Двама с качулки нападнаха директора на АЕЦ ”Козлодуй”

Изпълнителният директор на АЕЦ "Козлодуй" Александър Николов е бил нападнат от двама души пред входа на блока в Козлодуй, в който живее.

Обратно в новината

Коментари - Двама с качулки нападнаха директора на АЕЦ ”Козлодуй” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Моето мнение е,че независимо кой каква причина има не се решава проблема по този начин чрез бой,независимо какъв е и какво е направил,той все пак е човек,но ние българите затова сме на това дередже и никъде не ни приемат на сериозно,защото сами сме си го направили да е така,бунтари и престъпници е това е нашата държава България.

Ситуацията е много проста. Бит е защото натискал момиче от администрацията което просто не му е пуснало но той е продължил да се натиска. Мъжа на момичето просто е взел мерки това е. Всеки от Козлодуй ще ви го каже. Случая ще се потули защото иначе него ще го съдят за сексуален тормоз. Няма мафия пари заплахи и тн.

Напълно заслужен бой.Той е корумпиран още преди да стане директор и затова е избран на тази длъжност преди изборите за да пълни гушите на управляващите.Питайте го какви имоти има и къде.

В българия директорите не трябва да ги бият ,а направо да ги трепят . Тук като станат такива си мислят ,че тази служба им се пада по наследство. Станат ли един път директори се разпореждат най-безотговорно със съдбата на подчинените им.

Много варианти са засегнати във форума,но не е ясно от коя политическа формация е потърпевшия.Щом е от септември 2011 сигурно е от ГЕРБ.Причината може да се търси и в тази посока...Независимо от това ,не е добре за България.В последните две години много злоба и конфронтация се насажда от правителството.Започваме да се самоизяждаме.

Тези, които ни управляват поставят на такива позиции само хора на ГЕРБ! И изискват такива простотии от тях, че резултата е или прокурор след време или бой! В зависимост от това дали са били послушни или са проявили характер! Ако им се размине само с уволнение са късметлии. А в енергетиката напоследък не уволняват, щото се изложиха здраво до сега - всичките босове изкараха по 6 - 8 месеца! Така че сега, компетентни или не, наши са си и ще ги държим, за да не се излагаме политически!!!

В този АЕЦ се въртят далавери от време оно . Никой не повдигна обвинение на големия крадец Данчо облото дето беше и той Изпълнителен директор на централата . После кмет във Район Витоша и най-накрая заради кметските золуми Борисов го изрита предсрочно. Ама само изритване не е достатъчно . Затвор им трябва на тия . Я малко се поразровете и ще видите какво са правили и как са крали от Данчо Йорданов /облия /та до днес.То скрито нищо не остава .Затвор!

Ако държавата иска честни и неподкупни чиновници, следва да им гарантира сигурност. Правилата на мафията са ясни - сребро или олово. Затова е лесно на охраняваните министри да изискват, но бити, грабени, малтретирани и заплашвани са средните в йерархията чиновници. Същото важи и за съдии и прокурори. 2-3 сериала по телевизията няма да оправят положението. Държавата продължава да гледа безучастно мафията и ги чака да ударят първи. Пази ги в резерв, ако загубят избори. Никой не говори за забогателите от корупция, чакаме от ЕС да ни наложат милиардите глоба заради заменките. Е, няма да се размине - само така могат да накарат правителството на реални действия срещу грабежите.

абе къде се намирате вие - малко са тези, дето са лоялни и не взимат мляко от няколко крави - и от държавата, и от контрахенти. да им гарантираме легално да взимат пари и от фирми, и от държавата, и от граждани?

По-специален е, през него минават договори за няколкостотин милиона долара годишно. Ако това не го прави специален, здраве му кажи. Тука място за хулигани няма.

Както е споменато по долу във всеки град има по един цар Киро - та да ги трепят тези педера.и дето скапаха и ограбиха страната ни.

Няма нищо общо между Киро ( и ако на теб ти е цар на нас не е )и директора на АЕЦ. Единия се е занимавал само с незаконни далавери, а другия е на съвсем законна и редовна работа и от 1986 г. до сега израства постоянно професионално както е нормално в истински белите страни.

С какво този е по специален от всички нас, че е вдигната цялата областна милиция на крак за него?

Този човек трябва да бъде охраняван като президента, от НСС, той е от значение за националтата сигурност. В държава в която полицията, въпреки най-големия бюджет, се занимава с битовизми и не е в състояние да опази обикновенните граждани, службите за сигурност трябва да охраняват отговорните лица, въпреки че някои от тях не са политици

Абсолютно съм съгласна! Как е възможно да не се охранява човек на такава позиция при този бюджет на МВР на фона на общата ни мизерия в държавата!!!

Този освен пазен трябва да бъде и следен. Все пак всеки негов подпис може да е опасен за националната сигурност.

Полицията и с битовизми не се занимава даже. Битовата престъпност расте!

Айде да видим българският Чък Норис-ББ какво ще каже. Ясно е че изплуват далаверите от последните 20 години в АЕЦ Козлодуй, но дали някой ще има топки ад каже истината. Има един такъв, размъти им водата и сега бягат от него. Браво на Георги Котев, браво за това че отвори очите на хората. Не може ад ни дават рециклирано гориво с години, а да плащаме като за ново. Рубладжиите да хващат влака и бегом в тайгата. Долна паплач,, сволоч (за поразбираемо). Сега ще излезе дир. и ще каже "Не знам защо ме нападнаха", никога не е имало проблеми итн итн. Какво друго да каже човек който е лапал цял живот и е омазан до гушата в далавери и лай.а! Всичко се връща на този свят.

Козлодуй е малък град, знаем се хората тук. Едва ли е нещо свързано с работата му, кофти човек е този, пак се е правил някъде на бог, позабравил е, че е просто човек. Цар Киро в козлодуйски вариант.

кои са и защо??? това да не е лична "сметка"? мястото на хулиганите е в затвора а директора дали е "стока" или не, си има начини за проучване... а и наказание! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Някой или не си е получил заплата или е бил уволнен дисциплинарно или и двете. Не изключвам и да е любовен тъпоъгълник.