Уволниха шефката на Агенцията за закрила на детето

Офелия Кънева е новият председател на Държавната агенция за закрила на детето. Тя сменя на поста Ева Жечева, съобщиха от Министерски съвет.

Обратно в новината

Коментари - Уволниха шефката на Агенцията за закрила на детето | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе кога ще сменяте управителя и подуправителката на НОИ.Мандата им изтече още през 2013 год.

56-годишната Ева Жечева бе назначена за председател на ДАЗД в края на юли 2013 Не казват колко годишна е Офелия Кънева.

Така като я гледам новоизбраната по снимките, й давам не повече от 45. Иначе типично излъчване на калинка.

набор 78

Тази агенция освен с прибирането на големи заплатки и бонуси, с друго занимава ли се?

Класика в жанра! Просто не е от "нашите"!!!

От трънка на глог, всички са партийни подлоги.Никога няма да се орпавим.

Част от биографията на Орфелия Кънева-2000-2001 год.е стипендиант на фондация "Отворено общество"за високи академични постижения в областта на управлението на човешки ресурси.Значи хората не са хора,не са личности ,а на тях се гледа като на човешки ресурси.Била е и зам.кмет на Лечков.

Преди годиниСталин беше казал-Ако 2-3 години някой е бил снабдител ,домакин или складажия може директно да се праща в затвора без съд и разследване.Може би сега тези думи се отнасят за сегашните шефове на агенции,министерства.

Ей, роби, поради що не се свените да се наречете българи. Роби-патрЕоти, децата ви са само продукция.

Ти чие дете си?

А Лазаров КОГА ???

someone

наи-вероятно заради кражби/подкупи. за това нещо гениалността на баи ганю е безгранична.

someone

мога да кажа стария ректор на търновския университет как го окраде и фалира - направил договори със строителни фирми с държавни поръчки уж за ремонти, от фирмите взел комисионна като частно лице - сега се крие в китаи. ако краде директно - бие на очи, а така привидно все едно прави добро дело.

Да се закрие безмислената агенция, тия изобщо не са в час с проблемите на деца и родители!!!

този дзвер - защитник-ха-ха

бе тия джофри знаят ли к'во е това дете? изтипосани , оскубани , нарисувани. стари звезди от (не)публичния...........живот на партиините секретари

Офелия Кънева е новият председател на Държавната агенция за закрила на детето. Тя сменя на поста Ева Жечева Явно на Офелия и е помогнал Хамлет, но защо Ева е била изоставена от Адам.

Сега ще намерят и Жулиета от ромски произход да върши работа по усвояване на средства, че това е основния контингент на Агенцията!

Ако на Жулиета намерят и Ромео, нещата наистина ще потръгнат в Агенцията.

И какво излиза,че щом си в нарушение те издигат,за да не изпаднеш от системата като ценен ,безценен крадец.Там горе на по сигурно под закрилата на най големите крадци.Е,няма такава държава и до кога ще продължи това грабене?

... като я гледам госпожата... пи скоро ще да е... закрила на внучето...

И тук ли има за крадене...че се карат за постове...

В социалната сфера се е зародил новия Мултигруп- това са едни Цопове и НПо та ,на изхода и входа на всяка община и училища,който живеят само от държавно финансиране .

Тя е родом от Сливен, в недалечното минало бе зам.-кмет по културата в града, от години развива дейност в неправителствения сектор и частния бизнес. Офелия Кънева бе заместник-кмет по социалните дейности на Йордан Лечков....В най-скоро време заместник кметът Офелия Кънева също ще напусне екипа ми, заяви днес кметът на Сливен Йордан Лечков. 25.03.2016 /Във връзка с множество сигнали, свързани с Дома за възрастни хора с умствена изостаналост в селище "Качулка", със заповед на кмета на Сливен Стефан Радев от 20 януари, е направена проверка. Вчера на директора Злати Стоянов е връчен протоколът на комисията за констатираните пропуски и е поискано писмено обяснение от него. Това съобщи на пресконференция заместник-кметът по хуманитарните дейности Пепа Чиликова. Кметът поясни, че има констатирани нарушения на финансовата дисциплина и на организацията в Дома. "Анализираме доклада и ще решим дали да правим допълнителни проверки, или да сезираме други финансови контролни органи, за случаи, в които ние нямаме правомощия. Агенция Сливен припомня, че най-голямото социално заведе ние за хора с умствена изостаналост в страната, разположено в селище "Качулка" (бивша база за подготовка на чуждестранни кадри и Зелено училище), бе разкрито като проект на Община Сливен по времето на кмета Йордан Лечков със специалното съдействие на тогавашния заместник-кмет по хуманитарни дейности Офелия Кънева.

