В. Симеонов: Прокуратурата не е ефективна по случая ”Белене”

Не одобрявам работата на прокуратурата за АЕЦ „Белене“, това са изстрели извън мишената, заяви председателят на временната анкетна комисия Валери Симеонов.

Обратно в новината

Коментари - В. Симеонов: Прокуратурата не е ефективна по случая ”Белене” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо никой НЕ ПОПИТА КУРнелия Нинова КАКВА И Е ДАЛАВЕРАТА с Булгартабак ??? Защо Прокуратурата НЕ ЗАДАДЕ ОСНОВНИТЕ ВЪПРОСИ, които гневят бълг. общественост НА ИСТИНСКИТЕ КРАДЦИ - БСП ( БКП) и ДПС ??? Дали е предизборно или не ТОВА КАСАЕ ВСИЧКИ НОРМАЛНИ българи, които искат НА ВИСОК ГЛАС ДА ЧУЯТ ИМЕНАТА НА "най-великите" КРАДЦИ на прехода!!! А после КАКВО САБЯ ПОКАЖЕ и народа да започне рязане на ръчички-крадливи!!!

Прокуратурата прави реверанси към мошеничката бсп (български социалисти - прости), защото те осребряват източените милиарди!

сезира и активизира винаги предизборно.Спомнете си Костинбродската афера,пресконференцията на Цацаратурата,какъв цирк беше.И на тези избори цацаратурата изплува предизборно.Задкулисието вади бухалката си -цацаратурата в противовес и да се пречи на новосъздадената парламентарната комисия за АЕЦ"БЕЛЕНЕ".

Забраниха на военните на мисия и по границата да гласуват Военните, граничарите, жандармеристите и служителите на ДАНС и ДАБ, изпратени да охраняват границата, няма да могат да гласуват на президентския вот. Парламентът лиши и контингента в Афганистан от право на глас.

Боко Гьола - затри АЕЦ Белене. Боко Тръбътъ - затри Южен поток. Боко Тиквата - затри България. Ето защо му викат Бай Хой.

Да направят една тройка като по сталинско време, разбира се само от гробари и да решат случая за три дни. Виновни все ще намерят. Разбира се не от властимащите.

Накрая пак ще се окаже, че да си прост и да си от банкя е в основата на поредния провален стратегически проект.

Този защо не илюстрира мисълта си със далаверимпекса в Бистрица? И защо вече го няма в дир-а?

На Про-КУРА-турата и е през КУРА-саламурата какво МИСЛИ ВАЛЕРИАНУС!

Тия няма ли да си подават оставката , разбра се че са Соросоидни подлоги и просто присъстват в НС за да могат след време да вземат тавана на пенсиите ! Пак нищо няма да излезе от този храст наречен Делене на комиси.......!

Като нищо могат да оплескат нещата- особено антиагентуриста Митоди, та рашъните да си поискат и лихвите,дето ни ги опростиха.

Валери Симеонов е добър електроинженер, смислен логичен човек, един от малкото депутати, който ясно и точно разкрива проблемите и предлага разумни решения.

Симеонов,крайно време е прокуратурата да постреля и по теб, че не си цвете за мирисане. Казват,бил си много близък с бивш кмет, разследван за злоупотреби,свързан с човек от енергийното лоби, обещал си им тотален просперитет?

Тая дълбоки съмнения,че имат толкова акъл, за да изчетят толкова листя!

Попаднах на предаване на Байрактаров за размера на пинсиите, нама ви разправям какъв популизъм и на какво ниско ниво говореше на пенсионерите. Щели да направят минималната пенсия 300 лв,тия от Герб и БСП нехаели...само те милите щели да свършат работа. И непрекъснато подхвърляше...внимайте за кого гласувате. Най ужасно беше когато включиха микрофона за зрителите. Милите нещастни пенсионери се чудеха как да му брагодарят и да му се закълнат че само НФСБ ще е,никой друг..защото само Байрактаров мисли за тях. Потресох се!

Валери а ти като се шля половин година като председател на комисия,която трябваше да разследва енергетиката,какво направи,внесе ли поне една буква в прокуратурата.И сега същата комисия на ново.Пари да вземаш като председател,не се наядохте.

Я той и мИтоди там в тая комисия ли е ? Що не поканят и Рада, а от ръбовете кои са другарката Пръмовица няма ли я и тя на всяка тенжера капак е, как без нея М ?

Някои знае ли, защо Симеонов не одобрява работата на прокуратурата по случая. Има ли някакви аргументи?

Алоо ,патриотите стига сте се слагали на власта.Ислямистите се разхождат като в бран бостан.Ръкопляскате на Ердоган.Какви патриоти сте?За какво гласувахме за вас.Подлога като Сидеров си Симеонов.Един възрожденец беше казал,,Патриоти сме докато не се наложи да го докажем,,.Видяхме ви колко пари струвате.

Правилно Варели, требеше да уцели право Тиквата

Прокуратурата отново (след Костинброд) се включва в изборите......

В България всичко зависи от диктатора.Сега е времето да мислим. " НЕ МЕ ГЛЕДАЙ ТАКАТЪПО,БЪЛГАРИНО!"

Мишената е прецизно набелязана. Целта е да не стигне до истината и последствията от това.

