Заради агресията всички училища с охрана, камери, ограда

40% от училищата в страната нямат охранителна система. За повишаване на сигурността им МОН отпуска 1,5 млн. лв., съобщи вицепремиерът Меглена Кунева.

Обратно в новината

Коментари - Заради агресията всички училища с охрана, камери, ограда | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Госпожо Кунева, когато бяхте другарката Пръмова в училищата нямаше нужда нито от огради, нито от камери, нито от охрана. Защо?

Кога и как ще накараш учителите да заработят?Учителите и полицаите само искат ,но нищо не дават.Кога ще ги обложиш с данъци за частни уроци ,които започват от първи клас и пак обрадованието ни е под всякаква критика?има една друга другарка Казва се янка от нея започна упадъка на цялата образователна система.Тази вещица превърна учителите в амбулантни търговци.

Да се сложат камери в парламента във всички стай защото много се краде и лъже. Наредиха камери на всякъде а точно там където изтичат милиарди няма Трябва да се сложат за да ги следим.

Един аналог ! През далечната 1954 година на 4 май избухва първата стачка в социалистическият блок! Тютюнопроизводителите от Пловдив се вдигат на бунт! Тогавашният градски секретар на БКП на Пловдив -Иван Пръмов издава заповед на милицията да стреля на месо! Избити са десетки стачници! След което Пръмов става министър на Земеделието за добре свършената работа! Това за свекърът! Пръмоа зачисти следите на ДС след прането на пари в Република Габон,унищожи три напълно работещи реактора на АЕЦ козлодуй срещу заплащане от френската конкуренция, а сега е на път да стане мистър на българското образование!

ЗАЩО в РБ членува лицето корман исмаилов-доказан троянски кон на османиста ердоган???? Защо в РБ членува другарката-КуКунева--загробила Атомната енергетика в България??? КЪДЕ е моралът на РБ да приема в 633партията си такива АНТИ БЪЛГАРИ??? ЗАЩО???

Где бяхте вчера вий, герои днешни? Къде бяхте, когато бащицата ви Костов разпродаде България? Когато подари на безценица Лукойл, Кремиковци, Балкан? Къде бяхте, когато взриви Мавзолея, а министрите му се черпеха и празнуваха насред взривовете като модерни Нероновци? Къде бяхте, когато Мистър 10 процента прибираше комисионни от всяка приватизационна сделка? Къде бяхте, когато подслушваше и следеше невинни? Къде бяхте, когато трупаше тлъсти лихви от КТБ и заедно с Цветан Василев създаде най-голямата банкова пирамида в историята? #ПСИХО десни Днес вие довършвате неговото дело. Довършвате страната ни. Унищожавате българския съд, българското следствие, българската прокуратура. Създавате цяла прослойка от продажни грантаджии. Насилвате ни да мразим Русия, нашия брат. Няма да стане. Няма да се продадем. Доларите на Сорос не могат да купят целия народ. #ПСИХО десни България не е филиал на "Америка за България. youtube. com/watch?v=aMI3TsChLPM

хора ставаите, сезираите я, нея, пред сада. моля се на господ, да успеем, да държим отпадъците в двора си. къде сте идем ?? мездународни конфликти се клатят наи добре, като е бита централната точка.

с образованието винаги става така-- как може, възмущение, но "това става" ако това стане сега правителствените сили ще викат после викаите те ме само за нещо голямо-престъпно- не ме занимаваите с това, това е обикновено, не само назад напред. болните теми, които идват на дневен ред, имат нужда от техните твърди факти. кукувицата прави ас от всяка нередност грях, които не е в правилния отбор, е пълен срам. каквото посъди, това/такова посича тя прави от него говорещ индивид

Хвърляне на средства на вятъра (и явно за крадене), т.к. тази програма лекува последствията, а не първопричините.