Фирма СОНИК - Старт ООД зад която стоят имената Офелия Кънева и Ангел Чакъров

Соник Старт ООД е една схемичка за източване на пари от общините и зад това стои кака ви Кънева. А сега няма ли конфликт на интереси тука?

Тая шия , не е от туршия!

А защо трябва да има агенция за закрила на детето? Това не е ли функция на семейството от 10000 години насам? Или е част от сценария за дезинтеграция на семейството навсякъде?

На тая агенция детето се оплаква ,когато го наказвате ,карате да си учи уроците,да помага в къщи и да се прибира навреме! Каките от агенцията идват прибират го в държавен дом,а родителите ги вкарват в затвора !

Глупости.

Офелия е прикрит собственик на фирма която управлява социални дейности в поне 10 общини!!! Това става с пари от държавния бюджет които се превеждат на общините за така наречените делегирани от държавата дейности, най-вече ЦОП - център за обществено подпомагане - лапаш едни пари, отчиташ на хартия едни дейности и изписваш хонорари и заплати на свои хора които обикновено не са стъпвали там!!! Мъжът с който живее Офелия и от когото има дете е зам. председател на една малка партия сателит на БСП , беше зам. министър на Емел Етем по времето на тройната коалиция!!! Като знам до сега как действаше си представям какво ще е занапред! Няма оправия !!!!

За 26г., крадците станаха повече от парите ,....фъф Бг !

8 0 е написал самата истина.Жителите на СЛИВЕН я знаят.

Й духнаха под опашката, я какво лошо гледа женицата. Това ако е "закрилница на дедето", тури му пепел. Какво ли се е уяла от "усвоени" средства?!... Да й извадят имотите, вилите, колите, постовете на близки и познати, и пъзълът пак ще се нареди познато до болка. Тия постчета са най-благите - хем с ръчичките в меда, хем настрани на сянка от прожекторите.

Преодоляваме "тежкото наследство" останало на Героя от безвремието на Ивайло Калфин.

Поредното устройване на свои на ГРОБ хора.

А ДПС и БСП ,какво правеха ?

Съгласен. Само се чудя до кога ще я караме така, т.е. кога ще станем нормална държава?

Каква е разликата във функциите на Дирекция Закрила на детето в Агенцията за социално подпомагане и на Агенцията за закрила на детето?

Едни и същи се менкат цял живот

Защо Офелия е уволнена, питам?! Не сте ли доволни от закрилата на децата към вчерашна дата?!

Поредната надупена калинка в поредната неработеща институция дето е хранилка на много надупени дето гледат джоба но не и това за което им постъпват парите в картите всеки месец.

Гледай баджанак, още Й държи влага ? И те гледа "умно", като пикаеща крава !

сигурно е от ГЕРБ

Не ..беше депутат от СДС ...И ТОВА Е УЧУДВАЩО , ЧЕ БСП са я назначили повторно...иначе е сърдечна ...близка е до министърката на Земеделието , тя и даде МЕЛИНВЕСТ ...не безвъзмездно !!

Кое точно ви учудва?! Че СДС и БСП действат като едно добре организирано цяло? Че си прехвърлят "експерти" като дребни банкноти? Че Иван Костов откри Корнелия, а сега тя оглавява Партията? Че Костов продаваше, а нашите другари купуваха? Нищо учудващо не виждам, а една добре организирана и ръководена схема.

Може би от паричния дето според шматката им е най сигурния подръжник

само в новините са партийни, иначе са едни и същи на цвят и много добре си се разбират; не се притеснявай!