Коментари - Уорлик: Борисов каза, че ”Белене” спира. Напускането на Трайков е загуба | Днес.dir.bg

Уорлик: Борисов каза, че ”Белене” спира. Напускането на Трайков е загуба

Трайчо Трайков е добър човек, действа винаги в интерес на българските граждани, ние в САЩ високо го уважаваме. Напускането на Трайков ще е загуба за българското правителство.

Обратно в новината

Коментари - Уорлик: Борисов каза, че ”Белене” спира. Напускането на Трайков е загуба | Днес.dir.bg

Коментари

Писна ми от този Уорлик! Това е недопустимо да се бърка толкова във вътрешните работи на страната! Не, не искаме да пием газ г-н Уорлик! Когато почнат да добиват шистов газ в покрайнините на Ню Йорк и кажат, че няма проблеми, тогава да ми лобира за добив на шистов газ в БГ. Ние не сме експеримент!

Я да трампим този посранник Уор с оня другия Макфол от Москва да насадим Путин на пачи яйца защото той Путин много го хвали!

абе гн. борисов, какав е този посланик , които ще казва кои е добар министар и кои не е. абе защо не му е... а маиката......

Гледам в сайта на ДКЕВР, че тока от руската АЕЦ струва 45 лв/МВч, а тока от американските ТЕЦ Марица Изток 1 и 3 струват 130 лв/МВч. Т.е. тук енергийната ни независимост струва три пъти по-скъп ток. Слънчевите панели на американската фирма АЕS пък ще ни продават тока на цена 800 лв/МВч. Т.е. осемнадесет пъти повече. Така че дали не е по-добре да сме "енергийно зависими от Русия" отколкото да сме "енергийно независими по американски".

Разбрах те ли кой управлява България - УОРЛИК. САЩ искат да унищожат ядрената енергетика в България и чрез куклата си на конци ББ разиграват цирка АЕЦ Белене. Обаче Турция строи 4 Руски АЕЦ -а, Финландия си кара на старите ВВЕР 440 6 бр. и изобщо не се диверсицира. Всичко е да бъде унищожен единствения печеливщ отрасъл в България Ядрения. Гласувайте за Герб за се загробим по-бързо.

УЖАСНОТО Е НЕ ДАЛИ ЩЕ СЕ СТРОИ БЕЛЕНЕ ИЛИ НЕ !!! Ужастното е това, че този който говори от името на премиера и който взема от негово име решения е представителя на една чужда държава. Уорлик бил "чул" и "мислел" че Борисов "казал" , че Белене няма да се строи. Хайде сега Борисов да те чуем и ние какво си казал. Не се крий като бълха в юрган.

Борисов каза, че Белене спира. Да ама Не. Колкото и да му се иска на Уорлик, Борисов каза , че българо-руска АЕЦ няма да се строи. Има голяма разлика. Стоп на политическите глупости и незабавно размразяване на проекта. Дали Уорлик ще ми плати тока след 10г ако няма АЕЦ "Белене"????????

Кой знае по-добре какво става в тази държава - Уорлик или ти? Или пък хруският посланик? Питам за "хруският" ,защото някои серсеми пишат "хамериканците".

Най-тъжното в тази история не е предателската политика на нашето правителство по отношение на АЕЦ Белене.В нашата история винаги е имало предатели и те скоро няма да свършат за наше съжаление ,болка и страдание.Според мен най-тъжното е падението на великата американска нация,която чрез сегашния си елит се е превърнала в нация-пакостник/нещо като Макс и Мориц/ и е готова да жертва цели народи заради едната печалба,даже и спорна печалба.Мушморокът Уорлик е просто един проводник, даже полупроводник.Спомнете си какво стана с фирмата Опел,чиито финансови трудности продължават заради американците.Не само тъжно,отвратително е!

Скъпи господине, ще повярвам в искрената Ви загриженост за българския народ и съдбата му, когато видя по Балкана могилите на американски военни, загинали за нашата свобода. За сега от повече от век там са белите кости на братята руси. Колкото по-скоро напуснете Родината ни, толкова по-добре!!!!!!!!!!!!!

Можеш да видиш могилите по хълмовете на Белгия, Франция и другите страни, които ние освобождавахме, докато бившите ни съперници "освобождаваха" вас. А после можеш да сравниш резултатите от тези освобождения.

Ваше Гаулайтерство, получава се странно съвпадение. Имаме сходно отношение към палячовското уволнение на министър Трайков. Използвам случая да Ви "благодаря", че сте направили ревизия на свършеното в Лукойл в изпълнение на Българското законодателство. Вашият подопечен, ББ , по съвместителство - премиер огласи публично Височайшата Ви преценка, което ни прави сигурни в съвместяването на уж взаимно-изключващите се интереси на заинтересуваните страни. Сполай Ви, Каулбарс, пардон - Уорлик

Повече от очаквани новини след посещението на Хилари Клинтън... Чудех се кога ще изплюят камъчето...

