Талибани атакуваха хотел в Кабул и убиха 14 души

Четиринайсет души, сред които девет чужденци, са били убити миналата вечер при талибанско нападение срещу хотел в Кабул.

Обратно в новината

Коментари - Талибани атакуваха хотел в Кабул и убиха 14 души | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ще убиват.Що щат задокеонците там.То и тук ако стане така и аз ще убивам.За едни са талибани за други са закрилници-като наще хайдути и революционери.За нас те са светци за други комити и бунтовници ,както е модерно сега.Не ме е страх.

това новината за къщата за гости ли е или не ? тази сутрин - къща за гости ... сега хотел... накрая детска градина ще стане ... а апропо, за какъв концерт са били там "чужденците"? както писах по рано - чалматите са локализирали квартирка на цру и хоп през пръстите ...

1980 г. СССР навлиза в Афганистан,шест месеца,след като ЦРУ започва да въоръжава муджахидините.Колкото и да не ви харесва е факт.Сърбайте си попарата сега.И дано муджахидините по бързо да вземат властта отново,та отново да изкоренят и запалят маковите полета,че се възстанови демократичното производство на хероин,около 70% от световното.

Ней са били американци, най ми е бил един американец... Всеки селяк, който не може да се адаптира към днешния свят, решава, че трябва да го унищожи.

Къв олигофрен трябва да си, за да се замъкнеш при тези средновековни кретени, които взривяват и стрелят безогледно!

По бизнес брато са се замъкнали там няма за какво друго да са там. Те хамериканците от всичко пари правят

Тия много приличат на комунистите партизани- все безпомощни хора и мандри нападат.

Гумен ти е мозъка , глупако .С "комунистите"ставаш и лягаш нали иди*те

A, грешиш! НАТО са специалистите по убиване на безпомощни - направо по цели държави, Афганистан включително! А в Афганистан - както на времето се съпротивляваха на СССР, така сега се съпротивляват на окупаторите от САЩ и НАТО, макар че е едно и също!

Както беше казал един историк: Афганците са бойно племе, те не могат да живеят в мир и спокойствие, на тях им трябва война и раздори, за да живеят. Още преди 2 300 години Александър Велики се е сблъскал с този непокорен народ и си е взел местна жена, за да може да продължи похода към Индия. Британци, СССР, САЩ, кой ли не се опита да"вразуми" тези непокорници, той не изпита ужаса от това. Най-добре е да ги оставят да си живеят своя живот, какъвто и да е, но пусти плантации с мак, така ли се оставят:)

Наскоро някъде бях чел ,че ислямска държава е обявила война на талибаните...ако се избият взаимно това ще е най-добре изиграния коз на ЦРУ;)

Създадените от САЩ талибани убиха 14 души. Така САЩ създаде всички мародери и фашисти по света.Сега най-модерни са бандеровците и възродения фашизъм в Киевския вермахт.

Мародерите сега се наричат, ,опълченци" .Избиват цивилни,ограбват и свалят пътнически самолети.Фашистите сега се наричат путлеристи.Имат со и водач.Фюрер.Путин се казва и е начело на русофашисткоят райх.Той подкрепя мародерите в Украйна с танкове и, ,доброволци"от Русия.Разбра ли?

Каква е религията на тези пусти талибани, християнска или ислямска и защо на едните им викат "радикални талибани" а на другите "радикални ислямисти" и кое е това "радикално" у тях. Или това е като мед за душата на такива "картофени момченца" като вас.

Това е положението. Доказани примати, а Европа се готви да ги приема на квотен принцип!!!

В "талибания" очакват с нетърпение обещаното им за отстрел от "ирландската овчарка" свежо пушечно месо...!!! :::)))

Спрямо хора ,които не са анонимни ...това е ....абсолютна простотия

помня как при навлизането на САЩ в Афганистан бяха хванали от първите партиди талибани и ги държаха в едно загражение от бодлива тел. От там един викаше: - Ние ще победим! Рано или късно ще победим! Е явно дойде тяхното време. САЩ се изнасят кат бити пи от там.

" ....нападението е започнало към 8:30 часа местно време (16:30 по Гринуич)..." Нещо не ми се връзват часовете. В Афганистан 8.30 часа, а в Лондон 16.30 часа?

То на теб жена не ти връзва, ти времето искаш да ти върже. Чети пак - 8.30 PM /20.30 местно време/ - изток е там, слънчо откъде огрява първо. А Лондон си е на запад - там още е раничко - 16.30 същия ден. Объркваш ли се...?

професионално е да ползваш една и съща единица в цялата статия. Ами ако решаваш задачка часов е по минути ли умножаваш или минаваш само по едната система?

В българския език няма такова понятие "къща за гости". Човекът, написал го, не знае руски - уволнете го!

Това е превод от английски Guest House - точно така се наричат тези къщи, в които се настаняват чужденци в Афганистан, Таджикистан, Индия, Иран ... Това си е тяхно понятие - не е точно хотел, нито е хостел, прилича на някогашните ханове, но е по-луксозно - всеки наемател има голяма стая с баня, а дневната и столовата, кухнята, са общи, в тях има обслужващ персонал. Точен е преводът, просто у нас няма такива неща. Прилича на частен семеен хотел.

Много се кефя на талибаните,тези народни борци за свобода. 15 години американите ги гониха из балканите и им хванаха шушлеците. Сега ще си върнат заграбеното от продажните политици за няколко дена.

Кефиш им се, но забравяш времето, когато бяха врагове на СССР.

народни борци за свобода съм писал скъпа , а колонизаторите са различни

Ти талибани през живота си не си виждал. Ако искаш иди да се запознаеш. Ще те приемат като посланиците

ела при мен в циганското гето има много

Вече Къщи за гости ли се казва на квартирите на цру ??? Нововъдение ?