Лидерът на талибаните Молла Ахтар Мансур почина от раните си

Лидерът на афганистанските талибани молла Ахтар Мансур почина от раните си, получени в сряда при престрелка с други командири на екстремистката групировка.

Обратно в новината

Коментари - Лидерът на талибаните Молла Ахтар Мансур почина от раните си | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

когато молла сунит, молла уахабист, молла ердоган. молла шария ми покажат научните си постижения, които служат на цялото човечество, когато ми покажат какво постигна тяхната "култура, освен Разрушения по Земята! и на миналите култури, тогава ще ги призная дори за държава. но докато те се крепят на власт, благодарение на подземните богатства, които дори не са тяхна собственост и Създание (или теб те твърдят, че Благата на Аллах са тяхно създание, а неверници)- за да разрушават Света Ни, до тогава ще бъдат поразявани с цялата Мощ на Природата! също така и подкрепящата ги "коалиция" ще ги последва. това е!

искам само да поздравя жените от фронта на кюрдите, които рамо до рамо се борят заедно с мъжете на фронта срещу ретроградието, което заплашва да залее света. искам да ви поздравя за това, че не са феминистки мразещи всичко, което не са те самите. Знам, че вие просто искате своите права, без да отнемате правата на другите. Аз съм на Ваша страна и няма да отстъпя и крачка, не, а милиметър назад от позицията си! поклон, дами от съпротивата на кюрдистан! дано, онези, които им се иска да ви сторят зло, да не си го помислят само!

A-а, няма му нищо. Cега е при аллах със 72 девственици. :)

slavrado

Да си се избиват, на никого няма да липсват!

АБЕ ЖУРНАЛЯТА КАК ГО СЪОБЩАВАТЕ СЕ ЕДНО ТОЗИ МНОГО ВАЖЕН КАДЪР ОТ ООН И НИЕ ТРЯБВА ДА ЖАЛИМ ЗА НЕГО,КАКВО МЕ ИНТЕРЕСУВА ТОЗИ ЦИГ*АНИН ЧАЛМОСАН ТЕРОРИСТ КАЖЕТЕ НА ОНЕЗИ ОТРЕПКИ ВЪВ ФАШИНГТОН ТОЗИ Е ТЯХНО ОТРОЧЕ ТЕ МОЖЕ И ДА ГО ЖАЛАТ МЕН НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА ЧЕ ТОЗИ СИ Е ЗАМИНАЛ ДАЖЕ МЕ РАДВА .

Нищо не се казва в статията, как лидерите на великите сили като САЩ и ЕС са реагирали на тази новина. Не става ясно от Белия дом изказали ли са съболезнования. А и дали са подготвили негов достоен заместник или сега талибаните ще се разцепят на фракцийки и ще се самоизядат? Е, вярваме, че УСА няма да ги остави без специалисти и подобаваща подкрепа. Иначе кой ще "мачка" руснаците?

Това е правилната посока. Дано продължат в същия дух!!!

РИМ ЩЕ ПОБЕДИ!

Да е гледал къде стрелят.

Бре тези хора, откъде взимат пари, само ходят назад-напред с автомати, никой не работи. Интересно е как живеят, къде им се раждат децата, къде са им жените. Откъде им идват доходите???????

ами от дрогата, нали затова там се намесваха и други...

И от петрола.

Майната им на тези, не мога и тях да ги мисля...

''...при престрелка с други командири на екстремистката групировка'' Tе това ще оправи нещата. Pазделяй и владей!

Ох ще ме разплачете с това "почина"! Що не отидете на поклонение пред тленните останки? Не мога да разбера нормални хора ли ви пишат дописките или явно аз съм някакъв задръстеняк, дето не ме кефят убийци.

В общи линии те са си го гръмнали.ама талибаните продължават да си живеят в пакистан.ще трябва и там да се почисти.

ХА ТАКА С ВСИЧКИ РЕЗАНЯЦИ-СМЪРТ!!

Щирлиц е получил още един медал :)

loyola

Аха, значи и при тях не могат да се разберат кой да води бащина дружина...

Приходите от наркотици на талибаните са изчисляват в много милиарди долари годишно , където играят такива големи пари разбирателството е много трудно. Особенно при такива подчовеци с дивашки манталитет.

да измрат всички варвари като него дано!!!!

Една мръсна гад по-малко....

"Молла Ахтар Мансур почина от раните си.......... " Нямам думи! Светла му памет и мир на праха му! Алаах да му прости греховете на безгрешния. Съболезнования на родителите и роднините му!

И по-ниски температури в казана в Ада, нали?

Молла се пише с малка буква. Не е име, а "титла", като поп, доктор, инженер и т.н.

Абе майната му как се пише. Важно е да мрат.

Оправете си заглавиете Актар, не Ахтар - справка гугъл, уикипедия

Те нямат връзка с нета.

Викторе, на български в случая се казва "умря" или "загина". Много пъти го бъркате този глагол "почина" - някакъв психически проблем ли имате в редакцията?

един по добър свят!! Дет го чака Алах и 72 девици!!! Чудно ми е конкурентните му дали и те ще му правят компания:) Може дорид а види и свойто аверче Осама Бен ладен..Дето лудите крави му метнаха трупа..в Океана..По техните съмнители изявления..

Това е добра новина.Едно мръсно ислямистко животно по малко на този свят.

Честита радост, братя християни !

Хубава работа, ама седесарска /реформаторска/...

???????? Е?

Някакъв оригинален ми ползва ника. Не знам какво е искал да каже.

Три дни в траур.

d4

И чий го търси в Пакистан моллата?? Що не е прескочил през моста в бившия СССР?

Фашингтон:) Все пак там са го чакали Виктория Нулата и Хиларито Клинтанчето да му правят минетки:) Нали е тяхно момче човека:) Защитник на педокрацията и еврогейската манфия:)

Краваристан- по-младия- ИДИЛ и по-стария -Ал Кайда не подилиха нещо мегдана А?:) Май лапачката не стига за всички:)

Това е непрежалима загуба за талибаните. Да се вдигат всички на крак и да изтребят другата фракция.

От съвременните мюсюлмански духовни водачи такава възвишена духовност блика, че единствената добра новина за тях е, че са отървали света от себе си.

Защо ни занимавате с тези уроди подчовеци, няма ли други важни неща?

Те са в Х век, разликата е в използването на калашников и РПГ, опиума е същия.

Шило

Тези пък, яко някой може да ги оправи кой какъв е, има бира от мен. Требят се с ИД, в същото време се твърдиьче са с ИД...Май на който както му дойде...

тези са си готини. Бият се с всички чужденци, като се почне още от Александър Македонски, мине се през СССР за да се стигне до САЩ и НАТО. А ако няма чужденци се бият помежду си за да подържат форма:)

Шило

Благодаря много! Наистина супер точно определение! +1000