Израел праща 16 000 мигранти от Африка в западни страни

Израелските власти обявиха, че са отменили плана си да депортират африкански мигранти в Африка.

Обратно в новината

Коментари - Израел праща 16 000 мигранти от Африка в западни страни | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много е неприятно дори ужасно някой друг да решава съдбата ти! Та каков се оказа в момента че май капитализма е нещо чудовищно! Вместо да се направи поит да се спрат конфликтите в Африка, да се направи поти тия държави да тръгнат по мирен път, то се създават още повече проблеми като се разсяват из планетата! Егати ООНето!!!!

Израел великодушно прехвърля на Запада грижата за 16 000 мигранти. Не му трябват повече и ООН сводничи по прехвърлянето им . Уникално незаконно и противоестествено безобразие и арогантност. Къде са радетелите на човешките права и международното право ?

И как след това да не вярваш в конспиративни теории. Евреите искат да затрият християнския свят. Но когато го постигнат и останат сами сред дивите езически орди, тогава ще видят зор. И тогава ще се сбъднат пророчествата и с цяло гърло ще викат за помощ.

OOH си знае работата, преди се водеха войни за колонии, а сега се насаждат демократично-подчинени правителства и робите сами си идват.

Нека се споразумяват с някой си и нека пълнят Европа с тази измет. После клали с ножове в Германия и подобни новини. Африка си е Африка, стига с притока на тези чернилки в света на белите хора. А тарикатите гърци пак ще получат милиони помощ от ЕС, този път транша бил за бежанците. Кога България ще се облажи за нещо не мога да разбера. Гърците си живеят живота с европейските помощи, високи доходи и нормален живот. Ние тънем в нищета и цените на всичко поскъпват, а пенсии и заплати ги гонят години назад. Кога европейците ще помогнат на нас, стига сме ги слушкали а е време да вземем и ние твърда позиция и се научим да защитаваме интересите си.

ЗАЩО ИЗРАЕЛ НЕ Е ОБВИНЯВАН В РАСИЗЪМ?

в немския печат от тази сутрин:Нетаняху СПИРА проекта за изпращане на мигранти в зап.Европа...До кога?

германското правителство твърди, че НЕ ЗНАЕ НИЩО за плановете на Израел да изпрати мигранти в Германия...Изненадващо било...Във форумите -негодувание...

Вече съм напълно убеден, че в световен план ни управляват олигофрени.

Да вземат там и всички "обединени патриоти", някои от тях могат да кажат че са от Татарстан.

преди 2-3 месеца за тия 16000 бяха писали ,че доста голяма част от тях са с еврейска вяра .не ги искат в исраел ,защото били бедни и черни .

За Европа! От Израел! Лелееее цели още десетки хиляди широконосещи, едва дишащи студен въздух, черни, неграмотни, неговорещи европейци дар от Израел!!!! Черните перли на Европа, истински дар! Диамантите на Европа - дар от....Израел! Които те не поискали да осиновят! Нищо, че държавата Израел и евреите по света благодентстват, заради европейците. Е, дойде моментада им се отблагодарят с едни хора, които те искали да пращат у тях в затвора! ВИСОКО, ШИРОКО БЛАГОДАРИМ!Къде е Соломон Паси да дръпне една вдъхновяваща реч тук и сега?

От Арабски змии и крокодили ще имаме полза само ако си правим Колани от тях, или ги колим и храним животните или ги правим на сапун.

Швеция се усети(малко късно) и каза(май 2017 г.), че няма да приема вече мигранти, които ООН-то(НПО неправителствена-нанппаветелствена организация) Това НПО, ООН от край време извършва тайни престъпни дейности, тайно преди, и не толкова явно сега! ООН е пуснало брошурите за програми за сексуалното образование на децата, тези програми са финансирани от богатите педофили, които сътвориха и Истанбулската конвенция!

тва с италия няма да стане :)

Нека умират и Евреите и Арабите. Комисарят за бежанци е някакъв арабин. Нека си прибере всички бягащи арабски змии и крокодили в Саудитска Арабия. В България и Европа убиваме всички араби от 1500 години.