Много ясно че не е ефективна. Ако прокуратурата беше ефективна по случая "Делене" до сега всички балабар с Бойко да са в затвора!

Двата пудела на Борисов - Симеонов и Сидеров се допълват отлично. Още ли смятате, че някой от тях е патриот?

Пудела на Ердоган се казва Владимир Путин.

Помня, когато Симеонов ругаеше Ердоган. Днес Симеонов прислужва на прислужника на Ердоган и нагло иска да гласуваме за неговия смешен кандидат Каракачанов?! Откъде накъде?

В. Симеонов - мафиот и патерица на Бай Х.й. Нищо ново, но все пак отблъскващо.

Гоце ,Р.Овч. и Станишев са виновниците за грабежа Белене!!! Тия отрепки са за затвора.

Щом там е Симеонов нищо няма да решат само парите на Държавата ще вземат за уж свършена работа ! Гледам и на снимката и оня лудия маймун , който грухти като прасе , неговото място е Карлуково те в НС го държат ! Не мога да повярвам че НФСБ ще падне така ниско , с лъжи и измами се занимавате , ако пролета бъдат избори от Сименовата Партиика едва ли ще имат 1-2 Дупетати , това е началото на края на НФСБ !

ПУДЕЛ НА ГЕРБ!

къде е бялата златка

" Много е важно далаверата "Белене" да бъде разследвана във всичките й измерения, посочи Радан Кънев. " Бай Радане,хубаво сте се захванали Белене,но защо не включите и далаверата с Американските "Марици"на ментора ти господин Костов.

Няма да разкрият нито ''Белене'',нито мариците.

Какъв "патриот" може да е Симеонов след като беше ЗА да ни дупчат земята и да ни тровят с шистовия газ бил патриот по скоро "Патриотар" каквото и да значи това !Човек милеещ за родината си и обичащ я, никога няма да позволи на когото и да било да ни трови вода и земя и въздух и каквото се сетите !

ОПТИМИС СЪМ,ЧЕ СИМЕОНОВ ЩЕ НАПРАВИ ВСИЧКО ПО СИЛИТЕ СИ ДА РАЗНИЩИ ЗЛОУПОТРЕБИТЕ ОКОЛО ТОЗИ ПРОЕКТ!!!ТОВА ЩЕ МУ ДАДЕ ПОЛИТИЧЕСКИ ТЛАСЪК!!!НЕ СЕ ЛИ СПРАВИ,И САМ ЗНАЕ,ЧЕ ЩЕ Е ФАЛСТАРТА НА ПОЛИТИЧЕСКАТА МУ КАРИЕРА!!!

не е възможно русофил да е неграмотен, виж си правописа. За жалост доста от изявяващите се тук са на подобно ниво.

Прекалено много престъпления, прекалено много хора замесени в тях. Безкрайни проблеми, вързани в гордиев възел. Напълно сигурно е, че той няма да бъде нито развързан, нито разсечен. Нашата жалка прокуратура ли? Че тя за това е създадена - да прикрива престъпления, а не да ги разкрива. Пък и какво ли има за разкриване - от там се крадеше без даже да се крият. А да видим Симеонов с големят лаф, какво ще направи.

Симеонов,нали затова сте във властта.Направете така,че съдебната система да е независима и работеща.Само на думи го докарвате.

Гр. Гълъбово днес пак бе обгазен, призовават хората да си седят у дома. Предлагам на читателите една груба сметка : Мини Марица-Изток добиват 20 млн. т. въглища годишно х 3 % сяра = 600000 т чиста сяра, която влиза с около 30 % в серен двуокис. Т.е. 3-те ТЕЦ Марица-Изток + Брикел бълват минимум 1.8 млн. т. серен двуокис. Като добавим още няколко млн.т. въглеродни окиси, които даже не се улавят числата стават ужасяващи.

Симеонов, ти трябва да си нов по тия земи, явно не знаеш, че тя, прокуратурата, така по принцип си работи. Така е измислена системата. Ефективността не е сред нейните приоритети от няколко десетки години.

Че какво друго да е?

В. Симеонов: Прокуратурата не е ефективна по случая Белене Аз лично не знам за последните 27 г. Прокуратурата да е била въобще "ефективна". А по случая Белене Прокуратурата си е директно за закриване.

Интересно,преди години Симеонов плюеше постоянно Борисов по Скат,а сега му стана любимото кученце на Борисов,каква ли е причината Паричният Фонд,така да му клекнат във краката на Борисов а???

Какво ли не правят парите !!

Тръгнал е по стъпките на Волен. От пудел на Б.Б.Б ,Волен стана "любимо стайно цвете"на БСП-ДПС ,а сега е кротко зайче свито в скута на мама -зайка. Или доста е остарял или е натрупал в хралупата доста за старини:-)))

Като се чуе, как особено говори за АЕЦ Белене, този наскоро пръкнал се политик, оставя впечатление, че се е набутал с Фото-електрици и Ветро-генератори. Има доста такива! Ама скоро ще са хапят отзад!

Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

Ако има нещо непоклатимо в тази страна, то това е влиянието на енергийната мафия над Съдебната система. То осъден циганин за кражба на ток няма, някакви смешковци седнали да ми говорят, че ще намерят виновен за 4-5 милиарда.

Пуделчето на ББ излая : Не нападайте герб, те са "света вода" ненапита !