и около имота ми де данък му плащам?..ОГРАДА! но требе са събаря на адвокатин на община калкан ями пък как ни знам две- има каналзация..важно е да пгребем комшията..и де се изкоренява на телефонист по тошово.крива скица.. даа.. първо се преборете с корумпирани между вас.. на некое ложе. ний..де паднем . мъртви. закъснела си за образуванието мадам. мойто сека сутрин..само са ражда. вечи и без палатка.

Като гледам снимката кривоустата червена снаха се е подула като Кой.....и сигурно краде като него.

Даскалите - в час с калашници! Директора - с базука! Диян Стаматов - с танк Меркава! Кунева - с МИГ- 29М! АЕЦ Козлудуй-5и6 кога ги затваряме?

Ама Кунева как като сложите огради децата ще могат да виждат ширещата се демокрация и евро-ценности по улиците Ма ???!!Ми то училищата ще се превърнат в затвори ма!!Ех свободо ,свободо,ти ни вкара в карцера на европедерастията и западняшката простотия!!!!!!

имаме пак учители ученици и чистачки. плюс камера у всеки и охрана. ко липсва? - липсва уважение и нужда от бизнес и държава! некав снощи при Диков викаше чи дава средно по 2500 лева на програмист но тук немало кадро и чужди требело да бутаме в програмите.. и Диков мига ли мига.. нормални ли сте? абе аланколуу чи то по добре готвач в нормална държава.. верно и туризъма куца от кадрото..ха ха ха..що ли. и те ша внасят други утре на наше ..държава. ПЕТАТА ВЪЛНА! не колони! ..... да сложат поне некоя по цицореста за цензорка може и рускинче да варви приказката..наздоровя!

с камери ще спрем агресията ли ? това означава , че се предвижда да създаваме агресия. утре днешните деца ще станат агресивни родители. посоката е грешна според мен. ако агресията се лекуваше с камери щеше да ги има на всяка крачка

сека седмица боксове. тя 56 кила на метър шейсет и 3... они по 95 на 185.. нидей ма! - са наранят.. имат и охрана и камери..но и професионални изкривявания.. въпрос на време статистика или поръчка. що са осъждат сами..? нема да пиша по какво инжинерство има диплома..нещо като проявяване на снимки по бели престилки и маски. .......... малко и белна и се косата но туй от моя простотия и красиво и стои... ..... само некое гевезе да я пипне. нема да са Макаренко. ..... СТИГА СТЕ ПРАЩАЛИ ОБРАЗОВАНИЕТО НА СЕДЯНКА КУНЕВА И СИЕ! за кукувичи яйца ли живяхме хора?

КУКУвичите яйца! другото вече го имахме. радиация- на ден на труда земетресения..в перник малко ша почекат.. наводнения - и без снег безплатно учили некои навън а некои и с кюфтета секой ден.. срещу хранили ги. зехме сребърния фонд оти държавата чия ли е платила пенсиите..депутат от скат днес.. отврат!!!! слузести гадни влечуги. сичко лапат. с горещ разум и студени сърца. чекиджии значи. некои у и пещери. защо образованието литературата не вижда въпроса на автора в помнещи се творби? авторския поглед ве е история. наука е. наука за бъдещи. чи ни можиш са пазариш за гените си. без да загубиш. не е просто патриархат проявен от брат. брата е уважавал свободния избор на жината ..отказал пазарлъци с некви де никой ни аресва.. и три други му ближели раните. харем имал е значи. тук ся ..види са . цензорката ни уважава патриархата братиархата и са ядосва че имат некои кои рани да им ближат. повечи..на частно уроци знайване. но да знаете ат знание - боли.

До г-жа Кунева: Кварталното 148 училище дели зградата си с часно училище Вайехо и фитнес зала. Двора е достъпен 24 часа и е в ужасно състояние. Не може и да става дума за добро стопанисване и сигурност.

