дойдат комунягите на власт и като се изтеглят фирмите от печелившите бранчове от БГ, ще гризнем дръвцето тия дето сме кадърни и взимаме хубави заплати. Ако ме питате защо ще се изтеглят? Много просто - комунистите комунистите освен да кудкудякат в парламента и да вдигнат данъците какво ново очаквате от тях? Старото го видяхме няколко пъти подред. Погледнете президента колко е популярен на запад само - от всякъде го гонят и го връщат и никъде не го канят. Еми и комунистите кой да работи с тях? Досега нищо рационално не виждам и като си тръгнат фирмите и за циганите пари няма да има вече в бюджета. Ще потънем един път и дано да ни е последен урок.

С казаното за ГЕРБ съм напълно съгласен, с останалото не толкова.

Е, Тошко Йорданов поздрави президента, ако и да не е сватба. Водевил същи, ако не беше трагично това заяждане и стремеж за надцакване.

Колко плиткоумна жена

Уважаема г-жо Гълабова, принципно съм чела неща във вашата област и ви харесвах но сега аз ще направя анализ и дано от ИТН четете. Гласувах за ИТН, защото грасувах и на референдума и подкрепях промените. Но това далеч не е защото Борисов е най- зле, защото ГЕРБ са токсична партия, Трифонов и защото нищо не са направили за 12 години. Истинта е, че ГЕРБ донесоха известно стабилност, направиха неща в София и Инфраструктурата. Съгласна съм , че Трифонав и сие са професионалисти повтарят В Своята област....В Своята...но иначе нямат никакъв опит ..да ок нека направят нещо ново но ..как? От първия ден в парламента Станев и Йорданов забравиха че не са в Студиото си а в тази историческа срада наречена БГ Парламент. Е не го очаквах но Йорданов червето конче на ръката ти няма да ти помогне срещу антимъжкота поведение което видях, недорасляк съжалявам..би трябвало да знаеш че това не ти е Шоуто в което да кажеш ми нека ме глобят. пърна пародия..От друга страна Румен Радев наруши тотално конституцията и Йорданов не си юрист, но си историк и би трябвало да можеш да направиш преценка ..и трето отказа ви от мажоритарен вот, не ИТН предлага ви се сега ..а вие казвате ще губим още време , още 4 години ще харчим още 150 мил лева...а на всички е ясно защо??? но не смеете да го кажете направо..а така е морлано ...за да ви вярват избирателите...че сте различни..

Ивче, принципно си чела, казваш? Ако си чела така, както пишеш, едва ли си разбрала нещо. Ами много си неграмотно, бе мойто момиче. Хайде отивай си при гримовете и да си правиш селфита за Инстаграм, тук не е за тебе, душко.

Ива, От ИТН най-накрая проумяха, че мажоритарен вот е вариант две за участие на партгия във властта.По време на предишното ВНС нали имаше мажоритарно гласуване.Само Гиньо Ганев се вреди по с помоща на БСП. Бил съм независим каддидат с бяла бюлетина-последен класирал се от общо четирима. За президент да, логично е.

Още една баба в менопауза, която "ражда чудовища" и си фантазира за "интелигентния" Чалгар. Да хвалиш чалгари е диагноза!

Крайно време е да се приключи с шизофренията на Татовия Гавазин. Последствията от Ковид-19 са нарушена мозъчна дейност.

Тази говори пълни глупости, платена клакьорка. Борисов като влезе във власта имаше 8 години опит - секретар на МВР, кмет,за кратко бе и депутат.... какъв опит има Тошко Йорданов? или - Филип Станев?

Има опит в шоу бизнеса зад кулисите :)

съм с изводите на д-р Гълъбова. Браво!

положителен

Съзтезание?!

Много още трябва да учи момичето. Интересно ДИР откъде намира световно неизвестни учени за коментар.

Тя не е учен, а завършила МУ и работи като административен директор. Професионалното й ниво е много ниско, напр. в нейната болница още връзват лудите. Освен това е върла комунистка и оценките, които прави са силно пристрастни, а не обективни!

Иначе симпатична жена. Обаче крайно пристрастна. Ни грам критика за хаджигенчовци, бабикяновци, мая шилото, тошко каменното лице и др. Не се хабете, знам кога да слагам главни букви. Какво да правим, такъв е животът! Сурав и курав! Особено второто!

Аз не видях персонален коментар за никого, от никоя партия. Явно ти се иска друг анализ да четеш.

Това за персоналността е вярно. Да го кажем така: другарката критикува само наште мутри! Техните мутри са ОК!

е политически коментар, а не коментпр на психиатър.

