Талибаните окървавиха Британския съвет в Кабул

Осем души, повечето от които афганистански полицаи, бяха убити, а 16 ранени, при атака на камикадзета и тежко въоръжени мъже срещу Британския съвет в Кабул. Талибаните поеха отговорност за нападението.

Обратно в новината

Коментари - Талибаните окървавиха Британския съвет в Кабул | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

кой ти каза ,че милиони са избити!Няма такова нещо,но щяха да са милиони,ако не са там силите на ООн,включително и ние -българите!

...в американския клуб на полуграмотните окупатори ли ти ги набиваха в главичката?

Неграмотността май е запазена марка на твоя работническо-селски произход

Така им се пада на Англичаните,както и на пършивите Хамериканци.Да си бяха седяли у дома!!!

стой си у дома, затвори всички прозорци и врати и им удари по един пирон в 4-те ъгъла, и се скрии под юргана..там ще ти е най-безопасно

Като не знаеш какво говориш ,по -добре млък шушумиго!Ние там спасяваме десетки хиляди човешки животи на беззащитни хорица!

И какво са десетки хиляди спасени на фона на милионите избити? Или само тези дето ви слушкат са хора, а онези ,които искат сами да определят как да живеят не са?

Наемнико тия ги разправяй на аверчетата в кръчмата. Те може и да ти се вържат.

...то затова сигурно не вдяваш нищо от бандитската политика на сегашните ни "съюзници"!

Тия мъдри коментари да не се плод на ромско-социалистическата дружба ?

В един момент няма да останат талибани, тая паплач се изпозриви.

в това число и българските!!!!

Нашите окупатори правят бум, но бебешки. Това е друга тема, но както е тръгнало скоро или циганите ще имат държава или Турция ще се разшири...

Тържествувайте другари,да даде господ жертвите да нараснат!А след това,при коментарите тук,ще каканижем измислици-как американските окупатори избиват невинни жени и деца!А и като първи братовчеди с Гьобелс,следва повтаряне на измислицата 1000 пъти,докато стане истина!

тук пишат само специалисти аз - случайно :)

ДА СЕ МОЛИМ ТАЛИБАНИТЕ ДА НЕ НИ НАРОЧАТ И НАС!!!! БАЛЕТИСТИТЕ ОТ ДАНС ЗНАЯТ САМО КАК СЕ ПРАВИ ПИРУЕТ,НО НЕ И КАК СЕ ХВАЩАТ ТАЛИБАНИ!!!!

И как по-точно хора, които не са виждали телевизор през живота си, ще ни нападнат нас? И защо реши че най-голямата заплаха за сигурността ни е държава, в която 50% от децата не доживяват до 5 години?

Тогава пазете нашия Британски англицки да им берем ягодите.

петцифрено число срещу трима - талибаните вярно са само оправдание и/или марионетка на СССА