то не поражда агресия, ако някои е излъчил агресия, то рацията няма да отклони знаиния и естествено с това зноен воин. и аз искам, но това е кукувица, слага клада на обществото пред емигрантите и межд. местност ние в главата сме точно обратното вещице

просто просо за мръсни рака

еди ден отидох да видя старото си учелище и просто подадах крака си напред веднага след входа- от ляво на вратата ме зашемети портиер " вие каде ?? алоооо !!! " - аз посмях " аз исках да разгледам...учелището си."- -грамко "ха ха ха..." тои тук сложи точката. как ли ще се гледат с очите си децата, и сме смеят да си подадат ръката? как смее да ги облича в слуз

секо дете е учител имат камери. закон заплата и уважение няма към професията и детето. дайте да земем комисионните пак...

Ами то хубаво, но първо сложете лампи и крушки в изгорелите лампи. С години училищните дворове са индиански резервати през нощта.

Въпрос към Кунева- Защо, след като всички знаят че Сергей СТАНИШЕВ изнесе документи , държавна тайна, все още НЕ СА го осъдили ??? А също и за бившия Министър Николай Цонев и Съдията Сантиров- след като знаят че са взимали Подкупи, ЗАЩО не са ги осъдили все още ???? Тия камери, няма да подобрят сигурността на учениците. С тия камери, просто, ще може разни Серийни Крадци и Мошеници на едро, да се заяждат и с други хора и да кажат- всичките са Мошеници и Крадци. Обаче, за неправилно паркитене има ГЛОБА, а за ВЗИМАНЕ на Подкуп, има Затвор.

Подготвяме децата си за ГОЛЕМИЯТ БРАТ дето ги чака в бъдеще. За дедо и баба е трудно да се случи, ама за малките ще е стандарт

а петата вълна.. наваксвай бре.

С оградите и качерите е лесно, но с възпитанието на децата сме го закъсали... А и възпитанието на родителите им е под всякаква критика.

си вазпитайте заплатите дърти евнуси после ни възпитавайте.

Очаквахме при четворната коалиция под мъдрото ръководство на Бойко 2 положението на България да се влоши,но неочаквано то стана трагично.Колкото за Миглена Пръмова-Кунева тя е троянската кобилка на Борисов в РъБъто.Трябва превенция срещу агресията в училищата и страната ,а не оръжия,огради и камери.

ми те децата не са глупави виждат че никой не спазва законите и те не ги спазват а не трябва ли министри и депутати да дадат пример как се спават закони вместо половината да са офшорки а другите с дела и изпоосъдени

само като те видя кучке ...ми нараства агресята....

Да се върне соца и ще отпаднат всички тия охрани, охрани, камери, джандари! Те затворите не могат да охраняват като хората училищата искат като затвори.

от тази кукувица нищо не става !

Оппа, още някое милионче в джоба...

Навсякъде, където са дошли американците и европейците, са докарали на власт най-алчните, най-подлите, най-злобните, най-некадърните, най-корумпираните, най-безчувственните, най-лицемерните личности ...

Капацитетът на интелектуалната бомба /или каквото беше там/ се изчерпи бързо. След като реши проблема с учебниците за пети клас, по стария казармен принцип "проблемът с банята е решен, баня нямя да има", сега набляга на "Биг Брадър"-щина. Сиреч на чалга.

Трябва да се осигурят нови обекти за фирма ИПОН !!!

Ей, най после да им светне на тези! Бе ,това е място , дето се атакува "крепостта наука"!!? Трябват съответните мерки!?!?

Училището трябва да бъде като затвор - да свикват малките "даскалчета" отрано!?

Управляват ни ИДИОТИ!!! Колкото по-бързо го разберете, толкова по-добре !!!!

И системата е ИДИОТСКААА!

Браво - ето това е истинска "реформа в образователната система"!