Ако тази психиатърка не вижда проблем с поведението на новите депутати, аз нямам думи, за това колко тя е веща в работата си. От това, които гледах в петък, повечето изявили се депутати имат поведенчески отклонения....

Ама тя е психиатър, търси патология. Добре, че не вижда. :)

Добре, политическата ни класа е дъно.Спор няма.Но не мога да се съглася, че мутрите, които цяло лято хвърляха най- вулгарно яйца и домати, гавреха се с храната и крещяха, че народът гладува....Тези ли са НОВИТЕ?С новия морал, с новите идеали...?Госпожо психиатър, обяснете този срамен акт, преди да ги хвалите с този телешки възторг!

я извадиха тая кукундела. Само нейните глупости не бяхме чели.

Кукундели са от престъпната организация ГЕРП и заблудените гласуващи за мутри.

положителен

След като и тази жена започна да пише така , работата е много дебела . На Слави не съм гледал шоуто сигурно 15г. То е микс от повтарящи се номера , клишета и т. н. Същото ще е и в политиката . Но при 80% дебили това върши работа .

професионално изкривяване, нехуманно приказване! нужда от колега!!!

Сал Тошевото право куме в очи да Ви е проблем, тъй като Борисов слуша Моцарт и начинът му на изказ и отношение дори към негови хора, е достоен за конгречулейшън.

положителен

"железни професионалисти"?????? Падам! Цеца пак се изповръща. Ми, Цецо, права си, тя и Чичолина стана депутатка в Италия. И тя с "железния" си професионализъм чупеше курове в порното. Ама е професионалистка, ще кажеш...Изтрещяла самовлюбена психарка си ти, Цецо.

Анализ. Има умни и задълбочени хора В България. И е по-добре, когато някой ни критикува да си извадим поуки, а не да се опитваме да го омаловажим. Цитат "Напомням", кой и в качеството си на какво има право да напомня с менторски глас, освен на детето си да не пропусне да си изяде закуската.

Как би коментирала докторката изпълненията на част от депутатите, преди това протестъри, свързани с риба, бухалки, яйца и домати по парламента, слама за клади... Сигурно ще я определи като антистрес програма, иновация .Ай стига,луднахме ,ама не сме тъпи. Тези хора трябва да са и пациенти.

Всеки психиатър има нужда от собствен психиатър. Г-жо, хубаво говорите, но е абсолютно пристрастно! А психиатрите трябва да са безпристрастни, да не говорим, че могат да "лекуват" само с лекарства и по принцип говоренрто не им се отдава особено! Dir, и не бъркайте психиатрията с психологията, съвсем са различни!

Наминах пак да видя темата. Д-р Гълъбова е много ценна именно с това, че е и добър психолог. Слава богу нямам личен опит нито с единия тип доктори, нито с другия (и се надявам да нямам и за в бъдеще), но от мои познати, оплескани от психиатри, които ги назобаха с лекарства и им докарах маса други проблеми, включително здравословни, когато проблемите им са били от компетентност на психолог, плюс евентуално някакъв лек антидепресант или нещо подобно, знам че такива доктори са много ценни, не само в България.

едно ме притеснява - изключителния екпертен капацитет на Трифоновите последователи. Как не сме ги открили до сега.

А на Тиквуний Велики последователите къде се намират в твоята скала? Най-отгоре? Палячо.

Мърши, слагайте колкото минуса искате. Това само показва колко малоумни сте. Не можете да разсъждавате, можете само да мразите. Шмъркайте си партийната ГЕРБерастка линия и се радвайте на каквото там се радвате. Продажни изроди. Дано ви приседне, малоумници.

Не се става богата страна изведнъж.Тръгнахме като не най-богатата страна Нима Чехия,Унгария ,Полша ,дане изброявам бяха по-зле от нас.Тъкмо започнахме да се съвземаме и хайде да рушим и да започваме отначало.

Много точно!

Руска Руске, я си прочети пак поста. Моля. Хем не се ставало изведнъж най-богата страна, хем сме били стартирали като най- там-каквото-е. Последно? Тролове малоумни, наистина ви избират с конкурс за дебилизъм. Толкова си можете, явно. За едните стотинки ще си предадете децата, рода и държавата. Вие сте помияри продажни, от вас не става НИЩО!

Четене с разбиране,мнооого трудна работа. Връщай се в първи клас.

Абсолютно необходимо е незабавно да се извърши чистка на държавните и /ако е възможно/ на общинските служители! При нови избори само с техните гласовете е възможно ГЕРБ да спечели мнозинство! Ако назначените от ГЕРБ служители в държавните фирми и като държавни служители се отстранят от тези постове, ГЕРБ ще изчезне като партия, като НДСВ, например. Няма опасност отново всички държавни и общински чиновници да бъдат от една и съща партия при този шарен парламент!