"За първи път Борисов ни информира," Че не е за първи път-ясно. Но вече като чуя името Уорлик и ми се повдига. Такова унижение . Сякаш се върна "турското присъствие".

ТРАЙКОВ -"ние в САЩ високо го уважаваме". АМА КАК НЯМА ДА ГО УВАЖАВАТЕ?!?! ТОВА Е ЯСНО. НЕ НИ Е ЯСНО КОЛКО МУ ПЛАЩАТЕ.

Уорлик- салфетката на Клинтънката, може и тоалетната й хартия да е!Борисов-пътник може би и в ковчег!Ние народът-ще ни трябват многооооо свещи занапред, а и шистовият газ ще ни унищожи всичките!!!!!Белене ще се молим да я има, но уви!!!!!

Нашето момче отново се изложи. Натрупа много червени точки пред САЩ. Да не говорим, че и Русия си го "заобича". Мисля, че сега е време хората да се разберат кога да изхвърлят нашето момче на боклука. Щото той и в СИК ставаше само за охрана на журналистките по време на "мероприятията". За България - колкото по-бързичко, толкова по-добре.

Аааа, сега ми се изясни кой кара влака! Абе, дали и българският посланник в САЩ да не вземе да дръпне ушите на Обама? Едно време имаше един лозУнг, за който "днешната милиция" не биеше, ама "снощната"... : "45 години Български цирк" Смело могат да се добавят още 22 години от "прехода" и особено клоунските изцепки под ръководната роля на Партията (ГЕРБ) и държавата (св. Троица ББ, ЦВъЦВъ, Дянков... и сие.Ltd)

Няма ли вече този тексасеца да се разкара от страната ни.Искал да диверсифицира не ставало въпрос за Русия и САЩ ами за кой става въпрос???Добре няма да строим руска централа а след 15 години като започнем даа извеждаме мощности от работа с какво ще си светим или Уорлик ще ни намери ток??Шистовият газ няма проблеми 3 компании да направят проучвания освен Шеврон има и германски компании и Газпром има лиценз за добив и добива в Кузбас също така.ето това е диверсификация от различни страниа не да се довлече този играч и да ни казва че на Шеврон не се отказва ......

Уоруийк вън от страната ни! Да създадем подписка за изгонването на тази гнусна свиня от страната ни! Стига се е бъркал във вътрешните ни работи! ВЪН! ВЪН! ВЪН! ВЪН! Да инициираме подписка! НИе можем! Българи нека да се обединим веднъж завинаги и да свалим гнусното правителство на на ББ - едноличния диктатор на България! Стига са ни унизявали и крали!

Уоруийк вън от страната ни! Да създадем подписка за изгонването на тази гнусна свиня от страната ни! Стига се е бъркал във вътрешните ни работи! ВЪН! ВЪН! ВЪН! ВЪН!

Е сега вече става най-трудно за ББ. До този момент удовлетворяваше нуждите на Русия, САЩ и ЕС само орално и се справяше добре. Но дойде момент, когато овертюрата им писна и те искат основното ястие. А то поради мъжката физиология е само една порция, която няма как да бъде разпределена. Разбира се той като един гениален сводник ще прехвърли цялото напрежение върху българския народ и само ни остава да се надяваме, че поне вазелина е осигурил.

Уорлик, дарлинг ти съвсем си се надрогил! Боко никога не е твърдял, че няма да се строи АЕЦ в Белене, само каза, че няма да има българо-руски проект в АЕЦ Белене"- t.e. Русия ще аутсорсне нейната част на Фирма с формално различна националност и "Белене" за добро или лошо е ОК.Този плиткаж дори и и за теб трябва да е вече прозрачен.Русия пак ви надхитри на наш Г..!

Да-а-а, Русия ще му "аутсорсне" и 50 годишна история на тоя "стратегически" инвеститор и "тъпите" българи ще се хванат на КОМУНОИДНИТЕ ви глупости. "Глупак е този, който разчита на глупостта на другите"...Но тия английски поговорки на вас, КОМУНОИДНИТЕ русофили не ви минават! На вас ви е присърце "Глупаците никога не свършват...", май...

Бъркаш, Плиткото: "Бойко Борисов... заяви, че е дал вече нареждане за отказ от "Белене", макар все още да няма официално заключение от финансовия консултант по проекта "

Генерал губернатора на България Уорлика каза "БЪЛГАРИЯ НЯМА ДА ИМА ЯДРЕНА ЦЕНТРАЛА". Какво си чешете само езиците. Вече е решено зад океана какво е бъдещето на България. От всички нас обикновенните и не толкова обикновенни (политици) хора нищо вече не зависи.

ВЯРНО! Каквото каже кукловода!

бедни ми Уорлик, ма наистина ли му вЕрваш. Наистина ли като докарат руски турбини и сложат някой друг ключ или измервателен уред made EU, USA това ще направи централане неруска. Ами финансирането бедни ми Уорлик? Някой наясно ли от къде ще дойде. Май се правиш на неразбиращ. Все пак дипломатичен език говориш, ама чак пък да не се досещаш......

