Правителството на Холандия падна заради спор за Афганистан

Холандският премиер Ян Петер Балкененде връчи оставката на правителството си на холандската кралица Беатрикс, предадоха световните агенции, цитирайки говорителя на премиера Хенк Бронс.

Обратно в новината

Коментари - Правителството на Холандия падна заради спор за Афганистан | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нека си вземат поука нашите измислени политици, как се дават оставки в защита на каузи! Нашите изроди,като захапят кокала, започват да се дупят на всички инстанции, без да се интересуват от интересите на държавата и на избирателите си, единствено интересуващи се от личното обогатяване, без значение за чия сметка е! Захапят ли кокала, вече няма значение какво са защитавали предизборно! Давам пример с Волен Сидеров,който прокламираше - не на Турция в ЕС, или разследване и затвор за този или онзи, а сега вече е забравил своите предизборни обещания! Балкененде е един принципен политик, а не като нашите продажни и корумпирани псевдополитици! Българските политици дават мило и драго народът им да е вечен роб! Точно Християндемократичес партия на Балкененде се бори именно за разширяване на Европа! А следващият, който може би ще дойде на власт - Вилдерс, е много, ама много силно антиемигрантски и анти-източноевропейс настроен, та не се знае дали изобщо някога ще разрешат легалната работа за българи! А това, че българите не бяха допуснати досега да работят легално, не беше по вина на министър-председател а на Парламента, който гласува законите! Колкото повече страни се откажат от безумията на САЩ,толкова по-бързо ще им натрият носа! САЩ нямат право да се месят в политиката на другите държави! Видяхме какво стана със Ирак, Косово а сега и Афганистан! Страна която е тровела собствените си войници с наркотици във Виетнам!!! Това ли е демокрацията?!? Време е и ние да се усъзнаем като холандците! На целия свят му писна от тази потъваща измислена страна!!! И не скачайте да лаете колко много се борят за мир и т.н. - борят се единствено да има още блага за дебелите им мазни задници!!! Време е и българският парламент да си зададе въпросът - за какъв дявол изпращаме военни там?! Колко майки още трябва да сложат черни забрадки?!? Някои са прави, че при нас това не може да се случи, защото робски и безмозъчно изпълняваме исканията на САЩ и евреите и заящитаваме за наша сметка чужди интереси!!!... Хубаво би било поне един опит за истински референдум!!!...

Нека си вземат поука нашите измислени политици,как се дават оставки,в защита на каузи!Нашите изроди,като захапят кокала,започват да се дупят на всички инстанции,без да се интересуват от от интересите на държавата и на избирателите си,единствено интересуващи се от личното обогатяване,без значение за чия сметка е!Захапят ли кокала,вече няма значение,какви каузи са защитавали предизборно,давам пример с Волен Сидеров,който прокламираше-не на Турция в ЕС, или разследване и затвор за този или онзи,а сега лиже задника на Бойко и вече е забравил своите предизборни обещания!А колкото до поста на този с никистината,на него мога да му кажа,че точно той е говедото,а не Балкененде,който е един принципен политик,а не като нашите продажни и корумпирани псевдо политици!

Истината , изобщо не се радвай, че е паднал Балкененде, защото точно неговата партия- Християндемократичес се бори именно за разширяване на Европа. А следващият, който може би ще дойде на власт- Вилдерс, е много, ама много силно антиемигрантски и анти-източноевропейс настроен, та не се знае дали изобщо някога ще разрешат легалната работа за българи. А това че българите не бяха допуснати досега да работят легално не беше по вина на министър-председател а на Парламента, който гласува законите. Това беше за твоя информация.

Колкото повече страни се откажат от безумията на САЩ,толкова по-бързо ще им натрият носа! САЩ нямат право да се месят в политиката на другите държави,видяхме какво стана със Ирак,Косово сега и Афганистан. Страна която е тровела собствените си войници с наркотици във Виетнам!!! Това ли е демокрацията? Време е и ние да се усъзнаем като холандците,на целия свят му писна от тази потъваща измислена страна!!! И не скачайте да лаете колко много се борят за мир и т.н.,борят се единствено да има още блага за дебелите им мазни задници!!!

Време е и БГ парламент да си зададе въпроса за какъв чеп изпращаме военни там. н-ам кой си е прав във частта, че при нас това не може да се случи, защото безмозъчно изпълняваме искания на САЩ и еврейте и заящитаваме за наша сметка чужди интереси. Хубаво би било поне един опит за референдум....

Калпазани са тия холандци! Това при нас не може да се случи!

такива новини друг път да не публикувате -шТотУ шЪ увУлнявЪм