Че 2/3 от тях са десебари, депесари, бесепари! Дъщерята и зетят на Мая Манолова също работят в Министерство, на високи позиции и с еврофондове!

Така, какво казва сега симпатичното булче? Ами казва: - "Да, те правят шоу, но това също е работа" Да, ама г-жа Гълъбова АКО шоуто е ВУЛГАРНО дали е "работа"? За да се позамислите, сега с спомнете си за името Лили Иванова една от най-обичаните у нас певици. Та това уж шоу, дето уж било професионално, уж било "ГОЛЯМА РАБОТА" изля реки от катран, злоба и НАЙ-НАЙ фекалии срещу Лили Иванова. А знаете ли ЗАЩО Гълъбова, май не. Защото преди време Учиндолския гений някога я кани в шоуто си с очакването, че Лилито ще му целува подметките от благодарност. Да, ама тя му казала по телефона: - Слави, ще помисля за поканата дали да дойда, но ако дойда ще ми платиш 100 хил долара. Както си представяте Дългуча онемял после се разпсувал и от тогава шизофреничното му его и злоба сипят фекалии по обичаната от народа певица. Такива работи, казвам ти, как'Сийке...

Народна певица??? Сериозно ли???

Шоуто на ИТН е в парламента в момента. Шоуто на Баба Зайка. Хахаххаах. Не ги виждам нещо много да се учат ...

Кой й плати на тая. А и тя сигурно иска независими медии.

"великите" не могат да вникват. На тях им харесва да се изживяват като чукове.

Хайде стига с тези простотии, че сме били последни. Ние сме последни от 89 година. Как някой си представя след 12 години управление да изпреварим някоя държава. Това означава другите държави да не се развиват. Това означава, че българите трябва да бъдат по- умни, по- интелигентни, по- трудолюбиви, по- организирани, по- дисциплинирани от другите нации. Всички знаем, че не сме. Ние сме чалгаджии и кючекчии.

С цялото ми уважение към докторката в нейната област, не и отива да коментира поведението само на една партия и то в такива детайли, а нищо да не каже за останалите и злобата която бълва от исказванията на останалите представители като Тошко Йорданов, Мая Манолова и нейните приближени. Затова , айде да си лекува пациентите на "4-ти километър' и да не бърка професията си с политиката. А, ако и на нея много и се иска да е част от останалите, да си пусне молба за членство в "Изправи се Мутри вън". Ще я вземат след това исказване.

Значи - професионалисти са от Има Такъв Народ, защото са..... шоумени - това им била областта, и защото тя ги познавала лично, много от тях. Явно от Герб не са, щото няма шоумени и щото явно тя не ги познава останалите...жалко, дори и Калин Вельов не го познава тази видна докторка.... И да - обикновено от уважение ако не поздравяваш, защото си малка душица, то поне признаваш резултатите от изборите, защото те са просто факт.... По-субективни разсъждения по тема и двоен стандарт....не бях чела скоро. Браво докторке, браво дир.бг.....☹

Д-р Гълъбова я познавам само от медиите, имам високо мнение за нея, дори няколко пъти съм я защитавала тук, за доста неща от казаното с нея принципно съм съгласна, ама дали не бърза да се надупи на новите и да изрита старите, защото си мисли, че вече няма да й трябват? Без да отричам изцепките на ГЕРБ, бих казала, че Маямата се държи, все едно тя е спечелила изборите и вероятно в мокрите си сънища вече се вижда като следващият премиер. Тя не е начинаеща в политиката - щом досега не се е научила, по всичко изглежда, че няма и смисъл да продължава да опитва да се учи на наш гръб. Де да беше само тя! Относно професионализма в други сфери, а това го казвам като човек с десет, ако не и повече бивши професии, в някои от които съм била над световното ниво, в други (принципно много по-обикновени и лесни) - просто не искам да се сещам какво пате у кълчища бях. Така че професионализмът в една сфера не е никаква гаранция, че в друга сфера, било то и съседна (тоест не принципно различна област) ще се справи дори и за тройка (да уточня, че съм била и даскал, и по технически, и по хуманитарни предмети, и на заици от предучилищна, и на курсисти, на които внуците им бяха на моите години и всички възрастови групи in between :))).

