НЕК е внесла иска си срещу ”Атомстройекспорт” за ”Белене”

Националната електрическа компания (НЕК) е внесла в петък в Арбитражния съд в Женева иска си срещу руската компания "Атомстройекспорт" за АЕЦ "Белене".

Обратно в новината

Коментари - НЕК е внесла иска си срещу ”Атомстройекспорт” за ”Белене” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо Русия като има толкова пари, не си построи АЕЦ-а на нейна територия-ами ясно, че АЕЦ-а иска да го ползва срещу нас за оказване на натиск. Русия винаги е действала против България, както и прави с другите си съседи.

На своя територия Русия не е спряла да строи АЕЦ. Да не се притесняваш.

Човекът е прав. Целта е Русия да ни дозароби енергийно и да ни извива ръцете с помощта на местните национални предатели.

Най-после се намери свестен министър,който да отстоява държавните интереси.Досега другарите,подписваха договори,които едностранно облагодетелствуваха другата страна.Пример: Когато Русия спря газта за Украйна,ние понесохме солидни загуби,които и така не бяха компенсирани от руска страна.Има дежурни плювачи във форума,чието единствено занимание е,да плюят всичко което се прави ,макар и в положителна насока.Това е наш манталитет.Или както казва шопа:"Аз не гледам на Нане да му е добре,а на Вуте да му е зле!" Противното мнение се оборва с аргументи,а не с постоянни полуграмотни изрази.Но за това се иска пипе!

тоз министар ли е свестен бе бастун.този е наи големия мишок след плевнелиев

Първо си неграмотен.Пише се "министър",а не "министар"!Второ.Аз си спомням,как при посещение в Москва,горкият Станишев как вися един час пред вратата на кабинета на Путин и не беше приет,като срещата се проведе на другия ден.Путин просто почака Станишев да клекне.Това е най-голям гаф за един държавник,да бъде отложена предварително уредена междудържавна среща,след като след това руската страна не изтъкна никаква крайно належаща причина.ПОмня как преподписахме договора за доставката на газта при много по-лоши условия,отколкото стария договор,който още не беше изтекъл.

Пипе се иска, да! Като те гледам теб, какъв си умник....

Трайчето че спира влакоп катопика срещу него голем майтап....

Интересно - бил подписан ПАК дофовор за удължаване, ама след това сме завели иск с/у руснаците. Още по-интересно - заведен искът, но нямало насрочено дело. Е, те така се насрочват дела. Бе - интересна работа.

Ей много са "работни" преди изборите..Дано да няма и много балами на самите избори..

Какво ли не правят зелените гущери. Особено когато попаднат в ръцете на такъв като Трайчото. Това индивидче може да се сравни по предателство само с Костовия. След съсипването на селското ни стопанство и индустрията ни идва ред и на българската енергетика.