17-11-2017 20-11-2018

Коментари

проблема е, че няма да има и кой да я построи

Малииии!! Отвори се вратата към копанята с папкането и гледай какво припкане и грухтене звучи от всички страни!

Има кой да я построи, няма кой да я плати. Щото на приказки сме големи, ама в скъсаните ни гащи няма и един лев.

Тази дама не ми харесва!

Проблемът е, че искат още да преяждат, искат още да плуват в крадени пари, искат да имат пари за три живота напред! И три живота напред внуците и правнуците на българите да плащат за презадоволения живот на техните внуци и правнуци! Това е проблемът!

Що, ти не искаш ли същото? Искаш, ама нямаш акъл как да се наместиш в далаверата.

Клечи и трай ма! Това ти е компетенцията!

АЕЦ Белене - гарант за световната сигурност?! Чутовна глупост.

подкрепям какво казва Йотова.

Отлично казано, г-жо Йотова!!!

тия двамата с пилота явно разбират от атомна енергия колкото свиня от кладенчова вода,поне могат понякога да се въздържат от такива изказвания за световната сигурност

Не само енергийно, но и национална сигурност. Не случайно всички строят, защото там където има такива централи, няма атаки. И да престанем всички да се правим на специалисти. Поне тези, които не получаваме грантове. Днес минах покрай Парламента. Стана ми тъжно за шепата хорица. Те искат власт и грантове.

Прибързано точат лиги за комисионни. Баце каза в прав текст и на Путин, че повече държавни кинти и държавни гаранции за Белене няма да има. Така че, който и да строи за своя сметка (ако изобщо се намери такъв), няма да даде и един лев на хиените.

няма необходимост непрекъснато да повтаряте едно и също, както и да подчертавате с ДЕБЕЛА ЧЕРНА ЛИНИЯ становището на някакъв незнаен човек,от виена. просто никой не им вярва, за което отново тези същите са си виновни. така не стават нещата, няма и да станат. оставка!

САТАНАИЛЕ, много завист в теб. Цяла сутрин клечеше пред Парламента, взе си паричките, но ти се видяха малко и почна да драскаш за още.

А доклада на БАН безплатен ли беше? А договорът с консултантска фирма без пари ли Е? Едно по едно ще харчат милиони заради Белене.

явно козяшката помия не е достигнала до тебе друже та стържеш като гладен койот

Ще гарантира едно яко лапане за всички в парламента.

Стига с това Белене. Аман от Русия!

Йотова германците са тъпи и са енергийни терористи и искат да застрашат световната енергийна сигурност, щом планират да си затворят всички АЕЦ.

СИ СЪДРАХА ГЪЗОВЕТЕ ОТ МИНУСИ ОЩЕ МОЖЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

5 глодни сороски трола----с едната ръка държат празна паница, с другата---увехнали п...ки...:))))) ....а големите им плювалници ----зяят ли, зяят----цял , тон л... на да глътнат!;)))))))

Ще гарантира окончателното поробване и претопяване на българите от Русия. Каквото е направила с останалите българи на руска територия, това ще направи и с остатъка, оцелял до наши дни. Ако руснаците живееха по-добре от нас, нямаше дасе ядосвам, но те живеят по-лошо и от нас. Жалко за героите и пламенните родолюбци, проляли кръвта си и за днешните продажници! Но, все пак, по-добре руско, отколкото циганско робство!

Козяшките подлоги неистово крещят, но зобец нЕма, нЕма и да има докато не ги изклецат на прайда!!!!

Проекта Белене, не трябва да го решават политиците, а експертите. Трябва енергийна стратегия и планировка. Трябва ясно да се реши ще се затварят ли ТЕЦ-ове заради брюкселските "зелки", ще се развива ли ВЕИ сектора и със какви мощности ще се компенсират моментите, в които ВЕИ не произвеждат. Толкова много въпроси, а яснота няма. На пръв поглед в България няма възможност на сегашния етап да работят 4 ядрени реактора едновременно(АЕЦ Козлодуй може да работи още поне 10- 20 години). Няма такова голямо потребление на ел. енергия и с толкова много "Базови мощности", не може да се върже енергийния баланс на системата.