Гледах БТВ сутринта и видях само едно. Посланикът на САЩ не можеше да се въздържи и се понасра от кеф за две неща - Че ние оставаме без ядрена енергетика и най-вече, че е станало сечено на руснаците. САЩ не могат да преглътнат, че ние имаме АЕЦ. Така, че всичко на наш гръб ще си го отнесем, виждам аз. Чудя се как може да има толкова дебилни политици. Ама те хората са казали - в държава, в която политиците не са наказвани от народа, си правят каквото искат. Искрено се надявам да дойде накрая истински българин и да потърси сметката на продажните лекета.

Повече от ясно, е че руската енергийна мафия управлява у нас! Това изказване на американския посланик е поредния жълт картон за Бойко и компания и лек намек, че подкрепа не ще има САЩ! Същевременно Златев взе да вири глава....ха познайте какво ще стане

Руснаците не вдигат цената на газта всеки 3 месеца нали се сещаш, че чисто българската мафия го прави това?

Не сме сигурни дали енергийната мафия е руска,защото руснаците искаха да продават газ без посредници и цената ще падне.Но някои точно от бг страна не са съгласни.Мн.е лесно сега всички вини да се хвърлят на руснаците.

Не сме сигурни дали енергийната мафия е руска,защото руснаците искаха да продават газ без посредници и цената ще падне.Но някои точно от бг страна не са съгласни.Мн.е лесно сега всички вини да се хвърлят на руснаците.

Интересно, има ли право чужд посланник в САЩ да каже подобно нещо?

Недопустимо Унизително, се държи към Управляващите, един Чужд посланик на Неевропейска държава ! Дори заради това,че допускат този човек(Уорлик) ,Непрекъснато да Унизява всички нас със, завоалираните си ,Йезуитски обиди,ГЕРБ Трябва да си Отидат !

Ваше Гаулайтерство, получава се странно съвпадение. Имаме сходно отношение към палячовското уволнение на министър Трайков. Използвам случая да Ви "благодаря", че сте направили ревизия на свършеното в Лукойл в изпълнение на Българското законодателство. Вашият подопечен, ББ , по съвместителство - премиер огласи публично Височайшата Ви преценка, което ни прави сигурни в съвместяването на уж взаимно-изключващите се интереси на заинтересуваните страни. Сполай Ви, Каулбарс, пардон - Уорлик

Като всеки прост човек Бойко Борисов не може да търпи хора, които не разбира какво му говорят. Особено ако му говорят на чужд език. Не че и на български вдява кой знае колко, но тогава поне се опитва да гледа умно и разбиращо. Виж - с Лепа Брена и сред нашенските чалгаджийки и футболисти е друго. Там е в естествената си интелектуална среда.

На запада изобщо не му пука за екология за теб и за мен. Интересува го само печалбата и пазар.

шистов газ ще има в България и това не подлежи на съмнение.Няма алтернатива, въпрос на време. Българските кратуни бавно увират.Съобразявай се и уважавай запада защото е прагматичен и обичай Русия защото си в нейната геополитика и също е велика страна. Нещо такова се очертава, но не знам как се постига.

Само да ти спомена за 1 грешка в мисленето. "Западът" не е САЩ. За шистовия гЪз си прав - но аз съм против следващите 50 години да се практикува в България - защото за един, при това предварително продаден на чужденци, газ, ще станем поле за все още недоклатена и доказано опасна технология.

За съжаление, едно находище на шистов газ се изчерпва за около 1-5 години. Всъщност, се оказва, че находищата на шистов газ се изчерпват значително по-бързо от очакваното. След това бизнесът замира и трябва да се търсят нови находища, но и те се изчерпват изключително бързо - фактически след 1-2 години добивът намалява драстично.

Не трябва ли интереса на България да е на първо място без значение какво искат САЩ или Русия.Не искам нито Русия да ми е господар,но не искам и тези от САЩ,дето не знаят къде сме на картата,а само като държава от третия свят да ни доят.Но четирите блока на Козлозуй затова ги затвориха,нищо не е случайно.Нейната безопасност беше на последно място.ОТВРАТ!

1chovek

Макар, че като цяло не уважавам външната политика на САЩ по много причини, в случая това е едно доста премерено и бих казал точно изказване на посланик Уорлик.

Това е натиск върху България от чужди интереси В УЩЪРБ НА БЪЛГАРСКИТЕ ИНТЕРЕСИ.

Продължение Слага се правителство, което може да се манипулира. Нашето е чуден пример за това. Първият ешалон, който лобира за американските интереси у нас и утъпква пътя на едро след време се сменя. Тук са нужни силни хора. След като пътят е отворен се махат силните и се слагат слеби играчи. Те вече без проблем пускат трочнския кон в страната

Ако знаете исторически колко сме на загуба и то не от вчера, а още от турската летаргия и робство, вие ще мислите за България като за исторически резерват! Не Джурасик парк. Тук мисленето е закъсало на релсите на Хиршовата железница и нейната скорост, докато в Европа има страни, които гонят 500 км/ч , ако гледаме механично на нещата. Вече има гара, която изцяло си покрива електрозахранването със солари. Но пак не в България.

