Богомил Манчев се закани да съди държавата

Собственикът на „Риск Инжинеринг“ Богомил Манчев, обвинен в длъжностно присвояване по консултантски договор за АЕЦ "Белене", заяви, че атаката срещу него е „политически интерес”. Той се закани да съди държавата, за да се защити.

Обратно в новината

Коментари - Богомил Манчев се закани да съди държавата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Простак, ти си това, което си благодарение на тази държава!!!

Тази мазна свиня ако иска да остане жив най-добре ще е да "пропее". Искаме имена. И кой къде е в схемата. Този няма начин да не ги знае, личи си му че е прекалено навътре в нещата.

Аз ако съм на мястото на този , като се разлая та 70% от БСП, НДСВ и ДПС у затвора ще отидат. БЕЛЕНДЖИИТЕ

поредната пушилка на прокуратурата . Накрая заради корумпирани и малоумни "държавни служители " , , ще му се извиним и ще му платим . А отговорността ще се разпилее някъде по ведомства и министерства . Така е в Държавата България . Само с бунт и метеж може да промени .

За това Белене всеки знае и всеки говори, крайно време е истината да излезе и виновните дето драпат толкова да се построи да си получат заслуженото и най-вече да върнат парите, които никак не са малко !

Според мен Манчев няма вещи адвокати и специалисти, а хайка алчни мазници, които са го подвели, че няма за бъде наказан. Изходът от това дело ще определи за мен дали да си хвърля завинаги БГ паспорта.

Хвърляй БГ паспорта и се връщай в Анадола, където ти е мястото!

ЗА ЗАТВОРА СИ КОПЕЛЕ....ЗАЕДНО С ТВОИТЕ ПРИЯТЕЛИ... ЧЕРВЕНИТЕ БОКЛУЦИ....

Аман от прости гробарски говеда като тебе.

Тези като него отдавна вече са осъдили държавата и ние излежаваме присъдата. Доживотна присъда. Боже, колко се краде преди началото на строителството на Белене! Колко ли пък ще се граби като започне.

ега ти нахалника, ега ти смотаняка! няма ли кой да постави на място тази козлодуйска мафия, дано се задавят дано, то бива лакомия, ама чак толкова...

О-о-о-о ако реши да я съди - ще я осъди. Изтърпя разни неграмотници от Датски колежи (навремето се казваше ПУЦ и ги пускаха да работят само под контрол) да се упражняват по въпроса за икономическата изгода, изтрая очилати седесарчета, на хонорар при американското посолство да разправят колко е опасно Белене, но сега се опитват да му вземат бизнеса и ще ги разнищи. Лошото е че пак ние ще плащаме като осъди държавата

нека съдим всички държавата за това, че ни крадът парите

абе кат е спрян проекта - кой охранява обекта или нема какво да се пази

"Риск инженеринг" е една от малкото останали български фирми с кадърни български инженери и техници, които знаят и могат да си вършат работата. От повечето коментари до тук не видях и грам професионализъм, а само партийни пристрастия и завист.

Съгласна съм, 123. Не знам защо, когато в публичното пространство се хвърли новина, всички са готови на "разпни го"! А не може така лаишки да отправяме коментари без покритие. Никой не се замисля дори защо е спорът в случая. А той е, защото Манчев има работеща фирма и печели, дайте да му отрежем квитанциите, за да се настаним ние, че да сложим в нашия джоб. Ама не е така лесно, колкото изглежда. Само знам, че Богомил Манчев е един от малкото в България, който прави свестен бизнес и е ненадминат професионалист. И най-вече - човек. Останалото са политически игри, драги ми спорещи тук.

Съгласен съм с теб, Йоана. Познавам Манчев и мога да твърдя, че е доста по-умен и способен от днешните политици. Проблема му е, че е честен и не иска да дава подкупи.

ТИ СИ ЛУД БЕ ЧОВЕК. Комунист ли си, герберист ли си, работещ в Риск енжинеринг ли си, не знам какъв си , НО СИ ЛУД

На този не му стигна доенето на държавата. Купувай си Държавен вестник бе мистер. Там пише решенията на парламента. И най-дребните фирми и счетоводства го ползват.

"Според него освен работата по проекта Белене, фирмата му е трябвало да подготви и материали, които защитата да използва при арбитражното дело. Тази работа не е била заложена в основния договор. " Ако някой си мисли, че руската 5 колона ще здаде власта в България, много се лъже.

Напълно Ви подкрепям, Колега ! => Вашата Визия как да я таковаме ?

"ЦАРЯТ Е ГОЛ"

Един типичен пример за фирми и фирмаджии от кръга на Боци Боклука и Цвъки Гестапото, съсипали малкия и среден бизнес на стотици фирми и заграбили милиони с протекцията на баш ГРОБарите! Жалкото е, че за тези двама престъпници още няма повдигнати сериозни обвинения и отрепките продължават да си разхождат костюмчетата в народното събрание!