Ограда! Телени мрежи, кула с картечница и прожектори! А Електричество по мрежите къде забравихте? Ето ви бъдещата моделирана младеж! Отгледана и възпитана правилно - като в затвор-концлагер сутрин затвор, следобед концлагер! И ДЕЦАТА ДА НЕ ЗАБРАВЯТ ДА ПОВТАРЯТ ДЕН И НОЩ: "ПАРТИЯ ЕДИННА НИ ВЪЗПИТА ЕДИННИ В СТРОЯ ДА ВЪРВИМ, ЛИДЕРИТЕ КАТО БОГОВЕ ДА ТАЧИМ И В ЖЕРТВЕН ОГЪН ДА ГОРИМ! УРА,УРА,УРА" След недоразумението с отпечатъците от пръсти в болниците, това вече не ми се струва недоразумение, а действителността, в която тези извратеняци ни бутат! Който ги познава от училище- Москов, и Кунева, и останалите сигурно ще потвърди, че са били ЕМО. Че са били свити , послушковци със затаена омраза към личностите, към индивидуалистите. Те са хора, които мразят свободата и налагат истински тоталитаризъм. Те мразят всеки свободен човек и искат да си отмъстят за пропуснатото детство. Това са бившите отличници, които никога не са имали нищо против властта и са копнеели с истинска тръпка пред мисълта, че може да я притежават. Те, всъщност никога не са се откроявали с лични качества освен със запаметяване на онова, което е в шаблона. Този модел отглежда папагали и унищожава нацията.

Ааа, нидей рива! Нали това е демокрацията, имаше го още в средата на 90те в един америкаснки филм "Опасни умове". Няма партия любима вече, ще пеят gangsta pardise и ще минават през скенерите за оръжие. American style.

Всъщност камери и следене са описателни действия. Те не спират агресията. Те уж подпомагат санкцията ѝ. На практика агресията се вихри на воля поощрявана от масмедийте. По тях - от реклама, през филми, спектакли, предавания, до книги избълвани на конвейр има всичко. Цензурата е скрита. Допуска се и даже се поощрява - ВСИЧКО! ВСИЧКО! .... лигавене, нищоправене - вкл. спортни събития, безмислени състезания - пръдни с уста и свири с носа, псевдо анализ на научни откриятия свръхсекретни досега скривани видите ли, понякога има и и тук таме наистина разумни предавания - до 5% от медийното> Всичко има. Без.... , без... критика към дадени ( божи) народи. И някои сексуални ориентации. Всичко друго , всичко го има. Хм.....

Всичко оправиха в образованието та я докараха до там да вдигат 2 метра огради и всичко в камери. Все едно не е училище е затвор. Проблема с агресията сред децата в никой случай няма да се реши така. Първо те се бият вътре в междучасията и никой не ги отразя защото в това време няма възрастни. Второ те и след училище се бият извън сградата и двора. Та 2 метра ограда и камери които никой не гледа как точно ще решат проблема не знам. Но за сметка на това децата вече няма да имат достъп до училищния двор където се събират след занятия да играят футбол или баскетбол, сега няма да има къде.

Раскарай , злобните гадурици, а милйона после ще го лапнеш Едната дърпала уши, другата хвърляла хилки, това са жени, С извинение, отдавна неебани, и ако можеш, вземи им помогни Някъде, в Сомалия ги испрати, където има, недостиг на жени

Каква охрана,какви камери?Децата палят тревите и цигарите от сутринта не влизат в час по обяд започват с водки и амфетамини,а вечерта гледат да пребият или ограбят някого за следващата доза.Трябва възпитание и по-добро образование.Поредното пране на пари!

НА МИНИСТЪРКАТА И РАЗЛЕПЯТ СНИМКАТА, МОЖЕ И БЕЗ КАМЕРИ И АЛАРМИ

От друга страна на кой му пука. Важното е че Под прикритие почна. В БНТ мажат сълзи и сополи за насилие, агресия в обществото, обаче това не ги спира да рекламират денонощно пълно с насилие сериалче от примати за примати и да го обявяват за връх в общественозначимите филмови постижения. Лицемерни изроди на държавна хранилка.