Ето как работи интригата: Махат се всички дипломати с опит в интригите и се заменят с аматьори. Отсичат се възможните източници на подкрепа, като например дружески съседи. Ръсия стои отделно - тя има интереси у нас и е дружески настроена. Засега. Тя е враг за американските интереси. Но е силна и с нея трябва по-внимателно да се пипа.

И кой вярва на дипломат от ранга на Уорлик? Трайков наистина лобираше за американските интереси и против руските. Но кое е в полза на българския народ ще се чуе, когато минат изборите след година и половина.

Аз съм бил на режим на тока и знам какво е. Ако това управление ни докара пак до такъв в 21 век определено искам да има смъртни присъди!

Абе гражданинo! Защо говорите глупости?

И кое е глупост? Режим на тока ли?

Едните се бият за руски интереси,другите за американски... Тежко на България !

И аз не преставам да се чудя на цялото това скудоумие ! Кога българите ще се научим да си гледаме преди всичко нашите си, БЪЛГАРСКИ интереси??!

Не е точно така. България има интерес да има евтина и безопасна АЕЦ, каквато е руската. Нека американските да направят и те една АЕЦ и да конкурират руската. Да, но те не искат да правят АЕЦ, а искат ние да нямаме АЕЦ. Т.е искат да направят от България бойно поле за бъдещите си войни.

Уорлик го е яд, че сега трябва да търси на Трайчо някаква безмислена но скъполлатена службица, за да му даде "законно" рушветите за добрата служба на Трайчо към американските интереси.

Не тъжи, Ъорлик! Нонето Караджова е 100% ваш човек.Тя ще пробута и ГМО-то и шистовия газ в Бг.

и продажната проф.Кристалина Стойкова ще лобира зашистовия газ

Не забравяй и зам.министърката г-жа Е. Манева, тя от коя партия беше........?

Българския национален интерес ще бъде защитен само, ако се пристъпи към изпълнение на ПЛАНА "СИДЕРОВ" в противовес на плана "Ран-Ът".

От Мичиган Значи редовно гледам ФОХ Нюз Детройт и ако бях шеф на американска корпорация (а не зеленчук) , щях да искам колкото се може по=бързо да си изнеса бизнеса от Америка :)

Защото неолиберализмът в Америка е като шистовия газ - на веднъж използваната територия нищо повече не може да се роди?Така ли?Или имаш други наблюдения?

Уважават, нали беше Шевронско лобистче..

ЕДИН ДОБЪР ДЕН ЗА РУСКИТЕ ИНТЕРЕСИ

ВСИЧКИ ПРОБЛЕМИ НА РОДИНАТА НИ ИДВАТ ОТ ТОВА, ЧЕ ПРЕДАТЕЛИТЕ ВУПРАВЛЕНИЕТО ИЗПЪЛНЯВАТ ЗАПОВЕДИТЕ НА ПОСЛАННИКА НА САЩ. Няма нищо градивно след 1996г. Само се граби разрушава и се изнася националното богатство в чужбина. Да са ни честити и ЦИНИЦИТЕ от Гебр.

Стига с тоя Уорлик, руска зависимост нещем, а американска да! Откъде на къде американци сега пък ще ни определят житието! Ама стика въртигъз, да ме прощавате!

Да живее ГЕРБ, САЩ и Американското правителство! Благодарение на САЩ света съществува! САЩ съдържа в себе си цялата история и потенциал на човечеството! Най-великата Държава в Света - Империята наречена САЩ. Скооро светът ще се обедини и ще стане една голяма световна Америка! Тези които наричат американците тъпи погледнете се каква безмозъчна и долнопробна балканско-ориенталска измет сте! Всички антимерикански УРОДИ ще бъдат отстранени от управлението на държавата! ЗАПОМНЕТЕ ЧЕ ОТСЕГА НАТАТЪК БЪЛГАРИЯ СКЪСВА ВСЯКАКВИ ОТНОШЕНИЯ С ПОМИЯРСКА РУСИЯ И ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ СЪС САЩ! Крайно време е България да изгради ракетен щит срещу Русия! Всички руски паметници в България трябва да бъдат унищожени! Крайно време е територията и природните богатства на тези гнусни руски гниди и изроди да бъде дадена на САЩ! Няма нищо по-гнусно от антиамериканските долнопробни и миризливи и малоумни гниди в България! ЕДИНСТВЕНОТО СПАСЕНИЕ ЗА СВЕТА Е САЩ!

Братята хамериканци ще ни доставят водни ядрени реактори от "Дженерал Електрик" каквито бяха във Фукошима. Те работят яко до пръсване. Да живее САЩ първенците по ядрени аварии на реактори тип "ВОДНИ".(за невежите: чернобил не е воден, а ГРАФИТЕН)

Божи пази България от подобни лумпени и болни мозъци.

Брей....! Глътнах си езика!