От тези статии нищо не се разбира. За какво е обвинен всъщност, как е присвоявъл? Много шум, крясъци и 0 яснота. Това нарочно ли се прави или просто журналистите са адски некадърни? Струва ми се - първото май ...

В крайна сметка ще дойде Видов ден и ще разберем кой кой е в тази държава! Вероятно ще изплуват много непознати лица, които са точили държавата! Сега и да плюем по този или онзи няма смисъл. И както е казано в Библията: " По делата им ще ги познаем"!

Много, всевъзможни и разнообразни инкасатори има в българската енергетика - дълги, къси, дебели ... Появиха се даже прокурорски инкасатори, предимно дебели. Затова, тройните измамници уж намаляват цената на ел.енергията, а клиентите плащат реципрочно повече. Това е трайна тенденция за проверка издържливостта на БГ народонаселението.

Знаете ли какви за какви мангизи работят инж. във фирмата на Бого!?По 10 бона е заплатката на тези инж., отделно почивки и какво ли още не. Обраха България, съдраха кожата на хората - не ги ли е страх от Бога!?

Не ги е срам. Даже са нагли и примерно онова лайhо Батс иска да им целуваме ръце

Завиждаме, а? А защо завиждаш на тях, а не на чужденците от ЧЕЗ, ЕВН, на тези от Софийска вода, които вземат по 100 хиляди лв на месец? Защо не завиждаш на Цветелинка, на Златев, на Прокопиев, които грабят стотици милиони само от договорите за ВЕИ с които насила им купуваме прескъпия ток. Защо не завиждаш на американците от Мариците, които насила ни пробутват прескъпия си ток и печелят милиарди. Странна завист имаш само към българите. Заради такива като теб е вица за ада и казана.

Ако е истина, това говори много добре за него, значи той се грижи за служителите си. Всички трябва да получават достойно заплащане, не е ли така?? Може би Манчев трябва да се кандидатира за Премиер, за да се оправи държавата!?

До NG.Точно така, сигурна съм, че ако Манчев е премиер, държавата ще успее, но се съмнявам толкова интелигентен човек да се хване на фалшивото хоро.

Това с 10 бона е химера бе младеж, може 1-2 да вземат, ама много си се пообъркал.

Ако ти (БАТС1) си кадърен инженер и си от системата (поне така ми изглежда от написаното, че си много навътре в нещата), много те моля, подай документи в "Риск инженеринг" за започване на работа. Уверявам те, че ако си на ниво, ще те вземат в компанията. Обаче, ако получиш заплата в размер, посочен по-горе от теб, ще ти излея една кофа студена вода на главата, за да се освестиш. Ето, това е българската действителност. Пишат се неща, без да са проверени. Но пък от друга страна, не е лошо, нека такива като теб си мислят, че кадърни инженери получават кадърни заплати. Какво по-хубаво от това, ако беше истина. Нещастник такъв.

Ръка трябва да му целувате на Манчев, че успя да запази част от българската енергетика. Затова и тока в България е най-евтин от цяла Европа и то с пъти спрямо запада. Успя да запази и стотици работни места за последните неизбягали български инженери. Това обаче не се харесва на колонизаторите и искат да заграбят и този последен български сектор. Донякъде успяха, като спряха 1-4 блок на АЕЦа, накараха ни да продадем ЕРПтата, натресоха ни супескъпите ВЕИта, натресоха ни суперскъпите американски ТЕЦове, спряха изключително изгодния АЕЦ Белене. А вие, нещастни душици, вместо да протестирате срещу тях, се радвате, че и последната част от българската енергетика ще бъде профукана и цените на тока ще скочат с пъти. Поетът е казал за вас: Прост народ - слаба държава!

Лъжеца батс (Христов или може би Манчев) пак е изсипал куп лъжи. Американските ТЕЦ са нови централи и въпреки това тока от тях е 8 и 10 ст/кВтч. От белен тока се очаква да е поне 25 ст/кВтч за първите 15-20 г., т.е от 2 до 3 пъти по-скъп обаче подлеца повтаря че техния ток бил скъп. ВЕИ точно заради мижитурки и крадци като Манчев в началото комундетата си организираха и направиха фирми с Манчева помощ, продаващи на НЕК на цени по 80ст/кВтч. 1-2 блок си бяха за затваряне, но 3 и 4 когато имаше шанс да се спасят и още работеха, точно пак комундетата и точно този Манчев затвориха без да им мигне окото за да пробутат Белене. Тазо подла нещастна душица Батс продължава нагло да лъже, а наглоста му стигна до там да иска да им целуваме ръцете на крадците

За разлика от американските ТЕЦове, АЕЦ Белене няма договор за задължително изкупуване на тока. Така че най-много той ще работи на пазарна цена, следователно няма как да ощети потребителите на ток. АЕЦ Белене работейки на пазарна цена се изплаща за 11 години и след това ще работи на огромна печалба.