Да се строи АЕЦ е лудост. Това не е Кремиковци. Не е възможно да го нарежеш на скрап и почвата да се рекултивира. Стане ли белята вече няма да водим летоброенето преди и след Христта. Ще казваме: 50 години преди Белене или 150 години след аварията в Белене. Гръмне ли руският самовар се едно сме на Титаник. Няма къде да бягаме, оркестъра ще свири НА ВСЕКИ КИЛОМЕТЪР и Стронции 90 ще има на всеки милиметър. То Йотова и Офчерския за тях спасителна лодка винаги ще се намери. Ама за нас няма да има.

Децата? Внуците? ... за тях ток?

Извинявай, че попитах.... Те , децата и внуците----вече не са в Българиа!

много сте активни бе,май ви иде прайда и затова сте се разгонили,щото там сте пасивните

Млъкни Йотова,че ще компрометираш проекта с личността си. Говори си за любимате теми Истанблската конвенция, и РАЯ ЕС.

Та изключително неграмотен си технически или просто ти плащат ?

Троле пробвай пак Хубавото тролене трябва да съдържа капка истина в себе си ;)

Това което казват и това което правят леко се разминава ;)

"БЕЛЕНЕ" а сърпичучета поражда ли спомени дсигурност партизанки и землянки да ви на всичките сбъркани душички нещастливи

Абе комунистически уроди изпихте ни кръвта бе.. Хайде взимайте куфарите и по Сибирските полета... Преди Видов ден...

Ще и се да реализира големия ч.ен на Седѐфчов!

Да не би германците да са по-глупави от дебелата Йотова? Те си затварят атомните централи ,а ние ,понеже сме руски подлоги, давай да строим! Колко голям предател трябва да си ,за да връщаш руснаците пак да те управляват???!!! Няма ли пистолети "Макаров" за тая болшевичка?

Леле майко ! И тази ли г-жа взе изтежко да дава акъл ! Ало, г-жа, баща Ви, скоро след преврата, беше изхвърлен от влака от собствените му съселяни ! Едва ли защото е бил много свестен човек. По-вероятно е да е бил от бруталната вълча порода. А от вълк се ражда вълчица, не кротка, миловидна сърничка ! Така че, съобразявайте се с тези неща, и по-кротко, защото се знае и през колко мъже мина шеметната Ви кариера.

Тази дама продължава с лозунги да се държи на гребена на "вълната". То не беше истанбулската конвенция, затриваща и без това бързо изчезващия ни народ, сега пък атомната енергетика в земетръсна зона , без всякакви конкретни ангажименти за стабилност и сигурност.

Шапка пилотка. ...кремълска.

Китайски ли, руски ли, американски ли - най-после политиците ни - всички дружно - стигнаха до извода, че няма значение от къде ще потекат отново комисионните. Сигурност, гаранции, целесъобразност - дребни подробности, които не ги вълнуват.

ами както е тръгнало - за тях радиоактивните отпадъци, ако се върнат

Този политически труп пък от кой гардероб излезе?!

аман от политици в енергетиката

"Йотова: Възобновяването на проекта "Белене" ще гарантира енергийната сигурност на България" А някой да е виждал задълбочен енергиино - икономически анализ за това?

В доклада на БАН се изключваше строеж без участие и гаранции от държавата. Днешните политици ще си сложат комисионните в джоба , пък да му мисли който е след тях.

Аз бях привърженик на строежа а втора атомна централа. Постепенно станах неин противник. Икономическите обосновки не можах да ги схавана. Знам, че ток трябва да има, а цената все ще се разберем. Обаче трябва да няма радиация. И така вървейки по новонастланите тротуари, новоотремонтираната "Витошка", новоасфалтираните магистрали, започна едно змийче да се прокрадва към сърцето ми. То носеше въпроса "Сериозно ли смяташ, че тия идиоти, дето не могат едни тротуарни плочи да наредят, ще построят безопасен АЕЦ?"

Госпожата е специалист по всички въпроси - Белене, имигранти, бежанци.

...като В "специалистите" във ВечеОформения списък "кандидат""строители" на Белене - Са И тези които Са Си оставили ръцете по тротоарите и ВИКинфраструктурата на Варна.

Тъй де ! - Доказан на Вси"наште" кадър ! ...т.е.катър... ТроянскоКонен.