ИД обезглави 15 свои бойци в Афганистан

Терористичната организация "Ислямска държава" е обезглавила 15 от бойците си в Афганистан, съобщиха представители на местните власти.

Обратно в новината

Коментари - ИД обезглави 15 свои бойци в Афганистан | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А така, нека се изтепват взаимно, светът само печели от това. И с един по-малко - все е кяр. Дори и мюсюлманските страни ги намразиха. Това не са хора, а изчадия и просто трябва да бъдат изтребени. После остава и другия проблем с Кимион и парадите под строй на роботизираните маси, и готово.

С решаващата помощ на Запада бяха отстранени най-големите препятствия пред Ислямската държава - първо Садам след това Кадафи, Мубарак, Бен Али (президента на Тунис). В Афганистан също Западът подготви почвата за радикалните сили. Журналистката Суад Мекхенет която пише за западни издания казва: "Чувала съм както от представители на ИД, така и от хора в арабските тайни служби, че много бойци от Либия и от Сирия, обучени от западните тайни служби за борба срещу диктаторите, днес вече са в редиците на ИД."

Нали в Афганистан уж ги избиха с майката на всички бомби?

ИД е създадена от Путлер и за това висчки кумунисти трябва да бъдат изклани от великите американски солдъри ахахахах мрете кумунисти слава Бандера да живее демокрацията

Надявах се , че си измежду 15 те обезглавени боклука- нищо следващият път!!!

Голяма част от ДАЕШ в Афганистан са евакуираните от САР от американците главорези...

Американците и коалиция ги избиха повечето идилци в САР а Путин и Асад ги снабдяваха с оръжие!И във Авганистан американците системно ги унищожават идилците и талибаните по суша и по въздух!Предейтори и Рийпъри раздават денонощно правосъдие на путиновите съюзници!

тъпак ...

ууу дебил ристюв боли ли?

ЕБАСИ ЦИГАНИЯТА......

15 години след американското освобожадаване на Афганистан, там се напълни с ислямски главорези така освобождават американците...

не стига че се дракаш сам със себе си, ми даже трябва сам да си набиваш плюсчетата :)))

хайде още едно плюсче

където е минал американец трева повече не никне, ама ислямистите никнат като гъби...

Изверги. А милите войници просто искаха да се приберат у дома... в Рассия.

ама как ве? нали краваристанците от 16 години са там и напълно демократизираха, културализираха и умиротвориха Афганистан, а непобедимата американска авиация утрепа последния идилистанец преди 5 години?

pompai

олитческа прпаганда. Не вярвам.

руски главорези - джихадисти в афганистанн.

Нали путин обяви, чв е разбил ид-то, кво става?

Пак не си разбрал...Путин трепе в Сирия...а Тръмп трепе в Афганистан...

че Тръмп добре се справя. Ама що ми се струва че в Сирия над 80% работата беше свършена от Тръмп и подкрепяните от него кюрди, докато каПутчо и Пинокио се биеха в 2 града.

Путин снабдява и талибаните и правителството на Авганистан с оръжие!Много късогледа политика от която се опариха САЩ !Но САЩ си взеха поука,а Путин за да се противопостави на САЩ продължава бизнеса с оръжие за талибаните!А докато уж се бие с ИД във Сирия във долината Фергана в Узбекистан се ражда нова ИД която вече дава ясни сигнали за съществуването си!

Няма да е изненада , ако поканят официално Русия за военна помощ и в Афганистан !

Те вече бяха там ..ама не за военна помощ а да презвемат Афганистан. Ядоха дебелия четвъртит обаче ..чак СеСеСеРето се разпадна от немощ.

Командира си е мислел, че играе на компютърна игра. Марикрал всички units от една група и натиснал del.

А защо на предлагат и на ШАЩ???