ВКС отмени оправдателната присъда на Виолета Николова

Върховният касационен съд отмени оправдателната присъда на бившия директор на Агенцията по вписванията Виолета Николова и върна делото за ново разглеждане.

Обратно в новината

Коментари - ВКС отмени оправдателната присъда на Виолета Николова | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Момчета, преди да пишете мъдри коментари, за неща, които бегло знаете, понаучете най напред кое що за тия страни. Това са две сестри близначки, който са управлявани по най лош олигархичен начин. Че кой е Путин, кой е Порошенко? Че коя е "газовата принцеса" и Петър Лазаренко? На кого от тия хора, точно му пука за бедният народ. А народа и на двете страни, както си беше беден, така си остана беден. Бягат на запад, както се бяга от чума. И тук се намесва в спора Запада-вечният демократ и арбитър, който още преживя откраднатото от колониите. И той грее ръце на огъня, който си е направо пожар. Заебете ги всичките. Нали знаете, защо у нас е зле? Защото вървим по техният път. А има и друг начин. И той се казва БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО.

Е те тая не трябва да излиза от затвора

Днес бе осъден Вещото лице Живко Палазов-графолог за взет подкуп в СГС. Една година затвор и глоба 1500 лева... Ще има още!

Бе то хубаво, но онези, които ограбиха 3.5 млрд. кога ще ги обвинят? А иначе сега замазване на очите с осъждането на тази кокошкарка.

За милиони няма закони, за кокошка няма прошка. Кокошкаря няма как, ще лежи в затвора пак!

в българия има много прасета за клане,за това на снимката коледата е дошла май.

какъв е този съдийско цигански тормоз

Ето това е България в най-чист вид, това е съдебната ни система в най-чист вид. СГС дава присъда, Апелативния съд, отменя присъдата и накрая Върховния съд отменя всичко. Пълен разнобой при едни и същи закони. Просто трите съда се контролират от различни български юнаци с много накривени калпаци и резултатът е ИДИОТЩИНА.

Ако Българин открадне нещо дребно-затвор!Ако е депутат или циганин-пускат ги за големи...огромни кражби!Това е-БГ-ПРАВОСЪДИЕТООО!!!!

Защо ли ч0 години си изхабявах здравето и се стремях да възпитавам моите ученици да бъдат честни ,да не крадат и още много на други добродетелиги учих ?И какво накрая получих ,една мижава пенсия от 200 лв да се чудя сега за лекарства ли да ми стигнат ,за храна ли ,за сметки ли ..........А тя и много други като нея за които прочетохме по-горе са си крали ,крали ,колкото си искали..Значи моите съвети са отишли напразно. Докогааааааааааа?

Хм, значи под каква сума не е престъпление според съфорумците да се открадне?? Това, че има големи престъпления, значи ли, че малките вече са си законни?

Помните ли имаше една Мургина и дела за източване на млрд. лв. ДДС! Какво стана с това дело и с тази скромна жена?

Хаха внимавайте какво пишете че се 12.03.2015 16:00 Е те тая колко е нагла само ако знаете,ако ми е жена ще я бия всеки ден,егати наглата свиня,била си ги заслужила тези 53 хиляди лева ДМС и затова си ги била взела,оценявала си труда на такива пари. ! pеплика вземи линк +19 гласувай -0 гласувай Камен Камен ( нерегистриран ) 12.03.2015 16:05 Не ми се вярва да я биеш за това , че ти носи пари .....Апропо тия всичките са за затвора ! pеплика вземи линк +0 гласувай -1 гласувай seafarer69 seafarer69 ( нерегистриран ) 12.03.2015 17:49 Не знам за нея,ама аз теб ако те пипна,миндил мръсен...не всеки ден,три пъти на ден ще ти прехвърлям керемидите,дебил нещастен!!! ! pеплика вземи линк +1 гласувай -0 гласувай gangnam style gangnam style ( регистриран ) 12.03.2015 17:54 хахахаха Палячо:) добър си:) появи Мъжа във Форума на Свинята и започна да заплашва,ето да прочетете и да се посмеете:)Голям бияч бил:) ......................................................

А те - недосегаемите мацки, върнаха ли окрадените пари (пардон, присвоените) или, както винаги отиват в сметката на данъкоплатеца?

Хахахахахахахаххаахаха, милиарди изчезнаха, а тя ще лежи 50 000 :))))))))

Не се заблуждавайте,всичко що е на Държавна Работа ,всичко живо Краде като за последно,понеже парите идват от Държавният Бюджет,и така,спомняте ли си във един стар период от време,при Дянков,когато масово ни казваше колко било лошо,нямало пари,криза било,да сме били затягали коланите,колко много тогава пари раздаде на подчинените му пари,под формата на ДМС,Да ви кажа само какво е мисленето който работи на Държавна работа,там си казват,важното на мен да ми е добре,а пак другите че умират от глад,и мизерия,боли ме оная работа,и така.

