Десетки бежанци заловени в страната, трафикант дава подкуп

Зачестяват случаите на заловени в страната бежанци от различни националности. Днес са заловени десетки афганистанци и сирийци.

Обратно в новината

Коментари - Десетки бежанци заловени в страната, трафикант дава подкуп | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Трябва веднага да махнем тез огради и да пуснем свободно да влизат и да се заселят в България африканци и предимно араби. Все пак сме демократична държава, а и българите са изчезващ народ. Нека да влизат всички да придобият земя и да печелят за да не гладуват. Така ще помогнем всички народи, които имат висока популация и не могат да се изхранват в своите държави да живеят тук.

колко от тези 6410 души са наистина бежанци - ето това трябва да проверят нашите контролни органи - обикновено идват цели семейства, дето са си платили за да дойдат да живеят в европа, подмамени от трафиканската сган - българия не трябва да ги приема, защото прииждащите не са бежанци - нормално бежанците трябва да ги приюти съседна за тях държава, в случая турция - не може да ни се налага на фона на безкрайната мизерия в бг да хрантутим и хора, дето имат пари да си платят пътя до европа на трафиканти - освен това тази война не е наша, който я направи войната, с цел да си продава оръжието, той да ги приюти - колкото и негативно да звучи - по същата причина не ги искат испания и чехия - за разлика от нас тези държави ще си отстоят позициите спрямо квотите за бежанци - у нас някои "здравомислещи"държкавници само дето не ги канят с хляб и сол, защото" мислят за благото" на народа си, разбира се

Немоем ги спреме...ни имаме волята ни гръбнака да направим нещо. Единствената ни надежда е като видат колко е зле България, да избягат по на запад...те така и правят де.

Ама между временно цоцат няколко месеца, а за баба ти няма 13 пенсия.

Властта трябва ли да се хвали, че залавя бежанци в превозни средствА, запътили се на запад, и принудително ги оставя в България? Въпросът ми е реторичен :-)))

Те даже и да не ги залавят, западняците пак ще ни ги върнат. Така е нагласено сатанинското законодателство на ЕС, че просто не можем да се отървем от тази азиатска паплач. Крайната цел е България да се превърне в етнорелигиозно бунище и да бъде затрита от прииждащите пустинни скакалци.

В България няма НИТО ЕДИН БЕЖАНЕЦ, всички изловени у нас са нелегални емигранти които са нарушили българските закони и подлежат, според степента на нарушенията си, на депортиране или затвор. И преди милозливците да ме оплюят ще им припомня че към момента в българския закон за бежанците дословно е преписано определението за бежанец от Конвенцията за бежанците на ООН, и нито един от тези емигранти нелегално преминали нашата граница според това определение нямат правото да претендират за статут на бежанец, айретен че във всяка от околните ни държави имаме дипломатически мисии в които тези хора могат напълно законно да получат визи и легално да влязат в страната ни.

Немога да разбера тези сирийци,иракчани,афганистанци,мароканци,судитци и др. подобни. Най "големият демократ" САЩ е отишъл при тях да ги въведе в света на "Демокрацията", да ги направи богати и учени, да им построи магистрали и тунели, да им вземе богатствата . А те горките ,бягат от "Демократа" и се нанизват на другия "демократ" ЕС - не врат ми шия.

а сега !! център за връщане на бежанци в одрин !! пък ние център за настаняване на бежанци ! има разлика нали ?!

Въй,Аганистан го демократизирахме,що тъй?!

d4

решението е едно! както преди 26 години. три реда бодлива тел с високо напрежение, противопехотни мини, немски овчарки и стрелба на месо. останалото е популизъм! а те с квоти ще ни занимават! демократи идиотизирани!

После бай Тошо бил правешки селянин.... Прекалено много демокрация има в този свят.....

Каква демокрация, какви пет лева. Виждал ли си каква е границата САЩ-Мексико? Нашите политици са просто алчни прадажници, от 25 години сме разграден двор и всеки си прави каквото си иска.

какъвто беше "комунизъма"на бай тошо, такава e и "демoкрацията" на "белите"държави - няма комунизъм, няма демокрация - има само свръхбогата еврейска сган, която си играе със света

Трябва закон! Превозните средства превозващи "бежанци" да се конфускуват веднага. Трафикантите по бързата процедура да получават присъда: да работят в бежанските лагери, да им се конфискуват влогове, и всички парични средства, които се намерят и с тях да се изхранват бежанците.

чудя се защо никои не иска да избяга в русия

защото знаят какви са правилата там, там няма да има помощи и участие в революцийки

Защото там наскоро излезе закон против лентяите.

Даже и дебил като теб знае,че са аут за три дни!Хайде вкарай няколко афганистанеца у вас отрепко!

Не само там - не щат да си стоят нито в Турция, нито искат да бягат в Китай или САЩ. Интересно защо? Май ЕС трябва много здраво да преосмисли помощите за "бежанци".

защотo има голям страх от огромния руски ботуш - в русия има такива прекрасни курортни местенца, дето за дни умираш, без да се шуми много

това е за един ден акция, ами тези 7 хил. редовни и ще 2-3 хил. нередовни емигранти, да не са прехвърчали до тук . Пък ние ще си получаваме пенсиите на банкомата в гробищата

Чудя се , защо ли тези бежанци неискат да избягат в Северна Корея.Там се стреля на месо без питане . Страх лозе пази, са казали нашите деди, навремето само да се мерниш на браздата и получаваш един ред дупки по мутрата, а стрелеца 5 дни отпуска . Но сега се играем на полицаи и хайдуци,едните ги хващат, другите ги хранят, третите ги развъждат.А бе "демокрация от еврогейско- американски тип

Суверена какво мисли по въпроса или оставя Боко и Кристалинка да мислят вместо него?

Това са си чисти циани,погледнете ги на снимката! Преди са влезли в България заедно с турците,когато са ни поробили,а сега навлизат свободно,без никой да ги спира,повечето искат да заминават за Западна Европа,където да лежат и да чакат на помощи,както всички останали циани по света! Тези дето ще останат тук също ще разчитат на помощи и на живот на чужд гръб,както повечето от ромските ни събратя!

Това са джихадисти. Може да са спящи клетки на ИД. Такива трябва да се наредят до най-близкия дувар в една редица и с калашниците да мине наказателния взвод. Няколко подобни показни акции и мераклиите да минават нелегално през нашата теритария ще намалеят драстично.

Заловените са сирийци и иракчани. Къде сте ръгнали, бе? Сащистанците ви построиха демокрация за чудо и приказ, защо бягате?

Едно време на незаконно пресеклите границата ни им викаха нарушители и ги застрелваха/арестуваха.

Това беше по времето на тоталитаризма,когато България беше държава. Сега това отживяло понятие е премахнато в съответствие с демократичните ценности и на територията България е пълен бардак. ----------- За всичко са виновни истинските комунисти,че изчезнаха.