ГОСПОЖО,КОМУНИСТИЧЕСКИ ПСИХИАТЪР, ОПРЕДЕЛЕНАТА ОТ ВАС ЗА НЕРАЗБРАЛАТА,ЧЕ ГУБИ ВЛАСТТА ПАРТИЯ, В СЪЩНОСТ СИ Е ПАРТИЯТА КОЯТО ПЕЧЕЛИ ИЗБОРИТЕ С ГЛАСОВЕТЕ НА 840 000 БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ И ТОЗИ ФАКТ Я ПРАВИ ПОБЕДИЛ И С ПРАВО ДА УПРАВЛЯВА ДЪРЖАВАТА НИ .ЯВНО ПРОФЕСИОНАЛНОТО ВИ ИЗКРИВЯВАНЕ ,ОПРАВДАВА ТОЗИ СКАЛЪПЕН МАТЕМАТИЧЕСКИ СБОР ОТ ПАРТИИ С МНОГО НИСКА ЕЛЕКТОРАЛНА ПОДКРЕПА,КАТО ПРАВИЛНА И НОРМАЛНА .ТОЗИ СКАЛЪПЕН ПАРЛАМЕНТ ,СФОРМИРАНЕТО НА ПРАВИТЕЛСТВО, НА ОСНОВАТА НА ЗАГУБИЛИТЕ ИЗБОРИТЕ НЕЗНАЧИТЕЛНИ ПАРТИЙКИ,НЯМА КАК ДА ИМАТ ДЪЛЪГ ЖИВОТ,ЗАЩОТО ПОДМЯНАТА НА ВОТА НА БЪЛГАРИТЕ ЩЕ ДОВЕДЕ ДО ПОСЛЕДСТВИЯ И ДО ПРЕДСРОЧНИЯТ ИМ КРАЙ. А ВИЕ,ВМЕСТО ДА ДАВАТЕ ОЦЕНКИ ЗА ТН НОВ ПАРЛАМЕНТ,ПО-ДОБРЕ СИ ВЛЕЗТЕ В КАБИНЕТА И СЕ МОЛЕТЕ ДА ИМАТЕ ПАЦИЕНТИ,ЗАЩОТО КАТО ВИ ЧЕТЕМЕ ГЛУПОСТИТЕ,НЯМА КАК ДА НЕ СЕ ОСЪМНИМЕ В ПРОФЕСИОНАЛНИТЕ ВИ КАЧЕСТВА.ЛИЧНО АЗ НЕ БИХ СЕ ДОВЕРИЛА НА ТАКЪВ ЛЕКАР,КОЙТО СПОРЕД МЕН Е ДАЛЕЧЕ ОТ РЕАЛНОСТТА.

че някои лекари просто се идентифицират с пациентите си и почват да говорят и мислят като тях: чалгата е върхът, а деятелите й са гении!

Психиатърът - Е Лекар. ..и работи с Единични Болни. ..като им Назначава Лечение. - докато Тук - имаме Много индивиди. ..Без ОфициалноПризнати Заболявания. ...и НЕ виждам да Е посочена Терапия дори. ...та - НЕ става, тавариши задунайГаулайтеря ! —> РеИнженерингът+НовНюрнбергски !

Всеки, който е учил и следвал знае, че ученето в гимназия и после в университета ти отварят широк хоризонт, дават обща култура и общи познания за и около избраната професия. Но истинското научаване става после при упражняване на професията. Само хора които са практикували професиите си, събужда доверие в тях. Така е и при професията политик. Там има от време на време елементи на шоу, но не е шоу! Стига сте ни правили на глупаци!

Е изключено интелигентен и умен човек. Гледал съм я на живо в няколко предавания. Това, че не харесва ГЕРБ е нормално, все пак работи с ненормални е предимство.

положителен

"Ако хората бъдат системно държани в бедност и мизерия, всеки такъв опит ще завършва на площада." Ама Костова или Мулташка ПАТКО СМОТАНА - кой те държи в бедност бе кухолей??? Jobs.bg се пука по шевовете от оферти за работа - е да, трябва да си образован и да знаеш поне 1-2 съвременни технологии в IT, телекомуникация, микробиология и т.н. - когато си с техникумче или кварталната гимназия, или пък "бизнесмен" с няколко висящи дела зад гърба си - ПИЩИШ по ТВ, че държавата и ЕС (образования данъкоплатец) трябва да ти дава НАГОТОВО пари - за хотелчето, ресторантчето или просто защото си ОРКА (сервитьорка, фризьорка) и т.н. и те мързи да учиш и да се преквалифицираш!!! Никой не може да те държи в бедност и мизерия - ЧОВЕК САМ СЕ ДЪРЖИ В НЕЯ, КОГАТО МЪРЗЕЛУВА И ОЧАКВА МУЛТАЦИ ЧАЛГАРИ и КОСТОВИ ПРИВАТИЗАТОРИ ДАЛАВЕРАДЖИЙ да дойдат и да ги нахранят!!! А патката обяснява как ГЕРБ за невъзпитани и лоши, а ТОШКО Африканки МУЛТАКА е ИНТЕЛЕКТ и половина :D МУТРО-ЧАЛГАРСКАТА ПОДЛОГА д-р Цветеслава Гълъбицата се ИЗЗАКА!!! :D