Невероятни прозрения са те обхванали! Компетентно и обосновано мнение си дал за пореден път! Със същия успех можеш да твърдиш, че щом е змия, значи е отровна. Тая овца от снимката просто не си е платила. За това сега страда.

stimulirala se....ami normalno,v jenskata priroda e da obicha stimuliraneto ;-)))

тоя съд и прокуратура си играят на пинг-понг

Още десетина години и делото може да приключи. Тогава ще бъде написана не едно лисче някаква присъда, но от "матерялното стимулиране " няма да има и следа. Закъснялото правосъдие, не е правосъдие. ОСТАВКА НА ВСС!

Баси, аз бачках 8 г. и за този период си позволих само две седмици отпуска за да събера 50 бона, а тези грозни кофли си ги разписват без проблем. Направо съм изумен... Ама млад и глупав бях...трябваше и аз да се примоля на тати да ме уреди некъде на бачкане-държавно.

Не всяко държавно бачкане получава 50 бона ДМС.

ако си почнал работа на 20г + 8 трудов стаж, от твоето изказване следва на 28г да си събрал 50 000 лв. Което е мн страно, защото орева ти лично орталъка, когато Горанов рече, че е срамота мъж на 40 години да няма 20 000 лв. Само фурнаджииски лопати и миндили сте на Посирано

magit@abv.bg

Сметките са ти правилни, но за Горанов какво съм оревал, че нещо ми приписваш неща, който не съм правил?! Горанов никога не е бил с 400 лв. Плюс това говори прекалено много. Приятелчетата му са милионери, а той ?!

Снайперчо, ..... ! Нещо послъгваш! Съгласно ЗМВР статутът ти е на ДЪРЖАВЕН СЛУЖИТЕЛ.

"прокуратурата поиска само условно наказание"- това е българското правосъдие. Условна присъда=оправдателна присъда.

Както личи на снимката-тая шия, тия бузи-те не са от туршия!! Да се конфискува цялото имущество на тая самозабравила се крадла-и така с всички крадци, крадящи от нас!!!

Стига бе, и аз съм дебел, ама бачкам яко и не гепя. Не дискриминирай шишкавите! :)

Не е дискриминация, а факт, че дебелите ядат повече, значи имат повече имущество за ядене. Та къде е дискриминацията? или и ти като циганите, всичко което не им изнася е дискриминация.

КОН,КОКОШКА,КОТКА,К...А,КОМУНИСТ НЯМА НАЯЖДАНЕ!!!

Тая е смешна с нейните 50 хиляди лева! Вървете в Агенция Митници да видите сол-ташака на Ваньо Танов - Елена Кирилова колко е гушнала през мандата на Бойко Борисов! Сумата е 600 хиляди лева..да правилно сте чули 600 000 лема! И това е само допълнително материално стимулиране - заплатата й е отделно!

Дано Николова да "повлече" крак и след нея да тръгнат :Иван Костов , Румен Овчаров , Масларова , ДОТАН , Емел Етем , СтаниШеф , крупието Цонев , Христо Бисеров , К. Добрев , и още много министри от 1991 год до днес!!Кредитните милионери - да се претръскат!!!Приватизационните договори- проверка!! Кой ПРОДАДЕ военно-временните запаси на БАрмия през 1990- 1994 год??? Работа има за вършене , и то МНОГО!!!

Да ги допълним с Цветанов, бойко Борисов, Иво Прокопиев, Менда Стоянова и много много други ..!

Е не така де, вие сега ще накарате бедната женица да си направи срекме от гащите и да лови незаконно риба, притисната от глада. Нали пак ще я одрусат 7000 лева. Имайте милост.

50 бона! Бравос! Небето на карета за цял живот за тая нагла джофра!

.......т.е. бонусът за Виолета Николова трябва да бъде определен от правосъдния министър. Това е една прекрасна метафора.Очертава се бонусът и да бъде 4-5 годишно пребиваване в килия на Сливенският затвор.

Правосъдния министър да и определя бонус от 10-ина годинки и готово. :)

Ако я осъдят ефективно , колко ли трябва да отнесът мургина , масларова , топлото , н.цонев , костов ,р.овч. и прочие мастити грабители на прехода ?!!!!

И много други, нагушили се с мн. по-големи суми, но хитри-и-и-...........