Коментари - Уорлик: Борисов каза, че ”Белене” спира. Напускането на Трайков е загуба | Днес.dir.bg

Уорлик: Борисов каза, че ”Белене” спира. Напускането на Трайков е загуба

Трайчо Трайков е добър човек, действа винаги в интерес на българските граждани, ние в САЩ високо го уважаваме. Напускането на Трайков ще е загуба за българското правителство.

Обратно в новината

Коментари - Уорлик: Борисов каза, че ”Белене” спира. Напускането на Трайков е загуба | Днес.dir.bg

Коментари

Писна ми от този Уорлик! Това е недопустимо да се бърка толкова във вътрешните работи на страната! Не, не искаме да пием газ г-н Уорлик! Когато почнат да добиват шистов газ в покрайнините на Ню Йорк и кажат, че няма проблеми, тогава да ми лобира за добив на шистов газ в БГ. Ние не сме експеримент!

Я да трампим този посранник Уор с оня другия Макфол от Москва да насадим Путин на пачи яйца защото той Путин много го хвали!

абе гн. борисов, какав е този посланик , които ще казва кои е добар министар и кои не е. абе защо не му е... а маиката......

Гледам в сайта на ДКЕВР, че тока от руската АЕЦ струва 45 лв/МВч, а тока от американските ТЕЦ Марица Изток 1 и 3 струват 130 лв/МВч. Т.е. тук енергийната ни независимост струва три пъти по-скъп ток. Слънчевите панели на американската фирма АЕS пък ще ни продават тока на цена 800 лв/МВч. Т.е. осемнадесет пъти повече. Така че дали не е по-добре да сме "енергийно зависими от Русия" отколкото да сме "енергийно независими по американски".

Разбрах те ли кой управлява България - УОРЛИК. САЩ искат да унищожат ядрената енергетика в България и чрез куклата си на конци ББ разиграват цирка АЕЦ Белене. Обаче Турция строи 4 Руски АЕЦ -а, Финландия си кара на старите ВВЕР 440 6 бр. и изобщо не се диверсицира. Всичко е да бъде унищожен единствения печеливщ отрасъл в България Ядрения. Гласувайте за Герб за се загробим по-бързо.

УЖАСНОТО Е НЕ ДАЛИ ЩЕ СЕ СТРОИ БЕЛЕНЕ ИЛИ НЕ !!! Ужастното е това, че този който говори от името на премиера и който взема от негово име решения е представителя на една чужда държава. Уорлик бил "чул" и "мислел" че Борисов "казал" , че Белене няма да се строи. Хайде сега Борисов да те чуем и ние какво си казал. Не се крий като бълха в юрган.

Борисов каза, че Белене спира. Да ама Не. Колкото и да му се иска на Уорлик, Борисов каза , че българо-руска АЕЦ няма да се строи. Има голяма разлика. Стоп на политическите глупости и незабавно размразяване на проекта. Дали Уорлик ще ми плати тока след 10г ако няма АЕЦ "Белене"????????

Кой знае по-добре какво става в тази държава - Уорлик или ти? Или пък хруският посланик? Питам за "хруският" ,защото някои серсеми пишат "хамериканците".

Най-тъжното в тази история не е предателската политика на нашето правителство по отношение на АЕЦ Белене.В нашата история винаги е имало предатели и те скоро няма да свършат за наше съжаление ,болка и страдание.Според мен най-тъжното е падението на великата американска нация,която чрез сегашния си елит се е превърнала в нация-пакостник/нещо като Макс и Мориц/ и е готова да жертва цели народи заради едната печалба,даже и спорна печалба.Мушморокът Уорлик е просто един проводник, даже полупроводник.Спомнете си какво стана с фирмата Опел,чиито финансови трудности продължават заради американците.Не само тъжно,отвратително е!

Скъпи господине, ще повярвам в искрената Ви загриженост за българския народ и съдбата му, когато видя по Балкана могилите на американски военни, загинали за нашата свобода. За сега от повече от век там са белите кости на братята руси. Колкото по-скоро напуснете Родината ни, толкова по-добре!!!!!!!!!!!!!

Можеш да видиш могилите по хълмовете на Белгия, Франция и другите страни, които ние освобождавахме, докато бившите ни съперници "освобождаваха" вас. А после можеш да сравниш резултатите от тези освобождения.

Ваше Гаулайтерство, получава се странно съвпадение. Имаме сходно отношение към палячовското уволнение на министър Трайков. Използвам случая да Ви "благодаря", че сте направили ревизия на свършеното в Лукойл в изпълнение на Българското законодателство. Вашият подопечен, ББ , по съвместителство - премиер огласи публично Височайшата Ви преценка, което ни прави сигурни в съвместяването на уж взаимно-изключващите се интереси на заинтересуваните страни. Сполай Ви, Каулбарс, пардон - Уорлик

Повече от очаквани новини след посещението на Хилари Клинтън... Чудех се кога ще изплюят камъчето...