""Това е уникално споразумение между Върховния комисар на ООН и държавата Израел за извеждане на 16 250 души в развити страни като Канада, Германия или Италия -.." аз също смятам, че мигрантите трябва да бъдат изтеглени от страните от третия свят, като израел и сащ, и да бъдат насочени към високоразвитите държави. левичаро-троцкистката организация оон знае най-добре как се правят революции.

сова е ГЕНОЦИД срещу изстрадалите емигранти. Много бързо забравиха газовите камери, но още получават компенсации.

Режисирана ислямизация в действие... Ние ще разчитаме на приятеля на ББ: "Днес се срещнах с моя добър приятел Биби Нетаняху в Израел. Трябваше да пътувам с патериците, но нямаше как да отложа срещата, която беше уговорена преди месец. За радост и тук срещнах огромно разбиране от негова страна за придвижването ми, защото се оказа, че и той е бил в подобно физическо състояние и три месеца е изпълнявал така длъжността си, след като е скъсал ахилес при игра на футбол. Това съобщи в личния си Facebook профил бившият премиер Бойко Борисов. Много държа на тези контакти, защото още преди да станем премиери с Нетаняху бяхме добри приятели и за радост такива останахме и до ден-днешен..."

Фалшива новина отвсякъде. Авторите са на Позитано и в руското посолство.

казано на кратко Израел си направи гавра с Германия, като им набута няколко хиляди човекоподобни.

Веднага да напускаме тоя смъртно ранен ЕС! Веднага!

Ами напускай, бре! Путин е петамен за правилно мислещи патриоти, като теб. Такияа, които обичат Расията над всичко. И между другото, може да имаме късмета да повлечеш крак и след теб да се изнесат останалите путинофили, та да заживеем по-спокойно. Ама това са само мечти... Даже най-яростните привърженици на Путин славославят русофилистичния начин на живот, но искат за себе си и най-вече за децата си западния... Та стига с крокодилските сълзи, молим! Или мигрирай в Расията, или спри да плюеш по европейските ценности!

...и каква излезе тя...че праскането на тази паплач и Eвропа става и сас садеиствиети на OOH..?!!

...че защо Izrael за недоразвита страна ли се имат ?...да си ги дарjaт и да си и'м готвят халал...и да и'м пускат евреики ....какво са трагнали да се усукват в OOH ?!?...че и на Aмерика да пратят от това " богатcTво " !!!

Твърде морална дилема: гонените гонители ? Май нещо не са научили урока си по история - гониха ги трепаха ги, а те сега правят същото? Дали не беше грешка поведението на Дания и Българи през 40-те години, когато ги бяха подгонили?

Евреите са завладяли Европа и се опитват всеячески да унищожат бялата раса. В Германия правителството финансирало плакат, на който са изобразени негър и бяла жена държаща дете което е от смесена раса и безцеремонно изписано "Перфектната немска фамилия". Интересното е, че в Англия, САЩ, Германия винаги пропагандата е насочена спрямо жените.

Да смятаме ли, че отделните държави вече не могат да отказват тези натрапници?

Като гледам снимката, това са нещастни старци, жени и деца бягащи от воини и насилие. Веднага да се зачислят на социалната копанкя в най-развитите европейски страни и да се задоволяват техните етнически и мъжки потребности.

А в Щатите не може, нали?

И ТИЯ ХОРА НЕ СА АРАБИ ИЛИ НЕГРИ .... ТИЯ ХОРА СА ОТ ТЪЙ НАРЕЧЕНИТЕ ЕТИОПСКИ ЕВРЕИ .. СПОРЕД ЛЕГЕНДАТА В ЕТИОПИЯ СЕ ПАЗИ КИВОТА КОЙТО ЦАР СОЛОМОН Е ДАЛ НА САВСКАТА ЦАРИЦА :))

Най-после да си дойдем на думата...

Наглоста на евреите няма граници. ООН е пълна пародия на организация, която в момента е глобално НПО.