докъде я докараха : "Ама чакайте, вие за какво очаквате да бъдете поздравени, това да не е сватба? Или излиянията на Георги Марков, че Борисов бие 5 пъти и е шампион. Да, изборите са вид съзтезание, но това не е съзтезание кой повече ще го направи, а какво се е случило, като го е направил. Какво направихте за 12 години? Останахме ли най-бедните в ЕС, останахме. На последно място ли сме по размер на заплатите, на последно. На кое място сме по смъртност или по другите демографски показатели? И когато всичко изглежда така, да се настоява, че те са най-добрите, че без тях не могат",

Лапай патки,Педро !

Лапай ти, ГЕРБераст.

„Всяка жаба да си знае гьола“, наистина малко груба фраза, но Трифонов и сие обичат грубоватите изрази и ще им хареса. И още нещо. Нека да не си „Плюят на сурата“ сами. Пак груба фраза, но те така обичат.

Добра милфка. Неслучайно беше избрана за мис баба

Не се пише съзтезание, а състезание ( от представката със- заедно с нещо или някого- напр. съставям ). За съжаление не се касае за печатна грешка...

Без майтап, Шерлок ?

Изключително тенденциозно интервю. Не видях коментар за изказването на рошавото сценаристче от "Шоуто на Слави", който нарече премиера на държават "джипко бибитков". Не видях и кометар за поведението на адвокатчето на Божков - Хаджигейов нито за пияницата Арман. За мен психоложката е мотивирана финансово за изказването си.

Опит за нормалност от лудницата.

Психиатрите, да направят анализ на поведението на МАЯ МАНОЛОВА И ЩЕ НЯКОЛКО ИНДИВИДА ОТ ОБКРЪЖЕНИЕТО И , ЧЕ ОТ ТАМ СИЛНО ЛЪХА НА ПСИХОПАТИЯ! Психопатите могат да се ''обединяват'' с други хора , или ЗА ДА ДОМИНИРАТ НАД ТЯХ, или когато са ГРУПА ПСИХОПАТИ ОБЕДИНЕНИ , С ЦЕЛ /ОТНОВО/ ДОМИНАЦИЯ ! Това е теорема от психологията/психиатрията! Отделно,че за психопатите друга основна отличителна черта е ОТМЪЩЕНИЕТО! В това народно събрание ОТМЪЩЕНИЕТО е издигнато на пиедестал и стана модел за поведение ! Които е тъпак , нека копира психопати, то си е за негова сметка. Рано ,или късно всеки тръгнал с психопати гори!

Ако все още не използвате CryptoTab Browser, то изпускате една добра възможност! Това е Chrome браузър с вградена функция за копаене /mining/. Чрез него можете да добивате Bitcoin, докато просто сърфирате в интернет, както и досега. Към момента Биткойн се търгува над 55 000$, а очакванията са да достигне над 200 000$ в много близко бъдеще. Криптовалутите отдавна не са феерия и скептицизмът няма място при тях. Разгледайте и опитайте https://cryptotabbrowser.com/landing/55/18757804. При редовното му използване ще сте благодарни за решението си! Без инвестиции, без рискове, без допълнителни усилия! Не губите нищо да опитате, ако не ви хареса винаги може просто да спрете да го използвате.

Прилича на поръчково изказване. А и много слабо. Парламентът не е училище за все още непросветени. Нямаме време за методите в детската градина: да чакаме детето да се изгори, за да се научи само, че печката на се пипа. Всеки трябва да разбира от това, което се е заел отговорно да прави. Да е специалист в областа в която работи. Госпожата дали ще се съгласи зъболекар да я оперира при апендицит? Тези хора от „няма такава държава /има един народ“ , да си гледат шоуто и да оставят на другите да движат държавните въпроси. Те имат публика, имат предавания, които се харесват на феновете им и там са успешни. Нека да продължат и надграждат успехите си и да не влизат в сферата, която не владеят. Там застрашават всички, а не само техните 17% фенове.

ей трол я ходи се ваксинирай бе.

Ти ли си силния ? Или не ти влезе в ума ,че това е за мене , а това за тебе отмина .Не казваш ти...това ти го каза.

Браво Цветилина ,така с говори. Просто и ясно !

Моя грешка -Цветеслава