двама трима пикльовци се сбият, 1-2 родители направят скандал, медиите дигнат врява до небето защото няма достатъчно впечатляващи новини МО ще похарчи хиляди да охранява всички училища. ВИНАГИ ТЪРСИМ ЛЕСНИЯ НАЧИН. СЪС ЗАБРАНИ С ОГРАДИ И КАМЕРИ. Така общество не се превъзпитава.

Да налага се, но не мислите ли, че е извратено, нарушилите закона по няколко пъти (рецидив) да имат същите права, като гражданите станали техни жертви? Има нещо гнило в правото. Факта, че се налага да правим всичко това го доказва. Престъпника е цар , време е това да се промени, както при шофьорите направил си едно, две престъпления и вече нямаш шраво на същите права и свободи, както другите.

Аууууууу ......! Много изпростял народа ! Как да няма насилие с такъв мат'риал ?

функция на социалните процеси които се вихрят в обществото. С охранителни камери от родилния дом...та до края на живота ни...това ли ни предлагат?

Добре, че има камери в родилния дом, та да се види какви акушерки и лекари са се родили на тоя свят.

от процеса на деградация.

Такива са заради ниските заплати.

Или в твоя джоб...

БУХАЛЪТ Е СИМВОЛ НА МЪДРОСТ, А КУКУМЯВКАТА НА СНИМКАТА - НА ЕВРЕЙСКО-КОМУНИСТИЧЕСКИ ИНТЕЛЕКТ. КАКВОТО И ДА СЛОЖАТ, КОЛКОТО И НАШИ ПАРИ ДА ПОХАРЧАТ ДЕБИЛИТЕ, НИЩО НЯМА ДА ПРОМЕНИ СИТУАЦИЯТА. В БЪЛГАРСКОТО УЧИЛИЩЕ ВЪОБЩЕ НЕ СЕ УЧИ И ПРИЧИНАТА ЗА ИЗБЛИЦИТЕ НА АГРЕСИЯ, УПОТРЕБАТА НА АЛКОХОЛ И НАРКОТИЦИ СРЕД ПОДРАСТВАЩИТЕ, ТЮТЮНОПУШЕНЕТО, РАННИТЕ СЕКСУАЛНИ КОНТАКТИ И Т.Н Е САМО ЕДНА - УЧЕНИЦИТЕ НЕ СА МОТИВИРАНИ ДА УЧАТ. ДЕЛЕГИРАНИТЕ БЮДЖЕТИ НА УЧИЛИЩАТА НАПРАВИХА УЧИТЕЛИТЕ ЗАВИСИМИ ОТ БРОЙКАТА И УСПЕХА НА УЧЕНИЦИТЕ, КОЕТО ОТ СВОЯ СТРАНА ДОВЕДЕ ДО ЛИПСА НА ЖЕЛАНИЕ ЗА УЧЕНЕ: ТАКА ИЛИ ИНАЧЕ ВСЕКИ МИНАВА, ТАКА ИЛИ ИНАЧЕ ВСЕКИ ЗАВЪРШВА. В УНИВЕРСИТЕТИТЕ Е СЪЩАТА РАБОТА - СТУДЕНТИТЕ СА СЪС ЗНАНИЯ НА ОСМОКЛАСНИК СЪГЛАСНО ДЪРЖАВНИТЕ ОБРАЗОВАТЕЛНИ ИЗИСКВАНИЯ. САМООБРАЗОВАЩИТЕ СЕ УЧЕНИЦИ И СТУДЕНТИ СА ИСТИНСКИ МЪЧЕНИЦИ В ТАЗИ СИТУАЦИЯ НА КОРУПЦИЯ И БЕЗХАБЕРИЕ. СТУДЕНТСКИ КАМПУСИ НЯМА, А СТУДЕНТСКИ ГРАД Е .... ДУМАТА ИМА НАРОДЪТ!