"За първи път Борисов ни информира," Че не е за първи път-ясно. Но вече като чуя името Уорлик и ми се повдига. Такова унижение . Сякаш се върна "турското присъствие".

ТРАЙКОВ -"ние в САЩ високо го уважаваме". АМА КАК НЯМА ДА ГО УВАЖАВАТЕ?!?! ТОВА Е ЯСНО. НЕ НИ Е ЯСНО КОЛКО МУ ПЛАЩАТЕ.

Уорлик- салфетката на Клинтънката, може и тоалетната й хартия да е!Борисов-пътник може би и в ковчег!Ние народът-ще ни трябват многооооо свещи занапред, а и шистовият газ ще ни унищожи всичките!!!!!Белене ще се молим да я има, но уви!!!!!

Нашето момче отново се изложи. Натрупа много червени точки пред САЩ. Да не говорим, че и Русия си го "заобича". Мисля, че сега е време хората да се разберат кога да изхвърлят нашето момче на боклука. Щото той и в СИК ставаше само за охрана на журналистките по време на "мероприятията". За България - колкото по-бързичко, толкова по-добре.

Аааа, сега ми се изясни кой кара влака! Абе, дали и българският посланник в САЩ да не вземе да дръпне ушите на Обама? Едно време имаше един лозУнг, за който "днешната милиция" не биеше, ама "снощната"... : "45 години Български цирк" Смело могат да се добавят още 22 години от "прехода" и особено клоунските изцепки под ръководната роля на Партията (ГЕРБ) и държавата (св. Троица ББ, ЦВъЦВъ, Дянков... и сие.Ltd)

Няма ли вече този тексасеца да се разкара от страната ни.Искал да диверсифицира не ставало въпрос за Русия и САЩ ами за кой става въпрос???Добре няма да строим руска централа а след 15 години като започнем даа извеждаме мощности от работа с какво ще си светим или Уорлик ще ни намери ток??Шистовият газ няма проблеми 3 компании да направят проучвания освен Шеврон има и германски компании и Газпром има лиценз за добив и добива в Кузбас също така.ето това е диверсификация от различни страниа не да се довлече този играч и да ни казва че на Шеврон не се отказва ......

Уоруийк вън от страната ни! Да създадем подписка за изгонването на тази гнусна свиня от страната ни! Стига се е бъркал във вътрешните ни работи! ВЪН! ВЪН! ВЪН! ВЪН! Да инициираме подписка! НИе можем! Българи нека да се обединим веднъж завинаги и да свалим гнусното правителство на на ББ - едноличния диктатор на България! Стига са ни унизявали и крали!

Уоруийк вън от страната ни! Да създадем подписка за изгонването на тази гнусна свиня от страната ни! Стига се е бъркал във вътрешните ни работи! ВЪН! ВЪН! ВЪН! ВЪН!

Е сега вече става най-трудно за ББ. До този момент удовлетворяваше нуждите на Русия, САЩ и ЕС само орално и се справяше добре. Но дойде момент, когато овертюрата им писна и те искат основното ястие. А то поради мъжката физиология е само една порция, която няма как да бъде разпределена. Разбира се той като един гениален сводник ще прехвърли цялото напрежение върху българския народ и само ни остава да се надяваме, че поне вазелина е осигурил.

Уорлик, дарлинг ти съвсем си се надрогил! Боко никога не е твърдял, че няма да се строи АЕЦ в Белене, само каза, че няма да има българо-руски проект в АЕЦ Белене"- t.e. Русия ще аутсорсне нейната част на Фирма с формално различна националност и "Белене" за добро или лошо е ОК.Този плиткаж дори и и за теб трябва да е вече прозрачен.Русия пак ви надхитри на наш Г..!

Да-а-а, Русия ще му "аутсорсне" и 50 годишна история на тоя "стратегически" инвеститор и "тъпите" българи ще се хванат на КОМУНОИДНИТЕ ви глупости. "Глупак е този, който разчита на глупостта на другите"...Но тия английски поговорки на вас, КОМУНОИДНИТЕ русофили не ви минават! На вас ви е присърце "Глупаците никога не свършват...", май...

Бъркаш, Плиткото: "Бойко Борисов... заяви, че е дал вече нареждане за отказ от "Белене", макар все още да няма официално заключение от финансовия консултант по проекта "

Генерал губернатора на България Уорлика каза "БЪЛГАРИЯ НЯМА ДА ИМА ЯДРЕНА ЦЕНТРАЛА". Какво си чешете само езиците. Вече е решено зад океана какво е бъдещето на България. От всички нас обикновенните и не толкова обикновенни (политици) хора нищо вече не зависи.

ВЯРНО! Каквото каже кукловода!

бедни ми Уорлик, ма наистина ли му вЕрваш. Наистина ли като докарат руски турбини и сложат някой друг ключ или измервателен уред made EU, USA това ще направи централане неруска. Ами финансирането бедни ми Уорлик? Някой наясно ли от къде ще дойде. Май се правиш на неразбиращ. Все пак дипломатичен език говориш, ама чак пък да не се досещаш......