планът Kуденхов-Kалерги се изпълнява с пълна сила! бялата раса трябва да се претопи,Eвропа да бъде напълнена с араби и африканци,които да бъдат хвърлени във воина с Pусия.Hакрая трябва да останат 600 милиона на планетата,начело с Bелик израел. Hовия Cветовен ред!

Доста логично! Засега цивилизованите народи се съпротивляват на тези планове, но докога? Като гледам какви реформи измислят в образованието за бъдещите поколения и вкарването им в мелницата от 3-4 годишни, така ще ги манипулират, че ще излизат роботизирани човекоподобни, с които всичко може да се прави.

Еритрея? Четох, че там ислямската им жестокост минава всякакви граници и обрязват момиченцата, та когато пораснат, вместо удовлетворение от секса, да изпитват болка. Ужас! Къде са тръгнали към цивилизацията?

Не са само Еритрея... По непотвърдена статистика около 20-30% от жените в Африка са обрязани! В Германия, Белгия, Холандия обрязаните жени получават автоматично политическо убежище! Най-трагичното е, че огромна част от тези жени след това при първа възможност обрязват дъщерите си, много от които са родени и израстнали в Европа...

Слушах, че в Дания някакъв техен имам предложих обрязването да стане масова практика. Позор! Тези ще ни върнат към Средновековието! Вместо да ги пращат където не им е мястото, ООН да въведе програма по контрацепция и да ги научи, че не трябва да раждат повече от едно дете.

от доста време оон прехвърля със самолети мигранти от либия за европата... да не се губи ,,матряла,, в морето.. има инвестирани ,,пари,, и ,,бъдеще,, в него...!!!

И таз хубава... Ами да ги пратят на пансион в Швейцария... Бе я, марш обратно в Африката, от където сте изпълзели... Що за наглост е това - да искаш да се заселиш в някоя социално устроена държава и да ревеш - аз съм бежанец - подслонете ме, хранете ме... Извратено мислене е това... Всеки да си стои където Е!

Германците са довиждане.Сорос им превърна държавата в световна кофа за отпадъци.

"Правозащитни организации, които се застъпиха за мигрантите, обаче отстояват тезата......." Проблемът с нелегалните имигранти ще се реши, когато издръжката им се връчи на тези т. нар. правозащитни организации и лично на работещите за тях.

Чак сега ми стана ясно, защо бяха включили HIV позитивните в Обяснителния доклад на ИК. Една трета до една четвърт от имигрантите от Африка са HIV позитивни и това е подготвяно доста грижливо. Вземайте, без да връщате, както се казва.

Израел има голяма граница със Сирия и е приел 0 (нула) бежанци. В най-добрия случай - приема "бунтовници" (резачи на глави) лекува ги и ги връща обратно...

да напраят негрите юдей и проблема се решава!

Kак мислятза съдбата на хората! Поне като са ги изпратили, усигурили са им парична издръжка от еврейски банкери, или по-евтиния вариант е европейците да платят. Поне газ от Русия подсигурили ли са, ако пещите започнат да работят за изчистване на боклука?

Скоро в учебниците ще пише за гладът в черния континет европа.

Защо в западна Европа? Да си ги прибират САЩ. Те забъркаха тази каша в света. А и Израел да ги прибере.Може и Сауд. Арабия

тези не са бежанци а мигранти...икономически . защо ес ТРЯБВА въобще да позволява на такива да влизат на континента ?? или политиците помен с чужда пита правят...т.е с парите на данъкоплатците . а после защо имало увеличаване на крайнодесните настроения на континента ?? бе тия насила търсят мустакатият !!

Пълни глупости! Тея са събирани избрани касапи и канибали ислямисти, минали през терористично обучение в израел. Обаче, от тях по-опасни сте евродебилите! Дето първо им викахте "горките бежанци", пък сега "мигранти... икономически".

хващам се на бас че хич не е Канада италия, бла, бла, а ще ги пратят на нас, тук няма кой да ни каже за "гостите", никой няма да чуе отделни групи ако разкрият това, никой няма да реагира, със сигурност няма да могат да избягат от тук, ако успеят щом са се регистрирали при нас щe ни ги върнат, така че честито!