Мнооого тъпи коментари. Като няма какво да кажеш, по-добре не пиши!

Политическата касичка на няколко правителства е ояде и сега я сменят:))Няма ГЕРБ, няма БСП, няма ДПС - просто сменят един касиер с друг:)))

От петък - WorleyParsons отвъд Атлантика Е просто под Лупа. (Като Аргументирано се твърди че Основната Причина Е именно шашмалогията 'Риск Инженеринг'.) =>Разбирате ли какви са ги 'натворили' от шайката махленски шмекери 'наши' ?!

Уважаеми Залесителю, "риск инженеринг" е едно от многото фашизоидно-комуноидни образования на азиатската мутрокрация за ограбване на Нашата Родина, под овчедушния поглед на туземната популация.

Благодаря Ви ! (Worley са Воистине Worry ! ... Ошашавени бих казал. .... Смрадта комай Ще се вдигне Високо. ... Тия 'наште' Са тит-тиит махленските шмекери.)

ГЕРБ са крали с гъза си ,докато са били на власт !!!

taka li, anonimen? Ti otkade znaech< da ne si bil s tiah kogato sa krali ili serGey ti plachta da pichehc po razni forumi. zachto se kriech zad anonimen. nechtasnik anonimen, nasran

1 година ГЕРБ са плащали по 14 Милиона на Месец Незаконно на фирмата на Манчев !!! И това След Решението на Парламента и Правителството на ГЕРБ и Мутрата Борисов !! Така подвеждат и Следващите правителства - Служебното и Сегашното ! ...... Това е Грабеж в Огромни размери , напълно Съзнателен !!!

Кой ? (е де-факто Борисов) Кой ? (е де-факто ГЕРБ) Кой ? (е де-факто Добрев) Кой ? (е де-факто Манчев) Кой ? ( Е де-факто Който-и-да-е от 'наште' 'светила' ил 'избранници' ) ----- Едно чисто(-И-просто :-) капеистично 'творение' !

Атаката срещу него е вярно политичиска. Както е верен и факта, че всички крадени пари са по политическа линия. Но все пак, може ли някой да ми обясни, за какво се плащат пари, след като нищо не се строи. Отделен въпрос е, че при започване строителството на АЕЦ Белене всички документи, във връзка със строителството бяха перфектни. Тогава какви и защо бяха тези десетки милиони за консултаций.

Ами аз ще ти отговоря, защото се правиш, че не знаеш. В проекта АЕЦ "Белене" съм от 1981г., като софтуерист. От този проект се изхранва в Бг азиатско-мужишката агентура, и преди, и сега, но с парите на "интелигентната" бг популация. Имам стаж в хай-тек сектора на Бг-то от 1970 до 2011г., и от два реда си ми напълно ясен кой си и какъв си. Престани с наглите си коментари.

Ами аз кой съм?

Доста време им е трябвало в Риска да разберат че имаш психически проблем. 20 години. Между другото в свени Наум могат да ти помогнат. Но параноята не се лекува, само се потиска медикаментозно.

Това е гнусна политическа поръчка срещу ГЕРБ !!! Всички довечера на протест - стдентите сме с вас. ОСТАВКА !!!

Бобо, струваш ми се малко изнервен. Ама спокойно бе, човек! Няма начин съдът да не вземе предвид аргументите ти, че никой не ти е казал, че проекта се спира :))). Та ти откъде да знаеш?! Ти си абсолютно невинен, а е виновен ББ затова, че не ти е казал :)))

конфискация на всичко което притежава той и роднините до 5 линия и строг доживотен или обесване

Моят съвет е първо да проучиш въпроса, и после да викаш!!! Целия този цирк - за такиви като теб!

Нагъл Крадец ето това е Богомил Манчев. Как не се наядоха тия мошенници гнусни.

Според Евростат цената на тока в България е с пъти по-ниска от цената на тока в Западна Европа. Май е по-добре този да те "краде" отколкото западняците да те обират законно и цената на тока да се качи с пъти.

А ти какъв си? Направи си собствена характеристика, че да те видим що за леке си. Да правиш квалификации от подобен сорт си е чиста проба непознаване на материята, която си е доста сложна и не е за всяка глава. А Манчев е доказал, че е капацитет в областта, колкото и някогото да не му се иска да го признае.

pobelial

бойкоо боииико нямали вече да престанеш да лапаш , няма ли да се задавиш вече от крадни а на човек му трябва толкова малко само 2 квадратни метра и то има няма за 50 години после върху него слагат друг

...Га яде кюфтетата беше добре ! ...всеки трябва да си плаща рано или късно за стореното от него !

пълна порнография- манчев бил подбудил директора към злоупутреба- скъпа соц картинка. а всъщност тези които заповядват и прибират парите изобщо ги няма

в големи размери реве : "Атаката срещу мен е политическа " - Пророден Закон