Гледах БТВ сутринта и видях само едно. Посланикът на САЩ не можеше да се въздържи и се понасра от кеф за две неща - Че ние оставаме без ядрена енергетика и най-вече, че е станало сечено на руснаците. САЩ не могат да преглътнат, че ние имаме АЕЦ. Така, че всичко на наш гръб ще си го отнесем, виждам аз. Чудя се как може да има толкова дебилни политици. Ама те хората са казали - в държава, в която политиците не са наказвани от народа, си правят каквото искат. Искрено се надявам да дойде накрая истински българин и да потърси сметката на продажните лекета.

Повече от ясно, е че руската енергийна мафия управлява у нас! Това изказване на американския посланик е поредния жълт картон за Бойко и компания и лек намек, че подкрепа не ще има САЩ! Същевременно Златев взе да вири глава....ха познайте какво ще стане

Руснаците не вдигат цената на газта всеки 3 месеца нали се сещаш, че чисто българската мафия го прави това?

Не сме сигурни дали енергийната мафия е руска,защото руснаците искаха да продават газ без посредници и цената ще падне.Но някои точно от бг страна не са съгласни.Мн.е лесно сега всички вини да се хвърлят на руснаците.

Не сме сигурни дали енергийната мафия е руска,защото руснаците искаха да продават газ без посредници и цената ще падне.Но някои точно от бг страна не са съгласни.Мн.е лесно сега всички вини да се хвърлят на руснаците.

Интересно, има ли право чужд посланник в САЩ да каже подобно нещо?

Недопустимо Унизително, се държи към Управляващите, един Чужд посланик на Неевропейска държава ! Дори заради това,че допускат този човек(Уорлик) ,Непрекъснато да Унизява всички нас със, завоалираните си ,Йезуитски обиди,ГЕРБ Трябва да си Отидат !

Ваше Гаулайтерство, получава се странно съвпадение. Имаме сходно отношение към палячовското уволнение на министър Трайков. Използвам случая да Ви "благодаря", че сте направили ревизия на свършеното в Лукойл в изпълнение на Българското законодателство. Вашият подопечен, ББ , по съвместителство - премиер огласи публично Височайшата Ви преценка, което ни прави сигурни в съвместяването на уж взаимно-изключващите се интереси на заинтересуваните страни. Сполай Ви, Каулбарс, пардон - Уорлик

Като всеки прост човек Бойко Борисов не може да търпи хора, които не разбира какво му говорят. Особено ако му говорят на чужд език. Не че и на български вдява кой знае колко, но тогава поне се опитва да гледа умно и разбиращо. Виж - с Лепа Брена и сред нашенските чалгаджийки и футболисти е друго. Там е в естествената си интелектуална среда.

На запада изобщо не му пука за екология за теб и за мен. Интересува го само печалбата и пазар.

шистов газ ще има в България и това не подлежи на съмнение.Няма алтернатива, въпрос на време. Българските кратуни бавно увират.Съобразявай се и уважавай запада защото е прагматичен и обичай Русия защото си в нейната геополитика и също е велика страна. Нещо такова се очертава, но не знам как се постига.

Само да ти спомена за 1 грешка в мисленето. "Западът" не е САЩ. За шистовия гЪз си прав - но аз съм против следващите 50 години да се практикува в България - защото за един, при това предварително продаден на чужденци, газ, ще станем поле за все още недоклатена и доказано опасна технология.

За съжаление, едно находище на шистов газ се изчерпва за около 1-5 години. Всъщност, се оказва, че находищата на шистов газ се изчерпват значително по-бързо от очакваното. След това бизнесът замира и трябва да се търсят нови находища, но и те се изчерпват изключително бързо - фактически след 1-2 години добивът намалява драстично.

Не трябва ли интереса на България да е на първо място без значение какво искат САЩ или Русия.Не искам нито Русия да ми е господар,но не искам и тези от САЩ,дето не знаят къде сме на картата,а само като държава от третия свят да ни доят.Но четирите блока на Козлозуй затова ги затвориха,нищо не е случайно.Нейната безопасност беше на последно място.ОТВРАТ!

1chovek

Макар, че като цяло не уважавам външната политика на САЩ по много причини, в случая това е едно доста премерено и бих казал точно изказване на посланик Уорлик.

Това е натиск върху България от чужди интереси В УЩЪРБ НА БЪЛГАРСКИТЕ ИНТЕРЕСИ.

Продължение Слага се правителство, което може да се манипулира. Нашето е чуден пример за това. Първият ешалон, който лобира за американските интереси у нас и утъпква пътя на едро след време се сменя. Тук са нужни силни хора. След като пътят е отворен се махат силните и се слагат слеби играчи. Те вече без проблем пускат трочнския кон в страната

Ако знаете исторически колко сме на загуба и то не от вчера, а още от турската летаргия и робство, вие ще мислите за България като за исторически резерват! Не Джурасик парк. Тук мисленето е закъсало на релсите на Хиршовата железница и нейната скорост, докато в Европа има страни, които гонят 500 км/ч , ако гледаме механично на нещата. Вече има гара, която изцяло си покрива електрозахранването със солари. Но пак не в България.