Според върховните магистратите щом в наредбата, по която се разпределят стимулите за служители в Агенцията по вписванията, няма изрично описан ред за определяне на тези неразпределени бонуси, то той остава същият т.е. бонусът за Виолета Николова трябва да бъде определен от правосъдния министър....къде ли са завършили специалност право тези върховни магистрати? Съгласно Закона за нормативните актове задължително тълкуване на нормативен акт дава само органът, който е издал акта. В императивната разпоредба по ал.3 е заложен принципът, че наказателна, административна или дисциплинарна отговорност не може да се обосновава по пътя на тълкуване или прилагане по аналогия на други норми.

В чл.46, ал.2 от ЗНА е предвидено, че когато нормативният акт е непълен, за неуредените от него случаи се прилагат разпоредбите, които се отнасят до подобни случаи, ако това отговаря на целта на акта. Ако такива разпоредби липсват, отношенията се уреждат съобразно основните начала на правото на Република България, но ал.3 на същия член указва, че наказателната отговорност не може да се обосновава съобразно предходната алинея.

Нищо подобно, съдът също дава задължително тълкуване на нормативните актове, и то има преимущество.

Милата тя, идваше на работа в 10 часа, от 11 до 15 плюскане в близките заведения, после по козметични процедури. Надебеля от много стрес, да не си мислите, че е от преяждане с народна пара.

ЗА НЕЯ Е ЯСНО,НО КОГА ПРОКУРАТУРАТА ЩЕ РАЗНИЩИ КОЙ И СРЕЩУ КАКВО НАТИКА АГЕНЦИЯТА В ТАЗИ МАЛКА УЛИЧКА?!?в ТАЗИ СГРАДА ОТ СМЕСЕН ТИП?!?

Кой знам, срещу какво също, не знам само срещу колко ;)

Ми цени си се жената. Стимулирала си се е. Само тя знае какъв зор й е било.

Връти тази гад....

Да шие гащи в Сливенския докато възстанови сумата в троен размер !!!

Гоненето на вещици започва! Не че тази не заслужава! , но ще се опитат да задоволят жаждата на Брюксел за осъдени с такива дребни калинки и бушончета, за да си осигурят после спокойствието да крадат и да унищожават България.

защо не оставите горката женица, ще вземе да се притесни идаси развали фигурата на прасенце

Тези, които откраднаха 5 милиарда, колко ги осъдихте?

Абе тия "магистрати" къв им е проблема?!? САС отменя решенията на СГС, а ВКС отменя на САС. Тия различни неща ли са учили или кво?!?

Е топък само тя да беше.... Където няма разпределяне на допълнителни кинти, там няма злоупотреби. Във всички ведомства ръководителите "са яко заслужили" допълнителните си стимули в размер на стотици хиляди лв. годишно.

Резонен е въпроса до къде стигнахме с условната присъда за забравени 15 милиона данъци? Тук все пак става дума само за 53 хиляди лева.

Не вярваш ,че някога ще кажа тези думи но...браво но ВКС. Част от тези пари са и мои ,всяка година АпВ ми взима по 54 лв.за да приеме годишният ми отчет ,супер нагли са.

При регистрацията на фирмата бях пропуснал нотариално заверен подпис на управителя на фирмата/един от необходимите документи/ и се наложи да внеса таксата от 160 лева още веднъж. Чак след свалянето на тази свиня решиха грешки да се отстраняват в тридневен срок без такси. Да не говорим за трите пръдли които ми сканираха документите при приемането, че не ми провериха нещата щото те само сканирали!

Тая още ли не е в затвора? Оооо да ицвинете, забравих че сме в България. За тая ако няма основание да я съдят за злоупотреби, поне как има очи да се появява ....при положение че по време на криза и мизерия сама си предлага и гласува космически премиални. Но вината е на съдебната система - защото ако има ефективно правосъдие такива като тая няма да виреят. Така че чистката ЧИСТИЛИЩЕТО трябва да започне от корумпираната съдебна система. Ако трябва да обявиме конкурс и да внесем от чужбина прокурори и съдии, но тази корумпирана паплач да се измете от тука.

тая пача проста дето без ДДС си ги беше дала.....

Е те тая колко е нагла само ако знаете,ако ми е жена ще я бия всеки ден,егати наглата свиня,била си ги заслужила тези 53 хиляди лева ДМС и затова си ги била взела,оценявала си труда на такива пари.

Не ми се вярва да я биеш за това , че ти носи пари .....Апропо тия всичките са за затвора

Не знам за нея,ама аз теб ако те пипна,миндил мръсен...не всеки ден,три пъти на ден ще ти прехвърлям керемидите,дебил нещастен!!!

васко

хахахаха Палячо:) добър си:)