Камикадзета извършиха кървав атентат на гробището в Кабул

Камикадзета са извършили троен атентат на едно от гробищата на Кабул, в който загинаха 20 души.

Обратно в новината

Коментари - Камикадзета извършиха кървав атентат на гробището в Кабул | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Горките хорица, съжалявам ги не по-малко от жертвите в Лондон. Сега обучени имами ще обикалят по села и паланки и ще втълпяват на мъжагите как Европа е виновна затова , да си продават котурките и да тръгват на джихад в Европа като мигранти. Викат Аллах бил пожелал така, явно имат пряк контакт с него!!!

абе верно, защо хайко маас ни трие мненията. нима сам си изкарва заплатата?

не се съмнавах, че мнението ми за ктб ще бъде изтрито от царските подлоги-

Окей, sybil, аз разбирам борбата ви, ама защо тя е насóчена срещу мене? онез, които ви плащат!

ако евр.европейската цивилизация е решила да живее на чужда сметка едва ли ще успее ...въпреки смотаните им лъжи !

евреите трябва да бъдат почистени с колурий! а след това съдени за геноцид над народите!

Тъмносив каскет, изпобеляла блуза, дързост в погледа гори, алена кръв по одрасканата буза в тънка ивица струи. Спряло пред грамадната скала в закана, сръчно чука то върти; под целувките на хладната стомана камъка в искри пламти. И далече по чукарите, където утринна мъгла дими, мигом от крилатия ветрец подзето, бодро ехото гърми. Верен удар удара спокойно гони, екнат сънните гори; а скалата пука, цепи се и рони в кехлибарени искри... Хей, другарю, ти какво решил си с чука! С тоя трясък и искри? Аз ли? Път ще се прокара, друже, тука, нов път в тези канари!

демократите си намериха майсторите .

Демокрацията беше донесена от САЩ на Афганистан..... Навсякъде къде са САЩ и техните соросидни престъпници само смърт разруха и терор. Народен създ за ВАС

дира спи !

никакви атентати няма да помогнат на некадърниците да закрепят своята безнадеждна още в зародиша сии напълно измислена безбожна система.- короната не е за всеки, властта-също. въобразяват си, че спасяват света, а всъщност само си натрупват още карма...

педерастите трябва да бъдат разследвани за подпомагане на тероризма! но нима терористите не са самите служби на меркел и куция кон в количка? и хако маас?

Добро утро, дираджии, спите ли още? Цял свят гърми за новия атентат в Лондон, изоставате С ЧАСОВЕ след новините.

насименто и дойче веле затварят очи и предсатавят атентата в лондон като една приятелска закачка на хайко маас с уличните хора, които нямат охрана, като него и фрау меркел. може да се рече още, че това са ракетите фау на хайко маас, които летяха към лондон още по времето на хитлер.

Е тия камикадзета пък...Точно на гробищата...Зомбита ли са трепали там? Освен това- не ка се изпотрепят ага и циганите ага.

Умирам от гняв, защо показват някой колко са не просветени: "Камикадзета са извършили ......" Димитре, камикадзе е .ПИЛОТ КОЙТО СЪС САМОЛЕТА СИ ОПИТВА ДА ПОТОПИ КОРАБ. ТАРАН е когато друг пилот който със собственият си самолет удря противников самолет по време на полет. Присмивам ти се! Не обърквай понятията! Тези са само ТЕРОРИСТИ-САМОУБИИЦИ. Ясно?

ако трябва да сме пунктуални, то камикадзе означава божествен вятър! силен вятър духнал, и потопил китайският флот, мисля, и спасил япония от нашествие! японците решили че това е работа на тяхните си божества! та то и зеления хайвер не е зелен, но тъй се е лафа!

повърхнастен лайнар! КАМИКАДЗЕ се наричат геройте на Япония и омърсявайте тази титла с българската си неосведоменост! Арабите са само фанатични убиици! Хайдутите да не са били камикадзе? Революционери бяха!

На Черешова Задушница? Безбожници, антихристи, сатани. Не ви ли прави впечатление, че всички терористи и групировки още от времето на Баадер-Майнхоф и Карлос Чакала са въоръжени все с калашници? Няма значение чия направа и менте са. Как пък един не си купи "Узи" , "Томсон" или "М-8", да му се не види.

И комунягите са извършили подобен атентат - през 1925г Защо ли ми идва на ум тази аналогия!

Защото си кух на горния етаж.

Първо, онези дори не са били членове на работническата партия тогава. От осъдени примерно 8, единият е бил французин, а друг евреин. И цялото това става след преврат, избиване на депутати и министри. На Александър Стамболийски (министър председателя) му отрязват главата и я носят в София. Та въпроса е бил, дали целта оправдава средствата. Само че главните са стояли напред в църквата и с това са се измъкнали. Преди атентата, превратаджиите са избили около 15 000, а след него още около 5 000 по мнение на чужденец - не го помня. Така че онзи атентат е маловажен спрямо целите събития тогава. В начолото на които комунистите нямат никакво участие. Просто виждат какво става и въпреки че са в лоши отношения със земеделците и те се вдигат на бунт. БЗНС тогава спечелили изборите с 52%. Царчето обаче не искало демокрация.

хората си воюват. не им харесва и променят.... така требва. Как не са се сетили да ги атакуват със страшното оръжие7 БХК! или там им затварят устите бързо-бързо на такива. със куршум в гърлото.

По информация на TFL мостът е затворен и в двете посоки. На мястото на инцидента се наблюдава засилено присъствие на полицейски и специални части, както и на множество линейки. Според непотвърдена информация има и втори инцидент на нападнати с нож хора в същия район, както и се говори за стрелба в района на Borough Market. Има и трети инцидент в района на Vauxhall. Появи се информация вече за повече от един убит и множество ранени хора. Полицията издирва трима мъже, които са въоръжени.

Тази вечер бял ван, движещ се с около 50 мили/час и управляван от мъж е газил пешеходци на London Bridge в Централен Лондон.Лондон-7 убити, 20 ранени

страшно пак в лондон ,с кола,с ножове и не знам какво друго ,на три места !

Мирната и човеколюбива същност на исляма! Интересно, защо бълг. медии в такива случаи не взимат интервюта от бълг. Мюфтия?!

нема лошо!явно от бкп са се учили! атентата в храм Св. Неделя софия. гърмиш един, а другите на погребението му! почерка е ясен, изпълнението немарливо по мюсюлмански! само 20 жертви с тия взривни материали днес, а ония тогава 134 и нагоре !

ислямиста на сорос Хюсеин обама

Циганска работа--и тия ги приемаме ,като бежанци в Европа.

Абе спрете да наричате това душевно-болно сатанистко явление "религия", забранете го и го обявете извън закона бе. Изловете всички пропагандатори. Колко хора трябва да измрат, за да схванете?

Дам, Големият двубой продължаав с пълна сила- май са решили да се бият, докато единият не изчезне. Но си режат клона взаимно. Тъжна работа.

пулер да престане да ги въоръжaва.

ТАКА ЩЕ Е В АФГАНИСТАН,ДОКАТО ОКУПАТОРИТЕ ОТ нато НЕ НАПУСНАТ СТРАНАТА!!!

Гъзофил, многого Ви отива

Даже и не си и българин