Ето как работи интригата: Махат се всички дипломати с опит в интригите и се заменят с аматьори. Отсичат се възможните източници на подкрепа, като например дружески съседи. Ръсия стои отделно - тя има интереси у нас и е дружески настроена. Засега. Тя е враг за американските интереси. Но е силна и с нея трябва по-внимателно да се пипа.

И кой вярва на дипломат от ранга на Уорлик? Трайков наистина лобираше за американските интереси и против руските. Но кое е в полза на българския народ ще се чуе, когато минат изборите след година и половина.

Аз съм бил на режим на тока и знам какво е. Ако това управление ни докара пак до такъв в 21 век определено искам да има смъртни присъди!

Абе гражданинo! Защо говорите глупости?

И кое е глупост? Режим на тока ли?

Едните се бият за руски интереси,другите за американски... Тежко на България !

И аз не преставам да се чудя на цялото това скудоумие ! Кога българите ще се научим да си гледаме преди всичко нашите си, БЪЛГАРСКИ интереси??!

Не е точно така. България има интерес да има евтина и безопасна АЕЦ, каквато е руската. Нека американските да направят и те една АЕЦ и да конкурират руската. Да, но те не искат да правят АЕЦ, а искат ние да нямаме АЕЦ. Т.е искат да направят от България бойно поле за бъдещите си войни.

Уорлик го е яд, че сега трябва да търси на Трайчо някаква безмислена но скъполлатена службица, за да му даде "законно" рушветите за добрата служба на Трайчо към американските интереси.

Не тъжи, Ъорлик! Нонето Караджова е 100% ваш човек.Тя ще пробута и ГМО-то и шистовия газ в Бг.

и продажната проф.Кристалина Стойкова ще лобира зашистовия газ

Не забравяй и зам.министърката г-жа Е. Манева, тя от коя партия беше........?

Българския национален интерес ще бъде защитен само, ако се пристъпи към изпълнение на ПЛАНА "СИДЕРОВ" в противовес на плана "Ран-Ът".

От Мичиган Значи редовно гледам ФОХ Нюз Детройт и ако бях шеф на американска корпорация (а не зеленчук) , щях да искам колкото се може по=бързо да си изнеса бизнеса от Америка :)

Защото неолиберализмът в Америка е като шистовия газ - на веднъж използваната територия нищо повече не може да се роди?Така ли?Или имаш други наблюдения?

Уважават, нали беше Шевронско лобистче..

ЕДИН ДОБЪР ДЕН ЗА РУСКИТЕ ИНТЕРЕСИ

ВСИЧКИ ПРОБЛЕМИ НА РОДИНАТА НИ ИДВАТ ОТ ТОВА, ЧЕ ПРЕДАТЕЛИТЕ ВУПРАВЛЕНИЕТО ИЗПЪЛНЯВАТ ЗАПОВЕДИТЕ НА ПОСЛАННИКА НА САЩ. Няма нищо градивно след 1996г. Само се граби разрушава и се изнася националното богатство в чужбина. Да са ни честити и ЦИНИЦИТЕ от Гебр.

Стига с тоя Уорлик, руска зависимост нещем, а американска да! Откъде на къде американци сега пък ще ни определят житието! Ама стика въртигъз, да ме прощавате!

Да живее ГЕРБ, САЩ и Американското правителство! Благодарение на САЩ света съществува! САЩ съдържа в себе си цялата история и потенциал на човечеството! Най-великата Държава в Света - Империята наречена САЩ. Скооро светът ще се обедини и ще стане една голяма световна Америка! Тези които наричат американците тъпи погледнете се каква безмозъчна и долнопробна балканско-ориенталска измет сте! Всички антимерикански УРОДИ ще бъдат отстранени от управлението на държавата! ЗАПОМНЕТЕ ЧЕ ОТСЕГА НАТАТЪК БЪЛГАРИЯ СКЪСВА ВСЯКАКВИ ОТНОШЕНИЯ С ПОМИЯРСКА РУСИЯ И ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ СЪС САЩ! Крайно време е България да изгради ракетен щит срещу Русия! Всички руски паметници в България трябва да бъдат унищожени! Крайно време е територията и природните богатства на тези гнусни руски гниди и изроди да бъде дадена на САЩ! Няма нищо по-гнусно от антиамериканските долнопробни и миризливи и малоумни гниди в България! ЕДИНСТВЕНОТО СПАСЕНИЕ ЗА СВЕТА Е САЩ!

Братята хамериканци ще ни доставят водни ядрени реактори от "Дженерал Електрик" каквито бяха във Фукошима. Те работят яко до пръсване. Да живее САЩ първенците по ядрени аварии на реактори тип "ВОДНИ".(за невежите: чернобил не е воден, а ГРАФИТЕН)

Божи пази България от подобни лумпени и болни мозъци.

Брей....! Глътнах си езика!